Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lila's mom,τι εγινε με την πετρα;την εβγαλε;

Dimista,με γεια τα καινουρια ρουχα του Κωνσταντινου.

Κitty,πως περασατε στο παρτυ του σταθμου;εμεις το χασαμε μιας και λειπαμε,ασε που δεν ηθελε να ντυθει.

Εμείς , δεν πήγαμε στην γιορτή, ήταν μόνο για τα παιδιά:Pαλλά πέρασαν πολύ ωραία.ειχαν πάει 2 κλοουν ,εκαναν ομαδικά παιχνίδια, χόρεψαν ,ηπιαν χυμο κ εφαγαν πιροσκί, κεφτεδάκι,τυροπιτάκι....ένα πιατάκι με διάφορα.Τους εδωσαν από ένα γλυφιτζούρι με ζαχαρωτά κ ένα χωνάκι με καραμέλες ,με ένα κλοουν που ειχαν ζωγραφίσει τα ίδια.Σήμερα είδα και φωτογραφίες αναρτημένες

** Είχαμε δώσει μόνο 2 ευρώ, συμμετοχή:P

εεε..ωραία θα ήταν και στην Θεσσαλονίκη :P:p εχουμε κι άλλες γιορτές !!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα και Καλη Σαρακοστη κοριτσια.Μολις φαγαμε εγω και ο μικρος.Ο αντρας μου ειναι δουλεια και θ'αργησει να γυρισει.Ηρθαμε το Σαββατο απο Θεσσακονικη.Περασαμε πολυ πολυ ωραια αλλα με το που ηρθαμε επαθα εγκεφαλικο.Βρηκα το ψυγειο χαλασμενο,ολα τα κρεατα χαλασμενα και βρωμα απιστευτη.Πεταξα τα παντα και τωρα εχω μονο το γαλα του μικρου που το δινω στη διπλανη μου να το βαζει στο ψυγειο της.Σημερα ηρθε ενας γνωστος ψυκτικος.Εχει χαλασει η ηλ.πλακετα.

πω...πω....τι ατυχία ,με το ψυγείο....κάτι τέτοια με τρελαίνουν !!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;εγω περιμενω τον τεχνικο για το ψυγειο,πηραμε το ανταλλακτικο και τον περιμενω να το βαλει.Μαλλον τελειωνουμε!!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε;τα μπουμπουκακια σας;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Καλή Σαρακοστή!

Πώς περάσατε το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας?Εμείς είχαμε πάει Σπάρτη.Παρόλο που οι μέρες ήταν βροχερές περάσαμε πολύ ωραία.Μόνο την Κυριακή δεν έβρεξε όλη μέρα κ πήγαμε στο καρναβάλι της Σπάρτης.Τον Κωνσταντίνο τον ντύσαμε μηχανικό.Αυτή η στολή του άρεσε.Του πήγαινε.Είχε κ εργαλεία.Όπως πένσα,κατσαβίδι κτλ.

Το βράδυ της Κυριακής ανάψανε φωτιά στην πλατεία του χωριού.Είχε κ σουβλάκια κ κρασί.Την Κ.Δευτέρα γυρίσαμε με βροχή κ ομίχλη.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Ντέλλα καλωςήρθατε.Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία.Πήγατε σε καρναβάλι?Με το ψυγείο τι έγινε?

Κίττυ ωραία πρέπει να ήτανε στην αποκριάτικη γιορτή.Φαντάζομαι θα ευχαριστήθηκε ο Ισαάκ.Κ του χρόνου!Ωραίες οι φωτογραφίες?

Τζαμίν σε χάσαμε εντελώς.

Τα υπόλοιπα κορίτσια ,τι κάνετε?

Καλό απόγευμα!

Κορίτσια , σήμερα η δασκάλα μου είπε ότι ο Διονυσης εδωσε μια δυνατή στο κεφάλι στον Ισαακ και δεν κρατήθηκα ....τα έχωσα στην μάνα του.

Μόλις πηγαμε στις κούνιες πρωτα το είπα στον Διονύση.Μετά το ειπα κ στην μάνα του ,η οποία φυσικά εξεπλάγην.........Μου λεει δεν μου ειπε τιποτα η δασκάλα κ παμε μαζι κλπ.Της ειπα ότι ακομα κι δεν της ειπε κατι η δασκαλα , της το εχω πει εγω πολλες φορες ότι τον χτυπάει. Αυτή.....το βιολί της....μα ,ποτε ? τον χτυπησε αυτές τις μέρες ? και τι κανω ? αφου δεν είμαι μπροστα ....

Της απάντησα δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ,είναι δικό της το παιδί, δικό της το πρόβλημα και ΔΕΝ θέλω να χτυπάει το παιδι μου.Της ειπα κ αλλα βεβαια.....αλλά μην σας ζαλίζω

Μετα από λίγο φερόταν σαν να μην συνέβη τιποτα και καποια στιγμή που καθόντουσαν σε ένα πεζουλι ,ο Ισαακ,ο Διονυσης κ ένα άλλο κοριτσακι από τον παιδικο ...ξαφνικά ο Διονύσης , δίνει μια πάλι στον Ισαάκ στο κεφάλι...δεν είπα κουβέντα ,του ειπε το κλασσικό ''γιατί Διονύση?'' και τον πήρε και εφυγαν ενώ αυτός ούρλιαζε.

Αν πάει να πει τίποτα στην δασκάλα θα τα ακούσει και από κει !!!!!! άντε γιατί θα τους αρπάξω καμιά ώρα

7-4-2011

5s7mp3.png

Ντέλλα καλωςήρθατε.Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία.Πήγατε σε καρναβάλι?Με το ψυγείο τι έγινε?

Κίττυ ωραία πρέπει να ήτανε στην αποκριάτικη γιορτή.Φαντάζομαι θα ευχαριστήθηκε ο Ισαάκ.Κ του χρόνου!Ωραίες οι φωτογραφίες?

Τζαμίν σε χάσαμε εντελώς.

Τα υπόλοιπα κορίτσια ,τι κάνετε?

Καλό απόγευμα!

Καλησπέρα !!

Μηχανικός ε ?ωραίος θα ήταν !!! Και του χρόνου :P Καλές είναι οι φωτογραφίες , 2-3 είναι , έγχρωμες , σε χαρτί Α4 από τον εκτυπωτή του παιδικού

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.Σημερα εχω ρεπο,λειπουν οι αντρες μου σε δουλεια και σχολειο κι εγω ...αναπαυομαι.Τους εφτιαξα σουτζουκακια που τους αρεσουν και τωρα πινω καφεδακι.

Το ΣΚ πεεασαμε ομορφα.Αν και δουλευα και τις 2 μερες τα πρωινα,τα απογευματα βγηκαμε και περασαμε πολυ ωραια.

Εσεις κοριτσακια τι κανετε;

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.Σημερα εχω ρεπο,λειπουν οι αντρες μου σε δουλεια και σχολειο κι εγω ...αναπαυομαι.Τους εφτιαξα σουτζουκακια που τους αρεσουν και τωρα πινω καφεδακι.

Το ΣΚ πεεασαμε ομορφα.Αν και δουλευα και τις 2 μερες τα πρωινα,τα απογευματα βγηκαμε και περασαμε πολυ ωραια.

Εσεις κοριτσακια τι κανετε;

Καλημέρααα:P

κι εγώ καφεδάκι και Internet.αφού πήγα σε ΟΑΕΔ κ ΙΚΑ για να θεωρήσω βιβλιάρια.Σουτζουκάκια με ρύζι , έχουν σήμερα στον παιδικό.....μερικές φορές θα ήθελα να τρώω κι εγώ εκεί:tongue:Το αγαπημένο του Ισαάκ είναι η ψαρόσουπα.Μολις σχολάει θα πάμε στην μαμά μου.

Εχθές πήγαμε Seferland.....5 ώρες περάσαμε εκεί.Ευτυχώς εχει έκπτωση για ανέργους και αντί 8 ευρώ που είναι το ΣΚ , δώααμε 5.Του άρεσε παρα πολύ..όταν γυρίσαμε , τργουδούσε πήγαμε στον μεγάλο παιδότοπο και ευχαριστηθήκαμε:P:p Επαιξε με τουβλάκια,ζωγράφισε, φουσκωτό,αλλα πιο πολύ του αρέσουν ξύλινα παιχνίδια που έχει.και κυρίως τα τρένα.Ειχε σταθμό με τραμ,βαγόνια κλπ.....κόλλημα,Εχουν βάλει και μια καινολυρια κατασκευή για σκαρφάλωμα....πέρασε τέλεια !!

αα..ναι ....εφαγε και πολλά ποπ-κον........χαχαχχαχαχαχααχα

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια....φτάνουμε στα 3 !!!!! Ο Ισάακ συνέχεια λέει ''τα γενέθλια μου είναι 7 Απριλίου.Θα έρθουν όλοι..η γιαγιά, η θεία....κλπ''.Δυστυχώς φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.......θα δούμε ,ισως μόνο η νονά κ ένα γλυκάκι στον παιδικό.Μια μέρα με ρωτάει ''εσύ,μαμά έχεις γενέθλια κ ποτε είναι ?''

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Σημερα εχω ρεπο.Ο μικρος εφυγε για το σχολειο και ο μεγαλος(ο αντρας μου εννοω),πηγε δουλεια.Στις 11 θα ερθει η κομμωτρια να κανουμε ριζα.

Ο μικρος καθε μερα λεει ολο και περισσοτερα.Αν κοβαμε και την πανα θα ημουν πολυ χαρουμενη!Απο τον αλλο μηνα μου ειπε η δασκαλα του να του στελνω και κανονικα βρακακια και δυο αλλαξιες ρουχα για να εξασκηθουν κι εκει.Στο τμημα του ειναι 20 παιδια,12 κοριτσια και 8 αγορια.Μονο τα μισα παιδακια δεν φορανε πανα και αυτα ειναι 10 κοριτσια.Αντε να δουμε γιατι κουραστηκα πολυ με τις πανες😟

NXbrp3.png

Κitty,ο Ισαακ ειναι απιστευτος μ'αυτα που λεει.Μενεις αφωνη ε;ακους εκει ποτε εχεις γενεθλια!

Τα υπολοιπα κοριτσια γιατι εχετε χαθει καλε;δωστε σημεια ζωης!!

Καλημέρα,

Della, θα ετοιμάζεσαι για το μαλλί τώρα , ε? άντε. με γεια !

Ναι, έχει πλάκα...προχθές έλεγε στον μπαμπα του ''έλα αγόρι μου,να φτιαξουμε το παζλ.Μα γιατι το χάλασες,χωρίς λόγο ,σε ρωτάω....:P

Χθες , στα πλαίσια του προγράμματος λογοθεραπειας από τον δήμο, τους έκαναν τεστ αν χρειάζονται.Για τον Ισαάκ μου είπε ότι δεν λεει το ''Θ'' .ότι σε μια εικόνα δεν είπε ''το παιδάκι σπρώχνει ή τσουλάει το αυτοκίνητο '' αλλά ότι ''κάνει ετσι το αυτοκίνητο''. Επίσης ,ότι είναι ένα 6μηνο πίσω στην ομιλία...Λίγο υπερβολικό το βρίσκω.....Αν τον συγκρίνεις με ένα συνομήλικο κοριτσάκι -που μιλάει ακριβως όπως εμεις-.ΟΚ.Βεβαια δεν μου ειπε ότι χρειαζεται κατι......αλλα λίγο που το εψαξα στο ιντερνετ , κανει κ λεει πολλά περισσοτερα από τις υποτιθέμενες δυνανότητες ,όπως και τα περισσότερα παιδια.

Επίσης,ο Ισαάκ έχει αρχίσει και λέει το ''ρ''.Το ''Θ'' τις περισσότερες φορές το λέει σαν ''Φ''.που να ακουγε κιόλας ότι την θάλασσα την λέει ''χάλασσα'':P

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!Φοβερός καιρός σήμερα!

Ο μικρός έχει συνήθιο να είναι με τις κάλτσες μέσα στο σπίτι κ όταν τρέχει πέφτει κάτω επειδή γλιστράει.Φοράει τα παντοφλάκια του για λίγο αλλά τις περισσότερες ώρες είναι χωρίς.Συνέχεια τα βγάζει κ δεν μας ακούει όταν του λέμε να τα βάζει.Τέλοςπάντων!Την Δευτέρα το βράδυ έτρεχε για να πάει στο δωμάτιό του κ γλίστρησε στον διάδρομο κ έπεσε κάτω κ χτύπησε στο κεφάλι κ άνοιξε κ η μύτη του κ έτρεχε αίμα.Του βάλαμε πάγο στο κεφάλι του.Έκανε καρούμπαλο στο κούτελο.Φοβηθήκαμε για διάσειση ,αλλά,ευτυχώς δεν έκανε εμετό.Το πρωί τον πήγαμε παιδίατρο για να τον δει κ ευτυχώς δεν ήταν τπτ.Αλλά ο μικρός δεν έβαλε μυαλό.Συνεχίζει κ δεν φοράει τα παντοφλάκια του.Όταν τον πήγαμε παιδίατρο τον ζύγισε κ είδε κ το ύψος του.Είναι 90 εκ.κ 12 κιλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...