Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Χρόνια πολλά για όλους τους εορτάζοντες. Πολύ χαίρομαι που θα ξεκινήσουν τα γεννητούρια μας. Άντε με το καλό να βγουν όλα τα μωράκια και να είναι υγειέστατα. :)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Άντε λίγες μέρες και αρχίζουν τα γεννητούρια! Με το καλό να έρθουν υγιή τα μωράκια μας! Εχτές είχα γράψει ένα κατεβατό και με πέταξε ξαφνικά έξω και τα έχασα όλα..γκρρρρρρρρ, δεν είχα κουράγιο να ξαναγράψω.

Τα δικά μας νέα από τον γιατρό είναι ότι ο μπέμπης έφτασε 2200 αλλά είχε ταχυπαλμία μάλλον από τα χάπια. Ήταν πιο έντονη όταν ήμουν ανάσκελα ενώ στο πλάι λιγότερη. Από τη μία πρέπει να μειώσω τα χάπια, από την άλλη μόλις τα μειώνω έχω συσπάσεις γέννας! Έχω τρομερό άγχος κορίτσια..φοβάμαι για τον μπεμπάκο μου..Δεν θέλω να γεννήσω πριν τις 36 βδομάδες από την άλλη δεν ξέρω αν κάνουν κακό πλέον τα χάπια στο μωρό..Και είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στα σίγουρα...Όλο αυτό μ'έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά, νομίζω ότι είμαι χειρότερα από ποτέ και η υπομονή μου έχει εξαντληθεί..Αυτά, δεν σας πρίζω άλλο με τα δικά μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ηλιοδώρα αν και καθυστερημένα να τα εκατοστήσεις!

mammy εγώ έχω κάνει τις ενέσεις στην 30 και 31η εβδομάδα γιατί φοβόμαστε την προωρότητα. Όταν τις έκανα το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα ότι όντως μερικοί γιατροί και παιδίατροι τις προτείνουν όταν πρόκειτε για καισαρική.Είναι λίγοι όμως. Απορρυθμίζουν όμως πολύ το ζάχαρο για 2-3 μέρες. Επίσης αν δεν κάνω λάθος μέσα στο φύλλο οδηγιών έλεγε ότι γίνονται μέχρι την 32 ή την 34 εβδομάδα(δεν είμαι σίγουρη) γιατί αργότερα δεν έχει νόημα..

della και Δήμητρα πολύ ωραία τα νέα σας από τα μπεμπάκια σας! Μπράβο!

Α! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου! Χαίρομαι που σας άρεσαν τα γλυκάκια! :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Άντε λίγες μέρες και αρχίζουν τα γεννητούρια! Με το καλό να έρθουν υγιή τα μωράκια μας! Εχτές είχα γράψει ένα κατεβατό και με πέταξε ξαφνικά έξω και τα έχασα όλα..γκρρρρρρρρ, δεν είχα κουράγιο να ξαναγράψω.

Τα δικά μας νέα από τον γιατρό είναι ότι ο μπέμπης έφτασε 2200 αλλά είχε ταχυπαλμία μάλλον από τα χάπια. Ήταν πιο έντονη όταν ήμουν ανάσκελα ενώ στο πλάι λιγότερη. Από τη μία πρέπει να μειώσω τα χάπια, από την άλλη μόλις τα μειώνω έχω συσπάσεις γέννας! Έχω τρομερό άγχος κορίτσια..φοβάμαι για τον μπεμπάκο μου..Δεν θέλω να γεννήσω πριν τις 36 βδομάδες από την άλλη δεν ξέρω αν κάνουν κακό πλέον τα χάπια στο μωρό..Και είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στα σίγουρα...Όλο αυτό μ'έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά, νομίζω ότι είμαι χειρότερα από ποτέ και η υπομονή μου έχει εξαντληθεί..Αυτά, δεν σας πρίζω άλλο με τα δικά μου!

Κουράγιο Arma μου... ο γιατρός σου προς τα πού σε κατευθύνει? Να συνεχίσεις τα χάπια ή να πάτε για τοκετό?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Αρμα μου μην στεναχωριεσαι το μωρακι σου απο την στιγμη που μπηκε στην 34η εβδομαδα θεωρειτε τελειωμηνο και τα περισσοτερα μωρακια αν γεννηθουν απο αυτη την εβδομαδα και μετα δεν χρειαζοντε καν θερμοκοιτιδα...Επισης να ξερεις οτι ανασκελα πιεζοντε οι αρτηριες γι αυτο ειχε και ταχυκαρδια....Μην σκας ομως ολα θα πανε καλα και αν μειωσεις σιγα σιγα τα χαπια μεινε ξαπλωμενη μην κανεις απολυτως τιποτα για να μην εχεις συσπασεις...και μην στεναχωριεσαι ακομα και η ψυχολογια σου δημιουργει συσπασεις...να δεις που ολα θα πανε τελεια με τον μπεμπη αντε μην στεναχωριεσαι!!!!!

Το μωρακι σου θα βγει στην ωρα του και θα ειναι υγιεστατο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ tzasmin μου..Ο γιατρός μετά από ''παζάρια'' μεταξύ μας μου είπε να αρχίσω να μειώνω τα χάπια από την Πέμπτη που θα είμαι 35 κι ας γίνει ό,τι θέλει. Από την άλλη όπως και να το κάνεις όταν ένα παιδί γεννηθεί πριν κλείσεις τις 36 βδομάδες είναι πρόωρο. Μπορεί να μην χρειαστεί καν θερμοκοιτίδα μπορεί όμως να έχει προβλήματα. Κανείς δεν μπορεί να στο προβλέψει αυτό..αυτό είναι που με έχει φρικάρει περισσότερο..

Καλημερα κοριτσακια!!!

Αρμα μου μην στεναχωριεσαι το μωρακι σου απο την στιγμη που μπηκε στην 34η εβδομαδα θεωρειτε τελειωμηνο και τα περισσοτερα μωρακια αν γεννηθουν απο αυτη την εβδομαδα και μετα δεν χρειαζοντε καν θερμοκοιτιδα...Επισης να ξερεις οτι ανασκελα πιεζοντε οι αρτηριες γι αυτο ειχε και ταχυκαρδια....Μην σκας ομως ολα θα πανε καλα και αν μειωσεις σιγα σιγα τα χαπια μεινε ξαπλωμενη μην κανεις απολυτως τιποτα για να μην εχεις συσπασεις...και μην στεναχωριεσαι ακομα και η ψυχολογια σου δημιουργει συσπασεις...να δεις που ολα θα πανε τελεια με τον μπεμπη αντε μην στεναχωριεσαι!!!!!

Το μωρακι σου θα βγει στην ωρα του και θα ειναι υγιεστατο!!!!!!!!

Άννα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα εμψυχωτικά σου λόγια! Το ξέρω και το βλέπω στην πράξη ότι το παν είναι να έχω καλή ψυχολογία αλλά πλέον μετά από τόση περιπέτεια δεν έχω άλλη υπομονή και έχω χάσει την ψυχραιμία μου! Μακαρι να πάνε όλα καλά...δεν ξέρω τι άλλο να πω..

Ολα θα πανε καλα και εχεις δικιο να εχεις χασει την ψυχραιμια σου εχεις περασει πολλα...κανε ομως το τελευταιο κουραγιο και σε λιγο καιρο θα το εχεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!! Μην ευχαριστεις για τιποτα γι αυτο δεν ειμαστε εδω? Περναμε τις ιδιες αγωνιες και τις μοιραζομαστε!!!!!!! Αφου εχεις κανει και τις ενεσεις ολα καλα θα πανε....Αν θυμασαι εμενα μου ελεγαν οτι μπορει να γεννησω απο τις 28 εβδομαδες αλλα δεν το βαλαμε κατω και μεσα μου ειμαι σιγουρη πως θα μπω και στον μηνα μου κι ας ειναι για πεταμα και η αρτηρια η μια και ο πλακουντας......

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή εβδομάδα!!!

Αρμα μου μη στεναχωριέσαι - όσο γίνεται βέβαια - γιατί αυτό επιδεινώνει την κατάστασή σου...καλό είναι να μείνει το μωράκι στην κοιλίτσα όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά έχω αρκετες φίλες που γέννησαν πιο νωρίς από εσένα και τα μωράκια τους ειναι πάρα πολύ καλά!!! Γι' αυτό μη μου στεναχωριέσαι σε παρακαλώ πολύ!!!:):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Βασω πως εισαι εσυ? Γιατρο ποτε εχεις ξανα? Ο αντρουλης σου τι εκανε τελικα με το ταξιδι?.....Λιγες ερωτησεις σου εκανα ε?????

Καλημέρα Άννα μου... Στον γιατρό θα ξαναπάω μάλλον την επόμενη Δευτέρα (σε μια εβδομάδα). Ο άντρας μου έχει προγραμματίσει να φύγει επίσης την Δευτέρα (την ημέρα που έχουμε και γιατρό) αλλά όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρει κι αυτός τί να κάνει. Να το αναβάλει άλλο δεν μπορεί γιατί μετά πλησιάζουμε πολύ στον τοκετό. Να το αναβάλει για μετά πάλι δεν γίνεται γιατί θέλει να είναι μαζί μας τουλάχιστον 40 μέρες μετά τον τοκετό και οι Ιάπωνες αν δεν πάει δεν του πληρώνουν το μηχάνιμα που τους έχει στείλει :mad:. Θα δούμε πως θα πάει και αυτή η εβδομάδα και θα αποφασίσουμε:-(.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα!Arma προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι, το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε προσπαθεια!!!Οπως σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια οσο μεινει στην κοιλιτσα τοσο καλυτερα αλλα σιγουρα στην εβδομαδα που εισαι δεν υπαρχει κανενα μα κανενα προβλημα!!!Εγω φοβαμαι με το αντιθετο... μολις γυρισα απο το γιατρο και ειναι ολα μια χαρα και αφου δεν εχω συσπασεις ή αλλο προβλημα, μου αλλαξε το ραντεβου και ενω ηταν να παω για καισαρικη την Δευτερα (4/4), τοτε θα με ξαναδει για να παμε προς το τελος της εβδομαδας (δηλ. προς 39w). Εγω ομως ανησυχω γιατι στην αρχη μου ειχε πει οτι λογω ζαχαρου τα παιρνουν νωριτερα ενω τωρα μου το καθυστερει και απο βαρος ειμαστε μια χαρα, λεει, 3300, εγω βεβαια ανησυχω και γι αυτο μηπως ειναι πολυ...Σας ζαλισα παλι αλλα απο την ωρα που γυρισα ειμαι παλι ...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

κοριτσια μου τι κανετε?

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβενω να σας γραψω δεν με αφηνει η μικρη μου να κατσω και πολυ

καταρχην χρονια πολλα σε ολες οσες γιορταζανε και σε οσες ειχαν ατομα που γιορταζουν !

Αρμα μου ολα καλα θα πανε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι το βασικο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου και να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου.

Δημητρα μου τι ωραια σχεδον ετοιμη εισαι δηλαδη μπραβο !

Δελλα μου σιγουρα μπορεις μεχρι τρεις αλλα αυτο θα το δεις στην πορεια εξαρτατε σε τι κατασταση εισαι και ποσο αντεχεις καθε φορα που θα κανεις ενα παιδακι θα σου λεει ο γιατρος σου

Τζαμιν μου δυσκολο αυτο να πρεπει να φυγει αλλα ας το κανει τωρα να σας φυγει το αγχος και η αναμονη να μπορειτε μετα να χαρειτε και οι δυο το μωρακι σας χωρις αγχος !

ΠΟΛΑ μου σε αφησα στο τελος πολυ χαρηκα με τα νεα σου αντε με το καλο να ερθει το πρωταπριλιατικο μωρακι σας τι ωραια μπραβο και εγω θελω :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπερα ομορφες.Πως ειστε;Εγω καλα ειμαι,ο αντρας μου σημερα επιστρεφει δουλεια μετα απο αδεια και εφυγε στις 12.30 και θα ερθει στη 01.00,οποτε μεσα τα κεφαλια.

Tzamin,αφου ο αντρας σου δεν μπορει να αποφυγει το ταξιδι καλυτερα να το κανει μια ωρα αρχυτερα να τελειωνετε.

Mammy,μπραβο για το μωρακι σου που ειναι 3300.Πιστευω οτι δεν θα πρεπει να φοβασαι για 4μερες παραπανω.Το πολυ πολυ το μωρακι να παρει εκεινες τις μερες ακομα 150γρ.Ο γιατρος δεν θα διακινδυνευε οτιδηποτε.Ναι μεν υπαρχει το θεμα του ζαχαρου αλλα οι 4μερες ειναι λιγες για να σε αγχωνουν.Μη στανοχωριεσαι.

Arma,πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλα.Τα yutopar τα επαιρνα κι εγω μεχρι προχθες και ξερω πολυ καλα τι ταχυκαρδιες φερνει.Λιγο μετα αφου τα επινα ειχα μεχρι και 105 παλμους.Και το μωρο βεβαια ειχε ταχυκαρδιες.Οπως ειπες κι εσυ ανασκελα ημουν χειροτερα.Περα απο υπομονη δεν ξερω τι αλλο πρεπει να πω.Βεβαια,μην ξεχνας οτι οταν στενοχωριεσαι και στρεσαρεσαι εσυ,κι ας μην παιρνεις κανενα φαρμακο,το μωρακι ταραζεται και μπορει να κανει ταχυκαρδιες.Εμενα ετσι μου ειχε πει ο γιατρος.Δεν θα εχει κανενα προβλημα θα το δεις.Μιας και θα κοψεις τα χαπια ομως,προσπαθησε οσο μπορεις να πηγαινεις μονο στο pipi-room.

NXbrp3.png

1.Pola πητ 1/4 αγορι γενναει στο Μητερα

2.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

3.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

4.della πητ 11/4 αγορι

5.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

6.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

7.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Άλλαξα την ημερομηνία και θέση της Πωλίνας. Mammy περιμένουμε και την δική σου ακριβή ημερομηνία και γενικά όποιας κοπέλας ξέρει λεπτομέρειες. Della πού θα γεννήσεις?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...