Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα σας, πολυ ζέστη, πρωί πρωί έκανα μπαλκόνια και σφουγγαρισα όλο το σπίτι για να δροσιστεί, φυσάει βέβαια αλλά λίγο, δεν βλεπω να πηγαίνουμε για μπάνιο αλλά μπορει αργότερα να παμε βόλτα στο εξοχικό της θείας μου!

Dimista, καλα να περάσετε με το καλο να δεις τον Κωνσταντίνο σου.

Κιττυ, αυτό που λέω ειναι στον ρεντη διπλα στο village, ειναι ανοικτός παιδοτοποτος όπου διπλα ακριβως οι γονείς πίνουν καφέ και βλέπουν τα παιδια, εχει μέσα φουσκωτά και διάφορα παιχνιδακια, εχει και κοπέλες αλλά μην φανταστείς οτι ασχολούνται απλά επιβλέπουν, δεν ειναι σαν τους κλασικούς παιδοτοπους, κλειστοί παιδοτοποι που ξέρω ειναι αυτοί οι δυο που έχουμε παει, κοντά σου και κοντά μου, όπου ειναι ελεγχόμενα, στον δικό μας δεν μαζεύει πολυ κοσμο και ειναι καλα, ας μας πει και η Della ή οποιο αλλο κορίτσι έρθει κάποια άλλη ιδέα.

Καλα να περάσετε!

P.S Κιττυ δες αυτο ειναι στου ρεντη, τώρα το βρήκα family park λέγεται, μήπως εχει παει καμία κοπέλα να μας πει γνώμες, εμείς πήγαμε σε εναν μικρότερο που ειναι διπλα σε αυτόν.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας' date=' πολυ ζέστη, πρωί πρωί έκανα μπαλκόνια και σφουγγαρισα όλο το σπίτι για να δροσιστεί, φυσάει βέβαια αλλά λίγο, δεν βλεπω να πηγαίνουμε για μπάνιο αλλά μπορει αργότερα να παμε βόλτα στο εξοχικό της θείας μου!

Dimista, καλα να περάσετε με το καλο να δεις τον Κωνσταντίνο σου.

Κιττυ, αυτό που λέω ειναι στον ρεντη διπλα στο village, ειναι ανοικτός παιδοτοποτος όπου διπλα ακριβως οι γονείς πίνουν καφέ και βλέπουν τα παιδια, εχει μέσα φουσκωτά και διάφορα παιχνιδακια, εχει και κοπέλες αλλά μην φανταστείς οτι ασχολούνται απλά επιβλέπουν, δεν ειναι σαν τους κλασικούς παιδοτοπους, κλειστοί παιδοτοποι που ξέρω ειναι αυτοί οι δυο που έχουμε παει, κοντά σου και κοντά μου, όπου ειναι ελεγχόμενα, στον δικό μας δεν μαζεύει πολυ κοσμο και ειναι καλα, ας μας πει και η Della ή οποιο αλλο κορίτσι έρθει κάποια άλλη ιδέα.

Καλα να περάσετε!

P.S Κιττυ δες αυτο ειναι στου ρεντη, τώρα το βρήκα family park λέγεται, μήπως εχει παει καμία κοπέλα να μας πει γνώμες, εμείς πήγαμε σε εναν μικρότερο που ειναι διπλα σε αυτόν.

Πολύ ωραίο φαίνεται το family park , αλλά επειδή δεν θα έχω το αυτοκίνητο είναι αρκετά μακριά για να ερθω με συγκοινωνία.Επίσης , είδα πολλά παιχνίδια που σημαίνει πολλά χρήματα.Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί το αναφέρω:(:(.Πολύ ωραίο είναι και αυτό στην Ηλιούπολη http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fpages%2FIlioupolis-Fun-Park%2F328074937300145&ei=HbeuU6vMB6Sn4gSq9IG4Aw&usg=AFQjCNFtGaKIj3VzARtPHO8P_Rmi0GAYeg&sig2=Nidi8BScTjptGwEhKpoiWg&bvm=bv.69837884,d.bGE

έχουμε πάει μια φορά και έχει και εύκολη πρόσβαση για όλους. Για πείτε......

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Εχει τρία μεγάλα φουσκωτά , τα τραπεζάκια για τους γονεις είναι ακριβώς απ εξω και καποια άλλα παιχνίδια.Βέβαια ο Ισαάκ πήγε για λίγο στα φουσκωτα και βγήκε , αλλα πιστεύω με παρέα να κάτσει.

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλησπέρα... Συγνώμη που έχω εξαφανιστεί έτσι αλλά πραγματικά έχω ζοριστεί πάρα πολυ από παντού. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας και όλοι οι υπόλοιποι στις οικογένειές σας. Εμείς είμαστε καλά. η Έλενα μια χαρά. Εγώ μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά μου την 1η Ιανουαρίου,πέρασα μεγάλη φρίκη και μόλις πρόσφατα άρχισε να μαλακώνει ο πόνος. Ταυτόχρονα έγιναν αλλαγές στην δουλειά μου και το προγραμμά μου είναι πάρα πολυ ζόρικο. Είμαι πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά. Επίσης από τον Μάιο είχα αρκετά συνεδρια και έλειπα από Αθήνα για 4-5 μέρες ανά συνέδριο. Την Έλενα την αφήνω με την πεθερά μου και τον άντρα μου. Ευτυχώς το δέχεται πλέον αρκετά καλά. Αυτά με λίγα λόγια τα νέα μου. Θα προσπαθήσω να μπαίνω από εδώ και μπρος, για να έχουμε μια επικοινωνία.

Σας σκέφτομαι συχνά και από τον Ιανουάριο έχω μπει 3-4 φορές αλλά ξεκινούσα να γράψω κάτι και μου έβγαινε πολύ μαυρίλα, οπότε προτιμούσα να μην σας στεναχωρήσω. Θα τα ξαναπούμε Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα... Συγνώμη που έχω εξαφανιστεί έτσι αλλά πραγματικά έχω ζοριστεί πάρα πολυ από παντού. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας και όλοι οι υπόλοιποι στις οικογένειές σας. Εμείς είμαστε καλά. η Έλενα μια χαρά. Εγώ μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά μου την 1η Ιανουαρίου,πέρασα μεγάλη φρίκη και μόλις πρόσφατα άρχισε να μαλακώνει ο πόνος. Ταυτόχρονα έγιναν αλλαγές στην δουλειά μου και το προγραμμά μου είναι πάρα πολυ ζόρικο. Είμαι πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά. Επίσης από τον Μάιο είχα αρκετά συνεδρια και έλειπα από Αθήνα για 4-5 μέρες ανά συνέδριο. Την Έλενα την αφήνω με την πεθερά μου και τον άντρα μου. Ευτυχώς το δέχεται πλέον αρκετά καλά. Αυτά με λίγα λόγια τα νέα μου. Θα προσπαθήσω να μπαίνω από εδώ και μπρος, για να έχουμε μια επικοινωνία.

Σας σκέφτομαι συχνά και από τον Ιανουάριο έχω μπει 3-4 φορές αλλά ξεκινούσα να γράψω κάτι και μου έβγαινε πολύ μαυρίλα, οπότε προτιμούσα να μην σας στεναχωρήσω. Θα τα ξαναπούμε Φιλάκια

Τζαμίν καλημέρα, πολύ χάρηκα που έγραψες, εύχομαι μέρα με την μέρα να είσαι καλύτερα, σαφώς ο πόνος και οι θύμησες υπάρχουν αλλά μια η δουλειά μία η καθημερινότητα σε συνδιασμό με τις χαρές που σου δίνει η Έλενα, θα καταλαγιάζει.

Τώρα το καλοκαίρι να επιδιώξεις κάποιες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένεια σου, να γεμίσεις της μπαταρίες σου.

Θα τα λέμε απο δω και εμπρός!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο φαίνεται το family park , αλλά επειδή δεν θα έχω το αυτοκίνητο είναι αρκετά μακριά για να ερθω με συγκοινωνία.Επίσης , είδα πολλά παιχνίδια που σημαίνει πολλά χρήματα.Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί το αναφέρω:(:(.Πολύ ωραίο είναι και αυτό στην Ηλιούπολη http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fpages%2FIlioupolis-Fun-Park%2F328074937300145&ei=HbeuU6vMB6Sn4gSq9IG4Aw&usg=AFQjCNFtGaKIj3VzARtPHO8P_Rmi0GAYeg&sig2=Nidi8BScTjptGwEhKpoiWg&bvm=bv.69837884,d.bGE

έχουμε πάει μια φορά και έχει και εύκολη πρόσβαση για όλους. Για πείτε......

Κίττυ, έχεις δίκιο με τα παιχνίδια επι πληρωμή, τώρα το είδα στο site, εγω είχα μείνει στα φουσκωτά.

Πολύ ωραίο αυτο στην Ηλιούπολη, εαν συμφωνούν και τα άλλα κορίτσια πάμε εκεί.

Εάν θέλεις μπορώ να περάσω να σας πάρω και πάμε μαζί.

Θα κανονίσουμε.

nJ2dp3.png

Κίττυ' date=' έχεις δίκιο με τα παιχνίδια επι πληρωμή, τώρα το είδα στο site, εγω είχα μείνει στα φουσκωτά.

Πολύ ωραίο αυτο στην Ηλιούπολη, εαν συμφωνούν και τα άλλα κορίτσια πάμε εκεί.

Εάν θέλεις μπορώ να περάσω να σας πάρω και πάμε μαζί.

Θα κανονίσουμε.[/quote']

Καλημέρα :D

Ναι,μπορούμε να πάμε και μαζί:Pαλλιώ αν δεν βολέψει θα παμε με το λεωφορείο που είναι πολύ κοντά κ του Ισαάκ του αρέσει πολύ .Μέρα παρα μέρα ζητάει να πάει βόλτα με μετρό,λεωφορείο. Βέβαια για την Della θα είναι πιο μακριά

Della, που είσαι ?:tongue:

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες.Μπαινω μια στα γρηγορα.Μεσα για την Παρασκευη.Αυτο που προτεινατε μου αρεσε πολυ οποτε απο το fb να πουμε λεπτομερειες γιατι δεν ξερω καθολου απο εκει.Στο village εχουμε παει πολκες φορες και ο μικρος τρελαινεται αλλα παμε εκει που θελετε να δουμε και κατι αλλο.Θα σας στειλω μην κοριτσια!!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες.Μπαινω μια στα γρηγορα.Μεσα για την Παρασκευη.Αυτο που προτεινατε μου αρεσε πολυ οποτε απο το fb να πουμε λεπτομερειες γιατι δεν ξερω καθολου απο εκει.Στο village εχουμε παει πολκες φορες και ο μικρος τρελαινεται αλλα παμε εκει που θελετε να δουμε και κατι αλλο.Θα σας στειλω μην κοριτσια!!

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ !! Γιατί χωρίς αυτοκίμητο στα village , δεν θα μπορούσα να ερθω.Ωραία , ειμαστε οι 3 μας ,ΟΚ.Θα τα πουμε κι από fb

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin, κι εγώ χάρηκα που διάβασα νέα σου !!! Εύχομαι κάθε σου μέρα να είναι καλυτερη κ πιο ήρεμη από την προηγούμενη.Φιλάκια στην Ελενα !!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!

Tzamin welcome back!!!!!

Κορίτσια εμείς πηγαίνουμε συχνά εκεί που λέτε για τη συνάντηση...είναι τέλεια και στη Μένια αρέσει πάρα πολύ. Μήπως γίνεται να το αλλάξουμε για αύριο που με βολεύει και εμένα για να έρθουμε???

Αν δε μπορείτε δεν πειράζει, άλλη φορά!

Φιλιά σε όλες!

Γεια σας κορίτσια!!!!!!

Tzamin welcome back!!!!!

Κορίτσια εμείς πηγαίνουμε συχνά εκεί που λέτε για τη συνάντηση...είναι τέλεια και στη Μένια αρέσει πάρα πολύ. Μήπως γίνεται να το αλλάξουμε για αύριο που με βολεύει και εμένα για να έρθουμε???

Αν δε μπορείτε δεν πειράζει, άλλη φορά!

Φιλιά σε όλες!

Βιβή καλησπέρα :P

εγώ δεν έχω πρόβλημα, μπορώ και αύριο.Μακάρι να μπορούν κ τα κορίτσια

7-4-2011

5s7mp3.png

Τέλεια!!!

Και η Della μπορεί, οπότε αν συμφωνήσει και η lila's mom θα είμαι και εγώ εκεί...με όοοοοοοοληηηηηη την παρέα...

Για την ώρα θα πούμε μέσω πμ?

Ωραια, αν δεν το δει αποψε η Lila s mom, θα της στειλω μηνυμα στο κινητο.

σου στελνω για την ωρα

άντε ....επιτέλους !!!:D

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...