Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Elzu μου οτι δεν νιωθεις εγκυος δεν λεει κατι αυτο μπορει να αλλαξει πολυ γρηγορα...μην αγχωνεσαι ομως σαν πρωτομανουλα εχεις αρκετο χρονο για να πας στο μαιευτηριο.

Βασω καλημερα!!!! Καλο ταξιδι να εχει ο αντρας σου και με το καλο να γυρησει πισω!!!!Η μπεμπα θα κατσει καλα και θα τον περιμενει τον μπαμπακα της...!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elzu μου οτι δεν νιωθεις εγκυος δεν λεει κατι αυτο μπορει να αλλαξει πολυ γρηγορα...μην αγχωνεσαι ομως σαν πρωτομανουλα εχεις αρκετο χρονο για να πας στο μαιευτηριο.

Βασω καλημερα!!!! Καλο ταξιδι να εχει ο αντρας σου και με το καλο να γυρησει πισω!!!!Η μπεμπα θα κατσει καλα και θα τον περιμενει τον μπαμπακα της...!!!!!

Το ελπίζω!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

1.Pola γεννησε αγορακι στο Μητερα στην 1/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.mammy3 πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

4.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

5.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

6.Elzu πητ 11/4 ...κοριτσι ..γενναει στο ΓΝ Εδεσσας

7.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

8.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzaminπητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.armaπητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Σου αλλαξα και ημερομηνια!!!!

Καλησπερα σε ολες κοριτσια.Πως ειμαστε σημερα;Εγω πηγα βολτα με τη μαμακα μου το πρωι.Παρολο που περπαταω ομως η κοιλια στο υψος της!

Τzamin,καλο ταξιδι στον αντρουλη σου,με το καλο να παει και να επιστρεψει συντομα κοντα σας.Το απογευμα που θα πας να δεις τη μπουμπου σου,καν'της συμφωνια να τον περιμενει να γυρισει.

Klimt,κι εγω την προκληση δεν την θελω με τιποτα.Ας ελπισουμε οτι θα την αποφυγουμε.

Mammy,τι ωρα θα πας στο Ιασω την Τεταρτη;Λογικα τετοια ωρα θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια.ΤΕΛΕΙΑ!

NXbrp3.png

Καλημέρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Μammy εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο, να γεννήσεις χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου και επιτέλους να αντικρίσεις τη ζουζούνα σου που τόσο καιρό περίμενες...

Τzamin, με το καλό να πάει και να γυρίσει ο άντρας σου. Μην ανησυχείς, η μπουμπού θα είναι καλό κοριτσάκι και θα κάνει αυτό που πρέπει....

Ενώ δύο βράδια τώρα είχα κοιμηθεί τέλεια, χθες μ'έπιασε πάλι η βρικολακίαση....Κομμάτια!!

Αχ, Della και εγώ ήθελα να περπατήσω σήμερα, αλλά με την αϋπνία δεν τα κατάφερα..Άσε που φοβάμαι να περπατήσω μόνη μου, μη σπάσουν τα νερά και πανικοβληθώ..:confused:

Πως είστε οι υπόλοιπες?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Βρε καλως την ...Μεθαυριο???Αντε με το καλο να ερθει η μπουμπουκα!!!!! Τι σου ειπε ο γιατρος γενικα?

Δεν μου ειπε τιποτα το ιδιαιτερο,εκανα υπερηχο αλλα δεν μου ειπε βαρος μονο οτι ειναι μια χαρα και να παμε να γεννησουμε!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μου ειπε τιποτα το ιδιαιτερο,εκανα υπερηχο αλλα δεν μου ειπε βαρος μονο οτι ειναι μια χαρα και να παμε να γεννησουμε!

Καλησπέραα:P:p

Τετάρτη ε ? μπράβο , με το καλο:P:p:p

ετσι μου ερχεται να πάω κι εγω να της πω .....άντε βάλε με μεσα να τελειώνουμε.....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας κορίτσια!

Μammy με το καλό να γεννήσεις την κορούλα σου!Κορίτσαρος θα είναι!Πριν μπεις μαιευτήριο να μας στείλεις 1 τελευταίο μην.Αν επιτρέπεται καισαρική θα κάνεις?Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φέρεις στην ζωή την γερή κορούλα σου.

Σιγά σιγά παίρνουμε όλες σειρά!

Τzamin περιμένουμε νέα σου,που θα πας σήμερα στον γιατρό σου.Καλό ταξίδι για τον άντρα σου.Θα περάσουν οι μέρες γρήγορα και σίγουρα θα την προλάβει την γέννα.Μην ανησυχείς θα προλάβει την γέννα.Έχεις ακόμα 24 μέρες.

Klimt μην ανησυχείς!Όλα θα πάνε καλά και θα έρθει και για σένα η σειρά σου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Μακάρι Della να πάρει άλλα 180γρ. ακόμα.Μην γεννηθεί πολύ αδύνατο και φοβάμαι μην μου σπάσει!

Λες να τον πηγαινοφέρνουμε?Θες να έρθεις Λητώ για να μην τον κουράσουμε τον κακομοίρη?

Κlimt περιμένουμε νέα σου,που θα πας στον γιατρό σου αύριο.

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista,ειναι και αδυνατος ο γιατρος θα τον ξετιναξουμε τελειως!

Elzu,θα περιμενουμε αυριο να μας πεις τι εγινε.

Mammy,αυριο καθισε να χαλαρωσεις και να ηρεμησεις γιατι μεθαυριο ειναι η μεγαλη μερα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...