Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου σημερα πηγα στον γιατρο η μπουμπου ειναι 2300γρ και συνεχιζει να αιματωνεται μια χαρα!!!!

Elzu καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!

Μπραβο η κουκλιτσα σου!!!:D:D:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας... όλες... ακόμα δεν μπορώ να συγκρατήσω ονόματα... σιγά σιγά με τον καιρό...:P

Καλως την και εδώ:P:p:p

α...καλά με τα ονόματα κι εγω δεν τα παω καλά:(

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Άννα τέλεια η μικρή! Μπράβο!

Ania μου τι να πω με το σκ@τομικρόβιο..κρίμα..Τι να κάνεις? Αυτό που λες, πρέπει να είμαστε ψύχραιμες..δεν γίνεται αλλιώς. Όλα θα πάνε καλά! Κι εγώ σήμερα προσπαθώ να σκέφοτμαι πιο θετικά..

Pola 3 μερούλες έμειναν ε??? Πως αισθάνεσαι?

Τα φιλιά μου σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα σε όλες!! Πως τα πάτε? Φαντάζομαι όλες ανυπομονούμε να τελειώνουμε...

Arma, δύσκολα τα πράγματα όμως προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να δεις όλα καλά θα πάνε. Ania, υπομονή και εσύ με το παλιομικρόβιο, θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα πάρεις το μπεμπάκι μαζί σου. Mummy3, είμαστε στην ίδια φάση, περίμενα να γεννήσω αυτή την εβδομάδα (38), αλλά λόγω του ότι δεν έχει εμπεδωθεί έχω ραντεβού τη Δευτέρα (4/4) και θα δούμε τι θα γίνει. Elzu, καλώς ήρθες..

Φιλιά σε όλες!!:tongue::tongue::tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Koρίτσια μου καλησπέρα!!!

Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη σήμερα και θέλω τη βοήθειά σας...Η κυρία που καθαρίζει το σπίτι και κρατάει και την κάρολ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σήμερα το πρωί, είναι στο νοσοκομείο και αγνωστο το πότε και αν θα το ξεπεράσει... Θα χρειαστώ επομένως κάποια κοπέλα, τουλάχιστον για τις δουλειές του σπιτιού...γνωρίζετε κάποια εμπιστοσύνης να μου συστήσετε???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Με συγχωρείτε αν γράφω κάπως ψυχρά, αλλά είμαι όπως καταλαβαίνετε είμαι σε πλήρη απόγνωση...:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εχτές ο μπέμπης δεν με άφησε να κοιμηθώ.Κοιμήθηκα μέχρι τις 02.00 και από τις 02.00 μέχρι το πρωί σηκωνόμουνα συνέχεια για τουαλέτα.Οι συχνοουρίες έχουν αυξηθεί.Σήμερα το μεσημέρι κοιμήθηκα 3 ώρες.Χάρηκα ύπνο!Εσείς σηκώνεστε τόσο συχνά?

Άννα 1α χαρά τα νέα της κορούλας σου!Κορίτσαρος και το δικό σου!Νομίζω πως έχω το πιο αδύνατο μωράκι!

Αnia υπομονή και όλα θα πάνε καλά και με σένα και με το μωράκι σου και όταν γεννήσεις με το καλό θα τα ξεχάσεις όλα!Περιμένουμε νέα σου αύριο!

Della με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου.Την Κυριακή εύχομαι να σε διαφωτίσει ο γιατρός μας.Είναι χαλαρός γιατρός αλλά και πολύ καλός!Και γω καισαρική θα κάνω.Την Κυριακή ίσως μου δώσει ημερομηνία.Καλύτερα που θα κάνεις καισαρική .Δεν θα ταλαιπωρηθεί το μωράκι σου,αλλά ούτε και συ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Αrma σίγουρα γίνονται λάθη στην μέτρηση στον υπέρηχο.Αλλά, ο δικός μου γιατρός δεν θα ήθελα να κάνει λάθος.Δεν θα ήθελα να είναι κάτω από 2.400 ο μπέμπης μου.

Tzitzina kαι mammy περιμένουμε νέα σας την Δευτέρα.

Pola τραγικό αυτό που συνέβηκε.Καθόλου ψυχρά δεν γράφεις.Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.Αλλά,δυστυχώς δεν έχω κάποια κοπέλα να σου συστήσω.Μακάρι να μπορούσα να έρθω εγώ.Αν δεν είμουνα στον μήνα μου θα ερχόμουνα.

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα καλησπερα!Ευχομαι ολες να ειστε καλα!Εγω πηγα κομμωτηριο το πρωι,εκανα ανταυγειες και περασα ενα ρεφλε!Φοβαμαι μηπως βγει ο γιος μου και μου πεϊ:καλα ρε μανα,με αβαφη ριζα ηρθες;Κουραστηκα ομως κοριτσια να καθομαι στην καρεκλα τους,πιαστηκε η μεση μου.Αφηστε που ο μικρος με τρελανε στο κλωτσιδι!Τωρα ψηνω ενα κεικ γιατι αυριο θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι να δει πως φτιαξαμε το δωματιο του μπεμπη γιατι ειναι εγκυος κι εκεινη η κοπελα και θελουν να δουν τι θα χρειαστουν κι αυτοι.

Ania,μηπως υπαρχει περιπτωση να παρεις και δευτερο κυκλο αντιβιωσης;γιατι αν ναι,μπορει να το ξεπερασεις και να μη χρειαστει να γινει τιποτε απο αυτα που σου ειπαν για το μωρακι και να τελειωσουν ολα εδω,πραγμα το οποιο σου ευχομαι ολοψυχα.

Pola,πολυ κριμα για την κυρια και γι'αυτο που συνεβη.Ας ελπισουμε οτι θα το ξεπερασει και θα γινει καλα.Δυστυχως,δεν ξερω καμια κοπελα για να μπορεσω να βοηθησω.

Dimista,στο κλαμπ της συχνοουριας βαλε κι εμενα μεσα.Πανω που λεω οτι βολευτηκα και με παιρνει ο υπνος,σηκωνομαι για pipi-room.Πολυ εκνευριστικο.Οσο για την καισαρικη,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα,απλα εχω αγχος γιατι ακομα δεν ξερω πως θα κινηθουμε.Θα το συζητησω πολι την Κυριακη μαζι του.

Αννα25,μπραβο για το μωρακι σου,πολυ ωραια νεα!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Pola δυστυχως δεν εχω καμια κυρια να σου συστησω...:-( ελπιζω να βρεις λυση γρηγορα!!!

Tzitzina αντε να δουμε τι θα μας πουνε τη Δευτερα...μπορει να συναντηθουμε στο Ιασω!!!:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλησπερα!Ευχομαι ολες να ειστε καλα!Εγω πηγα κομμωτηριο το πρωι,εκανα ανταυγειες και περασα ενα ρεφλε!Φοβαμαι μηπως βγει ο γιος μου και μου πεϊ:καλα ρε μανα,με αβαφη ριζα ηρθες;Κουραστηκα ομως κοριτσια να καθομαι στην καρεκλα τους,πιαστηκε η μεση μου.Αφηστε που ο μικρος με τρελανε στο κλωτσιδι!Τωρα ψηνω ενα κεικ γιατι αυριο θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι να δει πως φτιαξαμε το δωματιο του μπεμπη γιατι ειναι εγκυος κι εκεινη η κοπελα και θελουν να δουν τι θα χρειαστουν κι αυτοι.Οσο για την καισαρικη,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα,απλα εχω αγχος γιατι ακομα δεν ξερω πως θα κινηθουμε.Θα το συζητησω πολι την Κυριακη μαζι του.

Αννα25,μπραβο για το μωρακι σου,πολυ ωραια νεα!

Della με γεια το μαλλι!!!:):):)Που καταντησαμε ομως...να κουραζομαστε στο κομμωτηριο!?!?:confused:

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πωλίνα λυπάμαι για την κυρία, ελπίζω να γίνει καλά. Δυστυχώς ούτε κι εγώ ξέρω κάποια για καθαριότητα και baby sitting, εύχομαι να βρεις λύση άμεσα.

Μακάρι τα πράγματα να καλυτερέψουν γενικά γιατί κι εμάς τώρα τελευταία όλο προβλήματα και βλακείες μας προκύπτουν και προσπαθούμε πολύ για να κρατήσουμε θετική σκέψη και καλή διάθεση.

Από συχνοουρία κι εγώ τα ίδια. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πίνω 2.5-3 λίτρα νερό την ημέρα οπότε και έγκυος να μην ήμουν νομίζω ότι πάλι θα την είχα. Τί να κάνω όμως με πιάνει μια δίψα φοβερή κατά τις 19.00-21.00.

Επίσης η όρεξή μου για φαγητό και γλυκό έχει αυξηθεί. Ελπίζω να μην ανέβω πολύ τώρα στα τελευταία στάδια.

Πρέπει να ετοιμάσω και την βαλίτσα μου ε? Μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Πάντος τα ρούχα και την προίκα της μπουμπούς τα ετοίμασα. :-)

Παιδίατρο πώς επιλέγουμε? Όταν βγούμε από το μαιευτήριο πρέπει άμεσα να εξεταστεί το μωρό? Σε ιατρείο ή στο σπίτι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!

Pola μου πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβει..δυστυχώς ούτε κι εγώ ξέρω κάποια. Ελπίζω να βρεις σύντομα κάποια άλλη.

tzitzina προσπαθώ...με το καλό την Δευτέτα, ίσως μέχρι τότε να έχει εμπεδωθεί.

dimista σου εύχομαι κι εγώ να μην είναι πιο κάτω στο βάρος ο μπεμπάκος σου. Πολλές φορές όμως τυχαίνει να είναι και πολύ παραπάνω από τον υπέρηχο οπότε μην αγχώνεσαι..

Συχνοουρία κι εγώ πολύ και γενικά οι νυχτες είναι μαρτύριο. Έχω και πολύ δυσφορία και τινάζονται και τα πόδια μου! Α και έχω και καούρες! Αυτά τα λίγα!

Della μεγειά το μαλλί! Εγώ δεν με βλέπω να πηγαίνω...Νομίζω ότι δεν θα αντέξω την μυρωδιά του κομμωτηρίου και της βαφής..έχω την ρίζα μέχρι το αφτί αλλά το παίζω μοδάτη..η Κοκκίνου δηλαδή γιατί το έχει έτσι??? χαχαχαχα!

mammy ελπίζω την Δευτέρα να έχεις κι εσύ ευχάριστα!

Tzasmin εγώ πριν γεννήσω είχα πάει και είχα συναντήσει κάποιους παιδιάτρους γιατί από αυτούς που είχαν τα αδερφια μας δεν μου έκανε κανείς. Έτσι κατέληξα στην δική μας που μου έκανε πιο πολύ σαν πρώτη ματιά και ευτυχώς πέσαμε μέσα. Είναι άψογη. Κι επειδή δεν ήθελα μαμάδες-πεθερές να μου δείξουν για το μπάνιο του παιδιού, το τάισμα και όλες τις πρώτες λεπτομέρειες, την φωνάξαμε μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο να μας τα πει αυτή. Ήρθε την 2η μέρα. Καλό θα ήταν οι ρώτες επισκέψεις να γίνονται στο σπίτι κατά την γνώμη μου.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Pola, δυστυχώς ουτε γω ξερω κάποια κοπέλα. ελπιζω να εχεις βρει ηδη την λύση

Della , με γεια το μαλλι . Θελω κι εγώ να τα βάψω αλλά το σκέφτομαι. Μάλλον θα αναβληθεί για αργότερα.

Arma , Dimista, Tzamin. Mammy, Ania. Tzitzina....ελπίζω να ειστε όλες καλά !!!( συγνώμη αν ξεχνάω κάποια αλλά....μαλλον εχω ξεκουτιάνει). Πάντως , όλες στην ίδια φάση ειμαστε....ποναει η μεση μου , τρεχω στην τουαλέτα συνέχεια ,θέλω να τρώω μόνο γλυκά......

Επίσης , πηγα γιατρό το μεσημέρι. Μολις ακουμπησε την κοιλιά που ειναι τσίτα , μου λεει δεν σε βλέπω να φτάνεις μεχρι τις 11 Απριλίου......

Της ειπα οτι και εχω καποια υγρα , πετρωνει η κοιλιά και λεει ...για ελα να δω αν εχεις διαστολή...

Οποτε , μου εκανε την εξετασούλα που λεγαμε , για να δει τον τράχηλο....κορίτσια .....δεν κατάλαβα τίποτα !!!!!!!!!!!!!!ή το έκανε ή δεν το έκανε , το ιδιο πράγμα.....και ηταν 2 δευτερόλεπτα.

Η μητρα λεει ειναι σκληρη , κανει συσπαούλες , αλλά ο τράχηλος κλειστός. οποτε εκτός απροόπτου , παμε για τις 11 απριλίου.

Ο μπεμπης ειναι με το κεφάλι κατω , αλλά το σωμα δεξιά.....το ξερω και το καταλαβαίνω κι εγω....όλο δεξιά χτυπάνε τα ποδαράκια του. Αν υποθεσουμε οτι πηγαινα φυσιολογικά και εμενε σ αυτη την θεση , ειπε θα δυσκολευόμουν πολύ.

Για παιδίατρο , δεν εχω ιδέα πως θα επιλέξω....θα δω και στο Αλεξάνδρας τι γινεται , και εχω και 2 υποψη μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...