Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Μεγεια το μαλι Δημητρα!!!!! Αχ ολα αυτα τα εχω και δουλειες θελω να κανω γιατι οταν γεννησω θα λειπω για κανα μηνα απο το σπιτι μου αφου θα μενω στην μαμα μου....οποτε θελω να τα αφησω ολα στην εντελεια αλλα δεν με αφηνει ο γιατρος να κανω τιποτα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαινω απολυτα.....προσπαθησε ομως να κοιμηθεις σημερα για να εισαι ξεκουραστη αυριο......Τα παιδια θα ειναι με την γιαγια οσο θα εισαι εσυ στο μαιευτηριο?Θα μεινει καποιος μαζι σου το πρωτο βραδυ?

Με τη γιαγια θα μεινουν τα θηρια μου, τα βραδια θα ερχονται με το μπαμπα τους σπιτι, μενουμε κοντα ενα τετραγωνο δηλαδη.Το πρωτο βραδυ θα μεινει η αδερφουλα μου!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσια!! Τι ωραια νεα σημερα!! Αnia να σου ζησει το αγορακι σου!! Καλη λοχεια να εχεις!! Γραψε μας περισσοτερα για τον τοκετο! Μαε το καλο να γυρισετε στο σπιτι!! :D Tzitzina να τα χιλιασεις και να φερεις με το καλο το μπεμπακι σου στον κοσμο!! :D Ολα τα μπεμπακια μεγαλωνουν μια χαρα και οταν θα ειναι ετοιμα για την εξοδο θα δωσουν σημα!! :D Οσες κουκλιτσες θα μπουν προγραμματισμενα να πανε ολα κατ ευχην. Μαμμυ με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου! Arma, Αννα και Βασω ολα προχωρανε καλα, μπραβο!! Dimista εδω ειμαι κουκλα, σας διαβαζω, χαιρομαι ου ειστε καλα και αποψε γραφω κι εγω.

Ειμαι στην εξοχη, στο χωριο μας για λιγες μερες και επιστρεφω Αθηνα με το που μπαινω στο μηνα μου! Ειναι ομορφα εδω και η μπεμπουλα κανει χαρουλες πολλες!!

Φιλια και στις υπολοιπες μανουλες, Della, Kitty, Katval, Klimt..:)

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Ενταξει αφου ειστε κοντα μην ανησυχεις παντως να εισαι σιγουρη πως τα ταλιμπανακια σου θα περασουν μια χαρα!!!!! Εγω που θα την εχω μακρια?????Ασε που ακομα δεν ξερω ποιος θα την κρατησει ολοι θελουν αλλα εμενα μου φαινεται κανενας δεν μπορει να με αντικαταστησει......ααααααααχχχχχχχχχ

Κορίτσια το πρωί πήγα κομμωτήριο!Κουρεύτηκα και έκανα ανταύγειες σε μελί χρώμα.Ελπίζω ο αδυνατούλης μου να μην με βρει άσκημη!Ανανεώθηκα και ανέβηκα ψυχολογικά.

Από συμπτώματα εγκυμοσύνης,τα έχω όλα.Υπνηλίες,συχνοουρίες,όρεξη για φαγητό και γλυκό.Και αυπνίες.Και μερικές φορές βλέπω εφιάλτες.

Με έχει πιάσει όρεξη να κάνω και σπιτικές δουλειές.Αλλά,κάνω ελάχιστες ,γιατί,ο συζυγούλης μου και η μητέρα μου δεν με αφήνουν να κάνω πολλά.Εσείς έχετε όρεξη να κάνετε σπιτικές δουλειές?Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.

Αυτά από μένα!Καλό βράδυ σε όλες!

Δημητρα μεγεια!!!Καλα εκανες και φτιαχτηκες γιατι να ξερεις οι γιοι ειναι πολυ αυστηροι με την εμφανιση των μαμαδων τους!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Πρωι πρωι...6μιση πρεπει να ειμαι εκει για ετοιμασια και προεγχειρητικο ελεγχο!Ναι..καισαρικη.

Τοσο νωρις μας βαζουν στην προγραμματισμενη καισαρικη?????

Ηλιοδώρα πόσο σε ζηλεύουμε!!

Dimista με γειες!!

Αννα και εγώ τέτοια ώρα είχα ακούσει και ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το καλό είναι ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύεις. Μammy, ίσως προλάβεις να ξεκουραστείς και καμιά ωρίτσα μέχρι να σου'ρθουν οι επισκέψεις.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο Τζιτζινα αλλα πιστευω απο την αγωνια θα ειμαι στο ποδι απο τις 4...χαχαχαχαχα

και γω δεν νομιζω , να κοιμηθώ την Κυριακή....

7 30 , μου ειπε να ειμαι εκει.....μήπως κατασκηνώσω απ εξω ?:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...