Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζαμιν,στο Ρεα θα γεννησω τελικα,αλλα δεν ξερω να φτιαξω το πινακακι γι'αυτο και δεν το εγραψα.Ημασταν αναμεσα σε αρεταιειο και ρεα,μεχρι που προχθες πηγα στο ρεα και το ειδα απο κοντα και ξεναγηθηκα.Επαθα πλακα.Το αρεταιειο δεν ξερω πως ειναι απο μεσα αλλα σιγουρα δεν θα εχει την παραμικρη σχεση,οποτε καταληξαμε εκει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.Pola πητ 1/4αγορι γενναει στο Μητερα

2.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

3.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

4.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

5.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

6.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

7.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzaminπητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.armaπητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Katval σήμερα σκεφτόμουνα να γράψω ότι σε χάσαμε!Χάρηκα που είδα το όνομά σου!Είναι πολύ ωραία που είμαι σχεδόν έτοιμη!Νιώθω ανακούφιση!

Della,μένεις πολλές ώρες μόνη σου.Έχεις κάποια φίλη σου ,που να μένει κοντά σου,να έρχεται να σου κάνει παρέα?Οι γονείς σου και τα πεθερικά σου μένουν μακριά ?Να προσέχεις που κοντεύεις να γεννήσεις.Μην κάνεις πολλές δουλειές.Στις 3/4,θα σου δώσει ημερομηνία ή σου έδωσε?

Μammy πολύ καλά τα νέα της κορούλας σου!Κορίτσαρο θα κάνεις!

Mammy έχουμε τις ίδιες ανησυχίες.Στις 26/3,που πήγα στον γιατρό μου ,περίμενα να μου δώσει ημερομηνία.Δεν με βρήκε έτοιμη ακόμη γιατί κι εγώ δεν έχω συσπάσεις,τώρα τελευταία.Αλλά καλό είναι να μην έχουμε ανησυχίες και να τα βλέπουμε όλα θετικά.Να σκεφτόμαστε ότι έχουμε γερά μωράκια και να ξεχάσουμε τις ανησυχίες.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.. βάλτε και εμένα μέσα...11/4 έχω ΠΗΤ και έχω κοριτσάκι και θα γεννήσω στο Γ.Ν Έδεσσας! Ενώ είμαι από Φλώρινα....!!!!

Καλώς μας ήρθες κι εδώ! Εγώ τα δικά σου πάνω-κάτω τα γνωρίζω! Με το καλό λοιπόν το κοριτσάκι σου!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση! Να είστε όλες καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Arma πολύ καλά τα κιλά του μπέμπη σου!Είναι λογικό που έχεις πέσει ψυχολογικά,γιατί,έχεις περάσει διάφορα,αλλά σκέψου πως σε λίγο καιρό θα κρατάς τον μπέμπη σου αγκαλιά ,κάνε διάφορα όνειρα με τον μπέμπη σου, σκέψου όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις που έχεις περάσει μέχρι τώρα με την οικογένειά σου και με τους ανθρώπους που αγαπάς και πέτα όλα τα άσκημα στα σκουπίδια.Αυτό με τα σκουπίδια το κάνω και γω και ξεχνάω όλα τα άσκημα.Η γιαγιά μου,μου το έλεγε και είχε δίκιο!Ελπίζω να σε βοήθησα!

Pola πως νιώθεις που κοντεύεις?Φαντάζομαι χαρά!Έχεις καθόλου άγχος?Θα ήθελα πολύ να είμουνα στην θέση σου!Εύχομαι με το καλό και να κάνεις ένα γερό αγοράκι!

Εlzu,καλοσώρισες!Με το καλό το κοριτσάκι σου!

Della πολύ καλά τα κιλά του μπέμπη σου!Ο γιατρός τι λέει που το μωρό κάθεται ανάσκελα.Ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό.Αλλά ,ευτυχώς έχουμε πέσει σε πολύ καλό γιατρό και να τον εμπιστεύεσαι σε ό,τι και να σου λέει!

Pola όταν με το καλό γεννήσεις μην μας ξεχάσεις!

Άννα πότε θα πας να δεις το μωράκι σου?

Κορίτσια καλή βδομάδα και καλό βράδυ σε όλες!

Να είσαι καλά Δήμητρά μου! Πάντα ένας καλός λόγος βοηθάει!

Όσο για το βάρος του μπέμπη όντως αν ειναι τόσο είναι καλό αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο με την μέτρηση που σου κάνουν σοτν υπέρηχο. Την κόρη μου μου την έβγαζαν 2 μέρες πριν γεννήσω 3350 και τελικά βγήκε 2800..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Elzu,καλως ηρθες!Με το καλο το μωρακι σου,μαζι θα γεννησουμε!

Dimista,ο γιατρος μας ξερεις οτι ειναι πολυ χαλαρος σε ολα του.Για τη θεση του που ειναι ανασκελα μου εοπε οτι ισως χρειαστει καισαρικη.Μου εκανε και κατι κολπα στην κοιλια μου,την επιασε απο ολες τις μεριες και την ταρακουνησε αρκετα.Ο γιοκας μου απο μεσα ειχε μεινει καγκελο!Οι γονεις μου θα ερθουν μεσοβδομαδα οποτε θα εχω παρεα.Εχω φιλες αλλα ξερεις ολες εχουν οικογενεια οποτε δεν μπορουν κι αυτες με τις υποχρεωσεις που εχουν να βρισκομαστε οσο θα ηθελα.Δεν πειραζει ομως,τωρα πια περασε ο καιρος.Ελπιζω την Κυριακη που θα παω στο γιατρο να με διαφωτισει για το τι θα κανουμε!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσάκια,

μπήκα για λίγο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, διάβασα τα νέα σας κ χαίρομαι που είσαστε όλες καλά.

Καλωσήλθες elzy με το καλό ένα γερό μωρό!

Arma μην στεναχωριέσαι, πράγματι μεγάλο δίλημμα κ άγχος, σκέψου όμως θετικά , έχεις φτάσει πολύ κοντά στο τέλος , όλα θα πάνε καλά. Το μωράκι σου θα γεννηθεί υγιέστατο μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Η ηρεμία βοηθάει πολύ , την νιώθουν κ τα μωρά μας

Εμένα βγήκε η δεύτερη καλλιέργεια κ δυστυχώς ο κ*λ*στρεπτόκοκκος δεν έχει φύγει, τσάμπα που πήρα κ την αντιβίωση. Προσπαθώ να το παρω πλέον απόφαση ότι δεν θα έχω το μωράκι μαζί κ να μην στεναχωριέμαι...

Αυριο το πρωί πουρνό πουρνό πάω στο γιατρό , όλο το ΣΚ ήμουνα χάλια, όπως πριν από περίοδο , ήμουνα σίγουρη ότι θα γεννήσω , πονούσε η μέση μου, ΄πετρώματα συνέχεια, αλλα σήμερα τίποτα εξαφανίστηκαν όλα...

Σας φιλω γιατί αυριο ξυπνάω στις 5.30 κ είμαι πτώμα , έχω κ φοβερες καούρες τις τελευταίες μέρες ...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

1.Pola ...........πητ 1/4 .....αγορι ....γενναει στο Μητερα

2.KLiMT .........πητ 6/4 .....κοριτσι ..γενναει στο Ρεα

3.ania ...........πητ 6/4 .....αγορι ....γενναει στο Αλεξανδρα

4.della ...........πητ 11/4 ...αγορι ....γενναει στο Ρεα

5.Κιττυ ..........πητ 11/4 ...αγορι ....γενναει στο Αλεξανδρα

6.Elzu ............πητ 11/4 ...κοριτσι ..γενναει στο ΓΝ Εδεσσας

7.Tzitzina .......πητ 13/4 ...κοριτσι ..γενναει στο Ιασω

8.Maria-Elena ..πητ 17/4 ...αγορι ....γενναει στη Βεροια

9.mammy3 ......πητ 20/4 ...κοριτσι ..γενναει στο Ιασώ

10.dimista .......πητ 20/4 ...αγορι ...γενναει στο Λητω

11.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ .πητ 21/4 ...κοριτσι ..γενναει στο Ρεα

12.tommy_vtec πητ 22/4 ...αγορι

13.Tzamin........πητ 29/4 ...κοριτσι ..γενναει στο Ρεα

14.arma ..........πητ 5/5 ....αγορι ....γενναει στο Ρεα

15.Katval ........πητ 7/5 ....αγορι ....γενναει στην Ροδο

16.Αννα25 ......πητ 8/5 ....κοριτσι ...γενναει στο Γαια

17.julie8 .........πητ 8/5 ....κοριτσι ...γενναει στο Μητερα

18.irene50 .......πητ 12/5 ..αγορι ....γενναει στην Αγγλια

19.Cristinaki .....πητ 18/5 ..αγορι ....γενναει στο Λητω

20.Hλιοδωρα ....πητ 18/5 ..κοριτσι ...γενναει στο Λητω

Elzu καλοσώρισες και με το καλό το κοριτσάκι σου....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου σημερα πηγα στον γιατρο η μπουμπου ειναι 2300γρ και συνεχιζει να αιματωνεται μια χαρα!!!!

Elzu καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...