Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Μammy να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Πολύχρονο και πάντα τυχερό! :D:D Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου!!

Αννα, χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου, Τzitzina να χαιρεσαι τον αντρούλη σου.

Αnia μου, καλά αποτελέσματα, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τέλεια!!!:)

Δήμητρα έχω και εγώ ντουντού, είναι τέλειο. Μπορείς να το ακουμπήσεις στο δέρμα σου, να πάρει τη μυρωδιά σου και μετά να το δώσεις στο μωρό.:)

Αrma, πως πας με τις συσπάσεις?? Υπομονή, λίγος καιρός έμεινε...;);)

Κittaki πότε γεννάς??

Λοιπόν, εγώ γύρισα απο το γιατρό πριν λίγο, γεννάω 1/4 στο Μητέρα τελικά. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το μωρό είναι 3.040, δεν ξέρω πόσο βάρος μπορεί να πάρει σε μια εβδομάδα...από τη μια ανυπομονώ, από την άλλη έχω αρκετό άγχος. Πιο πολύ με προβληματίζει το ότι θα μείνει για παρακολούθηση 24 ώρες, δεν είδα τον γιατρό μου πρόθυμο να το διαπραγματευτεί...:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες,

Πολα και mammy να χαίρεσται τα αντράκια σας, Αννούλα να χαίρεσαι την κορούλα σου κ τζιτζινα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, όλοι να είσαστε χαρούμενοι και αγαπημένοι!!!!!

Αrma πάλι άρχισε τις τανζανιές το αγοράκι σου; αντε να κάνει λίγο υπομονή ακόμα , να μην ταλαιπωρεί την μανούλα κ όταν έρθει η καταλληλη ώρα βγαίνει ...

Δήμητρα ωραία που γράφεις ελληνικα σε διαβάζουμε πιο εύκολα, εύχομαι να ευχαριστηθείς τις ετοιμασίες του δωματίου γιατί είναι από τις πιο ωραίες διαδικασίες!

della καλά κάνεις και ξεφεύγεις για καφεδάκια κ εμένα ο άντρας μου δουλεύει βάρδιες κ έτσι όποια μέρα έχει ωραίο καιρό τα πρωινά τη βγάζουμε στη θαλασσίτσα !

Tztzina και εγω απ οσο ξέρω το μωρό μπορεί να εμπεδωθεί μέχρι τη τελευταία στιγμή που είναι φυσικά η 42 και όχι 40 εβδομάδες οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου μιλάει από τώρα για καισαρική αλλα την ανυπομονησία σου την καταλαβαίνω και ήθελα να έχω γεννήσει πια κ να έχουν περάσει κ οι μέρες του μαιευτηριου κ να είμαι σπίτι να βρουμε τους ρυθμούς μας...

Pola ωραία πρωταπριλιάτικο το μωρό σου !!! Λογικά θα είσαι η πρώτη του καφέ μας !

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, ελπίζω κ εγω να έχω καλα αποτελεσματα την Δευτέρα μήπως τυχόν κ καταφέρω να έχω το μωράκι μου μαζί μου, έχω μεγάλη αγωνία.

Εγω σήμερα είχα ραντεβού το πρωί με το γιατρό αλλα την ώρα που εβγαινα απο το σπίτι με πήρε τηλ κ μου το ακύρωσε γιατί είχε γέννα. Ευτυχώς γλίτωσα το δαχτυλο για σήμερα. Το επόμενο ραντεβού είναι για την Τρίτη αν δεν έχω γεννήσει...

Συναντηθηκα σήμερα κ με μια ψυχολόγο του Αλεξάνδρα που μου σύστησε η μαία η οποία κάνει ένα πρόγραμμα "μουσική στη διάρκεια του τοκετού" μου έδωσε 2 cd να διαλέξω ποια κομμάτια θέλω να ακούω εκείνη την ώρα. Ηταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, μου έφτιαξε την μέρα, κ ακούγαμε τα cd με τον Άγγελο όλο το απόγευμα κ μπορώ να πω ότι έιμασταν κ οι δύο πολύ ήρεμοι κ χαρούμενοι...¨

ΦΙΛΆΚΙΑ ΣΕ ΌΛΕΣ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και με το καλο να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!!!!

Mammy και Pola να χαιρεστε τους γιους σας να τους καμαρωνεται και να τους βλεπεται να γινοντε σωστοι αντρες!!!!!!!

Tzitzina να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!Οτι επιθυμειτε κοριτσακι!!!!

Ania μου αντε να βγει καθαρη η εξεταση να σου φυγει και αυτο το αγχος και πανω απολα για να εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!

Pola θα ανοιξεις τον μηνα με γεννητουρια και ευχαριστα!!!!Μια χαρα θα βγει το μπεμπακι και δεν πειραζει η παρακολουθηση μονο για καλο θα ειναι!!!!!

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στα αγοράκια σας mummy kai Pola, στον άντρα της tzitzina και στην κορούλα της Άννας! Και η δική μου η κορούλα γιορτάζει!!! Πάρτε γλυκάκι και θα σας πω τα νέα μου αργότερα! Φιλιά σε όλες!

diaforakerasmata.jpg

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά arma να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα ευτυχισμένο!!!!

Εγώ πήρα γλυκάκι, πάω να την πέσω γιατί πήγαμε μια βόλτα και είμαι πτώμα, όταν ξυπνήσω θα πάρω αλλο ένα, αυτό με την σοκολάτα....:tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κοριτσια καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολες.Ειδικα Χρονια Πολλα σε οσες εχουν καποιον δικο τους να γιορταζει,κι εμενα γιορταζει ο μπαμπακας μου.Να τους χαιρομαστε!Πηρα και γλυκακι,για την ακριβεια πηρα 2,ενα σου κι ενα εκλαιρ.Στην υγεια μας!

Πως περασατε σημερα;Τι καλο φαγατε;Εγω απο το πρωι σπιτι.Μιας και ειχε ωραια λιακαδα,καθισα στο μπαλκονι και ηπια το καφεδακι μου,σιδερωσα και μαγειρεψα.Αν και το εθιμο απαιτει μπακαλιαρο με σκορδαλια εφτιαξα καλαμαρακια,πατατουλες τηγανητες και τζατζικι.Τελεια ηταν.Ευχομαο να μην σπασουν σημερα τα νερα γιατι το τζατζικι το ρημαξα.:-P

Dimista,μολις με ενημερωσουν για την ωρα του ραντεβου θα μπω και θα σου την γραψω.

Καλο απογευμα κοριτσια,φιλακια σε ολες!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια!! Απο τα γλυκακια κι εγω εφαγα και του χρονου!! Αrma μου να χαιρεσαι την κορουλα σου κι εσυ Αννα μου!! Και ολες οι αλλες κουκλες που εχουν καποιον δικο τους που γιορταζει! Σημερα εχω κι εγω τα γενεθλια μου! :D Πολλα φιλια, να ειστε ολες καλα και να αγκαλιασουμε με χαρα τα μωρακια μας!! :D

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

ααααα.....πολλοί εορτάζπντες σήμερα !!!

Κορίτσια , Χρόνια Πολλλά , να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας , τα αγοράκια σας, τους συζύγους !!!! Ηλιοδώρα , να τα εκατοστήσεις !!!!

Και όλες φυσικά με ένα γερό μπεμπάκι !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κittaki πότε γεννάς??

Εκτός απροόπτου 11/4........και μου φαίνεται ένας αιώνας ακόμα:shock::shock::shock:

εκτός κι αν 30 του μηνός που θα παω γιατρό , μου πει.....γεννάς κοπελιάαα....χαχαχαχαχχα

Λοιπόν, εγώ γύρισα απο το γιατρό πριν λίγο, γεννάω 1/4 στο Μητέρα τελικά. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το μωρό είναι 3.040, δεν ξέρω πόσο βάρος μπορεί να πάρει σε μια εβδομάδα...από τη μια ανυπομονώ, από την άλλη έχω αρκετό άγχος. Πιο πολύ με προβληματίζει το ότι θα μείνει για παρακολούθηση 24 ώρες, δεν είδα τον γιατρό μου πρόθυμο να το διαπραγματευτεί...:-(:sad:

Σιγουρα , το πρωτο μωρό του καφέ θα είναι:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!:D:D:D

Pola με το καλο, λιγο εμεινε!!!Το θεμα της παρακολουθησης με προβληματιζει και εμενα...:(Θα κανεις ενεσεις κορτιζονης?Εχω προβληματιστει και με αυτες γιατι απο οτι εχω διαβασει μερικοι λενε οτι ειναι απαραιτητες οταν γινεται καισαρικη και ας ειναι τελειομηνη η εγκυμοσυνη...:?:

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημερα!!!:D:D:D

Pola με το καλο, λιγο εμεινε!!!Το θεμα της παρακολουθησης με προβληματιζει και εμενα...:(Θα κανεις ενεσεις κορτιζονης?Εχω προβληματιστει και με αυτες γιατι απο οτι εχω διαβασει μερικοι λενε οτι ειναι απαραιτητες οταν γινεται καισαρικη και ας ειναι τελειομηνη η εγκυμοσυνη...:?:

Καλημέρα κορίτσια !!!

καλά ειστε ? πω πω.....το βραδυ ταλαιπωρήθηκα...εκανα την βλακεία κ εφαγα γλυκό αρκετά αργά και ειχα καούρες , ξινίλες....μπλιαχ......

γιατί ενέσεις κορτιζόνης ? εγω ξερω σε περίπτωση πρόωρου τοκετού, για να ανοιξουν τα πνευμονακια του μωρού. κι αυτό μέχρι την 36η εβδομάδα.

Εγω που θα κάνω καισαρική , δεν μου εχει πει τίποτα η γιατρός

Καλημέρα κορίτσια !!!

καλά ειστε ? πω πω.....το βραδυ ταλαιπωρήθηκα...εκανα την βλακεία κ εφαγα γλυκό αρκετά αργά και ειχα καούρες , ξινίλες....μπλιαχ......

γιατί ενέσεις κορτιζόνης ? εγω ξερω σε περίπτωση πρόωρου τοκετού, για να ανοιξουν τα πνευμονακια του μωρού. κι αυτό μέχρι την 36η εβδομάδα.

Εγω που θα κάνω καισαρική , δεν μου εχει πει τίποτα η γιατρός

Καλημερα Kitty!Και εμενα ο γιατρος μου αυτο λεει οτι σε περιπτωση προωρου τοκετου γινονται, αλλα εχω ακουσει οτι πολλοι τις κανουν στην καισαρικη λογω του οτι δεν ζοριζονται τα μωρακια να βγουν και να παρου ανασα και η κορτιζονη βοηθαει τα πνευμονακια:confused:

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...