Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα Kitty!Και εμενα ο γιατρος μου αυτο λεει οτι σε περιπτωση προωρου τοκετου γινονται, αλλα εχω ακουσει οτι πολλοι τις κανουν στην καισαρικη λογω του οτι δεν ζοριζονται τα μωρακια να βγουν και να παρου ανασα και η κορτιζονη βοηθαει τα πνευμονακια:confused:

τι να σου πω....βρε mammy μου:confused::confused::confused:

την Τετάρτη που θα παω πάλι , θα δούμε..

αν κ ελπίζω να μην χρειαστεί , γιατί ηδη εχω υψηλή πίεση στα μάτια - ειναι και ο λογος που θα κανω καισαρική- και μου ειπε ο οφθαλμίατρος οτι η ένεση κορτιζόνης την ανεβάζει κι αλλο:shock::shock::shock:

πάντως βλέπω , στις μέρες ειμαστε μαζί. κι εσυ καισαρική θα κάνεις ?

κι αν ναι , την εχετε προγραμματίσει ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σου πω....βρε mammy μου:confused::confused::confused:

την Τετάρτη που θα παω πάλι , θα δούμε..

αν κ ελπίζω να μην χρειαστεί , γιατί ηδη εχω υψηλή πίεση στα μάτια - ειναι και ο λογος που θα κανω καισαρική- και μου ειπε ο οφθαλμίατρος οτι η ένεση κορτιζόνης την ανεβάζει κι αλλο:shock::shock::shock:

πάντως βλέπω , στις μέρες ειμαστε μαζί. κι εσυ καισαρική θα κάνεις ?

κι αν ναι , την εχετε προγραμματίσει ?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχεια με πεταει...? τεσπα...

ΚΙΤΤΥ μου και εγω κανονικα δεν μπορω να τις κανω γιατι ανεβαζουν το ζαχαρο:(γι αυτο προβληματιζομαι περισσοτερο.Βεβαια ουτε στο μικρο το γιο μου τις ειχα κανει που ηταν προγραμματισμενη καισαρικη...αλλα τοτε δεν ηξερα οτι καποιοι πιστευουν οτι ειναι χρησιμες!

Την Δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο για να κλεισουμε το ραντεβου, μαλλον 4 Απριλιου!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχεια με πεταει...? τεσπα...

ΚΙΤΤΥ μου και εγω κανονικα δεν μπορω να τις κανω γιατι ανεβαζουν το ζαχαρο:(γι αυτο προβληματιζομαι περισσοτερο.Βεβαια ουτε στο μικρο το γιο μου τις ειχα κανει που ηταν προγραμματισμενη καισαρικη...αλλα τοτε δεν ηξερα οτι καποιοι πιστευουν οτι ειναι χρησιμες!

Την Δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο για να κλεισουμε το ραντεβου, μαλλον 4 Απριλιου!!!

άντε , κοντεύουμε:P:p:p

απο την μια θέλω να γεννήσω νωρίτερα , απο την άλλη λέω ας μείνει να πάρει κι αλλο βάρος ο μπεμπούλης μου:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Kαλησπερα κοριτσακια μου.Πριν 15' με πηραν απο τον γιατρο μου να ειμαι στο ιατρειο του 15.45 για να με δει.Καρααγχωθηκα τωρα,ηρθε η ωρα του δαχτυλου.θΘα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα μου.Dimista,ευχομαι να σε πετυχω!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια μου.Πριν 15' με πηραν απο τον γιατρο μου να ειμαι στο ιατρειο του 15.45 για να με δει.Καρααγχωθηκα τωρα,ηρθε η ωρα του δαχτυλου.θΘα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα μου.Dimista,ευχομαι να σε πετυχω!

Della και Δημητρα περιμενουμε τα νεα σας!!!:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα σε όλες, να χαιρόμαστε τους χθεσινούς εορτάζοντες μας και εσύ Ηλιοδώρα να τα εκατοστήσεις. Arma ευχαριστούμε για τα γλυκάκια. Από εχθές τα έχω τσακίσει, χωρίς καθόλου τύψεις!! ;);)

Μπακαλιάρο σκορδαλιά δεν έφαγα δυστυχώς γιατί έλεγα να μη μυρίζω το βράδυ στον κόσμο και το σκυλομετάνιωσα..Κλαψ, κλαψ!!!

Kitty, καούρες έχω από τον 5ο ότι και να φάω..Απαίσιο!

Della, προσπάθησε να είσαι τελείως χαλαρή στην εξέταση, μη σφιχτείς καθόλου :-(

Χθες και σήμερα απόλαυσα και εγώ ηλιόλουστο καφεδάκι και το καταευχαριστήθηκα..

Ania, ωραία η ιδέα με το cd.

Pola, με το καλό να μας κάνεις την αρχή...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Arma μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Πάντα χαρόυμενο και τυχερό να είναι!! Ευχαριστούμε και για τα γλυκάκια!! Βέβαια εγώ, λόγω της ημέρας, πήρα τάρτάκια και ταρτες από το fresh και τα ξέσκισα, χαχαχαχαχα!!!

Ηλιοδώρα, χρόνια πολλά και καλά!

Mammy μου δεν μου είπε κάτι για ενέσεις κορτιζόνης αυτή τη φορά΄, ίσως λόγω σακχάρου. Στην Καρολίνα κάτι μου είχε αναφέρει, τον αγριοκοίταξα και μου απάντησε "καλά, καλά, ας της αφήσουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και τα 2 μου παιδιά πάντως γεννηθηκαν 38 εβδομάδων με καισαρική και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα...

Della και Δήμητρα, περιμένουμε νεάκια σας!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας (για το βαγγς και για εμένα!!) :D:D

Χθες βγήκαμε για φαγητό, έφαγα και μπακαλιάρο και σκορδαλιά (τρελλαίνομαι) αλλά μετά μάλλον μου επεσε η πίεση και σερνόμουν...δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα. Το ευχαριστήθηκα όμως!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Γύρισα πριν λίγο από τον γιατρό μου.Όλα καλά με το μωρό.Είναι 2400gr.Το βρήκε πολύ καλά!Ευτυχώς!Μου είπε ότι καλοπερνάει.Τώρα θα ξαναπάω 3/4.

Tzitzina πολύ καλά τα νέα για την κορούλα σου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ηλιοδώρα να τα εκατοστήσεις!Σήμερα έχεις γενέθλια?Να έχεις πάντα υγεία και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Κitty και mammy εύχομαι να ακούσουμε καλά νέα και από σας!

Κι εγώ θα γεννήσω με καισαρική επειδή κάνω ενέσεις.

Pola τελικά είσαι η 1η που θα γεννήσεις!Εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο!Από ότι διάβασα έχεις και συ ντουντού.Τέλειο είναι!Θα κάνω και γω αυτό που έγραψες ,μου το είπε και η αδελφή μου.

Αrma να χαίρεσαι την κορούλα σου!Ευχαριστούμε πολύ για το γλυκάκι.Χρόνια πολλά και σε όσους γιόρταζαν.

Della τι νέα έχεις από τον γιατρό?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γλυκα και τραγανα,επεστρεψα.Ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες σας και τις συμβουλες σας,με κατασυγκινησατε.Ολα πηγαν πολυ καλα.Το γλιτωσα το δαχτυλο σημερα τελικα.Μου ειπε οτι το μωρο ειναι ψηλα ακομα (γι'αυτο δεν καναμε κολπικη εξεταση)και μεχρι την αλλη Κυριακη που θα με ξαναδει δεν θα γεννησω.Ο μπεμπης ειναι 3κιλακια και καθεται ανασκελα ακομα,εχει μεν κατω το κεφαλακι του αλλα κοιταει προς τα πανω.

Μολις τελειωσαμε απο τον γιατρο,πηγαμε μια βολτα στο mall.Χαμος γινοτανε.Φαγαμε σ'εκεινο το κινεζικο που εχει,χτυπησαμε κι ενα παγωτακι και γενικα την καναμε ταρατσα!Απο Δευτερα ο αντρας μου επιστρεφει στη δουλεια μετα την αδεια του,οποτε θα περιοριστουν κι εμενα οι εξοδοι μου.

Dimista,πολυ καλα τα νεα απο το μωρακι σου,μπραβο,μια χαρα βαρος εχει παρει.Τελεια!

Pola,ευχομαι να πανε ολα καλα την Παρασκευη και να μας φερεις γουρι στο καφε.

Mammy,μιας και θα κανεις το τριτο παιδακι με καισαρικη,ξερεις μεχρι ποσες μπορεις να κανεις;Ρωταω γιατι κι εγω μαλλον καισαρικη θα κανω και παντα ηθελα πολλα παιδακια(τρια θελω σιγουρα).Βεβαια,ευχομαι να με αξιωσει ο καλος Θεουλης και να μπορεσω να ξαναμεινω εγκυος.

NXbrp3.png

Καλησπερα κουκλες!!!!

Arma μου να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο το μωρακι!!!!!

Ηλιοδωρα να τα εκατοστησεις!!!!!

Dimista και Della μια χαρα τα μωρακια σας!!!!!Μπραβο σας αντε να γεμησουμε γερα μωρακια απο την αλλη εβδομαδα ειναι ο μηνας μας!!!!!!

Mammy και εμενα οσο προχωραει κανονικα η εγκυμοσυνη δεν μου ειπε κατι για τις ενεσεις αφου θεωρει οτι απο τις 34 εβδομαδες το μωρο ειναι τελειομηνο και τα πνευμονακια του ετοιμα μονο για προωρο τοκετο μου ειχε πει οτι θα καναμε....

Della για τις καισαρικες το μονο που ξερω ειναι οτι εχει να κανει με το παχος του ενδομητριου και το πως επανερχεται μετα την καισαρικη αν δηλαδη επουλωθει καλα η τομη και το παχος σε αυτο το σημειο της τομης ειναι αρκετο τοτε δεν υπαρχει προβλημα....Ολοι λενε πως αν ολα ειναι καλα οι 3 καισαρικες γινοντε μετα λιγο πρεπει να το συζητας με τον γιατρο σου....

Καλησπέρα !!!

Della και Δημητρα μια χαρα τα μπεμπακια σας μπραβο τους!!!:D:D:D

Για τις καισαρικες Della μεχρι τρεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αν και μπορεις και παραπανω απο οτι μου εχει πει ο γιατρος.Γιατι ομως λες οτι μπορει να κανεις, σου εχει πει κατι ο γιατρος σου?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπεριζω ολα τα κοριτσακια.Πως ειστε;Πως περασατε;Εγω πηγα για καφεδακι το μεσημερακι και βολτιτσα.Ειχε ωραια μερα σημερα.

Μammy μου,ο γιατρος μου ειπε οτι το γεγονος οτι ο μικρουλης μου καθεται ανασκελα,δυσχαιρενει τον φυσιολογικο τοκετο και συνηθως κανουν καισαρικη σ'αυτην την περιπτωση.Επιπλεον,ειναι και τυλιγμενος με το λωρο.Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα,ισως κανουμε καισαρικη.Δεν με αγχωνει καθολου βεβαια το πως θα γεννησω.Το μονο που με νοιαζει ειναι να γεννηθει καλα το μωρακι μου.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...