Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Χρόνια πολλα κορίτσια' date=' να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμήτε!

Κωνσταντινος, Κωνσταντινος, Ελενα, Ελενη!:D:D

Dimista, να τα εκατοστησεις, οτι επιθυμείς.

Κιττυ, πολυ καλός ο Ισαακ, μπράβο σας, μαντού έκανε την 1η δόση?

Η δουλεια σε ποια περιοχή ειναι? τουλάχιστον έχεις καλο ωράριο?

Εμείς είμαστε καλα, αυριο τελειώνει και η αντιβιωση, θα της βγάλω και το πάπλωμα γιατι μου ξυπνάει ολο ιδρωμένη και φοβάμαι.

Καλο βραδυ να έχουμε![/quote']

Καλησπέρα !!!

Μαντού έκανε την 3η δοση.την πρώτη την είχε κάνει Απρίλιο του 12 ,πέρσι κ φέτος αναγκαστικά γιατί το ζητάνε για την αίτηση στον παιδικό.

Η δουλεια είναι κέντρο, μετρό ,στάση Πανεπιστήμιο.Ευτυχώς το ωράριο είναι καλό Δευτερα κ Τετάρτη 9-15 00,Τρ-Πεπ-Παρ 9 00-16 30 , Σάββατο 8 00-13 30.

Ο Ισαακ με τον μπαμπά του βγήκανε να πάνε για ένα πράγμα στο σούπερ μαρκετ κι απ ότι φαίνεται κόλλησαν στις κούνιες.Νωρίτερα που του έλεγα να πάμε δεν ήθελε....κι όχι τίποτα άλλο ....αυριο θα λείπω πάλι....άντε να τελειώνουμε με τις εκλογες:(

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Εχω ρεπο και θα παω με μια φιλη για καφε.Περιμενω πως και πως!!

Προχθες το απογευμα πηγαμε στο river west και οπως χαζευαμε στο μουστακα,πεφτω πανω στην Brooke.Ηταν μαζι με τη Λαμπρινη και ψωνιζαν κι αυτες.Η Λαμπρινη ολοκληρο κοριτσακι και σκετη κουκλα.Η Brooke εχει αδυνατισει πολυ κι εχει γινει κορμαρα.Τα ειπαμε λιγακι,οσο μπορεις βεβαια σε τετοιες συνθηκες.Εχετε πολλα χαιρετισματα και πολλα φιλια!!

NXbrp3.png

Lila 's mom,ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!Τι κανει το κοριτσι μας;

Dimista,τι κανατε με το σχολειο τελικα;

Κitty,περασαν και οι εκλογες επιτελους.Ο Ισαακ ειναι 1μετρο δηλαδη ε!!!Αυτος θα γινει Φασουλας μου φαινεται!!!

NXbrp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια, τι μου κάνετε?

Εμείς καλά είμαστε, τρέχουμε λίγο μιας και μια χαλάει το πλυντήριο, μια θέλουμε να αλλάξουμε το air condition, όλο κάτι βγαίνει και μας πάει πίσω.

Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε για διακοπές γιατί εκεί που πάμε και είναι πολύ οικονομικά λογω του οτι ειναι των κουμπάρων μας, το κλείσανε Άγγλοι για ένα πεντάμηνο σχεδόν όποτε τους συνέφερε, ίσως ψάξουμε εκεί κοντά τους ώστε να έχουμε και το παιδί και εμείς παρέα.

Σιγά σιγά λέω να ξεκινήσουμε το κόψιμο της πάνας, να δω πως θα τα καταφέρουμε.

Κίττυ, πολύ καλό το ωράριο της δουλείας, τουλάχιστον τα απόγευματα σου είναι ελεύθερα, τώρα το καλοκαίρι θα μπορέσεις να πάρεις άδεια?

Della, εύχομαι να πέρασες ωραία με την φίλη σου, τα διαλείματα αυτά μας χρειάζονται, εσείς πότε θα πάρετε άδεια? ευχαριστούμε για τα χαιρετίσματα της brooke.

Χαθήκανε και τα άλλα κορίτσια, εύχομαι να είναι όλα καλά.

Della, kitty και όποια άλλη κοπέλα μπορεί, θα κανονίσουμε τελικά να τα πούμε, κάποιο απόγευμα σε παιδότοπο εαν σας βολεύει για να παίξουν τα παιδιά?

Πάντως στην περιοχή μου έχει έναν πολύ καλό που η κοπέλα ασχολείται με τα παιδιά και εμείς άνετα πίνουμε το καφεδάκι μας και τα βλέπουμε γιατί είναι ακριβώς μπροστά μας (Κιττυ είναι αυτός που είχαμε πάει).

Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

τελικά δεν θα συνεχίσω στη δουλειά....πάω να σκάσω...............

Για τον παιδότοπο μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο απόγευμα. αποφασίστε μέρα και ελπίζω να μπορούμε ....προσπαθούμε να κοιμάται μεσημέρι γιατί αλλιώς στις 20 00 το αργότερο ,πάει για ύπνο και τωρα που καλοκαιριάζει θα κλεινόμαστε μέσα.

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια,

τελικά δεν θα συνεχίσω στη δουλειά....πάω να σκάσω...............

Για τον παιδότοπο μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο απόγευμα. αποφασίστε μέρα και ελπίζω να μπορούμε ....προσπαθούμε να κοιμάται μεσημέρι γιατί αλλιώς στις 20 00 το αργότερο ,πάει για ύπνο και τωρα που καλοκαιριάζει θα κλεινόμαστε μέσα.

Τι έγινε με την δουλειά, αμάν βρε παιδι μου, τι θέλανε? ήσουνα δοκιμαστικά?

Τι να πω, δεν τους πιάνεις πουθενά!

nJ2dp3.png

Τι έγινε με την δουλειά' date=' αμάν βρε παιδι μου, τι θέλανε? ήσουνα δοκιμαστικά?

Τι να πω, δεν τους πιάνεις πουθενά![/quote']

θα τα πούμε από κοντά.μου είχαν κάνει σύμβαση για ένα μήνα απ ότι φαίνεται για τα μάτια του κόσμου.........

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια !Καλό μήνα κ χρόνια πολλά στα παιδάκια σας με υγεία!

Παγκόσμια ημέρα του παιδιού σήμερα!Δεν το ήξερα!Στο φβ το είδα!

Ο Κωνσταντίνος ήταν 2 μέρες άρρωστος .Μόνο με πυρετό .Αυτήν την φορά κράτησε μόνο 2 μέρες.Πρώτη φορά.

Στον σταθμό συνεχίζει να μην θέλει να πηγαίνει αλλά επειδή βγάλαμε συμπέρασμα ότι του αρέσει κ περνάει καλά εμείς τον πηγαίνουμε.Μίλησα κ με την δασκάλα του κ την ρώτησα πως είναι η συμπεριφορά του όταν είναι στον σταθμό κ μου είπε ότι δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα.Συμμετέχει παντού,τον βρίσκει κοινωνικό,στα ομαδικά παιχνίδια ανοίγει τα χέρια του κ πιάνει από μόνος του τα παιδάκια κ τρώει κ το φαγητό του.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Η δασκάλα του,το βρίσκει λογικό να μην θέλει να πηγαίνει γιατί προτιμάει το σπίτι επειδή στο σπίτι νιώθει πως είναι τα πάντα δικά του.

Κίττυ τι έγινε με την δουλειά κ σε σταμάτησαν?Εσένα σου άρεσε?

Ντέλλα μπράβο που βγήκες με την φίλη σου.Ωραίες αυτές οι ευκαιρίες.

Lila's mom το φτιάξατε το πλυντήριο?Σε ποια περιοχή λέτε να πάτε διακοπές?Εμείς ακόμα δεν τα καταφέραμε με το κόψιμο της πάνας.

Καλή υπόλοιπη Κυριακή σε όλες κ καλό μεσημέρι.

Διαφημίσεις

Η δασκάλα του,το βρίσκει λογικό να μην θέλει να πηγαίνει γιατί προτιμάει το σπίτι επειδή στο σπίτι νιώθει πως είναι τα πάντα δικά του.

Κίττυ τι έγινε με την δουλειά κ σε σταμάτησαν?Εσένα σου άρεσε?

Ντέλλα μπράβο που βγήκες με την φίλη σου.Ωραίες αυτές οι ευκαιρίες.

Lila's mom το φτιάξατε το πλυντήριο?Σε ποια περιοχή λέτε να πάτε διακοπές?Εμείς ακόμα δεν τα καταφέραμε με το κόψιμο της πάνας.

Καλή υπόλοιπη Κυριακή σε όλες κ καλό μεσημέρι.

Δεν έγινε κάτι....προφανώς δεν ήθελαν άτομο...δεν ξερω και δεν με νοιάζει πια......

Στον παιδικό δεν βοηθάμε με την πάνα ? εμείς κοντεύουμε χρόνο χωρίς πάνα και μου φαίνεται πολύ μακριά.

7-4-2011

5s7mp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια!Καλά είστε?

Εμείς είμασταν για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος ,Σπάρτη.

Παρόλο που ο καιρός ήταν Φθινοπωρινός κ έβρεχε καλά περάσαμε.

Μόνο την Κυριακή ήταν καλός.Μέχρι το μεσημέρι.Γυρίσαμε την Δευτέρα το απόγευμα.Ήρθε κ η πεθερά μου,μαζί μας .Θα την φιλοξενήσουμε για λίγες μέρες.

Κίττυ στον σταθμό ξεκίνησαν εξάσκηση για κόψιμο πάνας από τις 28/4.

Μου λέει πως κάνει τσίσα στην λεκάνη αλλά στο σπίτι δεν θέλει να φοράει βρακάκι ,γι αυτό έγραψα ότι δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη με το κόψιμο πάνας.Δυστυχώς αρρωσταίνει ακόμη κ κρυώνει να φοράει βρακάκι.Εχτές είχε 38,5 πυρετό κ σήμερα σηκώθηκε απύρετος.:confused:Και ούτε 1α μέρα ολόκληρη.Μισή μέρα είχε μόνο πυρετό.

Τον Ισαάκ τον μάθατε εσείς?

Μέσα σε πόσες μέρες έκοψε την πάνα?

Καλό απόγευμα!

Καλησπερα κοριτσια.Οι αντρες κοιμουνται.Ησυχια!!!Επιτελους βεβαια γιατι τι απογευμα ξεσαλωσαν εδω μεσα.

Εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλυτερα μου.Ειναι 3-4 μηνες τωρα που πριν την περιοδο εχω αιμα πολυ λιγο για 3-4 μερες νωριτερα.Εχω εξαντληθει πολυ πια.Σημερα πηρα στο γυναικολογο και εκλεισα ραντεβου.Θα παω μολις τελειωσει η επομενη περιοδος πια.Με εχουν ζωσει λιγο τα φιδια.Παρομοια συμπτωματα κανουν και οι πολυποδες και τα ινομυωματα.Πριν 3 μηνες ομως εκανα υπερηχο και ηταν ολα κσθαρα.Φοβαμαι μηπως μπαινω σε καμια κλιμακτηριο.Ο κυκλος μου εχει μικρυνει με αυτα που γινονται.

Ντέλλα ,τι έγινε τελικά με την περίοδο?Πήγες γυναικολόγο?

Καλό απόγευμα!

Γεια σας κορίτσια!Καλά είστε?

Εμείς είμασταν για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος ,Σπάρτη.

Παρόλο που ο καιρός ήταν Φθινοπωρινός κ έβρεχε καλά περάσαμε.

Μόνο την Κυριακή ήταν καλός.Μέχρι το μεσημέρι.Γυρίσαμε την Δευτέρα το απόγευμα.Ήρθε κ η πεθερά μου,μαζί μας .Θα την φιλοξενήσουμε για λίγες μέρες.

Κίττυ στον σταθμό ξεκίνησαν εξάσκηση για κόψιμο πάνας από τις 28/4.

Μου λέει πως κάνει τσίσα στην λεκάνη αλλά στο σπίτι δεν θέλει να φοράει βρακάκι ,γι αυτό έγραψα ότι δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη με το κόψιμο πάνας.Δυστυχώς αρρωσταίνει ακόμη κ κρυώνει να φοράει βρακάκι.Εχτές είχε 38,5 πυρετό κ σήμερα σηκώθηκε απύρετος.:confused:Και ούτε 1α μέρα ολόκληρη.Μισή μέρα είχε μόνο πυρετό.

Τον Ισαάκ τον μάθατε εσείς?

Μέσα σε πόσες μέρες έκοψε την πάνα?

Καλό απόγευμα!

Περαστικά του ! Θα τα καταφέρετε φέτος,θα το θέλει κ ο ίδιος.Του Ισαάκ του την κόψαμε πέρσι τον Ιούλιο .Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς πόσες μέρες (σίγουρα κανα μήνα), αλλά του την βγάλαμε και την νυχτα , γιατί όσο τον είχαμε την μέρα με πάνα κ την νύχτα χωρίς δεν βοηθούσε. Επίσης, δεν βοηθούσε πχ/τωρα που θα πάεο στο μετρό θα βάλει πάνα, μετα θα γυρισει θα την βγάλει κλπ. Φυσικέ είχε κατουρηθεί στις κούνιες, μια φορά στον Βασιλόπουλο . αλλα γενικά δεν είχαμε πολλά ατυχήματα.

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα απο θεσσαλονικη κοριτσακια μου!Πεενανε πολυ ομορφα.Τη Δευτερα κατεβαινουμε😐😐.:mad:

Kitty,δεν πειραζει για τη δουλεια.Θα βρεις ακλη,εκεινοι εχασαν!

Dimista,υπομονη με την πανα και μην τον αγχωνεις.Απο μας ξεκινανε ολα.

Τωρα οου θα κατεβω θα βρεθουμε;;;;;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...