Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

pola με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου! Άντε κορίτσια αύριο μπαίνει ο Απρίλιος και όλες σιγά σιγά θα κρατάμε τα μικρά μας αγκαλιά... Κ εγώ έμαθα σήμερα οτι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γεννήσω... είμαι σχεδόν έτοιμη... Άντε να δούμε, θα πέσουν μέσα και οι δυο γιατροί που με εξέτασαν σήμερα?:rolleyes:

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και καλό μήνα!!! Δεν περίμενα ποτέ ότι για έναν άνθρωπο που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά θα είχα αγωνία. Πωλινάκι καλή δύναμη. Εύχομαι τα καλύτερα. Άντε να πέρνουμε κι εμείς κουράγιο... Από εδώ και μπρος όλο γεννητούρια θα έχουμε :D.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια μας!

Πολα μου με το καλό κοπέλα μου! Σε λίγες ώρες θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!

Η klimt δεν έχει γεννήσει ακόμα, μιλήσαμε χτες στο άλλο παρεντς.

Εμάς τα νέα μας αρκετά καλά. Ο μπεμπάκος είχε μεν ταχυπαλμία αλλά εχτές επιβεβαιώσαμε ότι συμβαίνει μόνο όταν είμαι ανάσκελα. Πρόκειτε για το σύνδρομο κάτω κοίλης φλέβας που συμβαίνει συχνά στις εγκύους(γι'αυτό λένε να μην καθόμαστε ανάσκελα). Η μήτρα πιέζει αυτή τη φλέβα, εγώ αισθάνομαι δυσφορία και ζαλάδα και ο μικρός ανεβάζει παλμούς γιατί δεν γίνεται σωστά η αιματωση. Όταν γυρνούσα στο πλάι οι παλμοί του έπεφταν στο φυσ/κο. Τα χάπια τα μείωσα κι άλλο και θα το κόψω τελείως την άλλη Παρασκευή. Από βάρος τον έβγαλε 2600 αλλά με τίποτα δεν πιστεύω ότι πήρε σε μια βδομάδα 400γρ. Κάποια από τις δυο μετρήσεις είναι λάθος.

Αυτά τα νέα μας! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και καλό μήνα !Να προσέχουμε σήμερα!

Η Pola θα κρατήσει σε 1α ώρα τον μπέμπη της αγκαλιά!Μετά έχουν σειρά η Αnia και η Klimt!Mε το καλό όλες μας!

Αrma ευχάριστα τα νέα σου!Να αποφεύγεις να κάθεσαι ανάσκελα.

Κοντεύεις και συ Elzu !Mε το καλό!Πότε σου είπαν οι γιατροί?

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες σας και πάντα να ακούμε ευχάριστα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια!!!Ο μήνας μας!!Θα το κρατάει το μωράκι της τώρα! Τυχερή!!!

Εμένα μου είπαν ότι είμαι έτοιμη έχω όλα τα σημάδια και ότι μέχρι την πέμπτη θα έχω γεννήσει... αλλά δεν ξέρω βρε κορίτσια... έφυγαν όλοι οι πόνοι και από την άλλη παίρνω ακόμα τα yutopar γιατί τους γιατρούς θα τους δω την Τρίτη... Οπότε δεν ξέρω...να σας πω την αλήθεια δεν πιστεύω να γεννήσω πριν την ΠΗΤ μου στις 11/4

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Κορίτσιααα...........ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!

Pola , να σας ζήσει το μωράκι !!!!!

άντε , κορίτσια , ερχεται και η σειρα μας !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Πολα μου να σου ζησει το μωρακι σου παντα γερο και καλοτυχο να ειναι !!!

κοριτσια τι κανετε? καλο σας μηνα αντε περασε ο καιρος μια μια τωρα να ετοιμαζεται !! σχεδον καθημερινα θα εχουμε και γεννητουρια !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα!Εφτασε ο μηνας μας!Εχω αγχος και ανυπομονησια ταυτοχρονα!

Pola,να σου ζησει το μωρακι σου,να ειναι γερο και καλοτυχο στη ζωη του!

Arma,παρα πολυ ωραια τα νεα σου.Ειδες που το μωρακι δεν εχει κανενα προβλημα;Ειναι μια χαρα το μπεμπακι,μπραβο!

Βρε κοριτσια,απο ορεξη πως πατε;Εμενα η δικη μου εχει αυξηθει πολυ αυτο το τελευταιο διμηνο.Αφηστε που εχω παραξενες ορεξεις,εκει που τρωω φαγητο θελω να φαω γλυκο.Θα τα εχουμε και στον θηλασμο αυτα;

Κοριτσια,που εχετε ηδη αγορακια μπορειτε να με διαφωτισετε σε κατι;Μετα τη γεννα αφου δηλωσουμε το παιδι στο ληξιαρχειο πρεπει να παμε να το δηλωσουμε και στα μητρωα αρρενων ή γινεται μεσω ληξιαρχειου;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...