Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Εγω για αύριο το βλέπω λίγο δύσκολο, λόγω του ότι δουλεύω και δεν ξέρω εαν θα σχολάσω στην ώρα μου, όποτε μέχρι να γυρίσω σπίτι και να ετοιμάσω την Λίλα θα καθυστερήσω.

Τι να πώ εσείς τι ώρα λέτε να πάτε?

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα' date='

Εγω για αύριο το βλέπω λίγο δύσκολο, λόγω του ότι δουλεύω και δεν ξέρω εαν θα σχολάσω στην ώρα μου, όποτε μέχρι να γυρίσω σπίτι και να ετοιμάσω την Λίλα θα καθυστερήσω.

Τι να πώ εσείς τι ώρα λέτε να πάτε?[/quote']

τι να σου πω τώρα:(:( εε...απ ότι φαινεται μετα τις 6.κριμα είναι να μην εισαι...αλλωστε εσυ πρότεινες καταρχήν μέρα κ ωρα.δεν ξέρω.......

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα, κορίτσια εαν σας βολευει κανονιστε το για σημερα, εγω δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα έρθω, θα εξαρτηθεί εαν σχολασω στην ώρα μου και θα το μάθω στις 5 το απόγευμα, επειδή ακριβως συμφωνήσαμε για Παρασκευή ζήτησα να φύγω μισή ώρα νωρίτερα για να προλάβω να ειμαι 6-6.30 για να εχουν και αρκετή ώρα να παίξουν τα παιδια.

Εαν το κανονισετε για σημερα τελικά στείλτε μου πμ και θα μπω απο την δουλεια να το δω, επίσης Κιττυ στείλε μου σε πμ το κινητο σου ωςτε να σου πω εαν θα έρθω για να συναντηθούμε να παμε μαζι γιατι δεν ξέρω και που ειναι το μέρος.

nJ2dp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

να μη σας το χαλάσω, το είχατε κανονίσει εξάλλου πριν μπω εγώ στην κουβέντα.

Πηγαίνετε Παρασκευή όπως είχατε συμφωνήσει εξ αρχής και αν μπορέσουμε θα έρθουμε αλλιώς θα τα πούμε άλλη φορά. Κανένα πρόβλημα!

Επειδή τώρα μπόρεσα να μπω λίγο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ξάνα, κάντε το πρόγραμμά σας για Παρασκευή κανονικά.

Φιλιά

Διαφημίσεις

Κορίτσια , χάρηκα πολύ που σας είδα και φυσικά να το επαναλάβουμε.

Αλλά γυρίζοντας ,με περίμενε καυγάς.....περνώντας από τις κούνιες , μου λέει ο Ισαάκ να μπούμε , ΟΚ λέω, Σάββατο αύριο. Φυσικά μέσα είναι κ ο Διονύσης. Η μάνα του πετάει μια καλησπέρα και μιλάω με μια άλλη μαμά για τον παιδότοπο που είμασταν. Κάποια στιγμή μου λέει ότι ο Διονύσης έσπρωξε τον δικό της γιο , συνομήλικο με τα δικά μας.Κι ότι τον μάλωσέ (τον Διονύση) , νόμιζε ότι ειχε αλλαξει,αλλα παραμενει επιθετικός κλπ κ της λεω ότι κι εμεις εχουμε θεμα μαζι του.Εντωμεταξυ ο δικος μου ,μαζι με τον Δ......κάποια στιγμη πλησιάζω και ρωταω ''Δ..... , σήμερα χτύπησες τον Ισαάκ ?'' Κατεβάζει το κεφάλι,δεν απαντάει κ φευγει...τον ακολουθώ..του λεω , σου μιλάω,μην φευγεις κι αν ξαναπειραξεις τον Ισαακ θα σου κοψω τα ποδια (ηθελα να πω .θα σου σπάσω τα μουτρα και αλλα πολλα)

Μετά από λίγο, είναι ο Ισαάκ μαζι με το άλλο παιδακι που ειχε σπρωξει ο Δ..... στην τσουλήθρα , ετοιμοι να κατεβουν...ο Δ... ανεβαινει ανάποδα.του λεω να κατεβει , με γραφει κ τον πιανω από το χερι κ τον κατεβαζω

Μετα από λιγο ερχεται η μανα του και μου λεει ''γρατζουνισες τον Διονύση ? ''......έμεινα.....τι λες κοπέλα μου , της λεω εισαι στα καλα σου ? το χερι του επιασα..ναι ,λεει , αλλα δεν ειχε πριν γρατζουνια...εεε ? και ? την έκανα εγω?

Ο οποίος Διονύσης, νερό να πέσει πάνω του ουρλιάζει λες κ τον σφάζουν......και με τι τον γρατζουνισα την ρωτάω...δεν έχω καν νύχια..Εντωμεταξύ,πήγε κ στην παρεα της ,στο παγκάκι κ ελεγε ότι τον χτυπησα!!!!!!

Επίσης , ειπε ότι επρεπε να παω να της το πω ότι ανεβαινει αναποδα και όταν της ειπα ότι εχει αραξει στο παγκακι ,μου λεει ''σε ενοχλω ''? ''καθολου της λεω, δικο σου πρόβλημα που ταιζει το παιδι σου οποιος θελει κ εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι

Εντάξει,ειπαμε και αλλα ...της ειπα κι εγω ότι σημερα πηγε να τον δαγκώσει ,στην αρχη ειπε ότι δεν το ηξερε και να παμε στην δασκάλα γιατι την αμφισβητώ κλπ

Ειλικρινά ,μου ηρθε να την βουτήξω από το μαλλι !!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα σας, εμείς κάναμε το πρώτο μπάνιο μας για φέτος, ωραια ήτανε.

Κιττυ, Della, ωραια ήτανε την Παρασκευή, να το επαναλάβουμε.

Βιβη, χάρηκα που σε ξαναείδα!

Κιττυ, για το περιστατικό με τον μικρό στις κουνιες, το μόνο που εχω να πω ειναι οτι σιγουρα η μητέρα του δεν μπορει να διαχειριστεί αυτές τις αντιδράσεις, δεν ξέρει πως να αντιδράσει και τι πιο εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους για σφάλματα και αδυναμίες δικές μας, καμία φορά μπορει και εμείς να το έχουμε αισθανθεί αυτο σε διάφορες φάσεις της ζωής μας.

Εγω νομίζω οτι πρεπει να τον αποφεύγετε με οποιο κόστος, δηλαδή να μην συχναζεται στα ίδια μέρη, αφου ξέρετε πως αντιδράει, παρα να σας χαλάει τις ώρες του παιχνιδιού καλυτερα να πηγαίνετε αλλού, τώρα οταν αρχίσουν οι παιδικοι σταθμοι σκέψου οτι μπορει να μην ειναι στον ίδιο.

Καλη συνέχεια να έχουμε.

nJ2dp3.png

Καλημέρα σας' date=' εμείς κάναμε το πρώτο μπάνιο μας για φέτος, ωραια ήτανε.

Κιττυ, Della, ωραια ήτανε την Παρασκευή, να το επαναλάβουμε.

Βιβη, χάρηκα που σε ξαναείδα!

Κιττυ, για το περιστατικό με τον μικρό στις κουνιες, το μόνο που εχω να πω ειναι οτι σιγουρα η μητέρα του δεν μπορει να διαχειριστεί αυτές τις αντιδράσεις, δεν ξέρει πως να αντιδράσει και τι πιο εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους για σφάλματα και αδυναμίες δικές μας, καμία φορά μπορει και εμείς να το έχουμε αισθανθεί αυτο σε διάφορες φάσεις της ζωής μας.

Εγω νομίζω οτι πρεπει να τον αποφεύγετε με οποιο κόστος, δηλαδή να μην συχναζεται στα ίδια μέρη, αφου ξέρετε πως αντιδράει, παρα να σας χαλάει τις ώρες του παιχνιδιού καλυτερα να πηγαίνετε αλλού, τώρα οταν αρχίσουν οι παιδικοι σταθμοι σκέψου οτι μπορει να μην ειναι στον ίδιο.

Καλη συνέχεια να έχουμε.[/quote']

Καλημέρα ,

Lila s mom , συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.:PΕμείς , δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στις κούνιες (αυτοί είναι εκεί μόνιμοι), κι ο Ισαάκ δεν θέλει. Εντωμεταξύ φέτος λόγω του θέματος με το αυτοκίνητο, δεν μπορούμε να πάμε Φλοίσβο κλπ που πηγαίναμε περσι. Αλλά δεν μπορώ να τον αποκλείσω κι από τις κούνιες της γειτονιάς. Μένουμε τόσο κοντά που αναγκαστικά κινούμαστε στους ίδιους χώρους. Τωρα για τον παιδικό ,εύχομαι να τον πάει αλλου που ήθελε από πέρσι , διαφορετικά αν είναι στον ίδιο σταθμό , ο Δ.....θα είναι στα προνήπια.

χθες είδα τελευταία στιγμή στο fb ότι εκει που πήγαμε την Παρασκευή ειχε για τα 2 χρόνια λειτουργίας , κλόουν , ξυλοπόδαρους , face painting και προκειμένου να μην πάμε στις κούνιες ,πήραμε το λεωφορείο κ πήγαμε.Ωραία , τον έβαψαν λιοντάρι , έγινε μούσκεμα στα φουσκωτά ,πήρε μπαλόνι και κατά τις 21 30 γυρίσαμε.

Κορίτσια εχθές μου έδωσαν μια κάρτα που σημειώνουν πόσες φορές πάμε κ την 5η φορά , τα φουσκωτά είναι δωρεάν.Βέβαια ρώτησα γιατί δεν μας έδωσαν την Παρασκευή....αλλά ...μάλλον ξέχασαν να ρωτήσουν.Τελοσπάντων , απλά ενημερωτικά το λέω , αν ξαναπάμε να ζητήσετε κι εσείς.

Καλή συνέχεια !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια.Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα παιδακια σας.Εγω αυτο το διαστημα μεχρι να παρω αδεια εχω απιστευτο χωσιμο.θα δουλεψω 24 μερες με 3 ρεπο μονο και εχω σαλταρει ηδη.

Κλεισαμε ενα πενθημερο να παμε στο Τολο στις 19 Αυγουστου και μετα Θεσσαλονικη.

Κοριτσια,να τα ξαναπουμε συντομα!!!!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλα και να περνατε ωραια!

Εγω παίρνω άδεια απο τις 11 μέχρι τις 24 Αυγούστου, θα παμε μια εβδομαδα στο Πεταλιδι, βέβαια θα είμαστε μόνοι μας γιατι η κουμπάρα μου θα φύγει νωρίτερα αλλά τουλάχιστον να κανουμε τα μπάνια μας.

Della, κανε υπομονη θα περάσουν οι μέρες και θα φτάσει η μερα των διακοπών.

Κιττυ, τι θα κανεις με το εσπα, βγήκε χθες, θα κάνω και εγω αίτηση και θα δείξει.

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια, καλο Σ/Κ.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας !

Della, υπομονή.θα περάσουν και μετά θα πας διακοπούλες !!!!

Lila s mom, τα εχω τα χαρτιά,θα παω Δευτέρα για την αίτηση.Βάζεο ο Δήμοςάτομα στο ΚΕΠ για το συγκεκριμένο διάστημα και φτιάχνουν τις αιτήσεις.Και ελπίζω να τον πάρουν.Χθες δεν πήγε γιατί είχε κανει λίγο πυρετό κ το πρωί που του είπα να μείνει και σήμερα σπίτι , έκλαιγε !!!

Τελικά,δεν θα προλάβετε τους κουμπάρους...δεν πειράζει , καλά θα περάσετε κ έτσι !!!!

Για συνάντηση από σας περιμένω σήμα.

Ο Ισαάκ ρωτάει ''πότε θα πάμε στα φουσκωτά ? θα έρθουν ο Κωνσταντίνος κ η Λίλα ?'' όποτε μπορείτε.......κανονίζουμε.

Κάλή συνέχεια !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Εντάξει , τώρα είδα ότι πάνω στα νεύρα μου , έγραψα εκείνη την μέρα το όνομα του παιδιου.....τώρα προσπαθεί να πάρει ένα κοριτσάκι με το μέρος του κ της λέει να μην κάνει παρέα με τον Ισαάκ , γιατί είναι κακός.Με τους γονείς της μικρής (κι αυτή μαζί στον παιδικό), έχουμε πολύ καλές σχέσεις ,μιλάνε πολύ στα παιδιά , συγκροτημένα η ήρεμα.Χθες απ ότι είδα ''στράβωσε'' κι αυτή με τον Δ.... γιατι φώναζε να κατέβει ο Ισαάκ από την κούνια για να κάνει αυτός δίπλα με την κόρη της.

Τώρα θα μου πείτε γιατί εξακολουθούμε να πηγαίνουμε εκεί? Είναι η παιδική χαρά που είναι όλα τα γνωστά παιδάκια ,είναι δίπλα στην πλατεία (κάνουμε κι εκεί καμιά βόλτα) , κ κυρίως δίπλα στο σουβλατζίδικο που ο Ισαάκ τείνει να γίνει ο καλύτερος πελάτης.....χαχαχαχαχχχχαχαχα

7-4-2011

5s7mp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια αν κ λίγο καθυστερημένα κ καλό μήνα!

Γυρίσαμε από Κάλαμο κ σήμερα θα φύγουμε για Σπάρτη.Κάλαμο περάσαμε πολύ ωραία!Ευχαριστηθήκαμε μπάνια,τα περισσότερα τα έκανε ο μικρός.Ο μικρός έμαθε να κάνει ποδήλατο με βοηθητικές κ είναι πολύ χαρούμενος.Γνώρισε κ παιδάκια στον Κάλαμο κ έπαιζε κάθε απόγευμα μαζί τους.Αθήνα γύρισα λίγο νωρίτερα για να κάνω την αίτηση για το ΕΣΠΑ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν χάρηκα που είδα νέα σου.Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας γράφεις.

Κίττυ σήμερα γιορτάζει ο Ισαάκ?Αν ναι,να τον χαίρεστε!Είδα το όνομά του στο ημερολόγιο.Διακοπές που θα πάτε?

Lila's mom να περάσετε όμορφα στο Πεταλίδι!Θα πάτε κ κάπου αλλού?

Ντέλλα υπομονούλα μέχρι την άδειά σου.Να σκέφτεσαι το Τολό κ την αγαπημένη σου Θεσσαλονίκη κ η ημερομηνία της άδειας θα φτάσει γρήγορα.

Βιβή,εσείς που θα πάτε διακοπές?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...