Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου.Σημερα δυστυχως δεν εχω παρεα τη φιλη μου να παω καμια βολτιτσα,ο αντρας μου ειναι δουλεια οποτε ειμαι μονη σαν το λεμονι!!

Dimista,νομιζω οτι με την κυρια που καθοσαστε διπλα-διπλα μοιαζατε γι'αυτο υπεθεσα οτι ειναι μαμα σου αν και ειναι παρα πολυ νεα.Οσο για σενα,μ'αρεσει που σου φανηκα εγω ομορφη,εσυ εισαι μια κουκλιτσα.Ασε που εισαι και πολυ αδυνατη κι εχεις πολυ μικρουλα κοιλια.Γι'αυτο μπερδευτηκα και νομιζα οτι εισαι η αλλη κοπελα που μιλουσα,εσυ μου φανηκες για 6 μηνων.

Arma,τελος καλο ολα καλα.Ευχομαι πραγματικα να μην χρειαστει να ξαναπερασεις κατι αναλογο.Η επομενη φορα που θα πας στο μαιευτηριο να εινα οταν πρεπει και οχι νωριτερα.

Αννα,ο δικος μου μπεμπης ειναι κι αυτος τυλιγμενος με το λωρο.Οσο ειναι στην κοιλια δεν υπαρχει προβλημα,το θεμα ειναι στον τοκετο,Απο τη στιγμη λοιπον που θα κανεις καισαρικη να μη φοβασαι τιποτα.Επι τη ευκαιρια,ξερετε μεχρι ποσες καισαρικες μπορει να κανει μια γυναικα;Παλια νομιζω εθεταν ενα οριο,τωρα τι συμβαινει;Και μετα απο ποσο καιρο απο την μια καισαρικη μπορεις να κανεις την επομενη;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!!!

Mammy όλα καλά με την μπουμπού σου?

Ania μου δυστυχώς ο άντρας μου πρέπει να πάει στο Τόκυο πολύ σύντομα. Προς το παρόν έχει προγραμματιστεί το ταξίδι για την Δευτέρα... όπως καταλαβαίνεις παρακολουθώ τις εξελήξεις εναγωνίως. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kalispera se ola ta koritsia!

Tzamin,apo oti diavasa xrusoxeres i mitera sou kai i pethera sou.Mpravo tous pou anelavan tin proika.Einai polu wraio pou kseroun kai kentane!Me tin panta omws tha ta kataferoun?

Della,se euxaristw gia ta kala sou logia kai gia mena kai gia tin mitera mou.Me ton patera mou moiazw perissotero.Toso ligo fainomai?Oloi etsi mou lene .Oti den fainomai oso eimai.Kai su den exeis megali koilia,alla,pio polu proswpo koitaksa.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ολα μια χαρα μεγαλωνουμε!:D:D:DΦτασαμε 3 κιλα :shock:.Να σας πω την αληθεια αγχωθηκα λιγο γιατι μου φανηκε οτι ειναι πολλα...αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ειμαι χαζη, αφου ειναι μες τα φυσιολογικα ειναι... :Dκοριτσαρος!!!Τωρα παλι στις 28 του μηνα θα με δει και ελπιζω να κλεισουμε το ραντεβου!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Mammy,polu kala ta nea tis koroulas sou!Pragmati koritsaros!Stis 28 tha ksereis pote tha genniseis?Me to kalo na erthei i mera tis gennas!

Σε ευχαριστω Dimista!:D:D:DΠιστευω στις 28 θα ειναι το τελευταιο ραντεβου και γυρω στις 4 με 6 θα κλεισουμε ραντεβου για καισαρικη!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Anna sumfwnw gi auta pou mou egrapses!To Gaia den to exw ksanakousei.Einai idiwtiko i dimosio?Telika sto Litw tha paw se 3klino.O giatros mou ,mou eipe oti kai to Rea kai to Litw einai polu kala maieutiria!

Oi klwtsies einai pragmati teleies,alla otan gennisw me to kalo den nomizw na mou leipsoun.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια!

Πως τα πάτε?

Mummy3, μια χαρά είναι η μικρή σου. Κοράκλα! Με το καλό να έρθει η ώρα που θα τη δεις από κοντά. Τzamin, αφού δεν μπορεί να το αποφύγει ο άντρας σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες που θα είναι εκεί και να γυρίσει γρήγορα.

Κορίτσια να σας ρωτήσω λίγο για τις συσπάσεις? Συνοδεύονται πάντα με πόνο? Και η συχνότητά τους είναι ανά 5 λεπτά, όπως λένε? Φοβάμαι ότι δεν θα καταλάβω πότε θα είναι η ώρα. Εχω αρχίσει και νιώθω την κοιλιά μου να πετρώνει, αλλά όχι τόσο συχνά και χωρίς να πονάω. Σημαίνει ότι πλησιάζει ο καιρός ή μπορεί να κρατήσει έτσι για μέρες?

Καλό βράδυ σε όλες!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,

mammy μια χαρά θρεφταράκι κ το δικό σου μωρό, θα συμπεθερέψουμε μου φαίνεται... :tongue:

tzamin πραγματικά εύχομαι να συμβεί κάτι κ να μην φύγει τελικά ο αντρούλης σου αλλα αν τελικά φύγει να είναι όλα καλά κ να περάσει γρήγορα ο καιρός και να είναι πάλι κοντά σας !

Δήμητρα προσωπικά δεν έχω ξανακούει για πόνο στο στήθος, στην αρχή μόνο της εγκυμοσύνης που ήταν πολύ πρισμένο με πονούσε αλλα όταν το ακουμπούσα όχι συνέχεια , ρώτα κ τον γιατρό σου

tzitzina οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις - πετρώματα δεν σημαίνουν ότι πλησιαζει η ώρα, είναι φυσιολογικές από τον 8ο μήνα, δεν πονάνε, και δεν είναι περιοδικές.

Οι συσπάσεις τις γέννας έχουν πόνο και είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα τις καταλάβεις σίγουρα μην ανησυχείς. Εγω στον Άγγελο είχα συσπάσεις από το πρωί περιοδικά χωρίς πόνο αλλα όταν έσπασαν τα νερά ξεκίνησαν οι πόνοι, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι γεννάω...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη μίλησα με την παιδίατρο του Αλεξάνδρας όπου θα γεννήσω η οποία είναι παιδίατρος του Άγγελου και της ειπα για τον στρεπτόκοκκο που έχω κ μου είπε ότι με το που θα γεννηθει το μωρό θα του βάλουν αντιβίωση κ δεν θα το έχω μαζί μου στο δωμάτιο. Διπλό το χτύπημα κ αντιβίωση το πρώτο πράγμα που θα βάλει μέσα του με το που θα γεννηθεί κ δεν θα είνια μαζί μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα την περάσω εκεί μέσα, μου είπε ότι θα πηγαίνω να το ταϊζω αλλα ξέρω καλα ότι θα το μπουκώνουν με εκείνο το παλιόγαλα και φοβάμαι ότι θα έχω πάλι προβλήματα με το θηλασμό. Συγνώμη που σας κούρασα αλλα έχω μεγάλο καημό είμαι πολύ χάλια ....:(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.Εγω δεν φτανει που δεν κοιμαμαι,οταν κοιμηθω βλεπω εφιαλτες.Χθες ειδα οτι γεννησα και μου εκλεψαν το μωρο στο μαιευτηριο.Το εχω ξαναδει το ιδιο ονειρο,τι αγχος πια κι αυτο!Ολη η ενταση της ημερας βγαινει στον υπνο και οτι αγχος εχεις το βλεπεις να ενσαρκωνεται στον υπνο σου!

Ania μου,κριμα γι'αυτο που συμβαινει,ειναι οντως πολυ δυσκολο.Να σκεφτεσαι ομως συνεχεια πως οτι γινεται ειναι για το καλο σας,με το οποιοδηποτε κοστος.Το θεμα ειναι να ειστε υγιεις μανουλα και μωρο και αν πρεπει να γινουν αυτα που σου ειπε η παιδιατρος,οπλισου με οσο περισσοτερο θαρρος και δυναμη μπορεις και προχωρα.Εξαλλου,πιστευω οτι ειναι καλο που το ξερεις απο τωρα για να προετοιμαστεις ψυχολογικα παρα να το μαθαινες μετα.Πραγματικα ευχομαι να εισαι δυνατη και να σε στηριξουν οι γυρω σου για να καταφερεις να ανταπεξελθεις.

Tzamin,μακαρι οι μερες που θα λειπει ο αντρουλης σου να περασουν οσο πιο γρηγορα γινεται και να επιστρεψει συντομα κοντα σας.

Mammy,μπραβο για τη ζουζουνα σου.Περναει καλα μεσα στην μανουλα της απ'οτι φαινεται!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση σχετικά με το ταξίδι του άντρα μου... προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη.

Mammy τέλεια τα νέα της μπέμπας σου!!!

Δήμητρα έχουμε κάνει με τα κορίτσια παλιότερα μια συζήτηση για τις πάντες. Εγώ έχω αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσω καθόλου πάντα. Αν δω ότι μεγαλώνοντας αρχίσει τις κουτουλιές, θα δω τί θα κάνω.

Ania μου σε καταλαβάινω... είναι πράγματι κρίμα να ξεκινήσετε έτσι, παρ' όλα αυτά είναι για το καλό του μωρού σου και μόνο αυτό να έχεις στο μυαλό σου.

Σήμερα το βραδάκι έχουμε κι εμείς ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε την μικρή μας :P. Έχω περιέργεια να δω το βάρος της.

Πολλά φιλιά και εύχομαι να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!!!:D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Della μου σ'ευχαριστώ. Ελπίζω κι εγώ να μην ξαναχρειαστεί να πάω παρά μόνο όταν πια θα έχω μπει στον μήνα μου..

mummy κορίτσαρο θα βγάλεις!!! Μπράβο που είναι ολα καλά! Πλησιάζει η ώρα που θα την δεις κι από κοντά!

tzitzina αυτό που πρέπει να κοιτάς στις συσπάσεις είναι αν είναι τακτικες με πόνο. Οι υπόλοιπες είναι ''αθώες''. Ακόμα και δυνατές να ελιναι, αν δεν έχουν περιοδικότητα συνλήθως δεν σημαλινουν τίποτα.Τις συσπάσεις του τοκετού πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις καταλάβεις.

ania μου όλα θα πάνε καλά! Αφού πρέπει να γίνει για το καλό του μωρού σου να γίνει. Και με τον θηλασμό μην ανησυχείς, παρε συμβουλές από τις συμβούλουε του πάρεντς να κάνεις σωστές κινήσεις ώστε να μην σου κοπεί.

tzasmin εύχομαι να γίνει ό,τι είναι για καλό με τον άντρα σου! Περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...