Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλά, κι εγώ ζητάω γλυκό ύστερα από το φαγητό, ειδικά άμα έχω φάει κρέας ή ψάρι (και δυστυχώς συνήθως όλο και κάτι γλυκό τρώω). Επίσης, ανά δύο ώρες πεινάω αλλά τρώω μικρές μερίδες γενικά και αποφεύγω το φαί αργά το βράδυ. Είναι φυσιολογικό πάντως, μεγαλώνει το παιδί και ζητάει διαρκώς φαγητό. Υπερβολική όρεξη είχα στο 2ο τρίμηνο, τώρα προς το τέλος είναι πιο ισορροπημένη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!

Pola να σου ζησει!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Della απο οτι θυμαμαι εμεις στο ληξιαρχειο του μαιευτηριου και μετα στο δημαρχειο στην οικογενειακη μεριδα.Ελπιζω να μη σου λεω βλακειες...

Οσο για το φαι...απο ορεξη αρκετη και εχω τρελαθει να θελω γλυκα ... πολλα γλυκα... αλλα δεν εχω φαι ουτε ενα:-(

Αrma super ολα τα νεα του μπεμπη σου!!!

Και εγω σκεφτομουν την Ania...λετε να γεννησε???

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα!Εφτασε ο μηνας μας!Εχω αγχος και ανυπομονησια ταυτοχρονα!

Pola,να σου ζησει το μωρακι σου,να ειναι γερο και καλοτυχο στη ζωη του!

Arma,παρα πολυ ωραια τα νεα σου.Ειδες που το μωρακι δεν εχει κανενα προβλημα;Ειναι μια χαρα το μπεμπακι,μπραβο!

Βρε κοριτσια,απο ορεξη πως πατε;Εμενα η δικη μου εχει αυξηθει πολυ αυτο το τελευταιο διμηνο.Αφηστε που εχω παραξενες ορεξεις,εκει που τρωω φαγητο θελω να φαω γλυκο.Θα τα εχουμε και στον θηλασμο αυτα;

Κοριτσια,που εχετε ηδη αγορακια μπορειτε να με διαφωτισετε σε κατι;Μετα τη γεννα αφου δηλωσουμε το παιδι στο ληξιαρχειο πρεπει να παμε να το δηλωσουμε και στα μητρωα αρρενων ή γινεται μεσω ληξιαρχειου;

Καλημέρα Della,

Τον τελευταίο καιρό , εγω βασικά θέλω γλυκό....καθε μερα .....όλη μερα:P:p

κατα τα άλλα , ετρωγα οπως και πριν ....δεν ενιωσα ποτε τρελή επιθυμία για κάτι.

οσο για το μητρώο αρρένων , επειδή κάναμε πρόσφατα πολιτικό γάμο , μας είπαν οτι γινεται κατευθείαν απο το ληξιαρχείο.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Pola να σου ζησει το αγορακι σου να ειναι γερο και καλο σαραντισμο!!!!!

Αχ κοριτσια μην μιλατε για φαγητο πειναωωωωωωωωω ολη την ωρα πρεπει κατι να μασουλαω αφηστε χαλια......

1.Pola γεννησε αγορακι στο Μητερα στην 1/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

4.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

5.Elzu πητ 11/4 ...κοριτσι ..γενναει στο ΓΝ Εδεσσας

6.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

7.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzaminπητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.armaπητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Αντε καιρος να αρχησει να αλλαζει το πινακακι μας!!!!

Γεια σας κορίτσια! Είχε κάποια κανα νέο από την pola μας? Πήγαν όλα καλά?

Mammy και Άννα το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι γεννήσατε εσείς! Και τώρα το μεσημέρι είδα ότι γεννούσα εγώ..:lol:

della γενικά η όρεξή μου για φαγητού έχει μειωθεί σε σχέση με τους προηγούμενουες μήνες, αλλά τα γλυκά τα θέλω σαν τρελλή! Αλλά νομίζω ότι εκτός από το ότι γενικά δεν ζω χωρίς γλυκό το ζάχαρό μου είναι 68-75 συνήθως οπότε μάλλον το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου..(λέω εγώ τώρα..:rolleyes: ). Στον θηλασμό εμένα μου είχε κοπεί γενικά η όρεξη μάλλον λόγω του άγχους μου όμως.

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κορίτσια! Είχε κάποια κανα νέο από την pola μας? Πήγαν όλα καλά?

Mammy και Άννα το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι γεννήσατε εσείς! Και τώρα το μεσημέρι είδα ότι γεννούσα εγώ..:lol:

della γενικά η όρεξή μου για φαγητού έχει μειωθεί σε σχέση με τους προηγούμενουες μήνες, αλλά τα γλυκά τα θέλω σαν τρελλή! Αλλά νομίζω ότι εκτός από το ότι γενικά δεν ζω χωρίς γλυκό το ζάχαρό μου είναι 68-75 συνήθως οπότε μάλλον το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου..(λέω εγώ τώρα..:rolleyes: ). Στον θηλασμό εμένα μου είχε κοπεί γενικά η όρεξη μάλλον λόγω του άγχους μου όμως.

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

Arma λες να βγει το ονειρο!!!Σημερα ολη μερα εχω κατι πονακια στην κοιλια και στην μεση σαν να εχω περιοδο και μερικες φορες γινονται πιο εντονα.Απο πετρωματα ομως οχι ιδιαιτερα.Να σου πω την αληθεια φοβαμαι μηπως πρεπει να παω στο νοσοκομειο και δεν το καταλαβω...:-P

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

mammy λες μετά από δύο γέννες να μην καταλάβεις στην τρίτη ότι γεννάς???χαχαχαχα!!! Βέβαια αν δεν έχεις πετρώματρα χλωμό το κόβω να γεννάς.Ίσως όμως να πλησιάζεις. Τουλάχιστον αν βγει το όνειρό μου να βγει μόνο για σένα γιατί για την Άννα μας είναι νωρίς ακόμα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Arma λες να βγει το ονειρο!!!Σημερα ολη μερα εχω κατι πονακια στην κοιλια και στην μεση σαν να εχω περιοδο και μερικες φορες γινονται πιο εντονα.Απο πετρωματα ομως οχι ιδιαιτερα.Να σου πω την αληθεια φοβαμαι μηπως πρεπει να παω στο νοσοκομειο και δεν το καταλαβω...:-P

Μετά από δυο γέννες mammy και εγώ δεν πιστεύω να μην το καταλάβεις... πολύ εύκολα θα γεννήσεις... Εγώ που έχω τόσο καιρό συσπάσεις...δεν ξέρω πως θα καταλάβω τις σωστές και σε πόσο χρόνο θα πρέπει να ξεκινήσω για το νοσοκομείο που είναι 1.30 δρόμος...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ,έχω τρομερές συσπάσεις και πετρώνει συνέχεια η κοιλιά μου.Πόσες φορές την ημέρα έχετε συσπάσεις και πετρώνει η κοιλιά σας?Μακάρι να κοντεύω!Αύριο θα πάω να δω τον μπέμπη μου και επί την ευκαιρία θα του πω για τις τρομερές συσπάσεις.Pola,να σου ζήσει το αγοράκι σου.Να είναι γερό και υγιή!Όταν βγεις από το μαιευτήριο να μας πεις νέα.Σίγουρα δεν θα μπορείς αμέσως.Όταν βρεις χρόνο.

Della επειδή δεν έχω καλό θυμητικό ,αν με δεις μίλα μου πρώτη.Θα είμαι με τον άντρα μου και ίσως και με την μητέρα μου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπεραααααααα

Βρε arma μηπως στον υπνος σου δεν καταλαβες καλα??????Μηπως αντι για Αννα ελεγες Ανια??????χαχαχαχαχαχα Οχι δεν θελω ακομα εχω καιρο...............χαχαχαχαχαΑσε απο ονειρα ενα σωρο απο εδω και περα οποτε δεν χρειαζεται να τα πολυ σκεφτομαστε...Παντως και εγω εχτες εβλεπα οτι γενναγα και ελεγα του γιατρου αποκλειεται κρατα το μεσα δεν εχω ετοιμασει ουτε βαλιτσα.......Οποτε ειπα αυτη την εβδομαδα να φτοιαξω βαλιτσα να μου φυγει και αυτο το αγχος.....χαχαχαχαχαχα

Δημητρα αντε αυριο να μας πεις ωραια νεα απο τον μπεμπουλη σου!!!!

Μαμμι λες την τριτη γεννα να μην την καταλαβεις??? Μπα κατι θα θυμηθεις μωρε εκεινη την στιγμη.....χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...