Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ τελικά παραείναι παλιόπαιδο ο Διονύσης.Καλά έκανες κ τα έχωσες στην μάνα του.Έκατσε ο Ισαάκ 5 ώρες?Φοβερός με αυτά που λέει.Έχω εντυπωσιαστεί!Αγόρι μου,λέει τον πατέρα του?Έξι μήνες πίσω στην ομιλία σου είπαν?Μακάρι να μίλαγε τόσο καλά κ ο Κωνσταντίνος!

Ντέλλα τα έκανες τα μαλλιά σου?Με γεια!Μπράβο που θα ξεκινήσουν εξάσκηση στον σταθμό για να κόψουν την πάνα.Του πήρες βρακάκια?Εύχομαι να μην αργήσει να μάθει.Κ γω έχω κουραστεί με τις πάνες.Είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες από πέρυσι το Καλοκαίρι αλλά δεν τα κατεφέραμε .Έβλεπε το γιο γιο κ εξαφανιζόταν.Φέτος ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί νιώθω πως έχουμε αργήσει.

Πραγματικά έχουν εξαφανιστεί όλες.Μόνο εσύ κ η Κίττυ γράφετε.

Καλό ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista, ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα ο Κωνσταντίνος ! αυτό με το τρέξιμο....ακόμη και σε δύο μέτρα τρέχουν !

Ναι,τον πατέρα του είπε ''αγόρι μου''' ...αυτά είναι λόγια από τον παιδικό...εμένα μου λέει ''είσαι κοριτσάκι?''

Το θέμα με τον Διονύση είναι δεν φταίει το παιδί (παρόλο που με εκνευρίζει απίστευτα),αλλά η μάνα του που αρνείται να δει την πραγματικότητα.αλλά θα το βρει μπροστά της.

Ο Ισαάκ περιμένει πως κ πως ,να κάνει τα γενέθλια του στον παιδικό.

τωρα για την ομιλία ,τι να πω? όλα σχετικά είναι ....άλλωστε ,το είπε κ η ίδια , ότι δέκα ειδε το παιδί.Ξερει όλες τις μέρες της εβδομάδας, μετράει μέχρι το 20 και παραπάνω (φυσικά τα έχει μάθει στον παιδικό) , αλλά κολλάμε που δεν λέει το ''θ'' ?

άντε κορίτσια , μπείτε να γράψετε κανα νέο

Καλό Βράδυ !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Dimista,να του παρεις αυτες τις καλτσουλες που εχουν αντιολισθητικο πελμα,ετσι δεν θα γλιστραει.Κι εμεις τα παντοφλακια τα βγαζουμε αλλα μ'αυτα κατι γινεται.Εκτος απ'οταν τον πιανει το αναποδο του και θελει ξυπολητος.

Κitty,μου φαινεται λιγακι υπερβολικη η λογοθεραπευτρια.Εγω ισα ισα πιστευω οτι ο Ισαακ ειναι και πολυ μπροστα!Εμενσα ο Κωνσταντινος αρκετες φορες λεει λεξεις που δεν τις καταλαβαινω.

Κι εμεις τη θαλασσα τη λεμε "καλασα".

Μηπως η λογοθεραπευτρια ηθελε πελατες???

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Dimista,να του παρεις αυτες τις καλτσουλες που εχουν αντιολισθητικο πελμα,ετσι δεν θα γλιστραει.Κι εμεις τα παντοφλακια τα βγαζουμε αλλα μ'αυτα κατι γινεται.Εκτος απ'οταν τον πιανει το αναποδο του και θελει ξυπολητος.

Κitty,μου φαινεται λιγακι υπερβολικη η λογοθεραπευτρια.Εγω ισα ισα πιστευω οτι ο Ισαακ ειναι και πολυ μπροστα!Εμενσα ο Κωνσταντινος αρκετες φορες λεει λεξεις που δεν τις καταλαβαινω.

Κι εμεις τη θαλασσα τη λεμε "καλασα".

Μηπως η λογοθεραπευτρια ηθελε πελατες???

Καλησπέρα ,

Σήμερα πήγαμε στο παιδικό μουσείο στην Πλάκα,φάγαμε ένα τριωράκι εκεί.Του άρεσε πολύ όπως πάντα , αλλα σήμερα έπαιξε και στα εκθέματα με ξυλουργείο κλπ,είχε ένα σπιτάκι που το έλεγε δεντρόσπιτο ,όπως στην Πέππα το γουρουνάκι.

Della, κι εμένα λίγο υπερβολική μου φάνηκε ,βέβαια δεν μου είπε ότι χρειάζεται , μετά τα 4 λέει ,αν χρειαστεί θα μου πουν οι δασκάλες του;)Σ'ευχαριστώ για το πολύ μπροστά .....τουλάχιστον πιστεύω ότι μιλάει καλά για την ηλικία του.

Μπορεί και να έψαχνε πελάτες....δεν ξέρω αν είναι του Δήμου ή ιδιώτης.Πάντως στο τμήμα του Ισαάκ είναι ένα αγόρι που είναι 3,5 + και δεν μιλάει .....ελάχιστα....μόνο ήχους κάνει....τρέχει συνέχεια ,και γενικά υπάρχει θέμα.....δηλ τα παιδιά το σχολιάζουν ο Στ..... δεν καταλαβαίνει κλπ και βέβαια δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με το παιδάκι:|

Ο Ισαάκ φοράει πάντα παντοφλάκια (αυτή την στιγμή είναι το 3ο ζευγαρι μεσα στο χειμώνα) , κι όταν καμιά φορά δεν θέλει 2 ζευγάρια κάλτσες. Το 3ο ζευγάρι γιατί κόβονται τα λάστιχα ,ρε κορίτσια.....άλλαξε και νουμερο , οπότε προχθές του έφερε καινούρια η μαμά μου.Πήραμε και παπούτσια , νούμερο 26 ,γιατί το 25 που φόραγε παραπονιόταν ότι τον πονούσαν.Τωρα εχει 2 ζευγάρια 26 και του έκαναν δώρο και ένα 27 για αργότερα

Ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος είναι καλα σημερα.απλα δεν μπορειτε να βγειτε:(

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια , ο Ισαάκ έκανε και κάτι άλλο που πραγματικά έμεινα άφωνη.Πριν φύγουμε από το παιδικό μουσείο ,του λέω πάμε τουαλέτα για τσίσα και εκεί που πάω να τον κρατήσω πάνω από την λεκάνη (εχει και παιδικές),μου λέει όχι έτσι και πιάνει το πουλάκι και κάνει τσίσα.Μου είπε ότι το έμαθε στον παιδικό.Εμείς λέγαμε μετά τα γενέθλια του , να το ξεκινήσουμε κι αυτό.Ηξερα ότι η δασκάλα έβαζε τα αγόρια σε αυτή την διαδικασία , αλλα δεν τον είχα ξαναδει.και οσες φορες τυχαινει να θέλει να παει τουαλέτα όταν πάω να τον πάρω , κάθεται κανονικά.

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά με την δασκάλα είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη.Αν εξαιρέσω ότι είχα γίνει έξαλλη όταν μου ειχε κάνει σχόλια την τρίτη μέρα του παιδικού ,κατά τα άλλα ,όλα πολύ καλά.Βέβαια αυτή σε μια συζήτηση που είχαμε επιμενει ότι καλά εκανε τότε....εγώ όχι.Πάντως εχει βάλει σε πρόγραμμα και παιδιά που ειχαν διάφορα θέματα.Π.χ ,ένα κοριτσάκι που στο σπίτι έτρωγε ΜΟΝΟ ρεβύθια....!!!! την έκανε να τα τρώει όλα.Απο προχθές τους έκοψε και τα παιχνίδια ,κουκλιά κλπ που έπαιρναν όλα μαζι τους.Ο Ισαάκ αμέσως και αδιαμαρτύρητα άφησε τον σκύλο του + αυτοκίνητα , στο σπίτι.Η κα Μαρία είπε...........και έγινε !!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Εγω τελευταία μερα ρεπο σημερα.Περασαμε ωραια το ΣΚ.Τωρα μεσα παλι τα κεφαλια!

Kitty,που ειναι το παιδικο μουσειο;καθε ποτε ειναι ανοιχτο;Ο Ισαακ ειναι πολυ μεγαλος τελικα!Εμεις εκτος του οτι φοραμε ακομα πανα,πηραμε 25 νουμερο παπουτσι και του ειναι αρκετα ανετο θα ελεγα.Θα γινει πολυ ψηλος ο γιοκας σου.Κι αυτα που λεει και κανει,ειναι απιστευτος!Μπραβο σας!

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Εγω τελευταία μερα ρεπο σημερα.Περασαμε ωραια το ΣΚ.Τωρα μεσα παλι τα κεφαλια!

Kitty,που ειναι το παιδικο μουσειο;καθε ποτε ειναι ανοιχτο;Ο Ισαακ ειναι πολυ μεγαλος τελικα!Εμεις εκτος του οτι φοραμε ακομα πανα,πηραμε 25 νουμερο παπουτσι και του ειναι αρκετα ανετο θα ελεγα.Θα γινει πολυ ψηλος ο γιοκας σου.Κι αυτα που λεει και κανει,ειναι απιστευτος!Μπραβο σας!

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια!

http://www.hcm.gr/

Καλημέρα Della μου,

το παιδικό μουσείο είναι στην Κυδαθηναίων στην Πλάκα.ειναι ανοιχτό κάθε μέρα τα πρωινά καθώς και τα ΣΚ 10 00-15 00.Εχει αίθουσες με εκθέματα πχ. η μια αίθουσα είναι αγορά με πάγκο μανάβη,χασάπη,φούρναρη ,ψάρια κλπ ,καλαθάκια για τα ''ψώνια'' , ταμείο.Ουσιααστικά αναλαμβάνουν τα παιδιά όλους τους ρόλους του καταστηματάρχη , πελάτη.Εχει αίθουσα όπως η κουζίνα, τραπέζι κλπ ,παραμύθια,κάποια παζλ,αλλη με εργαλεία ξυλουργού και αλλα πολλά.Του Ισάακ του αρεσει πολύ.

Επίσης , χθες είχαμε παει σε κάποιες κούνιες δίπλα στο Metro mall και είδαμε ότι έχει έκθεση PLAYMOBIL ,Τραπέζια με παιχνίδια να παιζουν τα παδια.Φαγαμε κι εκεί μερικές ώρες

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια τον Ισαάκ.Από μικρός δεν έβαζε γλώσσα μέσα (στα ακαταλαβίστικα) και τώρα μας τρελαίνει.Σήμερα το πρωι με είπε ''αγαπημένη του'':P

7-4-2011

5s7mp3.png

Della, στο θέμα μα την πάνα πιστεύω ότι έπρεπε να σας βοηθήσει λίγο παραπάνω κ ο σταθμό και νωρίτερα (από πέρσι).Αλλά φέτος θα την βγάλει, θα το θέλει και ο ίδιος.

Στον δημόσιο είναι αλλιώς για να πάνε στο τμήμα 2,5 - 4 ετών , πρέπει να μην φοράνε πάνα.Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αλλιώς.Εμένα πια μου φαίνεται πολύ μακριά ....όταν φορούσε πάνα.Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας...............

**Βεβαια , δεν βγάζει το δάχτυλο από το στόμα,έτσι ? Μονος του λεει , εκανα πληγή στο δάχτυλο και εκεί.....επιμένει.

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, έχω μερες να γράψω αλλα είμαι λιγο χάλια ψυχολογικά με την δουλειά, σε σημείο να μου ξανα ανοίξουν τα χέρια μου, έκλεισα ραντεβου στα πρωινά ιατρεία στο Συγρου μπας και μου γράψουν εξετάσεις να δούμε τι με πειράζει!

Η Λιλα μας εκπλήσσει κάθε μέρα με τις κουβέντες της, όλα τα θυμάται και σχολιάζει κιόλας, μου λεει "μαμα όχι αυτο το λιπ γκλος, ειναι καφε, το αλλο το καλο"!!!! Είχα ένα με την hello kity!

Απο τον επόμενο μήνα θα την γράψω σε έναν παιδικό όπου έχει τρίωρες δραστηριότητες 2 φορές την εβδομάδα, σαν προετοιμασία!

Με την πάνα, δεν την εχουμε κόψει αλλα κάνουμε τσισα στην τουαλέτα με ειδικό καθισματακι, σιγα σιγα αφου βγάλουμε και τα χάλια θα κάνουμε κανονικό training!

Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα παιδάκια!

Καλο απόγευμα!

nJ2dp3.png

Κορίτσια καλησπέρα' date=' έχω μερες να γράψω αλλα είμαι λιγο χάλια ψυχολογικά με την δουλειά, σε σημείο να μου ξανα ανοίξουν τα χέρια μου, έκλεισα ραντεβου στα πρωινά ιατρεία στο Συγρου μπας και μου γράψουν εξετάσεις να δούμε τι με πειράζει!

Η Λιλα μας εκπλήσσει κάθε μέρα με τις κουβέντες της, όλα τα θυμάται και σχολιάζει κιόλας, μου λεει "μαμα όχι αυτο το λιπ γκλος, ειναι καφε, το αλλο το καλο"!!!! Είχα ένα με την hello kity!

Απο τον επόμενο μήνα θα την γράψω σε έναν παιδικό όπου έχει τρίωρες δραστηριότητες 2 φορές την εβδομάδα, σαν προετοιμασία!

Με την πάνα, δεν την εχουμε κόψει αλλα κάνουμε τσισα στην τουαλέτα με ειδικό καθισματακι, σιγα σιγα αφου βγάλουμε και τα χάλια θα κάνουμε κανονικό training!

Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα παιδάκια!

Καλο απόγευμα![/quote']

Καλημέρα !!

Ελπίζω να ηρεμήσεις με αυτό το θέμα με τα χέρια σου! όσο για τις δουλειές ....τι να λέμε.......εμεις και οι 2 χωρις....το μόνο καλό ότι ασχολούμαστε με τον Ισάακ αποκλειστικα

Μπράβο στην Λίλα ,που διαλέγει και κραγιόν:P:p αφου παει στην τουαλέτα,θα ξεμπερδέψετε φέτος

Θα τα πούμε !!

7-4-2011

5s7mp3.png

Lila s mom. πολύ καλα΄θα κάνει με τον παιδικό, θα της κάνει πολύ καλο.Καλή αρχή !!!!!

Σε ευχαριστώ ΚΙΤΤΥ μου, ελπίζω να εγκλιματιστεί γρήγορα.

Καλό Σ/Κ σε όλα τα κορίτσια!!!!!!

nJ2dp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια κ Χρόνια Πολλά για σήμερα!

Όλα καλά?Πώς περάσατε την σημερινή μέρα?

Εμείς το πρωί πήγαμε στην παρέλαση κ μετά στους γονείς μου κ φάγαμε όλοι μαζί.Ήρθαν κ 2 αγοράκια που μένουν πάνω από τους γονείς μου κ παίξανε με τον Κωνσταντίνο.Το Σάββατο που μας πέρασε πήγαμε κούνιες κ μετά σε γενέθλια κ περάσαμε πολύ ωραία!Την Κυριακή τπτ το ιδιαίτερο.

Ο Κωνσταντίνος έχει μάθει τα κεφαλαία γράμματα από 1 laptop που του έκαναν δώρο η γιαγιά κ ο παππούς από την Σπάρτη.Του τα γράφουμε κ μας τα λέει.

Κίττυ εννοείται και δεν θα κολλήσετε στο θ.Για μένα είναι φοβερός με αυτά που λέει.Το παιδικό Μουσείο πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον.Αν θυμάμαι καλά είχα πάει κ γω με το σχολείο μου.Πόση είναι η είσοδος?

Ο Ισαάκ μαθαίνει πολύ γρήγορα από τον παιδικό.Στο σπίτι κάθεται στην λεκάνη?Ψηλό παιδάκι ο Ισαάκ .Ο Κωνσταντίνος φοράει 24 νούμερο παπούτσι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...