Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Δήμητρα η δουλειά μου δεν είναι κουραστική σωματικά. Είναι καθαρά δουλειά γραφείου, απλά έχει αρκετό άγχος.

Το μωρό το πρώτο διάστημα θα είναι στο δωμάτιό μας σε καλαθούνα. Στην συνέχεια έχουμε μετακόμιση, σε άλλο σπίτι, περίου 2 μήνες μετά την γέννα. Στο καινούριο σπίτι θα της φτιάξω το δωματιάκι της και σκέφτομαι να την βάλω κατ' ευθείαν εκεί.

Klimt στο ΡΕΑ έχω ξεναγηθεί κι εγώ και μου άρεσαν πολύ και τα δωμάτια και το προσωπικό.

Mammy μήπως έχεις άγχος επειδή αυτή την φορά έχεις μπέμπα? ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Δημητρα εννοειτε οτι την μικρη θα την εχω μαζι μου στο δωματιο στην αρχη σε καλαθουνα μεχρι να στρωσει το προγραμμα της εχω και την μεγαλη και δεν θελω να την ξυπναει γιατι εχει και σχολειο το πρωι και πρεπει να ξεκουραζεται το παιδι...Αλλα και την Εβελινα την ειχα μαζι μου μεχρι 6 μηνων γιατι ειχαμε ενα δωματιο οταν αλλαξαμε σπιτι μπηκε και σε δικο της δωματιο....Ειμαι τυχερη ομως αφου απο 40 ημερων δεν μου ξυπνησε ποτε ξανα βραδυ και δεν εχει ερθει ποτε στο κρεβατι μας για υπνο της αρεσει να κοιμαται μονη της

Βασω αφου δεν κουραζεσαι στην δουλεια καλα κανεις και μενεις για να παρεις μαζεμενη την αδεια και να εισαι οσο πιο πολυ καιρο μπορεις με το μωρακι σου!!!

Λοιπόν, ο γιατρός μου είπε ότι ο τράχηλος δεν είναι ακόμη έτοιμος, αν και έχει μαλακώσει. Μάλλον θα πάρω όλο τον 9ο, δεν το βλέπει να γεννάω πολύ πριν την ΠΗΤ, αλλά και πάλι τίποτε δεν είναι σίγουρο!

Κατά τ' αλλα επισκέφτηκα το ΡΕΑ, είναι καλύτερο από ξενοδοχείο και χωρίς πολυκοσμία. Μου άρεσε. Και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό.

Καλυτερα να παρει ολο τον μηνα και να βγει οταν αυτο θα ειναι ετοιμο αντε με το καλο τωρα!!!!

Kαλησπέρα κοριτσάρες.Τι κάνετε;Πώς είναι τα μωράκια σας;Εμένα ο μπεμπούλης μου είναι αρκετά ζωηρούλης αλλά το χαίρομαι που τον νιώθω όλη μέρα.'Εχω τελειώσει τη βαλίτσα,μόνο τα ρούχα του μπέμπη θα μπουν μέσα τελευταία στιγμή.

Κlimt,μιας και έχεις την πιο πρόσφατη εμπειρία από αύτη την περιβόητη εξέταση,πονάει;Αν ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει,ο γιατρός εκτός του ότι βάζει δάχτυλο,το γύρναει κιόλας;Είναι το λεγόμενο ελικοπτεράκι;

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω.Φιλάκια πολλά,καληνύχτα!

Όχι, δεν πονάει καθόλου. Βάζει το δάχτυλο αρκετά βαθιά στον κόλπο, δεν ένιωσα να το γυρνάει πάντως. Μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Mammy μήπως έχεις άγχος επειδή αυτή την φορά έχεις μπέμπα? ;)

Tzamin λες???:shock::eek::shock:

Παντως καλα κανεις και δουλευεις ακομα!Εγω εχω σταματησει, αναγκαστικα, με τη συμπληρωση του 4ου μηνα και ο καιρος περασε πολυ δυσκολα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

καλημερούδια,

Tzamin μπράβο σου που αντέχεις κ δουλεύεις ακόμα κ έτσι θα εκμεταλλευτείς όλο αυτό το χρόνο μετά με το μωράκι σου, είναι πολύ σημαντικό.

Αννούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου, και για την μπουμπού κ για σενα που δεν θα χρειαστείς μετάγγιση! Μακάρι μέχρι το τέλος να πάνε έτσι τα πράγματα!

Pola κ εγώ τις τελευταίες μερες γυροφέρνω σαν τις γάτες κ ετοιμάζω το σπίτι, έχω ξεσηκώσει όλα τα ντουλάπια, λες κ όταν θα έρθει το μωρό στο σπίτι θα πάει στα ντουλαπια της κουζίνας κ θα μου πει ρε μανα τι μπαχαλο είναι αυτο τσ τσ τσ , φοβερό αυτό το σύνδρομο της φωλιάς να θες όλα να τα έχεις τακτοποιημένα κ έτοιμα...

Τον μπεμπάκο θα τον έχω κ εγώ στο δωμάτιο μου εννοείται...

Εγω έκανα την καλλιέργεια χτες κοριτσάκια κ περιμένω με αγωνία την Δευτέρα τα αποτελεσματα.

Αυριο παω στον γιατρό για την δαχτυλοεξέταση , το χειτότερό μου , στον Άγγελο είχα πονέσει πολύ...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Πως πάνε τα κέφια? Εμένα ο γιόκας μου με αναστάτωσε λίγο τα ξημερώματα, είχα πάλι δυνατές συσπάσεις και πόνους αλλά ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ..ουφ! Κατα τ'άλλα όλη μέρα τρώω ''ξύλο''. Δεν υπερβάλλω, ορισμένες φορές με κλωτσάει τόσο δυνατά που μου κόβει την αναπνοή από τον πόνο! Βέβαια το προτιμώ από το να μην τον ένιωθα..

kLiMt όντως είναι τέλειο το Ρέα, εγώ νοσηλεύθηκα κιόλας και ήταν όλα άψογα.Και η αίθουσα τοκετού πολύ ωραία και οι κοπέλες φοβερές. Και έχει κι ένα φαγητό......μούρλια!!!

Δήμητρα παρόλο που γενικά είμαι κρυουλιάρα τον τελευταίο καιρό δεν αντέχω ούτε κι εγώ την πολύ ζέστη. Το μωρό μάλλον αρχικά θα το έχουμε στο δωμάτιό μας και μετά παρέα με την αδερφούλα του. :-) Αναλόγως με το αν θα ξυπνάει το βράδυ ή όχι.

Arma,κι εγω τις ίδιες απορίες έχω για τον θηλασμό αλλά ντρεπόμουν να το πω.'

Α, ωραία γιατί κι εγώ νόμιζα ότι είμαι η μόνη που προβληματίζομαι με αυτό το θέμα. ΧΑΧΑΧΑ!

Πόλα σε βλέπω να σε πιάνουν οι πόνοι και να αποφασίζεις στον δρόμο που θα γεννήσεις τελικά! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα σε όλες!!!

Σήμερα βάλαμε στο δωμάτιο του μωρού 1α παιδική κουρτίνα που έχει πάνω τον Τουίτι και 1 γαλάζιο φωτιστικό που έχει πάνω 1 τραινάκι.Είμαι πολύ χαρούμενη που κάναμε την αρχή!Μου αρέσει να πηγαίνω στο δωμάτιο να το βλέπω!

Αrma,χαίρομαι που οι συσπάσεις και οι πόνοι δεν κράτησαν πολύ.Βιάζεται να έρθει στην ζωή να σε γνωρίσει!Όσο για το "ξύλο" ίσως γεννηθεί ζωηρούλης.

Αrma,Anna,Tzamin kai Pola σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε για το τι θα κάνετε με το δωμάτιο του μωρού σας.Αποφάσισα και γω τι θα κάνω.Για 40 μέρες ή 2 μήνες θα το έχω δίπλα μου να κοιμάται σε πορτ-μπεμπέ και μετά θα το βάλω στο δωμάτιό του.Και για να συνηθίσει το δωμάτιό του το βράδυ θα το ταίζω στο δωμάτιό του.Και δίπλα του θα του έχω 1 αρκουδάκι μικρού μεγέθους.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Αnia καλά αποτελέσματα σου εύχομαι για την Δευτέρα!

Della mesa stin valitsa vale kai periodika.

Anna είσαι πραγματικά τυχερή pou meta apo 40 imeres i mikri sou koimotan olo to vradu.Auto thelw kai gia ton mpempi mou.

Τzamin kouragio gia tin metakomisi.Tha kourasteite kai pio polu esu,alla apo oti katalava tha pate se kalutero spiti!Otan metakomisete tha sou pw ta kalorizika!

Della se euxaristw pou sou aresan oi sumvoules mou gia ton upno.Alla,makari na itan dikies mou.Tis diavasa sto vivlio egkumosunis pou exw.Kai epeidi mou aresan sou tis egrapsa.Extes,kataferes na koimitheis?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Pola telika den ta mporw ta Ellinika.Simera auta pou egrapsa ta egrapsa pali me agglikous xaraktires.Nomizw,pws grafw pio grigora.

Koritsia otan gennisoume me to kalo ,tha grafoume se allo cafe?Simera eixa 1a erwtisi !Pws to epatha!Kalo vradu se oles!

καλησπέρα :P:p

αχ.γιατί βρε Δήμητρα τα άλλαξες πάλι ? sorry , αλλά κι εμένα με κουράζουν κ επιπλέον ειναι κ στους κανόνες του φόρουμ. καποια στιγμή θα σου κάνουν παρατήρηση:(

σκέψου το πάλι....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Κιττυ γεια σου, πως εισαι?

Δημητρα καλη αρχη με το δωματιο του μπεμπη σου!Το μωρο και εγω θα το εχω στο δωματιο μας, σε λικνο οσο χωραει, και μετα θα τη βαλω στο δωματιο της.

Arma ζοριλικια σου κανει το αντρακι σου!!!Τουλαχιστον περασανε γρηγορα παλι!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Κιττυ γεια σου, πως εισαι?

Δημητρα καλη αρχη με το δωματιο του μπεμπη σου!Το μωρο και εγω θα το εχω στο δωματιο μας, σε λικνο οσο χωραει, και μετα θα τη βαλω στο δωματιο της.

Arma ζοριλικια σου κανει το αντρακι σου!!!Τουλαχιστον περασανε γρηγορα παλι!

Καλημέραααα κορίτσια :P:p:p

καλά είμαι , στην αναμονή....μετράω τις μέρες:P:p:p

Εγω δυστυχως , δεν εχω άλλο δωμάτιο για την ωρα , οπότε ετσι κι αλλιως θα ειναι δίπλα μας. Πηρα κατευθείαν κουνια , γιατί δεν βρηκα τον λογο για λίκνο ή καλάθι , αφού δεν θα αλλάξει δωμάτιο σύντομα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...