Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, ξεκίνησαμε απο χτες αντιβιωση για 10 μέρες, πήγαμε στην γιατρό και ευτυχώς ειναι μόνο ο λαιμός της, ούτε ακροαστικά, ούτε ωτιτιδα, το πρωί σηκώθηκε με 37,4, οποτε πηγαίνουμε καλά, βέβαια εχει καταροή και πολλές μυξες.

Dimista, πως ειναι ο Κωνσταντίνος? ευχομαι να ειναι γρήγορα περαστικά.

Για να διαγράψεις τα τικεράκια που δεν θέλεις θα πας στον πίνακα ελέγχου, μετα θα πας επεξεργασία υπογραφής και θα δεις στον πίνακα τα τικεράκια που έχεις και διαγραφείς οποίο θέλεις.

Della, πολυ χαίρομαι με την πάνα, μπράβο σας, και εγω μόλις συνέλθει η Λιλα να ξεκινήσουμε σιγα σιγα.

Με τα χέρια μου ευτυχώς βγήκε η καλλιέργεια που έκανα για μύκητες και ειναι αρνητική, ειναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά συνεχίζουν και ανοίγουν σε σημεία, το παλεύω, τώρα λέω να παω και σε μια άλλη δερματολογο του εοππυ.

Καλη συνέχεια!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Ο Κωνσταντίνος επιτέλους έγινε καλά.

Με τον σταθμό δεν ξέρουμε τι να κάνουμε γιατί δεν θέλει να ξαναπάει.Κ πριν αρρωστήσει δεν ήθελε να ακούει με τπτ την λέξη σχολείο αλλά όταν πλησίαζε το σχολικό έμπαινε με χαρά κ γύρναγε χαρούμενος.Έχω προβληματιστεί γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.Να τον ετοιμάζω με το ζόρι ή να τον σταματήσω?Γιατί μέχρι να ετοιμαστεί μου λέει όχι σχολείο κ όταν έρθει το σχολικό μπαίνει με χαρά ?Τι θα κάνατε στην θέση μου?Κ απαντάει διάφορα όταν τον ρωτάμε γιατί δεν θέλεις το σχολείο.Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ντέλλα μπράβο που καταφέρατε το κόψιμο της πάνας.

Lila's mom η Λίλα έγινε καλά?Μπήκα στον πίνακα ελέγχου κ στην επεξεργασία υπογραφής ,βρήκα τα τικεράκια αλλά δεν βρήκα κάπου την λέξη διαγραφή για να τα διαγράψω,παρόλο που πάτησα πάνω τους κ έκανα δεξί κλικ.

Καλό βράδυ κ καλή Κυριακή κορίτσια!

Καλησπέρα σας,

Dimista, χαίρομαι που είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος.Δηλ, τι απαντάει όταν τον ρωτάτε ? Ειλικρινά , δεν ξερω να σου πω τι θα έκανα γιατί σίγουρα εξαρτάται από το παιδί και φυσικά τον λόγο που δεν θέλει να πάει....αλλά αφού μπαίνει με χαρά στο σχολικό , μάλλον θέλει......τι να πω.....μήπως σας δοκιμάζει ? την αντίδραση σας ?

Η νέα μου δουλειά είναι σε εταιρία με είδη για κοσμήματα κλπ.....θα δούμε πως θα πάει.

Della, συγχαρητήρια για το κόψιμο της πάνας !!!!

Lila s mom, καλά είναι η Λίλα ? άντε , εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σου με τα χέρια.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Οι αντρες κοιμουνται.Ησυχια!!!Επιτελους βεβαια γιατι τι απογευμα ξεσαλωσαν εδω μεσα.

Εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλυτερα μου.Ειναι 3-4 μηνες τωρα που πριν την περιοδο εχω αιμα πολυ λιγο για 3-4 μερες νωριτερα.Εχω εξαντληθει πολυ πια.Σημερα πηρα στο γυναικολογο και εκλεισα ραντεβου.Θα παω μολις τελειωσει η επομενη περιοδος πια.Με εχουν ζωσει λιγο τα φιδια.Παρομοια συμπτωματα κανουν και οι πολυποδες και τα ινομυωματα.Πριν 3 μηνες ομως εκανα υπερηχο και ηταν ολα κσθαρα.Φοβαμαι μηπως μπαινω σε καμια κλιμακτηριο.Ο κυκλος μου εχει μικρυνει με αυτα που γινονται.

NXbrp3.png

Dimista,δεν ξερω να σου πω πιο ειναι το σωστοτερο που πρεπει να επιλεξεις οσον αφορα τον παιδικο.Λογικο μου φαινεται ομως να μη θελει να παει αφου σπιτι περναει καλυτερα με τη μαμα.Δεν ειναι ωραιο να τον στελνεις με το ζορι αλλα αφου τουλαχιστον οταν γυρναει ειναι χαρουμενος,τουλαχιστον δεν περναει ασχημα.Αν τον ξεκινουσες παλι απο Σεπτεμβριο;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!Όλες κ όλα τα παιδάκια καλά?

Εχτές είχα γενέθλια κ έγινα 36.

Ντέλλα να χαιρόμαστε τους Κωνσταντίνους μας!

Νίνα -Νάνα να χαίρεσαι την Ελενίτσα!

Τζαμίν να χαίρεσαι την Έλενα.

Να είναι όλα τα παιδάκια γερά κ ευτυχισμένα!

Κitty,καλοριζικη η νεα δουλεια.Για πες τι κοσμηματα;εχει καμια σελιδα να τα δουμε;

Εχθες πηγες τελικα στην εφορευτικη;κουραστικα ε;

Καλησπέρα ,

Δεν είναι έτοιμα κοσμήματα, είναι τα υλικά πέτρες, κορδόνια , μεταλλικά κλπ, χονδρική πώληση.

ε,ναι πήγα στην εφορευτική, δεν ήταν τόσο κουραστικά (τα ψηφοδέλτια δίναμε), αλλά ήταν πολλές οι ώρες.Βέβαια το μεσημέρι με άφησαν κ έφυγα ,αλλά όχι ότι ξεκουράστηκα....με τα πήγαινε-έλα. γύρισα ζωγράφισα με νερομπογιές μαζί με τον Ισαάκ ,μετά ξαναπήγα για την καταμέτρηση,γυρισα σπίτι στις 23 30 και είχα ξυπνήσει από 4 45:-( άντε , άλλη μια Κυριακή

7-4-2011

5s7mp3.png

Della, Dimista , Χρόνια πολλά στα αγοράκια σας !!!!!! (και γιορτή κ γενέθλια μαζί έχουν)

Tzamin, Nina Nana , Χρόνια πολλά στις Ελενίτσες σας !!!!

Κορίτσια , να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας , κ να καμαρώνετε !!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Χθες πηγαμε παιδίατρο για να τον δει ,να μας συμπληρώσει και το χαρτί για τον παιδικό. Είναι 15 κιλά κ 100,5 εκ. Εκανε και το μαντού, όλα καλά.

7-4-2011

5s7mp3.png

Χρόνια πολλα κορίτσια, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμήτε!

Κωνσταντινος, Κωνσταντινος, Ελενα, Ελενη!:D:D

Dimista, να τα εκατοστησεις, οτι επιθυμείς.

Κιττυ, πολυ καλός ο Ισαακ, μπράβο σας, μαντού έκανε την 1η δόση?

Η δουλεια σε ποια περιοχή ειναι? τουλάχιστον έχεις καλο ωράριο?

Εμείς είμαστε καλα, αυριο τελειώνει και η αντιβιωση, θα της βγάλω και το πάπλωμα γιατι μου ξυπνάει ολο ιδρωμένη και φοβάμαι.

Καλο βραδυ να έχουμε!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...