Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια κ Χριστός Ανέστη!Υγεία σε όλες κ στα παιδάκια σας.

Από Σπάρτη γυρίσαμε την Τρίτη.Ήρθαν κ οι γονείς μου Σπάρτη ,αλλά,μόνο για την Κυριακή του Πάσχα.Δευτέρα γυρίσανε Αθήνα.Παρόλο που δεν είχε καλό καιρό περάσαμε ωραία.Φέτος πήραμε κ τον Κωνσταντίνο στην Ανάσταση γιατί έγινε στις 22.00.Αύριο θα τον πάμε παιδικό.Ελπίζω να μην δυσκολευτεί να προσαρμοστεί γιατί έχει να πάει από τον Γενάρη.

Βιβή χάρηκα πολύ που μας έγραψες.Να τα εκατοστήσει η Μένια.

Η Έλενα της Τζαμίν πότε έχει γενέθλια?

Ντέλλα πώς τα πάει ο Κωνσταντίνος στον σταθμό με το κόψιμο της πάνας?

Καλό απόγευμα σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και καλο μηνα κοριτσια.Ευχκμαι ολες και τα μικρακια σας να ειναξ καλα.

Πηγαμε βολτιτσα για καφε στκ Μεγαλο Πευκο σημερα και περασαμε πολυ ομορφα.Επαιζε ο μικρος με τα κουβαδακια του καξ καταχαρηκε το πουλακι μου.

NXbrp3.png

Dimista,ειπαμε μετα το Πασχα να ξεκινησουμε ταυτοχρονα στο σταθμο και στο σπιτι για την πανα οποτε απο βδομαδα θα στελνω βρακακια και περισσοτερες αλλαξιες ρουχα.Για να πω την αληθεια θελω να ζεστανει κι αλλο λιγο ο καιρος γιατι φοβαμαι μη μου κρυωσει.Εκει θα τα αφηνουν με βρακακι μκνκ γι αυτο.Εσεις ξεκινησατε παλι παιδικο;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα και χρόνια πολλά και καλότυχα για όλα τα παιδάκια που είχαν γεννέθλια αυτές τις ημέρες!!!!

Ελένη-Αφροδίτη' date=' Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος, Βασιλάκης

Οτι επιθυμείτε και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!!!:):)[/quote']

Καλημέρα Lila's mom!Να τα εκατοστήσει η Λίλα!Να έχει πάντα υγεία κ να είναι πάντα ευτυχισμένη μαζί σας!:P

Καλησπέρα κορίτσια, ευχαριστώ Dimista για τις ευχές σου!!!

Σήμερα κάναμε ένα μικρό παρτακι για την Λιλα αλλα δυστηχώς απο το πρωι είχε πυρετό και δεν το χάρηκε, της δίνουμε αντιπυρετικά και εύχομαι αύριο να ειναι καλύτερα!!!

Della, κανόνισε οπότε θέλεις να βρεθούμε ίσως σε κανέναν παιδοτόπο ώστε να παιξουνε τα παιδια μας και εμείς να πιούμε κατι και να τα πούμε!!

Τα αλλα κορίτσια τι γίνονται, Kitty, Τζαμίν, Νινα-Νανα, έχουν καιρο να γράψουν!!!

Να κανονισουμε να τα πούμε!!!

Καλο βράδυ και χρόνια πολλα σε όλες μας για αύριο, να είμαστε καλα και να μας χαίρονται τα παιδια μας!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα , Χρόνια Πολλά ,μανούλες !!!!!!!

Χρόνια πολλά στην Λίλα, να την χαίρεστε !!!!!!!

Κοριτσάρες. εγώ δουλεύω εδώ και 3 εβδομάδες γι αυτό χάθηκα. Αν κανονίσετε συνάντηση είμαι μέσα .Βέβαια τώρα είμαι ελεύθερη μόνο τις Κυριακές.....αλλά ......... όχι τις 2 επόμενες...με έβαλαν εφορευτική.......ΠΙΚΡΑ !!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα , Χρόνια Πολλά ,μανούλες !!!!!!!

Χρόνια πολλά στην Λίλα, να την χαίρεστε !!!!!!!

Κοριτσάρες. εγώ δουλεύω εδώ και 3 εβδομάδες γι αυτό χάθηκα. Αν κανονίσετε συνάντηση είμαι μέσα .Βέβαια τώρα είμαι ελεύθερη μόνο τις Κυριακές.....αλλά ......... όχι τις 2 επόμενες...με έβαλαν εφορευτική.......ΠΙΚΡΑ !!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι τον Ισαάκ σου, χαίρομαι που ξεκίνησες δουλειά, εύχομαι να είσαι ευχαριστημένη, τώρα για την εφορευτική τι να πώ ευτυχώς που είναι μόνο 2 οι Κυριακές, υπομονή!!!

Χρονια πολλα κοριτσακια.Χρονια πολλα και στις μανουλες μας!!!

Lila's mom,χρονια πολλα για το Λιλακι.Να τη χαιρεστε!!!!

Σε ευχαριστώ della μου και εσύ να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου!!!

Ο πυρετός συνέχιζε όλη μέρα μέχρι 39,8 και έπεφτε με τα αντιπυρετικά, μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να τησ κάνω στρεπτ τεστ γιατι κυκλοφορεί ίωση, πήγαμε πρωί-πρωί να το κάνουμε και ευτυχώς βγήκε αρνητικό, όποτε εαν συνεχίσει και αύριο ο πυρετός θα αρχίσουμε αντιβίωση.

Καλό απόγευμα να έχουμε!!!!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά για χτες!Όλα καλά?

Ο μικρός μου είναι άρρωστος με πυρετό κ βήχα.Έχει πυρετό από την προηγούμενη Δευτέρα,την Παρασκευή και το ΣΚ δεν είχε κ σήμερα ξαναέκανε πυρετό.Από τις 28/4 ξαναπήγε παιδικό κ ξεκίνησαν κ εξάσκηση για κόψιμο πάνας.Τώρα με τον πυρετό δεν του φοράω βρακάκι γιατί κρυώνει.

Lila's mom περαστικά στην Λίλα.Είναι καλύτερα?

Κίττυ μπράβο που ξαναβρήκες δουλειά.Τι δουλειά αν επιτρέπεται?

Ντέλλα ευτυχώς που υπάρχεις κ συ.Κ έχεις την πρωτιά του καφέ μας.

Ξέρετε πως να διαγράψω τα τικεράκια που δεν θέλω.

Καλό βράδυ.

Καλησπερα κοριτσαρες!!!Σημερα ειχαμε λιγα δεκατα το πρωι αλλα μετα το μεσημερι γιναμε ΠΕΡΔΙΚΙ.

Και ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι κοψαμε την πανα!!!!Απο την προηγουμενη Δευτερα που τη βγαλαμε,ειχαμε μονο εκεινη την ημερα 2 φορες ατυχημα στα τσισα,την Τριτη 1 φορα στα κακα και ΤΕΛΟΣ!Ειμαι τοσο χαρουμενη.Το βραδυ του φοραω βεβαια(αφου κοιμηθει γιατι αλλιως γκρινιαζει)αλλα δεν ηταν ολες τις φορες στεγνη το πρωι.Ειναξ τοσο χαρουμενος και κ μικρος μ'αυτο!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...