Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κίττυ μια χαρά τα νέα σου! Θα γεννήσεις με καισαρική? Ίσως να το έχεις πει αλλά καταλαβαίνεις..κι εγώ ένα ξεκούτιασμα το έχω..:lol:

μπορεί να το εχω πει , μπορεί και όχι....μήπως κι εγω θυμάμαι?:P:p

ναι , θα κάνω καισαρική ,γιατι εχω υψηλή πίεση στα μάτια και απαγορεύεται ο φυσιολογικός τοκετός. Ηδη ειναι πολυ αναεβασμενη και πρεπει συντομα ,να συνεχισω τα κολλυρια μου...οπότε και ο θηλασμός παίζεται:(

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερααααα

pola ελπιζω η γυναικα πρωτα απολα να γινει καλα και να μην ειναι σοβαρο το χτυπημα της....τωρα για γυναικα τι να σου πω δεν μπορω να σε βοηθησω ελπιζω να βρεις ακρη γρηγορα μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη....

Kιττυ μια χαρα σε βλεπω!!!!!Αντε κοντεβεις και εσυ!!!

Γεια σας κορίτσια!Δεν έχω νέα ,αλλά,μου αρέσει να γράφω ,γιατί, μου αρέσει η παρέα σας!

Κίττυ πολύ ωραία τα νέα σου!Κοντεύεις και συ!Καλά που ανέφερες για παιδίατρο.Έχω 1α υπόψη μου,αλλά δεν έχω πάει να την δω ακόμη.Απλά μου την έχουν προτείνει κάποιες γνωστές μου και μου έχουν πει να πάω να την δω πριν γεννήσω ,γιατί θα εξετάσει το μωρό λίγες μέρες μετά την γέννα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κίττυ κι εγώ ξεχνάω.Οπότε μην ανησυχείς.Ή είναι της εγκυμοσύνης ή γέρασα!

Μακάρι Arma να μην είναι πιο κάτω ο μπέμπης μου.Όλες κοντεύουμε και θα περάσουν τα μαρτύρια της εγκυμοσύνης.

Μπράβο Tzamin!Πίνεις πολύ νερό!Καλά κάνεις,γιατί,κάνει καλό!Εγώ πίνω 8 ποτήρια την ημέρα.Το ξέρω,είναι λίγα,αλλά δεν μπορώ παραπάνω.Παρόλο λίγο νερό οι συχνοουρίες με έχουν τρελάνει!Από όρεξη και γω αρκετή,είχα από τον 1ο μήνα.

Για βαλίτσα δεν θέλω να σε αγχώσω ,απλά μην την αφήσεις τελευταία στιγμή.Την βαλίτσα την ετοίμασα πριν μπω στον μήνα μου και αυτά που θα πάρω για τον μπέμπη τα ετοίμασα την Κυριακή.Della μεγειά το μαλλί!Τι χρώμα ανταύγειες το έκανες?Και γω σκέφτομαι να πάω απλά βαριέμαι την αναμονή.Della καλορίζικο το δωμάτιο του μπέμπη!

Della στο κλαμπ της συχνοουρίας είμαστε δυστυχώς όλες!Πρέπει να είσαι κοπέλα έξω καρδιά!Μου αρέσει έτσι όπως τα γράφεις!

Διαφημίσεις

Κορίτσια την Παρασκευή μπαίνει επιτέλους ο Απρίλης!

13 κορίτσια κοντεύουμε να φέρουμε στην ζωή τα μωράκια μας και τα υπόλοιπα 7 κοντεύουνε να μπουν στον μήνα τους!

Επιτέλους και οι 20 φτάσαμε στην τελευταία πορεία!

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είμαι 35 εβδομάδων!Σε μια βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα μπω κι εγώ στο μήνα μου!Μακάρι! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έχω φτάσει ως εδώ..το απόγευμα θα πάω να δω και τον μπεμπούλη!

μπορεί να το εχω πει , μπορεί και όχι....μήπως κι εγω θυμάμαι?:P:p

ναι , θα κάνω καισαρική ,γιατι εχω υψηλή πίεση στα μάτια και απαγορεύεται ο φυσιολογικός τοκετός. Ηδη ειναι πολυ αναεβασμενη και πρεπει συντομα ,να συνεχισω τα κολλυρια μου...οπότε και ο θηλασμός παίζεται:(

Ναι, το έχεις πει νομίζω..μη σκας πάντως για τον θηλασμό. Δεν παίζουν με αυτά τα θέματα. Άλλωστε για να είναι το μωρό καλά πρέπει πρώτα η μαμά να είναι καλά!;) Όλα να πάνε καλά!

dimista μην αγχώνεσαι με το βάρος! Άλλωστε τις πιο πολλές φορές είναι παραπάνω απ'ότι υπολογίζουν και όχι παρακάτω..

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Pola αύριο η μεγάλη μέρα ε??? Τελικά βρήκες άλλη γυναίκα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε;Πολυ χαλια μερα σημερα ε;Ο Μαρτιος κανει θριαμβευτικη εξοδο!

Pola,αυριο ειναι η μεγαλη μερα!Ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να πανε ολα κατ'ευχην!Η Παναγια μαζι σου κοριτσακι μου.Αντε τετοια ωρα αυριο θα κρατας το μπεμπουλινι σου αγκαλιτσα!

Kitty,ο μπεμπης σου βολευεται δεξια και σου χτυπαει τα δεξια πλευρα ε; ο δικος μου παρ'ολο που καθεται ανασκελα κι αυτος με τα δεξια πλευρα εχει μανια.Στην αριστερη μερια δεν με εχει χτυπησει ουτε μια φορα.Ολη του την μανια τη βγαζει μονο σε μια μερια.

Arma,το ειδατε το μωρακι σας;τι κανει;περιμενουμε νεα!

Dimista,τα μαλλακια μου τα τελευταια 9 χρονια τα εβαφα ξανθα.Καταλαβαινεις λοιπον τι ηττα εφαγα το καλοκαιρι με τη ριζα μεχρι να κανω την α-επιπεδου.Οταν λοιπον την εκανα και βγηκε καλη ο γιατρουλης μας με αφησε να τα βαψω.Εγω βεβαια,προτιμησα τις ανταυγειες κι ενα ρεφλε στη ριζα γιατι παντα χρησιμοποιουσα 40αρι οξυζενε και δεν ηθελα στην κατασταση μου να τα βαψω με τοσο δυνατο οξυζενε.Παντως εχω να δηλωσω το εξης:Μολις ξεμπερδεψω με τον θηλασμο το οξυζενε και το ντεκαπαζ θα φτασει ... στα νυχια!Θα βγαλω το αχτι μου!

NXbrp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Pola αύριο γεννάς!!!Εύχομαι καλή λευτεριά και με έναν πόνο!Αύριο θα κρατάς τον μπέμπη σου,στην αγκαλιά σου!Εύχομαι τα καλύτερα και να είναι γερός!!!!!

Αrma,όλα θα πάνε καλά!Μην αγχώνεσαι!Αισιοδοξία χρειάζεται!

Να μας πεις νέα για τον μπεμπούλη σου!

Della είσαι φοβερή έτσι όπως τα γράφεις!Μου θυμίζεις 1α φίλη μου,η οποία είναι έξω καρδιά και με κάνει και γελάω!Ο Μάρτης πραγματικά γδάρτης.Ούτε να βγω έξω δεν είχα όρεξη.Και καλό καιρό να είχε πάλι μέσα θα καθόμουνα ,γιατί,είχα τρομερές συσπάσεις το πρωί.Μέχρι εχτές,έλεγα πως έχω καιρό να κάνω συσπάσεις και τελικά είχα το πρωί.

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Arma περιμενουμε να μας πεις για το μπεμπουλη σου!!!:-)

Tzamin οπως σου ειπαν τα κοριτσια θα πρεπει να βρεις παιδιατρο που θα δει το μωρακι γυρω στην τεταρτη μερα αφου θα βγειτε απο το μαιευτηριο.

Κοριτσια εγω τα ξημερωματα ειχα κατι πονους που πραγματικα νομιζα οτι γενναω:shock:!!!Ευτυχως μετα ηρεμησαν αλλα εγω για να ειμαι σιγουρη και ετοιμη πηγα για μανικιουρ-πεντικιουρ, εβαψα μαλλι (φυτικη βαφη) και ειμαι ετοιμη!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kορίτσια μου καλά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά και να κρατήσετε σύντομα τα μπεμπάκια σας αγκαλιά!!!:D:D:D

Πήγα και εγώ για βαφή, μανικιουρ-πεντικιουρ σήμερα, μετά πέρασα και από το γιατρό, και ας πούμε, ότι είμαι έτοιμη γι' αύριο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα πάω κατά τις 8.30 και η καισαρική έχει προγραμματιστεί για τις 11.30.

Να είστε όλες καλά! Πολλά πολλά φιλιά!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola , με το καλό να αντικρύσεις το μωράκι σου !!!!!!

Η καλυτερη αρχή για πρωτομηνιά !!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Pola με το καλο αυριο να κρατησεις στην αγκαλια σου εναν υγιεστατο μπεμπουλη!!!!!!Να πανε ολα καλα και να ειστε γεροι και οι δυο!!!! Ας μπει καλε ο αντρας σου να μας γραψει νεα ή εστω μεσω φεις και θα τα μεταφερω εγω εδω....!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...