Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβη,πως τα παει ο μικρος με το φαγητο;τρωει ευκολα;Δυσκολες φασεις.εμεις εκεινη τη φρουτοκρεμα ρε παιδι μιυ,πολυ χαμος για να τη φαμε.

Κιττυ,αυτος ο Διονυσης;τι παιδι!Καλα η μανα του δεν καραλαβαινει τι κακο του κανει;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες.Αλλη μια κουραστικη μερα εφτασε στο τελος της.Ο μικρος ξυπνησε στις 06:00 και κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.Τι ενεργεια που εχουν ρε κοριτσια!

Αυριο το πρωι θα παει σχολειο,ο αντρας μου δουλεια κι εγω θα ξεκουραστω λιγακι.

Καλο βραδυ φιλεναδες!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Όλες καλά?

Εμείς ναι.

Το Σάββατο ήρθε η πεθερά μου Αθήνα κ την φιλοξενούμε .Ο μικρός είναι πολύ χαρούμενος που είναι σπίτι μας κ έχει ξετρελαθεί μαζί της.Κάθε πρωί πηγαίνουμε κ οι 3 παιδική χαρά κ ο μικρός περνάει πολύ ωραία.Την Κυριακή βρήκαμε ευκαιρία και βγήκαμε με τον άντρα μου κ άλλα 2 ζευγάρια κ πήγαμε για καφέ.Ωραία περάσαμε!

Βιβή τι πρόγραμμα είναι αυτό!Έχεις δίκιο όταν μας γράφεις ότι είσαι κουρασμένη!Καλό θα ήταν να έπαιρνες κάποια βιταμίνη.Να ρωτήσεις κ γιατρό ή φαρμακοποιό.

Κίττυ ωραία ιδέα να ξεκινήσεις τον Ισαάκ κάποια δραστηριότητα.Έχεις σκεφτεί ποια?

Ντέλλα σε μας ο Κωνστ. όταν ξαπλώνουμε το βράδυ μας λέει :Kαληνύχτα μαμά μπαμπά κ όνειρα γλυκά.Το όνειρα γλυκά μου αρέσει πολύ να το ακούω από το στοματάκι του.Πράγματι μας τρελαίνουν με αυτά που λένε.

Από τις 06.00 το πρωί μέχρι 21.30 το βράδυ ήταν ξύπνιος συνεχόμενα ?Κ άντεξε?Καλό ταξίδι για Θεσσαλονίκη κ να περάσετε τέλεια!

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσακια μου.Χρονια Πολλα για χθες...χι χι!ΟΚ εμπορικη γιορτη αλλα δεν πειραζει να λεμε και μια ευχη τετοια μερα.

Ο Κωνσταντινος με τρελαινει καθε μερα και περισσοτερο.Αν και πολυ ζωηρος και ισχυρογνωμων ,οταν ξαπλωνουμε το βραδυ,αρχθζει να με χαιδευει και αρχιζει:αβαπη μου(αγαπη μου),τσιχη μου(ψυχη μου),μωλο μου!Με λιωνει το κwλοπαιδο!

Καλησπέρα ,

το ζωηρός και ισχυρογνώμων ...κάποιον μου θυμίζει:P;)

είναι απίστευτα αυτά που λένε....εμένα τωρα τελευταία ,μου λεει ''μαμά εισαι όμοφη ?'' του λεω ''εσυ τι λες ?'' κ απανταει εισαι πολύ ομοφη:P

προχθες ηθελε να παμε σε καποιες κουνιες με χωμα κ μου λεει ''θελω να παμε στις κουνιες διπλα στο φουσκωτο (παιδοτοπο) με τις πολύ ωραίες λάσπες:D

εγω όταν του λεω ''μωρό μου '' απαντάει ''δεν είμαι μωρό, σου λέω,είμαι ο Ισαάκ''

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Βιβη,πως τα παει ο μικρος με το φαγητο;τρωει ευκολα;Δυσκολες φασεις.εμεις εκεινη τη φρουτοκρεμα ρε παιδι μιυ,πολυ χαμος για να τη φαμε.

Κιττυ,αυτος ο Διονυσης;τι παιδι!Καλα η μανα του δεν καραλαβαινει τι κακο του κανει;

τι να πω κι εγω.....δεν ξέρω πως να της φερθώ....

κάθε Παρασκευη τους δίνουν από ένα παραμύθι,κάνουν δανειστική βιβλιοθήκη.Μόλις πήγαμε την παρασκευη στις κουνιες με τον φακελο με το καινούριο παραμυθι,ο Διονυσης αρχίζει να φτυνει,εκανε τον φάκελο του Ισαάκ χάλια:evil: αφού τον μάλωσε ο άντρας μου ,τοτε η μάνα του πήρε χαμπαρι

Ευτυχως ΣΚ δεν βλέπονται κ σημερα έλειπε.....

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Σημερα ηρθε ο μικρος απο το σχολειο και δεν ηταν πολυ καλα.Στο σχολειο εκανε εμετο και ηταν κακοκεφος.Εν τω μεταξυ εχει να κανει εμετο απο μηνων οπου ειχε πιει πολυ γαλα και ο καημενος τρομαξε,δεν ηξερε τι επαθε.Το απογευμα καθοταν ζαρωμενος διπλα μου και ελεγε:καλα ειμαι,δε θα κανω εμετο,να παμε Σαλονικη.Ελπιζω να σταματησει εδω και αυριο να σηκωθουμε και να ειναι καλα για να φυγουμε.

NXbrp3.png

Dimista,ωραια περναει ο Κωνσταντινος με τη γιαγια ε;του λειπει φαινεται.

Κitty,πολυ κwλοπαιδο ο Διονυσης.Ακους εκει εφτυνε!Εγω παντως θα του ελεγα οτι αν συνεχισει ετσι δεν θα αφηνω τον Ισαακ να παιζει μαζι του.Μηπως ακουσει η γουρουνα η μανα του και παρει μπροστα!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς τα ίδια, μόνο πριν λιγες μερες η Λίλα κατάπιε μια πετρα σαν βοτσαλάκι και ακόμη δεν την έβγαλε στα κακά της, περιμένουμε, ίσως κάνει αρκετές μέρες να βγεί, τι να πω είμαι σε αναμένα κάρβουνα.

della, εύχομαι να είναι καλά ο Κωνσταντίνος και να περάσετε πολύ ωραία στην Θεσσαλονική, οι γονείς σου έφυγαν ή θα πάτε όλοι μαζί?

dimista, καλά κάνατε και βγήκατε βολτούλα, θα μείνει μέρες η πεθερά σου?

Βιβή, δες μηπως θέλεις σίδηρο, αλλιώς βιταμίνες και ξεκούραση όσο μπορείς βέβαια.

Τζαμίν, πως είστε? εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να είστε όλοι καλύτερα.

Κιττυ, τι να πω για τον μικρο, εαν δεν τον συνετίσει η μαμα του, τι να κανει η δασκάλα ή εσεις, κανόνισε να παμε παιδότοπο, θα σου στείλω πμ.

Νινα-νανα, τζιτζινα εσεις τι κάνετε?

Αυτά προς στιγμή, πάμε σιγά σιγά για νάνι γιατι με έπιασε το κεφάλι μου.

Καλό σας βράδυ.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς όλα καλά.

Το πρωί πήγα για καφέ με 1α φίλη μου κ περάσαμε πολύ ωραία.Είχα να την δω από Νοέμβρη.Μου είχε λείψει αυτό.Να βγω με 1α φίλη μου οι 2 μας κ να τα πούμε.Χωρίς άντρα κ παιδί.Το απόγευμα πήγαμε κ οι 4 στο Μαλλ.Πήραμε ρούχα του Κωνσταντίνου.

Ντέλλα πώς περνάτε Θεσσαλονίκη?Ο μικρός ξαναέκανε εμετό?Είναι τώρα καλά?

Lila's mom που την βρήκε την πέτρα?Δεν την είχατε πάρει είδηση νωρίτερα?

Την πεθερά μου θα την γυρίσουμε εμείς Σπάρτη κ θα κάτσουμε κ για το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας.

Ντέλλα κ της γιαγιάς της λείπει πολύ.Ο Κωνσταντίνος την πηγαίνει στο δωμάτιό του κ της λέει:Γιαγιά κάτω να παίξουμε.

Κίττυ φοβερός ο Ισαάκ με όλα αυτά που λέει.

Πολύ παλιόπαιδο ο Διονύσης.Γιατί συμπεριφέρεται έτσι στον Ισαάκ?Ο Ισαάκ πώς αντιδράει?Η μητέρα του τόση αδιαφορία για τον χαρακτήρα του?Ωραία τον μεγαλώνει.Τον έχει ελεύθερο να κάνει κ να λέει ότι θέλει.Η αδιαφορία της μητέρας του ,του έχει καταστρέψει τον χαρακτήρα κ ίσως να μην τον έχει μαλώσει κ ποτέ.Τέλοςπάντων!

Καλό βράδυ κορίτσια κ καλή Κυριακή να έχετε!

Κίττυ φοβερός ο Ισαάκ με όλα αυτά που λέει.

Πολύ παλιόπαιδο ο Διονύσης.Γιατί συμπεριφέρεται έτσι στον Ισαάκ?Ο Ισαάκ πώς αντιδράει?Η μητέρα του τόση αδιαφορία για τον χαρακτήρα του?Ωραία τον μεγαλώνει.Τον έχει ελεύθερο να κάνει κ να λέει ότι θέλει.Η αδιαφορία της μητέρας του ,του έχει καταστρέψει τον χαρακτήρα κ ίσως να μην τον έχει μαλώσει κ ποτέ.Τέλοςπάντων!

Καλό βράδυ κορίτσια κ καλή Κυριακή να έχετε!

Καλημέρα σας !!

Κι εγώ έτσι το βλέπω Δήμητρα ,αλλά τι να πεις....θα τα βρει μπροστά της.....

Όταν τον βλέπω και παίζει με άλλα παιδάκια ήρεμα κ ωραία πόσο χαίρομαι:P:p Χθες τον πηρα κατά τις 2 από τον παιδικό και την ωρα που πηγαίναμε κούνιες ,ο Διονυσης εφευγε και μολις ειδε τον Ισαάκ άρχισε να ουρλιάζει:shock::shock: και είναι και 4 ωρες μαζί κάθε μερα

Σήμερα εχουν αποκριάτικη γιορτή στον παιδικό ,θα πάνε και κλόουν ,θα κάνουν παιχνίδια.Εχουν πάει όλα ντυμένα.Ο Ισαάκ ντύθηκε BEN 10 .Δεν φαίνεται και πολύ για στολή αλλα αφού του αρεσει....Πιστεύω θα περάσουν πολύ ωραία !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα και Καλη Σαρακοστη κοριτσια.Μολις φαγαμε εγω και ο μικρος.Ο αντρας μου ειναι δουλεια και θ'αργησει να γυρισει.Ηρθαμε το Σαββατο απο Θεσσακονικη.Περασαμε πολυ πολυ ωραια αλλα με το που ηρθαμε επαθα εγκεφαλικο.Βρηκα το ψυγειο χαλασμενο,ολα τα κρεατα χαλασμενα και βρωμα απιστευτη.Πεταξα τα παντα και τωρα εχω μονο το γαλα του μικρου που το δινω στη διπλανη μου να το βαζει στο ψυγειο της.Σημερα ηρθε ενας γνωστος ψυκτικος.Εχει χαλασει η ηλ.πλακετα.

NXbrp3.png

Lila's mom,τι εγινε με την πετρα;την εβγαλε;

Dimista,με γεια τα καινουρια ρουχα του Κωνσταντινου.

Κitty,πως περασατε στο παρτυ του σταθμου;εμεις το χασαμε μιας και λειπαμε,ασε που δεν ηθελε να ντυθει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...