Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kalispera se oles!

Eiste oles kala?

Della kai oses exete aupnies an thelete kante auto pou tha sas grapsw.

Sumvoules gia enan kalo upno:

1.Kante ena zesto mpanio prin pate gia upno gia na xalarwsete kai na nustaksete.

2.Pieite 1 potiri zesto gala.

3.Diavaste 1 xalarwtiko vivlio i akouste mousiki prin koimitheite.

4.Kante tis askiseis vathias eispnois kai xalarwste tin wra pou einai na pate gia upno.

5.An den mporeite na koimitheite min paramenete ksaplwmenes kai anisuxes.Sikwtheite kai kante kati i pigainete sto dwmatio tou mwrou kai skefteite oti tha erthei polu suntoma.Kai

6.Ean anisuxes skepseis sas empodizoun na koimitheite ,fantasteite kathe 1a apo autes san 1 kommati xarti pou to tsalakwnete kai to petate.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin polu euxarista ta nea sou ,gia tin koroula sou!Tin Kuriaki tha paw na dw ton mpempi mou!Euxomai na akousw kai gw 2.500 gr.Kai mpravo pou tha antekseis na doulepseis mexri tin 38h vdomada.Meta tin douleia posi adeia tha pareis?

Anna sou euxomai ta kalutera gia to mwraki sou!Tin Pempti tha pas?

Ania xarika polu pou stamatises tin antiviwsi!Den egines katholou kourastiki!

Tzitzina auto tha kanw apo dw kai pera.Tha to parakolouthw.To inoadenwma ennoeis?Tin Tetarti perimenoume ta nea tou mwrou sou!

Hliodwra,den pira kakoproaireta tin apantisi pou mou edwses extes.Opws egrapsa kai xtes mono i leksi adika me enoxlise.Apo tin stigmi pou rwtisa kala ekanes kai egrapses auta pou ikseres.Mono i diarkeia me endiefere ,epeidi kapoies kopeles einai empeires!Alla,opws eipa kai extes as afisoume to thema tou thilasmou.Kathe kopela exei tin diki tis gnwmi kai apopsi.

Hliodwra,opws eida gennas sto Litw.Gennaw kai gw Litw.Epeidi kai gw gennaw Litw ama thes tha sou pw an emeina euxaristimeni!

Kalo vradu se oles!!!

Καλησπέρα σε όλες, πως είστε;

Ξεκίνησα να κάνω την καλλιεργεια σήμερα και άδικα ταλαιπωρήθηκα γιατί λέει δεν έπρεπε να είχα πλυθεί, και εγω νόμιζα ακριβώς το αντίθετο...

Mammy κ kitty νομίζω εκτος κ αν κάνω λάθος ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μην σας πιάσουν πόνοι πριν το ραντεβού σας γιατί έτσι κ αλλιως ακόμα κ τότε μπορείτε νομίζω να μπείτε κανονικά για καισαρική; Ισχύει το αντίθετο; Μάλιστα αν το θυμάμαι καλα είχα διαβάσει στο βιβλίο του Οντάν ότι είναι καλύτερα να συμβεί αυτό γιατί το μωρό έχει δώσει το σήμα για την έναρξη του τοκετού.

Αrma μου είναι αλήθεια ότι οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί πολύ στα παιδιά αλλα δεν νομίζω να φταίει το μητρικό γάλα. Πιστευω πως μια θηλαζουσα πρεπει να προσέχει τι τρώει (αν κ στον Άγγελο δεν το έκανα...) αλλα ακόμα κ αν δεν το κάνει νομίζω πως τρέφεται καλύτερα από τις αγελάδες των εκτροφίων που τρέφονται με ζωοτροφές αγνώστης ποιότητας, αντιβιοτικά, διοξίνες κ ένα σωρό άλλα.

Tzamin ωραία μια χαρά η μπεμπουλα σου, και ευτυχώς που προς το παρόν δεν έφυγε ο άντρας σου!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα να κάνω την καλλιεργεια σήμερα και άδικα ταλαιπωρήθηκα γιατί λέει δεν έπρεπε να είχα πλυθεί, και εγω νόμιζα ακριβώς το αντίθετο...

Mammy κ kitty νομίζω εκτος κ αν κάνω λάθος ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μην σας πιάσουν πόνοι πριν το ραντεβού σας γιατί έτσι κ αλλιως ακόμα κ τότε μπορείτε νομίζω να μπείτε κανονικά για καισαρική; Ισχύει το αντίθετο; Μάλιστα αν το θυμάμαι καλα είχα διαβάσει στο βιβλίο του Οντάν ότι είναι καλύτερα να συμβεί αυτό γιατί το μωρό έχει δώσει το σήμα για την έναρξη του τοκετού.

Αrma μου είναι αλήθεια ότι οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί πολύ στα παιδιά αλλα δεν νομίζω να φταίει το μητρικό γάλα. Πιστευω πως μια θηλαζουσα πρεπει να προσέχει τι τρώει (αν κ στον Άγγελο δεν το έκανα...) αλλα ακόμα κ αν δεν το κάνει νομίζω πως τρέφεται καλύτερα από τις αγελάδες των εκτροφίων που τρέφονται με ζωοτροφές αγνώστης ποιότητας, αντιβιοτικά, διοξίνες κ ένα σωρό άλλα.

Tzamin ωραία μια χαρά η μπεμπουλα σου, και ευτυχώς που προς το παρόν δεν έφυγε ο άντρας σου!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

οχι, οχι ...οπως τα λες ειναι,,,ρωτησα την γιατρο , ακομα κι αν σπασουν τα νερα ..καισαρική....αλλά επειδη τοσο καιρό δεν το σκεφτομαι ,αφου το ξερω απο την αρχη οτι θα κανω καισαρική.....τωρα ...λεω...μήπως ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τότε ωραία μην ανησυχείς, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα για την υγεία σου, και μπορεί να γίνει κανονικά η καισαρική και να σε πιάσουν πόνοι ή σπασουν τα νερά θα είναι καλύτερα για το μωρό από ότι η προγραμματισμένη, θα έχει τι δυνατότητα να επιλέξει εκέινο πότε είνια απόλυτα έτοιμο να βγει... Οπως κ συμβεί πάντως η ώρα πλησιάζει ... ;)

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Tzamin polu euxarista ta nea sou ,gia tin koroula sou!Tin Kuriaki tha paw na dw ton mpempi mou!Euxomai na akousw kai gw 2.500 gr.Kai mpravo pou tha antekseis na doulepseis mexri tin 38h vdomada.Meta tin douleia posi adeia tha pareis?

Anna sou euxomai ta kalutera gia to mwraki sou!Tin Pempti tha pas?

Ania xarika polu pou stamatises tin antiviwsi!Den egines katholou kourastiki!

Tzitzina auto tha kanw apo dw kai pera.Tha to parakolouthw.To inoadenwma ennoeis?Tin Tetarti perimenoume ta nea tou mwrou sou!

Καλημέρα!!!

Κανονικά το ταμείο μου δείνει σύνολο 4 μήνες άδεια (2 μήνες πριν την γέννα & 2 μετά). Γι' αυτό κανόνισα να μείνω τόσο στην δουλειά για να μπορέσω όσο περοσσότερο διάστημα μπορώ από τους 4 μήνες να τους πάρω μετά τον τοκετό. Μετά την λήξη αυτής της άδειας μπορώ (αν θέλω) να πάρω άλλους 6 μήνες οι οποίοι πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ. Αν τα οικονομικά μας το επιτρέπουν θα τους πάρω και αυτούς. Οπότε σύνολο 10 μήνες. Σε αυτό το διάστημα προστήθεται και ένας μήνας της κανονικής μου άδειας. Δεν είναι κι ασχημα ε? Σχεδόν ένα έτος. Εννοείται αν όλα πάνε καλά και μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά, διαφορετικά θα επιστρέψω στην δουλειά και το μωρό ούτε και ξέρω πού θα πάει γιατί δεν έχουμε κανέναν δικό μας άνθρωπο (γιαγιάδες) στην Αθήνα. Θετική σκέψη όμως!!!:D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

5.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

6.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

7.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κιττυ σου την άλλαξα την θέση. Κρίμα που δεν είναι μπαίνουν όλα τα κορίτσια να μαθαίνουμε νέα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας, κορίτσια! Έχω λίγο καιρό να μπω. Βλέπω είμαι πρώτη στη λίστα! Περιμένουμε από μέρα σε μέρα μήπως συμβεί το ευχάριστο. Απόψε θα πάω στο γιατρό να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε...Νιώθω μια χαρά και αρκετή ανυπομονησία, αλλά από χθες έχω λίγο κατάπτωση και σέρνομαι...δεν ξέρω γιατί

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια! Έχω λίγο καιρό να μπω. Βλέπω είμαι πρώτη στη λίστα! Περιμένουμε από μέρα σε μέρα μήπως συμβεί το ευχάριστο. Απόψε θα πάω στο γιατρό να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε...Νιώθω μια χαρά και αρκετή ανυπομονησία, αλλά από χθες έχω λίγο κατάπτωση και σέρνομαι...δεν ξέρω γιατί

Καλημέρα Klimt!!! Δεν έχεις τίποτα συμπτώματα ε? Περιμένουμε νέα από τον γιατρό. Άντε να ξεκινήσουν τα ευχάριστα να πέρνουμε θάρρος!!!:P

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα!!!! Κλιμτ αντε με το καλο φτανει η στιγμη σιγα σιγα εγω καταπτωση ενιωθα μια μερα πριν γεννησω!!!!!

Λοιπον γυρησα απο τον γιατρο και ολα πανε καλα η μπουμπου εφτασε 2104γρ!!!!!Εγω δεν χρειαζομαι μεταγγιση αφου ανεβηκε η αιμοσφαιρινη μου και ολα πανε ρολοι!!!!

Καλημερα!!!! Κλιμτ αντε με το καλο φτανει η στιγμη σιγα σιγα εγω καταπτωση ενιωθα μια μερα πριν γεννησω!!!!!

Λοιπον γυρησα απο τον γιατρο και ολα πανε καλα η μπουμπου εφτασε 2104γρ!!!!!Εγω δεν χρειαζομαι μεταγγιση αφου ανεβηκε η αιμοσφαιρινη μου και ολα πανε ρολοι!!!!

Μπράβο Αννα μου! και έτσι να συνεχίσουν να πηγαίνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα εγκυούλες! Τι κάνετε? Εγώ εδώ στο ''κλουβάκι'' μου..πήγα σήμερα κι έκανα τι; αιματολογικές του μήνα και την Πέμπτη πρώτα ο Θεός θα πάμε να δούμε τον μπεμπούλη..

Η ουρα του που εμεινε μου φαινεται η ΠΙΟ δυσκολη!!!

Και όντως είναι η πιο δύσκολη..αλλά όπως και να το κάνεις ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!!!

Ναι βρε Άνια μου δίκιο έχεις κι εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά μετά έρχεται το ''διαβολάκι'' και λέει ''και γιατί έχουμε πολύ περισσότερα περιστατικά σε αυτά που θηλάζουν και όχι σε αυτά που πίνουν ξένο???'' Τεσπα, εγώ όπως είπα θα ξεκινήσω αποκλειστικά και ο Θεός βοηθός!

Τελικά την καλλιέργεια την έκανες?

kLiMt με το καλό!!! Όσο για την κατάπτωση είναι λογικό, όσο πλησιάζει η ώρα..

Άννα τέλεια τα νέα σου!!!Μια χαρά μεγαλώνει η μικρούλα! Και αφού δεν χρειάζεσαι και μετάγγιση ακόμα καλύτερα! Πάντα τέτοια ευχάριστα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!

Αννουλα μπραβο!!!Ολα καλα θα πηγαινουν!

kLiMt αντε να μας πεις νεα και να κανεις την αρχη!

Arma και εσυ θα εχεις νεα απο το μπεμπακι σου την Πεμπτη,ωραια!!!

Ανυπομονω και εγω να ερθει η Δευτερα...γενικα ανυπομονω και αγχωνομαι οπως σας λεω συνεχεια!Αφου με εχω κουρασει και εμενα την ιδια:eek::-o:-o!!!

Εντωμεταξυ δεν εχω αρχισει ακομα το πλυσιμο:cool: και στο τελος θα τρεχω...:shock:

Pola που χαθηκες???Εκλεισες ραντεβου???

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...