Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Koritsia tha ithela na mou peite,poso diastima skefteste na thilasete.Eimai uper tou thilasmou thelw na thilasw alla den kserw an tha thilasw gia polu kairo.Auto pou vriskw kata ston thilasmo,einai oti den tha eimai sigouri an to mwro tha pinei tin katallili posotita galatos pou xreiazetai.To uper pou exei to taisma me mpimpero einai oti sto mwro dineis tin katallili posotita galatos giati ksereis posa gr.gala tha tou dwseis kai oti koimatai olo to vradu.Einai sigouro oti to mwro pinei apo to stithos?An pseftwpinei?Kalo mesimeri se oles!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!! Αννα μου γεια σου πολλα φιλια!! Dimista, ο τροπος να καταλαβεις πως το μωρο τρεφεται μια χαρα απο το στηθος, ειναι να κανει τσισα και κακα του 6-8 φορες ημερησιως. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν υπαρχει θεμα να μην χορταινει το μωρακι μας, οποτε αδικα το σκεφτεσαι. Αν οπως λες θελεις να θηλασεις, θα πρεπει να ξεχασεις το μπιμπερο και το συμπληρωμα. Αrma, Ανια πως ειστε κοριτσακια?? Καλο Σαββατοκυριακο και στις υπολοιπες μανουλες!!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Καλημερα ,

mammy έτσι όπως το λες είναι δεν πρέπει να το σκέφτομαι πολύ γιατί όσο το σκέφτομαι τρελαινομαι... Και εσύ την ίδια ανησυχία εχεις λόγω ζαχάρου ε; Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά κ θα εχουμε τα μωράκια μας κοντά!

Ηλιοδώρα μου πως είσαι; πας ακόμα στα σεμινάρια της Ευτοκίας; εγώ όπως τα διαβάζεις προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.

Δήμητρα αν θες πραγματικα να θηλάσεις νομίζω ότι καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγα πράγματα από τώρα . Υπάρχουν site όπως αυτα:

http://www.mitrikosthilasmos.com/

http://www.thilasmos.gr/

που μπορείς να μάθεις χρήσιμα πράγματα γιατί πράγματι η ανάσφαλεια που έχουν οι μαμάδες με τον θηλασμό πολλες φορες τις οδηγεί στον αποθηλασμό χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Δυστυχώς στην Ελλάδα το αυτονόητο όπως ο φυσικός τοκετός κ ο θηλασμός (καθότι είμαστε ακόμα θηλαστικά ) είναι πλέον η εξαίρεση ...

Δυο πρακτικα πράγματα μιας κ ρωτας : Με τον θηλασμό δεν μπορείς να δεις τι "μπαίνει" στο μωρό αλλα μπορείς να κρίνεις με βάση το τι "βγαίνει". Πρέπει να βρέχει το μωρό 6 - 8 πάνες την ημέρα κ μετά τις 20 μέρες της ζωής του που πρέπει να έχει ανακτήσει το βαρος γέννησης του πρέπει να παίρνει μέσο όρο 25 γρ τη μέρα. Πίστεψε με είναι υπέροχο το αισθημα να ξέρεις ότι δίνεις στο μωρό σου ότι καλύτερο μπορείς μετα την αγκαλια σου κ να το βλέπεις να μεγαλώνει από το σώμα σου ακόμα κ αφού έχει γεννηθεί κ είναι ολόκληρο ανθρωπάκι. Δεν συζητώ για την ευκολία κ την οικονομία, ξεχνάς αποστειρώσεις, ταλαιπωρίες, ετοιμασίες...

Τωρα για το πόσο θα θηλάσεις αυτο θα το δεις με το χρόνο, όσο θα θελεις εσυ κ το μωρό ,η αρχή μπορεί να είνια δύσκολη μετά το πράγμα πάει μόνο του, έχω 2 φίλες μου που έλεγαν ότι κ εσύ, ήταν μές την ανασφάλεια κ έτοιμες να τα παρατήσουν κ τώρα χωρίς να το έχουν καταλάβει η μία κλείνει 10 μήνες κ η αλλη 20 θηλάζοντας...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κalispera se ola ta koritsia!Simera mpika ston mina mou!

Se 3 me 4 vdomades tha kratisw ton mpempi mou,stin agkalia mou!Mou fainetai parakseno pou tha exoume 1 mwraki spiti mas .Simera adeiasame to dwmatio pou to eixame gia paidiko.Apo aurio tha ksekinisoume siga siga na to kanoume paidiko.Htan san apothiki kai san gumnastirio me auta pou eixe.

Διαφημίσεις

Ania se euxaristw gia ta site pou mou edwses gia ton thilasmo.Otan ematha oti eimai egkuos pira vivlio egkumosinis kai enimerwnomai gia ta panta kai idi exw enimerwthei kai gia ton thilasmo.Ta vrika ola swsta auta pou grafei gia ton thilasmo alla den sumfwnw pou egrafe oti o thilasmos dunamwnei ton desmo metaksu miteras kai mwrou.Kserw kopeles pou den thilazoun katholou kai exoun polu kali sxesi me ta mwra tous.H alitheia einai oti me ton thilasmo glutwneis xrimata.Suggnwmi pou to lew alla to vriskw upervoliko pou 1a fili sou thilazei akomi kai to mwro tis einai 20 minwn.1a ksadelfi mou thilase gia 1 xrono kai to metaniwse giati tin kourase to diastima.Alla,as to afisoume auto me ton thilasmo.Pantws se euxaristw gia ta site kai gia tin diki sou gnwmi.

Hliodwra se euxaristw gi auta pou mou egrapses gia ton thilasmo.Alla,den nomizw na skeftomai adika oti ta mwra den xortainoun me ton thilasmo.Polles kopeles thilasan ligo giati ta mwra tous pseutopinan .Ta evazan 20 me 30 l. se kathe stithos alla katalavane oti ta mwra den menane euxaristimena giati otan ta vgazane apo to stithos klaigane.Kai kathe ligo kai ligaki ta thilazane.Kai xanane tin imera tous giati oli tin imera thilazane kai otan ksekinisan mpimpero ta evlepan euxaristimena kai autes episis itane euxaristimenes pou to mwro tous etrwge kai episis pio ksekourastes.Opote den einai swsto pou me les adiki,giati den eimai i moni pou pisteuw oti to mwro den xortainei.Prepei na sevomaste tin gnwmi tou allou.H kathe kopela exei tin diki tis gnwmi kai apopsi.Se euxaristw gi auta pou mou egrapses,apla den mou arese pou mou eipes oti skeftomai adika.Alla,kalutera as to afisoume to thema tou thilasmou kai kalutera na skeftomaste oti se ligo kairo tha feroume ston kosmo 1 gero paidaki.Kalo vradu se ola ta koritsia!

Γεια σας μανουλες!! Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Αnia ολα θα πανε καλα κοριτσακι, παντα με θετικη σκεψη ναι!! Στις συναντησεις στην Ευτοκια πηγαινω ακομη! Ολοκληρωνονται τελος του μηνα! Ειναι πολυ χρησιμες. Και εχω διαλεξει και την μαια που μου ταιριαζει πιο πολυ για τον τοκετο. :D

Δεν ειπα κατι κακοπροαιρετα Dimista. Μαλλον το πηρες στραβα χωρις λογο. Οπως και να εχει επειδη ρωτησες εγραψα κι εγω αυτα που ξερω. Ολοι εχουμε τις αποψεις μας και ο καθενας ακολουθει αυτα που του λεει ο δικος του νους. :)

Τι κανετε οι υπολοιπες κουκλιτσες?

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για τις συσπάσεις. Με ξεαγχώσατε αρκετά!

Ania, σήμερα διάβασα για το πρόβλημα με τον στρεπτόκοκκο και στενοχωρήθηκα. Θα είναι άσχημο να πάρει αντιβίωση το μικράκι σου, όμως σκέψου ότι θα είναι για το καλό του και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Μη στενοχωριέσαι.

Mammy3, δεν ήξερα ότι στο ζάχαρο κρατάνε το μωρό για παρακολούθηση..Το πρώτο 24ωρο γίνεται αυτό? Και που το έχουν? Σε θερμοκοιτίδα? Ρωτάω γιατί και εμένα είναι λίγο ανεβασμένο. Πόσο περίπου έχεις? Εμένα μετά τη μικρή καμπύλη μου βγαίνει 135.

Dimista και εγώ αυτό έχω ακούσει, ότι αν το παρακολουθείς δε θα έχεις πρόβλημα, όσο για το θηλασμό, νομίζω ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Ξεκινάς και όπως σου βγει στην πορεία.

Τzamin, ο άντρας σου τελικά κατάφερε να αποφύγει το ταξίδι?

Και οι αϋπνίες όπως βλέπω σε όλες συνεχίζονται......Μου φαίνεται προετοιμαζόμαστε για τον πρώτο καιρό που θα μας ξενυχτάνε τα μωρά μας.

Την Τετάρτη πάω στο γιατρό. Ανυπομονώ να δω αν θα μου πει κάτι νεότερο για το πότε γεννάω...Αυτό όμως που φοβάμαι είναι η "ειδική εξέταση" που θα μου κάνει (καταλαβαίνετε τι εννοώ)....:-(

Χαιρετισμούς και καλό βράδυ σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα,

Ηλιοδώρα, είμαι σίγουρη ότι έμαθες πολλα πράγματα στην ευτοκία, και είνια έυχάριστο που έχεις διαλέξει ήδη τη μαια που σου ταιριάζει. Σε ποιο μαιευτήριο γεννάς;

Τzitzina και εγώ την Πέμπτη έχω να πάω στο γιατρό για εκείνη την ρυμαδοεξέταση, δεν την θέλω καθόλου κ δεν καταλαβαίνω γιατί στο καλό μας την κανουν. Τι να δουν; αν πλησιάζει η ώρα; όποτε θέλει ας έρθει με το καλο , σε τι βοηθάει να το ξέρουμε νωρίτερα δεν καταλαβαίνω...

Δήμητρα την αντιβίωση την εχω σταματήσει ήδη, αυριο θα πάω να κάνω ξανα καλλιέργεια να δω αν έφυγε το κολομικρόβιο...

Για το θηλασμό δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, ειναι τελείως προσωπική υπόθεση για την κάθεμια, μόνο να διευκρινίσω κάτι τελευταίο, ότι τα μωρά κάνουν μαραθώνιους θηλασμούς όχι επειδή δεν χορταίνουν, αλλα γιατι το έχουν ανάγκη. Στην ουσία θέλουν την αγκαλια κ το στήθος της μαμας. Το ότι το γάλα της αγελάδας τους πέφτει βαρύ και κοιμούνται δεν σημαίνει ότι είνια πιο ευχαριστημένα από ότι θα ήταν στην αγκαλια της μαμας. Υπάρχουν αρθρα που όλα αυτα τα αναλύουν κ τα εξηγούν, για να μην γίνομαι άλλο κουραστική...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα Κοριτσακια μου

Εγω παω αυριο γιατρο αλλα ευτυχως αυτην την εξεταση θα την γλυτωσω αφου θα παω με καισαρικη....Την πρωτη φορα την ειχα κανει και ηταν καπως...........Προς το παρον μονο υπερηχογραφικα με εχει κοιταξει για να δει ποσο κραταει ο τραχηλος.

Τωρα οσο αφορα το θεμα του θηλασμου ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.Σαφεστατα δεν υπαρχει καλυτερη τροφη για το παιδι απο το μητρικο γαλα...Επισης να μην ξεχναμε οτι 9 μηνες ηταν μεσα μας οποτε το πρωτο πραγμα που ζητανε ειναι η μυρωδια μας και οι χτυποι της καρδιας μας που για 9 μηνες τους κανουν παρεα.......Υπαρχει ομως ενα μεγαλο αλλα δυστυχως η περιοδος μετα την γεννα εχει τις χειροτερες ψυχολογικες μεταπτωσεις για την γυναικα οποτε ας την σκεφτομαστε και αυτην λιγο...

Εγω στην πρωτη γεννα θηλασα για 40 μερες δυστυχως επρεπε να σταματησω για λογους υγειας αλλα και για τους ιδιους λογους το γαλα μου μειωνοταν δραματικα οσο κι αν προσπαθησαμε με συμβουλο θηλασμου δεν υπηρχε λυση επρεπε να σταματησω γιατι μετα θα ειχα θεμα ζωης ή θανατου........

Καλημερα κοριτσια!

Tzitzina ετσι ειχα διαβασει και ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι οντως ισχυει, οχι σε θερμοκιτιδα αν δεν υπαρχει αλλος λογος, απο οτι καταλαβα τους παιρνουν συνεχεια αιματακι για ελεγχο του ζαχαρου.Εγω εκανα την καμπυλη των 100γρ. και απο τοτε πηγα σε διαβητολογο, μου εδωσε διατροφη και κανω καθημερινες μετρησεις.Μεχρι τωρα ειναι στα φυσιολογικα.

Αννουλα θα περιμενουμε νεα απο τη μπεμπουλα σου!

Σημερα ειμαι "καπως" παλι...Εχθες ειχα πονακια, αρκετα, και δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ.Απο τη μια ανυπομονω απο την αλλη φοβαμαι μην με πιασουν οι πονοι πριν το ραντεβου, αν θα ειναι καλα το μωρακι, και εγω δεν ξερω τι αλλο σκεφτομαι!:?:Συγνωμη αν σας κουρασα με τα ψυχολογικα μου...:-(:-(

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

mammy μου για πιο πραγμα ζητας συγνωμη γι αυτο δεν ειμαστε εδω για να λεμε τις ανησυχιες μας? Ολα καλα θα πανε!!!!Ποτε θα πας ξανα στον γιατρο?

Εγω ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα με την μπεμπουλα μου ειναι πολυ ζωηρη και μου ειπε ο γιατρος πως θα αρχησουμε να ανησυχουμε οτι δεν τρεφεται μονο οταν γινει νοθρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...