Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

mammy για πόσο ακόμα θα αγχώνεσαι? Σε λίγο καιρό θα έχεις και το τρίτο σου μπεμπάκι και όλα θα είναι τέλεια! Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες τόσο άγχος τραβούσες?

Πάντως όπως σου είπα σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Κι εγώ μια από τα ίδια..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mammy για πόσο ακόμα θα αγχώνεσαι? Σε λίγο καιρό θα έχεις και το τρίτο σου μπεμπάκι και όλα θα είναι τέλεια! Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες τόσο άγχος τραβούσες?

Πάντως όπως σου είπα σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Κι εγώ μια από τα ίδια..

Arma μου καμια σχεση!!!Καθολου μα καθολου δεν ειχα αγχωθει σε καμια απο τις προηγουμενες δυο!!!Τωρα μου βγηκε μαζεμενο...:-(

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Λίγο αργά δεν το θυμήθηκες το άγχος καλέ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όλα θα πάνε τέλεια! Θα το δεις!

Πάρτε ένα ανεκδοτάκι να γελάσουμε λίγο

Στην τάξη του Τοτού έχει την τύχη (?) να διδάσκει μία νεαρή δασκάλα πολύ καλό μωρό...

- Σήμερα παιδιά θα έρθει να παρακολουθήσει το μάθημά μας ο επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης!

- Τι είναι αυτό κυρία?

- Μην ανησυχείτε... Απλά ένας κύριος θα είναι στο τέλος της αίθουσας και θα παρακολουθεί το μάθημα

Μπαίνει ο επιθεωρητής και αρχίζει η δασκάλα να γράφει ερωτήσεις στον πίνακα. Για αρχή γράφει:- 5 x 7 πόσο κάνει?

Σηκώνει χέρι η Αννούλα

- Ναι, Αννούλα?- 35 κυρία!

- Μπράβο Αννούλα

Γράφει η κυρία πάλι στον πίνακα

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας?

- "Κυρία, κυρία" ο Γιωργάκης

- Ναι Γιώργο....- Η Κρήτη κυρία!

- Μπράβο Γιωργάκη!

Γράφει πάλι η κυρία στον πίνακα

- Ένα κομμάτι θάλασσας που χωρίζει δύο ξηρές και ενώνει δύο θάλασσες

Εκείνη την στιγμή πέφτει η κιμωλία της κυρίας και σκύβει να την πιάσει...

- Παιδάκια ποιος θα μας πει αυτή την απάντηση;

Σηκώνει χέρι ο Τοτός γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση

- Είσαι σίγουρος Τοτέ ότι ξέρεις την απάντηση; Αφού φοβάται πιθανή ρόμπα μπροστά στον επιθεωρητή!

- Ναι, κυρία, ναι!

- Άντε πες....

- Κωλάρα !!! κυρία ...

- Τι είναι αυτά που λες παλιόπαιδο, πέρασε έξω δεν ντρέπεσαι!

- Μα κυρία, αυτό δεν είναι....

- Πέρασε έξω είπα τώρα!

Καθώς βγαίνει ο Τοτός θυμωμένος γυρνά προς τον επιθεωρητή...

"Και εσύ ρε μεγάλε άλλη φορά αν δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση μην ψιθυρίζεις τίποτα εκεί πίσω!!!"

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα και στις 19 εγκυμονούσες!

Τζαμίν πολύ καλά έκανες!Κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα.Θα έπαιρνα την άδεια μετά.'Οσο περισσότερο καθήσεις με την κορούλα σου,τόσο καλύτερα!Μετά κοιτάξτε για παιδικό σταθμό.Έχετε μόρια για δημόσιο,επειδή δουλεύετε και οι 2!

Κλιμτ κοντεύεις!Έχεις ίδια ημερομηνία με την Άνια!Ετοίμασε προίκα για τον μπέμπη της Άνιας.Φαντάζεσαι να γνωριστούν στο μέλλον και να συμπεθεριάσετε με την Άνια?Αύριο περιμένουμε νέα σου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Arma μου καμια σχεση!!!Καθολου μα καθολου δεν ειχα αγχωθει σε καμια απο τις προηγουμενες δυο!!!Τωρα μου βγηκε μαζεμενο...:-(

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Σας διαβάζω καθημερινά, και χαίρομαι πολύ για τα καλά νέα σας!!!:D:D

Μammy μου, κι' εγώ το ίδιο άγχος έχω, μ' έχει πιάσει και το σύνδρομο της φωλιάς και μαζεύω ό,τι δεν έχω μαζέψει 3 χρονια στο σπίτι!!! Εχω πλύνει, έχω σιδερώσει, έχω τακτοποιήσει, μου μένουν κάποια πραγματάκια ακόμη, αλλά γενικά μου έχει βγει το λάδι!!! :rolleyes::rolleyes: Ελπίζω μ' όλα αυτά να μη γεννήσω πρόωρα!!!χαχαχαχα!!!

Στο γιατρό θα πάω αύριο ή μεθαύριο να με δει και να κλείσουμε και το ραντεβού.:rolleyes::rolleyes: Μάλλον για πρωταπριλιά το βλέπω :tongue::tongue: Οσο για το μαιεύτηριο, δεν ξέρω ακόμη!! Μήπως είμαι λίγο τρελλή????

Τώρα όσον αφορά στο θηλασμό, είναι προσωπικό θέμα του καθενός, αλλά θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στο μωράκι μας. Και εμένα θα πάει για παρακολούθηση (μάλλον) λόγω διαβήτη, αλλά δεν θέλω με τίποτα να χάσει το πρωτόγαλα, οπότε θα ζητήσω θήλαστρο. Η σκόνη, ιδίως τις πρώτες μέρες της ζωής του που πρέπει να καθαρίσει το εντεράκι, είναι ό,τι χειρότερο, δυστυχώς!!:(:(:( Κορίτσια, αν θέλετε να θηλάσετε αποκλειστικά, πρέπει να επιμείνετε πολύ, γιατί στα μαιευτήρια αν σας δουν λίγο χαλαρές, δίνουν άνετα σκόνη.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ!!:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τζαμίν ξέχασα να σου γράψω ότι στην δουλειά να προσέχεις και να μην κουράζεσαι.Είναι κουραστική η δουλειά σου?

Άρμα, ευχαριστούμε για το ανέκδοτο!Γελάσαμε!

Άννα συγχαρητήρια για τα νέα!Πολύ ευχάριστα!

Άνια την καλλιέργεια πότε θα την κάνεις?Σου είπανε?Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

5.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

6.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

7.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κιττυ σου την άλλαξα την θέση. Κρίμα που δεν είναι μπαίνουν όλα τα κορίτσια να μαθαίνουμε νέα.

ααα....τωρα το είδα !!! Σ΄ευχαριστώ !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κορίτσια το καλοριφέρ το αντέχετε?Το ανάβει ο άντρας μου και δεν το θέλω καθόλου .Ζεσταίνομαι πολύ!Δεν το αντέχω καθόλου!Δεν μπορώ όμως να του το απαγορεύσω.

Κάτι τελευταίο:Όταν γεννήσετε με το καλό θα βάλετε τα μωράκια σας στο δωμάτιό τους ,ή θα τα έχετε δίπλα σας?

Αυτά για σήμερα!Αν σας κουράζω πολύ να μου το πείτε.Φοβάμαι ότι είμαι η πιο κουραστική!Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια το καλοριφέρ το αντέχετε?Το ανάβει ο άντρας μου και δεν το θέλω καθόλου .Ζεσταίνομαι πολύ!Δεν το αντέχω καθόλου!Δεν μπορώ όμως να του το απαγορεύσω.

Κάτι τελευταίο:Όταν γεννήσετε με το καλό θα βάλετε τα μωράκια σας στο δωμάτιό τους ,ή θα τα έχετε δίπλα σας?

Αυτά για σήμερα!Αν σας κουράζω πολύ να μου το πείτε.Φοβάμαι ότι είμαι η πιο κουραστική!Καλό βράδυ σε όλες!

Δήμητρα τι καλά που γραφεις ελληνικά. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, τα greeklish με είχαν κουράσει λίγο...Σόρρυ...:):)

Δεν είσαι κουραστική, μην το ξαναπείς, απλά είναι λογικό να ρωτάς κάποια πράγματα...εγώ θα το έχω στο δωμάτιο το μωρό, στην καλαθούνα του. Εξάλλου και η καρολίνα μαζί μας κοιμάται, στο κρεββάτι μας!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λοιπόν, ο γιατρός μου είπε ότι ο τράχηλος δεν είναι ακόμη έτοιμος, αν και έχει μαλακώσει. Μάλλον θα πάρω όλο τον 9ο, δεν το βλέπει να γεννάω πολύ πριν την ΠΗΤ, αλλά και πάλι τίποτε δεν είναι σίγουρο!

Κατά τ' αλλα επισκέφτηκα το ΡΕΑ, είναι καλύτερο από ξενοδοχείο και χωρίς πολυκοσμία. Μου άρεσε. Και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό.

Τους πρώτους μήνες θα το έχουμε δίπλα στο κρεββάτι μας σε καλαθούνα - και μετά σε κούνια - είναι πιο εύκολο από το να τρέχω σε διπλανό δωμάτιο οταν ξυπνάει τη νύχτα.

Kαλησπέρα κοριτσάρες.Τι κάνετε;Πώς είναι τα μωράκια σας;Εμένα ο μπεμπούλης μου είναι αρκετά ζωηρούλης αλλά το χαίρομαι που τον νιώθω όλη μέρα.'Εχω τελειώσει τη βαλίτσα,μόνο τα ρούχα του μπέμπη θα μπουν μέσα τελευταία στιγμή.

Τzamin,τι καλά που θ'αργήσει για λίγες μέρες ο άντρας σου να φύγει.Μπράβο και για το μώρακι σου,ολόκληρη κοπέλα ε;

Arma,κι εγω τις ίδιες απορίες έχω για τον θηλασμό αλλά ντρεπόμουν να το πω.'Εχω ακούσει οτι στη διατροφή ενός μωρού το ψάρι και το αυγό μπαίνουν κοντά στο χρόνο λόγω των πολλών αλλεργιών που προκαλούν,αν κανώ λάθος ας με διορθώσει κάποια μανούλα.Αν λοιπόν θηλάζουμε και τα τρώμε αυτά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουμε καποιες αλλαεργίες;'Οσο για το ανέκδοτο,ήταν τέλειο!!!

Κlimt,μιας και έχεις την πιο πρόσφατη εμπειρία από αύτη την περιβόητη εξέταση,πονάει;Αν ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει,ο γιατρός εκτός του ότι βάζει δάχτυλο,το γύρναει κιόλας;Είναι το λεγόμενο ελικοπτεράκι;

Dimista,πολύ καλές οι συμβουλές σου για τον ύπνο,μ' άρεσε αυτή με το δωμάτιο του μώρου.'Οσον αφορά τα καλοριφέρ και τη ζέστη,ένα έχω να πω:Υποφέρω!Σκέψου να είμασταν στο μήνα που είμαστε και να είχε τους καύσωνες του καλοκαιριού.Θα λιώναμε.Πραγματικά σκέφτομαι τις εγκυούλες που βλέπω το καλοκαίρι και απορώ πως αντέχουν.

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω.Φιλάκια πολλά,καληνύχτα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...