Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχως ο Κωνσταντινος ειναι καλα και σημερα πηγε σχολειο.

Lila s mom,περαστικα με τα χερια σου.Μηπως αντι για θεραπεια να αλλαζες και γιατρο;;;

Della μου, ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος καλυτέρεψε γιατί είναι κρίμα ανοιξιάτικα να ταλαιπωρείται το παιδί.

Οσόν αφορά τα χέρια, στο Συγγρού πήγα που θεωρούνται καλύτεροι γιατροί, μου έγραψαν μια συνταγή η οποία ήταν άκυρη και ξαναπήγα 2 φορές για να μου την ξαναγράψουν, τι να πω, τέτοια ταλαιπωρία ούτε στον εχθρό μου.

Οπωσδήποτε να κανονίσουμε συνάντηση, όποτε θέλετε εγώ είμαι διαθέσιμη, ισως σε κανένα παιδότοπο για να παίξουν τα παιδάκια μας.

nJ2dp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ,

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές !!!! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας !!! έρχονται και τα δικά τους γενέθλια!!

Ο Ισαάκ είχε φουλ πρόγραμμα σήμερα.Μετά τα γενέθλια στον παιδικό , ήρθαν γιαγιά , νονά κ θείες με πολλά δώρα......πατίνι μακουίν, 2 λαμπάδες, μπλούζα, παζλ , κόκκινα all star , αυγό κλπ και όλα μακουίν...τρελάθηκε....βόλτες με το πατίνι ....χαμός..

Κέρασε φαγητό και τούρτα και στις 20 30 πήγε για ύπνο (ξύπνιος από τις 5 το πρωι)

άντε..και του χρόνου !!!!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!! ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ !!!!!!!!

Κορίτσια ,να τους χαίρεστε , να είναι γεροί κ χαρούμενοι !!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εφτασαν και τα δικα μας γενεθλιακια!!!Ευχομαι το αγορακι μου να εινσι παντα γερο και καλοτυχο.

Το ιδιο ευχομαι και στα αλλα εορταζοντα παιδακια,τον Κωνσταντινο της Dimista,την Ελενη-Αφροδιτη της Nina-Nana και τον Βασιλη της Αrma.

Κitty,ευχαριστουμε πολυ πολυ!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ντέλλα,Νίνα Νάνα κ Άrma να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια μας!

Να είναι πάντα γερά ,να έχουν πάντα υγεία κ ευτυχισμένα μαζί μας.

Αύριο θα κάνουμε γενέθλια στον Κων/νο!

Εσείς κορίτσια τι κάνατε στα γενέθλιά τους?

Κίττυ ευχαριστούμε πολύ!

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα

Χρόνια πολλά στην Ελενίτσα και στον Βασιλάκη !!!! Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας, να είναι γερά κ γελαστά !!!!

** Ημουν σιγουρη ότι ηταν αλλα 2 παιδακια , αλλα ειχα κολλησει (συγνωμη για την καθυστερηση)

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα και χρόνια πολλά και καλότυχα για όλα τα παιδάκια που είχαν γεννέθλια αυτές τις ημέρες!!!!

Ελένη-Αφροδίτη, Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος, Βασιλάκης

Οτι επιθυμείτε και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!!!:):)

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Εμείς αύριο θα πάμε Σπάρτη για Πάσχα κ θα κάτσουμε μέχρι Δευτέρα του Πάσχα.Θα έρθουν οι γονείς μου,αλλά την Κυριακή!Εσείς τι θα κάνετε για Πάσχα?Θα πάτε κάπου?

Επειδή δεν θα ξαναμπώ σας γράφω από τώρα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες και θηριάκια !!!!

Χρόνια πολλά , Καλή Ανάσταση κ καλά να περάσετε !!!!! Να χαιρόμαστε τα αστεράκια μας !!!!!!!!!!!!!!

** τι κρύο είναι αυτό !!!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Χρόνια πολλά και καλά σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Χαθήκαμε!!!

Θέλω κατ'αρχήν να ευχηθώ σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια να τα εκατοστήσουν και να είναι γερά για να τα χαίρεστε και εσείς.

Εμείς περάσαμε μια καραμπινάτη ίωση τον τελευταίο μήνα που με έριξε και εμένα!

Ακόμη ο βήχας δε μου έχει περάσει...

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ο μκρός θεριεύει και ετοιμάζουμε τη βάφτισή του! 31/05 η μεγάλη ημέρα...

Σε λίγες ημέρες έρχονται και τα δικά μας γενέθλια ...είμαστε οι τελευταίοι του καφέ και η Μένια το περιμένει πως και πως...

Ακόμη δεν έχουμε κανονίσει κάτι, αλλά σίγουρα θα οργανωθούμε!!!

Χριστος Ανεστη κοριτσακια.Χρονια Πολλα σε ολες,να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

Εμεις ειμαστε εδω,εχουν ερθει οι γονεις μου απο Θεσσαλονικη και περναμε τελεια.Ο μικρος ειναι καταχαρουμενος και καταευχαριστιεται παιχνιδι.

NXbrp3.png

Dimista,λογικα σημερα γυριζετε οποτε θα σας ευχηθω καλη ξεκουραση.Σας εκανε καλο καιρο εκει;

Kitty,τη λαμπαδα μας εφοσον δεν πηγαμε στην ανασταση την εχουμε ξεσκισει να την αναβουμε.Ολη μερα:μαμα αναψε μου!!

Βιβη,πολυ χαρηκα που μπηκες και μαθαμε νεα σου.θα εχετε καποιο θεμα στη βαπτιση;τι θα βαλεις;τα αδελφακια πως ειναι μαζι;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...