Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Α!Για τις συσπάσεις μου είπε να πίνω μπουσκοπάν.Πονάω πολύ και πετρώνει η κοιλιά μου .

Τzitzina να μας πεις νέα πριν μπεις νέα!Τυχερούλα κοντεύεις!

Della πολύ καλά τα νέα με το μωράκι σου!Κοντεύεις και συ!Λες να γεννήσουμε ίδια ημερομηνία και να τρέχει από το ένα μαιευτήριο στο άλλο?

Εlzu κοντεύεις και συ!Μπράβο που τα καταφέρνεις με το ξύρισμα.

Αrma ,έκανα λάθος.Την Elzu εννοούσα.

Εlzu,όταν πας στον γιατρό σου να μας πεις νέα.

Πάντως αρκετές κοπέλες κοντεύουμε!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

Καλό βράδυ σε όλες!!!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! Για τις συσπάσεις και για τους πόνους που έχω μου είπε να παίρνω μπουσκοπάν.

Τzitzina περιμένουμε νέα σου πριν μπεις μέσα.Κοντεύεις τυχερούλα!

Della πολύ ευχάριστα τα νέα σου !Λες να γεννήσουμε την ίδια ημερομηνία και να τρέχει από το ένα μαιευτήριο στο άλλο ο γιατρός?

Εlzu ,όταν πας στον γιατρό σου να μας πεις νέα! Και συ κοντεύεις!

Αrma, έκανα λάθος.Την Elzu εννοούσα.

Πάντως κοντεύουμε αρκετές να γεννήσουμε!Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και για μένα και για όλες που κοντεύουνε!!!!!

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista,μπραβο για τον μπεμπουλη σου.Μεχρι το Σαββατο θα εχει παρει ακομα 180γρ.σιγουρα.Λες να πηγαινοφερνουμε τον γιατρουλη μας Λητω-Ρεα;

Elzu,δεν μας ειπες υποχωρησαν τα συμπτωματα ή εισαι μαιευτηριο οποτε να ευχηθουμε καλη επιτυχια;

NXbrp3.png

della εδώ είμαι ακόμα και οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει αλλά έχω και κάτι τσιμπηματάκια εκεί κάτω... κορίτσια η klimit και annia λέτε να γέννησαν? Εμένα τώρα με τους πόνους, άρχισα ξανά να φοβάμαι τον τοκετό...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Δημητρα και Della μια χαρα τα μπεμπακια σας!Elzu μη φοβασαι...αντε ολα δειχνουν οτι κοντευεις!!!Κοριτσια η Αnia να δειτε θα γεννησε! Αννα για σενα το ονειρο της Arma θα βγει σε 3-4 εβδομαδες,περιμενε!!! Tzitzina απο τωρα κολπακια η μπουμπου σου??? Αντε και εγω αυριο το πρωι θα ξερω!!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

κοριτσακια μου πολυ χαιρομαι που σας διαβαζω ειμαι απο αλλο καφε,αλλα μ'αρεσει να χαζευω τις εγκυουλες....Ο απιλης ειναι ο μηνας σας με το καλο σε ολες σας...

:-D

κοριτσακια μου πολυ χαιρομαι που σας διαβαζω ειμαι απο αλλο καφε,αλλα μ'αρεσει να χαζευω τις εγκυουλες....Ο απιλης ειναι ο μηνας σας με το καλο σε ολες σας...

Σ'ευχαριστουμε Annia, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!:)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Εδώ είμαι ακόμα, κορίτσια! Δεν γέννησα αλλά έχω συχνά ελαφρύ πόνο, ειδικά τα βράδυα και τα ξημερώματα, που έρχεται και φεύγει. Και η κοιλιά πέτρα! Άντε να δούμε. Βλέπω μερικές κοπέλες που γράφουν για σκαμπανεβάσματα στη διάθεση. Τελικά δεν είμαι η μόνη, πάλι καλά. Εκεί που μπορεί να με πιάσουν τα κλάματα, πάω μια βόλτα και φτιάχνει η διάθεσή μου...Καταραμένες ορμόνες!

Αύριο το βράδυ θα πάω στο γιατρό και στις 6/4 κλείνω και τον 9ο. Δεν θέλω να μπω με πρόκληση ρε γμτ, δηλαδή αν είναι καλά το έμβρυο, δεν μπορούμε να περιμένουμε μερικές μέρες με παρακολούθηση; Πολύ περπάτημα και τίποτα ακόμα...

Μου'ρχεται να αρχίσω να ανεβοκατεβαίνω σκάλες μέχρι να πέσω ξερή!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!

Χαιρομαι ακουσα καλα νεα για μπεμπακια και βλεπω αυτη την εβδομαδα θα εχουμε πολλες αφηξεις......Αντε με το καλο!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πωλίνα να χαίρεσαι τον μπέμπη σου.... ελπίζω να έχουμε νέα σου σύντομα.

Εγώ είμαι στο γραφείο για τελευταία εβδομάδα και με πολλές υποχρεώσεις... Εν τω μεταξύ δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με τίποτα, όλα βουνό μου φαίνονται.

Τζιτζινα τελικά ο άντρας μου έφυγε σήμερα για Τόκυο :-(. Ελπίζω να μην επιστρέψει με ραδιενέργεια και επίσης να μην έχω καμία έκπληξη από την μπέμπα και έρθει νωρίτερα. Επιστρέφει την Κυριακή. Τουλάχιστον το καλό με το ότι δουλεύω αυτή την εβδομάδα είναι ότι θα περάσουν οι μέρες γρήγορα.

Σήμερα το απόγευμα θα πάω κι εγώ στον γιατρό να δω την μπέμπα :-).

Άντε με το καλό να έχουμε νέες αφίξεις αυτή την εβδομάδα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...