Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!! Αrma μου σε ευχαριστω για τις προτροπες σου, προσπαθω οσο γινεται να ξεκουραζομαι. :D:D Υπομονη και οταν μπουμε στον μηνα μας δεν θα μας πειραζει πια!! Αnia μου στενοχωρεθηκα με αυτο που θα συμβει και σε καταλαβαινω. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν ειναι βεβαιωμενο πως πρεπει να γινει ετσι. Μια δευτερη γνωμη πηρες? Δεν προλαβαινεις πριν να ερθει το μωρακι να εχεις θεραπευσει τον στρεπτοκοκκο? Della υπομονη με τα ασχημα ονειρα μαλλον δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε καποιες φορες. Tzamin με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου και να μας πεις νεακια! Tzitzina οι συστολες του τοκετου ξεκινουν να ειναι με συχνοτητα αρχικα καθε 15-20 λεπτα για ενα διαστημα, μετα ερχονται καθε 10 λεπτα για καποιο διαστημα, συνεχιζουν καθε 5 λεπτα, 3 λεπτα, 1-2 λεπτα. Οποτε ακομη κι αν τις αρχικες δεν τις καταλαβουμε, το μονο σιγουρο ειναι πως τις επομενες θα τις νιωσουμε σιγουρα. Dimista αχ νομιζω εμενα θα μου λειψει η κινηση της μπεμπας οπως την αισθανομαι αυτον τον καιρο στην κοιλιτσα!! Ειναι ανεπαναληπτη αισθηση! Την λατρευω.

Κιττυ, Αννα, Pola, Katval και οποια αλλη κουκλιτσα ξεχασα (:() καλημερα!!!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalispera se oles!

Telika o ponos sto stithos sunexistike kai pira til.ton giatro mou kai mou eipe na kanw uperixografima mastwn.Piga kai ekana to prwi.H kopela pou mou ekane ton uperixo mou vrike oti exei to stithos inoadenwma 1,2 ek.Eutuxws,kaloithis!Ania se euxaristw gia to endiaferon.

Ania,einai logiko pou stenoxwrithikes alla prepei na dexteis pou tha tou dwsoune antiviwsi giati tha ginei gia to kalo tou mwrou sou.Kai gia to gala min agxwnesai,apo tin stigmi pou tha pigaineis na to taizeis.Giati to les paliogala ?Pisteuw oti ta maieutiria exoun kalo gala.Eksallou kai sto spiti tha tou dineis sumplirwma me mpimpero.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Tzamin ola kala me tin koroula sou?Den mas eipes nea!

Tzamin i diki mou gnwmi gia tin panta einai oti prepei na agoraseis 1a.Oi pantes einai prostateutikes gia ta paidakia.Egw,den tha perimena na ksekinisei tis koutoulies to mwro mou kai na to vrw traumatismeno kai meta na exw tupseis pou den tou eixa panta.Oles mou oi gnwstes pou exoun paidi mou eipan oti otan parw proika na parw opwsdipote panta.Oi goneis mou,mou ekanan dwro tin proika kai i proika perieixe kai panta,opws oles oi proikes.Vevaia esu apofasizeis an tha pareis i oxi,arkei na vreis memonwmeni.Den einai akrives oi pantes!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Μαμι μου μια χαρα κοριτσαρο θα βγαλεις αντε με το καλο τωρα!!!!!

Ανια μου μην στεναχωριεσαι να σκεφτεσαι οτι ολα θα γινουν για το καλο του παιδιου.Εσυ δεν μπορεις να κανεις μια θεραπεια μεχρι να γεννησεις μηπως φυγει ο στρεπτοκοκος?

Βασω μου περιμενουμε νεα σου!!!Τωρα για το ταξιδι αν πρεπει να παει ας παει με το καλο να κανει γρηγορα γρηγορα την δουλεια τουκαι να γυρησει με το καλο.

Ντελα μου υπομονη θα περασουν και οι εφιαλτες ασε και εγω μια απο τα ιδια αλλα το καλο ειναι οτι ξεραινομαι στον υπνο ολη μερα αν μπορουσα θα κοιμωμουνα.....

Διμιστα μου ευτυχως που δεν ειναι κατι σοβαρο στο στηθος σου.

Ηλιοδωρα μου εχω καιρο να σε πετυχω ελπιζω να εισαι καλα και το μπεμπακι να μεγαλωνει τελεια!!!!

Σας φιλω ολες!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα,

σας ευχαριστώ πολύ μια προς μία για το κουράγιο που μου δίνεται, είμαι απαρηγόρητη όμως, να φανταστείτε τον Αγγελο τον γέννησα στις 23.30 κ μου τον έφεραν την άλλη μέρα το μεσημέρι κ μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το ξεπεράσω που το μωρό μου ήταν χωρίς εμένα τις πρώτες στιγμές της ζωής του. Τώρα νιώθω ότι θα πάθω κατάθλιψη σε εκείνο το δωμάτιο 3 μερες χωρίς τον Άγγελο κ χωρίς το μωρό...

Εχω πάρει ήδη αντιβίωση για τον στρεπτόκοκκο υποτίθεται ότι πρέπει να έχει φύγει, θα ξανακάνω καλλιέργεια για να δω τι γίνεται αλλα παρόλαυτα κ ο γυναικολόγος κ η παιδίατρος λένε ότι πρέπει να πάρει αντιβίωση προληπτικά... Τι να πω τους εμπιστεύομαι , και σίγουρα θέλουν το καλό του μωρού αλλα εγω υποφέρω...

Τελοσπάντων προσπαθω να μην το σκέφτομαι τώρα γιατί με χαλάει πολύ.

Δήμητρα σχετικά με το γάλα, προσωπικά θεωρω ότι το μόνο κατάλληλο γαλά για τα ανθρώπινα μωράκια είναι το γάλα της μαμάς τους κ δεν υπάρχει κανενας λόγος να δώσω στο μωρό συμπλήρωμα. Ζητώ συγνώμη αν ήταν ο λόγος μου κάπως, δεν θέλω να θίξω καμια μανούλα που δεν θέλει να θηλάσει ή έχει άλλη άποψη αλλά ήμουν κ πολυ φορτισμένη ψυχολογικά , μην γίνει καμια παρεξήγηση , αυτα είναι προσωπικές επιλογές, ο καθένας ενημερώνεται κ επιλέγει. Παρεπιμπτόντως , ο θηλασμός είναι ευεργετικός κ για το στηθος της γυναίκας , μιας και ανέφερες αυτό που σου βρήκαν , ευχομαι να μην είναι τίποτα κ να είναι περαστικό ;)

από εφιάλτες κ εγώ άλλο τίποτα ...

και τελευταία ανακάλυψα ότι οι κλωτσιές είναι πολύ συναρπαστικές όταν τις βλέπεις στον καθρεφτη, δεν μου ειχε τύχει να τις δω με τον Άγγελο , πάντα κοιταγα την κοιλια μου κ κρίμα που το ανακάλυψα τώρα στο τέλος, μου αρέσει πολύ να το βλέπω στον καθρέφτη να στριφογυρίζει...

Προσωπικα και εγω νιώθω μια λύπη που τελειώνει η εγκυμοσύνη μου, μάλλον επειδή θα είναι κ η τελευταία μου, κρίμα που δεν θα το ξαναζήσω αυτο το θαύμα!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Πως ειστε ολες???

Dimista μην ανησυχεις για τα ινοαδενωματα, θα πρεπει ομως να τα παρακολουθεις,συνηθως μια φορα το εξαμηνο ή χρονο αναλογα με τις οδηγιες του γιατρου κανουμε εναν υπερηχο.

Ania προσπαθησε να μην το σκεφτεσε και κανε υπομονη...Σε καταλαβαινω γιατι εχω διαβασει οτι λογω του ζαχαρου πρεπει να το κρατησουν ενα 24ωρο για παρακολουθηση, μην κανει υπογλυκαιμια, προσπαθω να μην το σκεφτομαι απο τωρα γιατι ξερω οτι θα φρικαρω.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Dimista κι εγώ έχω ινοαδένωμα 8 χρόνια τώρα. Δεν είναι κάτι μόνο που δεν πρέπει να αμελείς να το παρακολουθείς τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Από εδώ δεν έχω γνωρίσει κάποια κοπέλα από κοντά όμως από την πρώτη μου εγκυμοσύνη έχω κάνει φίλες από αυτό το φόρουμ,(με μία ειδικά είμαστε πια σαν αδερφές..) έχουμε βρεθεί, με παιδιά, χωρίς παιδιά, μάλιστα τώρα πρόσφατα το καφέ μας πήγε και εκδρομη και έτσι βρέθηκαν από πολλά μέρη της Ελλάδας. Εγώ δεν είχα πάει αλλά ελπίζω στην επόμενη να τα καταφέρω.

ania μου σε καταλαβαινω απόλυτα, έχεις φρικάρει, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Θέλουν δύναμη αυτές οι καταστάσεις πάνω απ'όλα για το νινί σου! Μην το σκέφτεσαι από τώρα..να σκέφτεσαι μόνο είσαι τυχερή που το ήξερες και το μωράκι σου με την κατάλληλη θεραπέια θα είναι ασφαλές!

mammy καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι..όλα να πάνε καλά! Αυτό έχει σημασία!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Geia sas mellouses miteres!

Arma,kaneis kapoia therapeia gia to inoadenwma?Otan ponaei to stithos sou,pairneis kati gia ton pono?Extes to vradu,ponage polu kai piga kai koimithika gia na min niwthw ton pono.H kopela,pou mou ekane ton uperixo mou eipe oti den uparxei therareia,apla na to parakolouthw.Meta tin genna tha paw na to dei.

Διαφημίσεις

Ania, min anusuxeis katholou!O logos sou den itan kapws kai oute tha uparksei pareksigisi.Auto pou mou vrikan sto stithos,eutuxws den einai kati kako.Oi ponoi euxomai na perasoun.

Auto pou egrapses gia tis klwtsies oti tis vlepeis ston kathrefti,tha to kanw ki egw!Mou edwses idea!Akougetai pragmatika sunarpastiko!

Δήμητρά μου όπως σου είπε και η κοπέλα στον υπέρηχο δεν υπάρχει θεραπεία. Αν μεγαλώσει πολυ, χρειάζεται αφαίρεση γι'αυτό και πρέπει να το παρακολουθείς. Για τον πόνο δεν ξέρω να σου πω, εμένα με ενοχλούσε πολύ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά ήταν υποφερτό. Τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου..Αν δεις ότι δεν το αντέχεις ρώτα τον γιατρό σου μήπως να πάρεις κανα παυσίπονο.

Όντως είναι ωραίο να έχεις φίλες με τις ίδιες ανησυχίες..ειδικά όταν τα παιδιά είναι στην ίδια ηλικία. Την εκδρομή την κανόνισαν μεταξύ τους τα κορίτσια του ''καφέ Μαίου 2008''. Δεν ήταν από όλο το φόρουμ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...