Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια! Πως πάνε τα κέφια? Εμένα ο γιόκας μου με αναστάτωσε λίγο τα ξημερώματα, είχα πάλι δυνατές συσπάσεις και πόνους αλλά ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ..ουφ! Κατα τ'άλλα όλη μέρα τρώω ''ξύλο''. Δεν υπερβάλλω, ορισμένες φορές με κλωτσάει τόσο δυνατά που μου κόβει την αναπνοή από τον πόνο! Βέβαια το προτιμώ από το να μην τον ένιωθα..

Καλημέρα Arma ,

Ζορικος ο μπόμπιρας ε ?:P:p:p κ μενα , ωρες ωρες ,κανει κατι κινήσεις που με πονάνε , αλλά οχι συνέχεια. εχει παρει κ θεση , κ χτυπάει ποδαράκια ψηλά:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Χαιρομαι που σας ακουω ολες καλα ή μαλλον σας διαβαζω.....

Εμεις σημερα ειχαμε γιορτουλα ειπαμε και τα ποιηματακια μας και ολα καλα!!!! Αυριο γιορταζει και το κοριτσακι μου!!!!

Δημητρα θα βαλεις λουτρινο διπλα απο το μωρο μεσα στην κουνια???? Θα σου ελεγα να μην το κανεις θεωρητε ως η νο1 εστια μεσα στα παιδικα δωματια για σκονη και ακαρεα.... και επισης αν πεσει στο προσωπακι του μωρου οσο εσεις θα κοιμαστε???Στους 2 μηνες τα μωρα κανουν εντονες κινησεις και ενα αρκουδακι μπορει ανετα να το μετακινησει

Kαλησπερα κοριτσακια.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Μολις πριν λιγο τελειωσαμε το φαγητο και καθισα λιγο να χωνεψω μεχρι να παω να ξαπλωσω.Το πρωι ειχα παει για καφε με τον αντρα μου που εχει αδεια για λιγες μερες και περασα πολυ ωραια.

Οσον αφορα τον μπεμπη,εχουμε παρει καλαθουνα με βαση που κουνιεται και θα τον εχω διπλα μου μεχρι οσο γινεται.Μετα θα τον παμε στο δωματιο του στην κουνια του,δεδομενου οτι η κουνια του δεν χωραει μεσα στην κρεβατοκαμαρα μας γι'αυτο αλλωστε πηραμε την καλαθουνα για τον πρωτο καιρο.Βεβαια,με βλεπω να κοιμαμαι μαζι του στο δωματιο του οταν ερθει εκεινη η ωρα.

Κοριτσια,σε λιγα χρονια τετοια μερα θα εχουμε κι εμεις γιορτη στο σχολειο οπως ειχαν σημερα τα κοριτσια που εχουν μεγαλυτερα παιδακια.Φανταζεστε τα μπεμπακια μας να λενε ποιηματακια;Κι εμεις απο κατω να καμαρωνουμε;Τελεια θα ειναι!

Dimista,πολυ καλη η ιδεα σου για τα περιοδικα,θα παρω σιγουρα.

NXbrp3.png

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Άννα να χαίρεσαι την κορούλα σου για αύριο!Να έχει υγεία και να είναι πάντα γερή!

Άννα δεν θα βάλω λούτρινο.Η αδελφή μου,μου έφερε από την Γαλλία 1 κουκλάκι ύπνου.Στην Γαλλία, λέγεται ντουντού.Έχει 1 πολύ μικρό κεφαλάκι αρκουδιού και το σώμα του είναι ύφασμα.Είναι πολύ ωραίο και πολύ μαλακό!Το μωρό ύφασμα πιάνει.Λούτρινο δεν θα του έβαζα ποτέ δίπλα του.Μπορεί να κάνω πολλές ερωτήσεις για να παίρνω ιδέες,αλλά σκέφτομαι λογικά για το τι θα κάνω με το μωρό μου.

Κίττυ και mammy σας ευχαριστώ για την καλή αρχή!Εύχομαι και για σας να φτιάξετε 1 δωμάτιο για τα μωράκια σας με πολλή αγάπη και να μπουν μέσα τα γερά μωράκια σας!

Αnia σε ευχαριστώ για το π.μ. μήνυμα που μου έστειλες.Π.μ. πως μπορεί να στείλει κανείς?

Della όταν μάθεις τι ώρα θα πας στον γιατρό μας την Κυριακή γράψε μου για να σε πάρω είδηση και να σου μιλήσω.

Della πολύ καλά έκανες και πήγες για καφέ με τον άντρα σου και χαίρομαι που πέρασες πολύ ωραία!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Kαλησπερίζω όλα τα κοριτσάκια και χαίρομαι που ακούω ωραία νέα. Με το καλό και τα αποτελέσματα της Ania και από την εξέταση και από την καλλιέργεια. Εύχομαι να είναι καλά και να ησυχάσεις και εσύ λίγο.

Εγώ πήγα χθες στο γιατρό μου. Η μπέμπα είναι χοντρούλα!!!! 3 κιλά παρακαλώ. Ο γιατρός μου είπε ότι θα φτάσει 3,5 με 4 μέχρι να γεννήσω. Απλά ακόμη δεν έχει "εμπεδωθεί" και ίσως πάμε για καισαρική. Θα ξαναπάω σε δέκα μέρες εκτός απροόπτου. Την εξέταση τη γλίτωσα, αλλά την άλλη φορά δε θα τα καταφέρω. Μια φίλη μου είπε ότι το μυστικό είναι να είσαι χαλαρή, κορίτσια δοκιμάστε το, ίσως να μας βοηθήσει.

Στην αρχή και εμείς θα την έχουμε στο δωμάτιο μας, στην κούνια της, γιατί στο παιδικό έχουμε ένα θέμα με υγρασία και περιμένουμε το καλοκαίρι να κάνουμε κάτι μερεμέτια.

Άννα να χαίρεσαι αύριο την κόρη σου. Κι εμένα γιορτάζει ο άντρας μου και ξεκίνησα από σήμερα να κάνω λίγες δουλίτσες για να μην τα έχω όλα αύριο.

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες, καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν γιατρούλι και υπομονή σε όσες πλησιάζουμε......:-P:-P

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Αντε μια χαρα πλησιαζει ο καιρος και για σενα...μπορεις να περιμενεις και μεχρι την 42η για να εμπεδωθει το μωρο....

Δε νομίζω πως θα με αφήσει τόσο γιατί θα φρικάρω. Μου έχει πει μάλιστα ότι θα με βάλει και λίγο νωρίτερα λόγω ζαχάρου. Ανυπομονώ γιατι βαρέθηκα λίγο την αναμονή. Έχω ήδη έτοιμα τα ρουχαλάκια της και τη βαλίτσα μου....Οπότε περιμένω...:!:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κοριτσια!!!

Αννα πολυχρονη η κορουλα σου και εσυ Tzitzina να χαιρεσαι τον αντρούλη σου και με το καλο τα ζουζουνια μας!!!Και εμενα γιορταζει το μικρο το αντράκι μου!!!:):):)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...