Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ντέλλα κ γω δεν καταλαβαίνω τα πάντα που λέει ο Κωνσταντίνος.Αν σου κάνει 1α ερώτηση κ δεν την καταλάβεις πώς του απαντάς?

Lila's mom γιατί δεν παίρνεις άδεια να ξεκουράσεις τα χέρια σου?Έκλεισες ραντεβού?Εύχομαι να μην είναι κάτι το ανησυχητικό.Κ μεις πήραμε καθισματάκι αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα.Ωραία εποχή θα γράψετε την Λίλα παιδικό.Θα έχουν τελειώσει οι ιώσεις.Τουλάχιστον έτσι πιστεύω.Κ μεις σκεφτόμαστε να τον πάμε μετά το Πάσχα κ ελπίζουμε να μην αρρωσταίνει.Γιατί ταλαιπωρήθηκε αρκετά και ταλαιπώρησε κ μας.Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα κ να της αρέσει.Πάντως θα της κάνει καλό.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που χαθήκατε.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια κ Χρόνια Πολλά για σήμερα!

Όλα καλά?Πώς περάσατε την σημερινή μέρα?

Εμείς το πρωί πήγαμε στην παρέλαση κ μετά στους γονείς μου κ φάγαμε όλοι μαζί.Ήρθαν κ 2 αγοράκια που μένουν πάνω από τους γονείς μου κ παίξανε με τον Κωνσταντίνο.Το Σάββατο που μας πέρασε πήγαμε κούνιες κ μετά σε γενέθλια κ περάσαμε πολύ ωραία!Την Κυριακή τπτ το ιδιαίτερο.

Ο Κωνσταντίνος έχει μάθει τα κεφαλαία γράμματα από 1 laptop που του έκαναν δώρο η γιαγιά κ ο παππούς από την Σπάρτη.Του τα γράφουμε κ μας τα λέει.

Κίττυ εννοείται και δεν θα κολλήσετε στο θ.Για μένα είναι φοβερός με αυτά που λέει.Το παιδικό Μουσείο πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον.Αν θυμάμαι καλά είχα πάει κ γω με το σχολείο μου.Πόση είναι η είσοδος?

Ο Ισαάκ μαθαίνει πολύ γρήγορα από τον παιδικό.Στο σπίτι κάθεται στην λεκάνη?Ψηλό παιδάκι ο Ισαάκ .Ο Κωνσταντίνος φοράει 24 νούμερο παπούτσι.

Καλησπέρα κορίτσια κ Χρόνια Πολλά !!!

Μπράβο στον Κωνσταντίνο που έχει μάθει τα γράμματα:PΕντυπωσιακό !

Στο παιδικό μουσείο είναι ελεύθερη η είσοδος.Μόνο αν συμμετέχει το παιδί σε προγράμματα.

Για τσίσα πάει μόνο στην λεκάνη ,για κακά αναλόγως τα κέφια του ....μπορεί και γιογιο.Ψηλός είναι (πρέπει να είναι στο 1μ ή και κανα 2 πόντους παραπάνω), αλλα δεν θα ήθελα να γίνει και παααρα πολύ ψηλός.....θα δούμε:P

Χθες κάνανε και την γιορτή στον παιδικό , είπε το ποίημα του ,αλλά εγώ κάτι έκανα ....και ενώ είχα τραβήξει τα προηγούμενα παιδάκια (ήταν 5 μαζί), όταν έφτασε η σειρά του Ισαάκ...δεν τράβηξα τίποτα:cry::cry: πιστεύω να το βρω από τους άλλους γονείς.

κατά τα άλλα τα ίδια....

Καληνύχτα σας !!! φιλιά στα μικρούλια σας !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα.Είναι ο μήνας που γιορτάζει το καφέ και βέβαια τα παιδάκια μας.Κανονίσαμε τα γενέθλια στο σχολείο για την άλλη Παρασκευή.Κλείσαμε τούρτα και προμηθευτήκαμε όλα όσα χρειάζονται(πιατάκια,κουταλάκια κτλοπως και τα δωράκια που θα δώσουμε στα παιδάκια.Την επόμενη από τα γενέθκια του θα ερθουν οι γονείς μου από Θεσσαλονίκη.Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε;

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα.Είναι ο μήνας που γιορτάζει το καφέ και βέβαια τα παιδάκια μας.Κανονίσαμε τα γενέθλια στο σχολείο για την άλλη Παρασκευή.Κλείσαμε τούρτα και προμηθευτήκαμε όλα όσα χρειάζονται(πιατάκια,κουταλάκια κτλοπως και τα δωράκια που θα δώσουμε στα παιδάκια.Την επόμενη από τα γενέθκια του θα ερθουν οι γονείς μου από Θεσσαλονίκη.Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε;

Καλημέρα και καλό μήνα !

κι εμείς θα πάμε τούρτα την Δευτερα στον παιδικό και το απόγευμα θα κόψουμε και στο σπίτι με την νονά ,την μαμα μου κ τις θείες του.

Αλλά δεν εχω ψωνίσει ακόμη.....Ο Ισαακ εχει γαστρεντερίτιδα:(:( και είναι σπίτι , με θέλει συνέχεια δίπλα του.Εχεο εξαντληθεί ο καυμένος.....τώρα εφαγε λίγο ψωμάκι και λιγο γάλα χωρίς λακτόζη ....μιλάμε για 2 μπουκιες κ 2 γουλιές.και συνέχεια κοιμάται. Νομίζω ότι θα τον κρατήσω όλη την εβδομάδα.

7-4-2011

5s7mp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά?Εμείς ναι.

Το πρωί είχα πάει για ψώνια.Ψώνισα για το ανηψάκι μου-βαφτιστήρι μου,για την μπέμπα τους,για μένα κ για 1α φίλη μου.Το μεσημέρι ήρθε το μονό κρεβάτι του Κωνσταντίνου.Το είχαμε παραγγείλει από τα "εντός".Θέλουμε να πάρουμε κ καγκελάκι κ μετά θα το βάλουμε στο δωμάτιό του.

Κίττυ ο Ισαάκ το είπε ωραία το ποίημα?Κ του χρόνου.Δεν πειράζει που δεν τον τράβηξες.Έχεις να δεις πολλές γιορτές ακόμη.Είναι καλύτερα?Περαστικά!Καλά θα κάνεις να τον κρατήσεις όλη την βδομάδα.Να είναι καλά στα γενέθλιά του.Πώς σκέφτεστε να είναι η τούρτα?

Ντέλλα πώς είναι η τούρτα που κλείσατε?Θα κάνετε κ στο σπίτι γενέθλια?

Με το καλό να έρθουν οι γονείς σου.

Καλό υπόλοιπο απόγευμα!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά?Εμείς ναι.

Το πρωί είχα πάει για ψώνια.Ψώνισα για το ανηψάκι μου-βαφτιστήρι μου,για την μπέμπα τους,για μένα κ για 1α φίλη μου.Το μεσημέρι ήρθε το μονό κρεβάτι του Κωνσταντίνου.Το είχαμε παραγγείλει από τα "εντός".Θέλουμε να πάρουμε κ καγκελάκι κ μετά θα το βάλουμε στο δωμάτιό του.

Κίττυ ο Ισαάκ το είπε ωραία το ποίημα?Κ του χρόνου.Δεν πειράζει που δεν τον τράβηξες.Έχεις να δεις πολλές γιορτές ακόμη.Είναι καλύτερα?Περαστικά!Καλά θα κάνεις να τον κρατήσεις όλη την βδομάδα.Να είναι καλά στα γενέθλιά του.Πώς σκέφτεστε να είναι η τούρτα?

Ντέλλα πώς είναι η τούρτα που κλείσατε?Θα κάνετε κ στο σπίτι γενέθλια?

Με το καλό να έρθουν οι γονείς σου.

Καλό υπόλοιπο απόγευμα!

Καλησπέρα ,

Με γεια το κρεβάτι του Κωνσταντίνου! Μου το έδωσε το βίντεο ο μπαμπας ενός κοριτσιού που ήταν μαζι.ενταξει , όλα μαλλον ειχαν λιγο αγχος αλλα καλα το ειπε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα την φτιάξω την τούρτα με παντεσπάνι ή με βάση μπισκότο...μάλλον μπισκότο

Βαρέθηκε ο καυμένος σπίτι...πρώτη φορά είναι μέσα 4 μέρες !! τωρα κοιμάται.

πάω κι εγώ για μπανιο

Καλό βράδυ !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Εχω τον μικρο με πολυ πυρετο απο χθες τα μεσανυχτα, 39,6.Το καημενο καθεται ζαρωμενο και δεν βγαζει αχνα.Αν συνεχισει ετσι,αυριο το πρωξ θα τον παω παιδιατρο.

Κιττυ,περαστικα στο αντρακι σου αν κι απ οτι ειδα στο fb ειναι καλυτερα.

Dimista,κσλοριζικο το καινουριο κρεβατι του Κωνσταντινου Θα ξετρελαθηκε ε;

Καλο απογευμα κοριτσακια!!!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Εχω τον μικρο με πολυ πυρετο απο χθες τα μεσανυχτα, 39,6.Το καημενο καθεται ζαρωμενο και δεν βγαζει αχνα.Αν συνεχισει ετσι,αυριο το πρωξ θα τον παω παιδιατρο.

Κιττυ,περαστικα στο αντρακι σου αν κι απ οτι ειδα στο fb ειναι καλυτερα.

Dimista,κσλοριζικο το καινουριο κρεβατι του Κωνσταντινου Θα ξετρελαθηκε ε;

Καλο απογευμα κοριτσακια!!!

ελα ρε γμτ:twisted:39,6 ?:twisted: του πέφτει με αντιπυρετικό έτσι ?πάντως τον Οκτώβρη που έκανε ο Ισαάκ υψηλό πυρετό , ο παιδίατρος μας έδωσε algofren, πολύ αποτελεσματικό. Περαστικά του !!!!

Ο Ισαάκ καλύτερα είναι αλλά κολλήσαμε εμεις:( και οι 2:( εξαντλήθηκε όμως ...κοιμόταν παρα πολλές ώρες.Αυριο ,αν και Παρασκευή θα τον πάμε παιδικό γιατί το ζητάει και εχουν μια παρουσίαση από κάποια εικαστικό και διαδραστικό παιχνίδι.

Πήρα νωρίτερα ένα immodium για να συνέλθω λίγο γιατί νιώθω ατονία.εφαγα ένα ξυνόμηλο, ελπίζω να μην με διαλύσει.αααα...ηρθαν από την βόλτα

Φιλιά !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!!! Kitty ναι, είναι τεράστιο!!:tongue:

Να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας. Πάντα ευτυχισμένα να είναι!! Καλότυχα όλα τα παιδάκια!!

Με έσωσες με το κουτί. Ζήτησα από ζαχαροπλαστείο, χώρεσε μια χαρά. Γυρισα πριν λίγο από τον παιδικό. Η Ειρήνη ξετρελάθηκε!! Η τούρτα έγινε πολύ ωραία! Τα παιδάκια ζητούσαν δεύτερο κομμάτι!! Μόνο που δεν έκατσα πολύ γιατί άρχισε η Ειρήνη να κολλάει πάνω μου και ήθελαν και τα υπόλοιπα παιδάκια, δεν άφηνε η μικρή, οπότε αποχώρησα για να μην έχουμε δράματα!!

Εσείς πως περάσατε? Πολύ ωραία η τούρτα σας, φαίνεται λαχταριστή. Και ο μικρός θα χάρηκε πολύ έτσι?

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε? Αχ, Kitty και Della εσείς κρατάτε λίγο το καφέ μας, Και κάτι λίγο Dimista και Lila's mom. Οι υπόλοιπες εξαφανιστήκαμε, αδικαιολόγητες. (Τουλάχιστον για τον εαυτό μου, μη με παρεξηγείτε). :oops::oops:.

Della ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα από πυρετό?

Dimista με γεια το κρεββατι του Κωνσταντίνου.

Εμείς προς το παρόν, κοιμόμαστε όλοι μαζί, και μάλιστα όταν τη βάζω για ύπνο, θέλει να της πω καμιά 10αριά ιστορίες, να της ξύνω την πλατούλα και να περιμένω να την πάρει ο ύπνος, αλλιώς δε μ'αφήνει να φύγω. Και τις περισσότερες φορές, κοιμάμαι και εγώ..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Να τα χαιρόμαστε τα αστεράκια μας !!!!!

Χαίρομαι που βρήκες κουτί, γιατί είχαμε και την βροχή το πρωί......

ααα...ήσουν κι εσύ στον παιδικό ? πολύ ωραία !! Η τούρτα φαινόταν τέλεια !! Σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω το όνομα του αλλά βρήκα αυτά τα ζαχαρωτά κομφετί και μου άρεσαν πολύ κα τελικά το ξέχασα.

Αφήσαμε φωτογραφική και τα έβγαλαν φωτο....αρκετές μάλιστα , καμιά 30ριά.την τουρτα , κεράκια κλπ, που κάνουν τρενάκι,χορεύουν ...κ η δασκάλα μου είπε ότι ο Ισαάκ μοίρασε τα πιατάκια σε όλα τα παιδιά.Τους εφτιαξαν κ ένα ''βιβλιαράκι'' με ζωγραφιές από το κάθε παιδί και αφιέρωση από τις δασκάλες.Ολα καλά !!!!!!

Το απόγευμα θα έρθει η νονά του ,η μαμά μου, η αδερφή κ η κουνιάδα μου για 2η τούρτα.

Ψήνω μια τυρόπιτα....παω μην καεί

Φιλιά !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Εύχομαι στον Ισαάκ και στην Ειρήνη, να τα εκατοστήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα!!!

Εμείς τα ίδια, τρέχω ακόμη με τα χέρια, άλλαξα θεραπεία και ξανά σε έναν μήνα να με δούνε.

Την Λίλα δεν την έγραψα ακόμη στην δραστηριότητα γιατί μας βγήκαν απρόοπτα έξοδα.

Τα υπόλοιπα κορίτσια όντως χάθηκαν, εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας.

Καλό απόγευμα!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Κίττυ και Τζιτζίνα να χαίρεστε τα παιδάκια σας!Να τα εκατοστήσουν,να είναι πάντα γερά,να έχουν πάντα υγεία κ να είναι πάντα γερά κ ευτυχισμένα μαζί σας.Κάνανε γενέθλια κ στον παιδικό?

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Καλησπερα κοριτσακια μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ΙΣΑΑΚ και στην ΕΙΡΗΝΗ.

Να τα χαιρεστε τα παιδακια σας κοριτσακια μου κι εμεις οι υπολοιπες να χαιρομαστε τα παιδακια του καφε μας!!!

Παντως,παραδοσιακα καπου εκει κοντα στον Απριλη λιγο πολυ συναντιομαστε.Αν μπορειτε,οσες μπορειτε μετα τις γιορτες,θελετε να τα πουμε;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...