Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ ήρεμα προς το παρόν..

Για τον θηλασμό θα συμφωνήσω ότι είναι προσωπική υπόθεση της κάθε μανούλας πως και για πόσο θα το κάνει και δεν είναι τίποτα κατακριταίο για μένα..Εγώ έχω πει ότι θα ξεκινήσω αποκλειστικά και βλεπουμε..πάνω απ'όλα θα εξαρτηθεί από το πως θα αντιδράσει το Ευάκι..

Δεν σας κρύβω όμως βρε κορίτσια ότι έχω μια φοβία με τις αλλεργίες. Η πλειοψηφία των μικρών που θηλάζει γύρω μου τον τελευταίο καιρό έχουν αλλεργίες. Χωρίς να υπάρχει κληρονομικότητα. Και λέω: μήπως τελικά όλα αυτά τα σκ@τ@ που τρώμε έχουν κάνει πλέον και το ίδιο μας το γάλα ''επικύνδινο?'' Μήπως για να θηλάσουμε θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την διατροφή μας και να μην τρώμε ελεύθερα? Σκέψεις που μπορέι να είναι τελείως άκυρες, αλλά μου έχουν καρφωθεί.:rolleyes:

Να σας πω και κάτι να γελάσετε. Εχτές η κόρη μου το βράδυ, εκεί που είχαμε ξαπλώσει μου λέει: ''αναρωτίεμαι..πως θα πίνει γάλα ο μπέμπης από το βυζί?''χαχαχαχα!

Tzitzina κι εγώ αυτή την ''ειδική εξέταση'' καθόλου δεν την χωνεύω! :lol: Ευτυχώς ο δικός μου την κάνει γύρω στις 39 εβδομάδες πρώτη φορά. Στην κόρη μου μόνο μια φορά την έκανε!

Ηλιοδώρα φαίνεσαι πολύ ενθουσιασμενη με την ευτοκία! Μπράβο?! Εύχομαι να βοηθηθείς πολύ και να έχεις έναν ωραίο τοκετό!

Ανια μου εύχομαι ολόψυχα να έχει φύγει το παλιομικρόβιο! ξουτ ξουτ!

mammy μου κι εγώ μέσα στα άγχη είμαι, μην ανησυχείς. Επίσης έχω τρομερή δυσφορία και ψυχοπλάκωμα. Όλο νομίζω πως τίποτα δεν θα πάει καλά..Δεν μας κουράζεις, νομίζω πως όλες λίγο πολύ το περνάμε τώρα που κοντεύουμε..

Αννα μου με το καλό να δείτε την μπουμπούκα σας!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Tzitzina ετσι ειχα διαβασει και ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι οντως ισχυει, οχι σε θερμοκιτιδα αν δεν υπαρχει αλλος λογος, απο οτι καταλαβα τους παιρνουν συνεχεια αιματακι για ελεγχο του ζαχαρου.Εγω εκανα την καμπυλη των 100γρ. και απο τοτε πηγα σε διαβητολογο, μου εδωσε διατροφη και κανω καθημερινες μετρησεις.Μεχρι τωρα ειναι στα φυσιολογικα.

Αννουλα θα περιμενουμε νεα απο τη μπεμπουλα σου!

Σημερα ειμαι "καπως" παλι...Εχθες ειχα πονακια, αρκετα, και δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ.Απο τη μια ανυπομονω απο την αλλη φοβαμαι μην με πιασουν οι πονοι πριν το ραντεβου, αν θα ειναι καλα το μωρακι, και εγω δεν ξερω τι αλλο σκεφτομαι!:?:Συγνωμη αν σας κουρασα με τα ψυχολογικα μου...:-(:-(

Καλημέρα κορίτσιααα !!!!

Βρε Mummy , τι να μας κουράσεις ? :P μηπως εμείς κοιμόμαστε καλά ? 3 φορες σηκώθηκα , την νυχτα , πετρωνε κ πονούσε η κοιλιά μου , με επιασε κ 2 κράμπα....στο πλάι συνέχεια πιάνομαι.

Κι εγω , εχω ραντεβού 11 Απριλίου για καισαρική κ επίσης φοβαμαι μην με πισουν οι πόνοι νωρίτερα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τα Σαββατοκύριακα μένω μακριά από υπολογιστές και internet γιατί Δευτέρα με Παρασκευή είμαι όλη μέρα μπροστά στο laptop λόγω δουλειάς. Οπότε αποτοξυνώνομαι το ΣΚ.

Ο άντρας μου τελικά μετέφερε το ταξίδι του για τις 3.04 (σε δύο εβδομάδες). Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση μέχρι τότε.

Την Παρασκευή είδαμε την μπουμπού και είναι όλα μια χαρά & 2.500γρ. η κυρία και πάααααρα πολύ ζωηρή.

Για ποιά εξέταση λέτε και δυσφορείτε όλες? Έρχετε κάτι που δεν ξέρω μάλλον και υποψιάζομαι ότι δεν θα μου αρέσει καθόλου. Την Παρασκευή το μόνο διαφορετικό που έκανε ήταν να δει τον τράχηλο υπερηχογραφικά. Θα έρθει και χειρότερη εξέταση ε?

Και κάτι άσχετο... η εβδομάδα μου ξεκίνησε με λάστιχο, οπότε από το πρωί ήμουνα στο συνεργείο :mad:, μόλις μπήκα στο γραφείο και έχω πολύ δουλειά.

Παρ' όλα αυτά... ηθικό ακμαιότατο :D εύχομαι καλή εβδομάδα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κι εγω συμφωνω για τον θηλασμό , ειναι εντελως το προσωπικο. ειναι το καλυτερο μεν για το μωρό , αλλά εξαρταται κ απο πολλους αλλους παραγοντες. Κι αν υπαρχει θεμα υγείας δεν το συζητώ !!!!! Πρωτα απ ΄ολα να ειμαστε καλα , να μπορούμε να φροντίζουμε τα μπουμπουκάκια μας !!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τα Σαββατοκύριακα μένω μακριά από υπολογιστές και internet γιατί Δευτέρα με Παρασκευή είμαι όλη μέρα μπροστά στο laptop λόγω δουλειάς. Οπότε αποτοξυνώνομαι το ΣΚ.

Ο άντρας μου τελικά μετέφερε το ταξίδι του για τις 3.04 (σε δύο εβδομάδες). Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση μέχρι τότε.

Την Παρασκευή είδαμε την μπουμπού και είναι όλα μια χαρά & 2.500γρ. η κυρία και πάααααρα πολύ ζωηρή.

Για ποιά εξέταση λέτε και δυσφορείτε όλες? Έρχετε κάτι που δεν ξέρω μάλλον και υποψιάζομαι ότι δεν θα μου αρέσει καθόλου. Την Παρασκευή το μόνο διαφορετικό που έκανε ήταν να δει τον τράχηλο υπερηχογραφικά. Θα έρθει και χειρότερη εξέταση ε?

Και κάτι άσχετο... η εβδομάδα μου ξεκίνησε με λάστιχο, οπότε από το πρωί ήμουνα στο συνεργείο :mad:, μόλις μπήκα στο γραφείο και έχω πολύ δουλειά.

Παρ' όλα αυτά... ηθικό ακμαιότατο :D εύχομαι καλή εβδομάδα.

Καλημέρα Tzamin,

τα κορίτσια λενε για την εξέταση με το ΄χεράκι΄του γιατρού:shock::shock:

Επειδη θα παω για καισαρική , ελπίζω να την γλυτωσω:P

Διαφημίσεις

Έρχετε κάτι που δεν ξέρω μάλλον και υποψιάζομαι ότι δεν θα μου αρέσει καθόλου. Την Παρασκευή το μόνο διαφορετικό που έκανε ήταν να δει τον τράχηλο υπερηχογραφικά. Θα έρθει και χειρότερη εξέταση ε?

Πουλιά ατον αέρα πιάνεις!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μιλάμε για την δακτυλική εξέταση για τον έλεγχο του τραχήλου, που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Μην τρομοκρατηθείς όμως, δεν είναι και κάτι τραγικό! Εδώ θα γεννήσουμε, σ'αυτό θα κολλήσουμε?? Μια χαρά η μπουμπούκα σου ε? Κορίτσαρος! Μπράβο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βασικα μπροστα στην γεννα δεν ειναι τιποτα αυτη η εξεταση απλα νιωθεις λιγο αβολα....

Κιττυ εγω σου ειπα και εχτες εμενα απλα κοιταει τον τραχηλο για να δει ποσο θα αντεξει για να παει την καισαρικη οσο γινεται και πιο πισω

Δηλαδή να αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά ότι από την επόμενη επίσκεψη θα αρχίσει να μου βάζει χέρι ε? :shock::shock::shock:

Άννα έχω κανονίσει να σταματήσω την δουλειά όταν μπω στην 38η εβδομάδα (αν όλα πηγαίνουν καλά). Δηλαδή σχεδόν 3 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

6.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

7.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κορίτσια έφερα πάλι τις ημερομηνίες μας μπροστά για να βλέπουμε πόσο πλησιάζουμε. Μερικές κοπέλες είναι πάρα πολύ κοντά :D. Τον φάγαμε τον γάιδαρο ε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

6.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

7.Κιττυ πητ 11/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κορίτσια έφερα πάλι τις ημερομηνίες μας μπροστά για να βλέπουμε πόσο πλησιάζουμε. Μερικές κοπέλες είναι πάρα πολύ κοντά :D. Τον φάγαμε τον γάιδαρο ε?

καλά εκανες ....αλλαξα την δική μου ημερομηνία , αφού πλέον εχω κλείσει ραντεβού

καλά εκανες ....αλλαξα την δική μου ημερομηνία , αφού πλέον εχω κλείσει ραντεβού

ααα.....πρέπει να αλλάξω κ θεση , εεεε ?

Η ουρα του που εμεινε μου φαινεται η ΠΙΟ δυσκολη!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...