Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλενάδες! Πω πω χαμός γίνεται με τις ιώσεις! Η Μένια έκανε ένα συνάχι και λίγο πυρετό (38) ένα βράδυ αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι το περνάμε ελαφριά. Ο μικρός ευτυχώς καλα. Το κακό είναι ότι ο άντρας μου λείπει και γυρίζει αύριο οπότε το τράβηξα όλο μόνη μου...Δευτέρα βράδυ τρελό ξενύχτια και μετά δουλειά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della καλή ανάρρωση στον μπαμπά σου.

Κορίτσια υπομονή με τις ιώσεις 2-3 μήνες έμειναν ακόμη και μετά θα χαλαρώσουμε πάλι.

Να δείτε η Nina nana θα έχει παει κανένα απίστευτο ταξίδι πάλι!

Γεια σας κορίτσια!

Δεν έχω νέα.Μπήκα για να σας διαβάσω.

Κίττυ σας πέρασε η γαστρεντερίτιδα?Κάνατε και πυρετό?Περαστικά!Φοβερός ο Ισαάκ με αυτά που λέει.Θα σας έχει τρελάνει.

Ντέλλα σιδερένιος να είναι ο πατέρας σου.Που το ξέρεις ότι ο βήχας θα κρατήσει μέχρι το Καλοκαίρι?

Βιβή είναι καλύτερα η Μένια?Δεν κατάλαβα πόσο πυρετό έκανε?:oops:Μπράβο της που ξεκίνησε να πηγαίνει τουαλέτα.Καλή αρχή!

Κορίτσια έστειλα μνμ στην Νίνα Νάνα στο φβ και μου έγραψε ότι λείπανε Θεσσαλονίκη.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσια!!!!!! Είμαστε καλα! Είχαμε λείψει θεσσαλονίκη, ηταν εκει και συγγενείς απο την Κρήτη γι αυτο δεν είχα χρόνο να γραψω! Απο τοτε που γυρισαμε πραγματικα δεν προλαβαίνω να κάτσω. Η μικρη εχει κόψει εδώ κι ενα μήνα τον μεσημεριανό υπνο οποτε είμαστε όλη μερα στην τσιτα. Κι απο την αλλη έχω συνεχώς κάποιον στο σπιτι οποτε ειμαι κουζινα συχνα πυκνά. Θα γραψω τσελεμεντε οπως παει! :P

Αυτα τα νέα, τίποτα ιδιαίτερο, θα μπω ξανά το βραδυ να σας διαβάσω και να γραψω.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Ναι,πέρασε η γαστρεντερίτιδα, πυρετό δεν έκανε κανείς μας.Γενικά και ο μικρός και εμείς δεν κάνουμε ευκολα πυρετό.Ελειψε δύο μέρες από τον παιδικό και την Δευτερα ήθελε πολύ να παει.

κατά τα άλλα ,τα ίδια....ησυχία.....

Καληνύχτα σας

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Della καλη ανάρρωση για τον μπαμπα σου!

Teamin μου πως είσαι; Θα σε παρω τηλ σημερα.

Έχουμε γυναικα για καθάρισμα και σίδερο σημερα και λείπει κι ο αντρας μου ταξιδι απο χτες, έρχεται σημερα το βραδυ. Φιλάκια σε όλες!

QVjlp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Συνερχόμαστε από τα μπουκωματάκια μας...δυστυχώς κάτι άρπαξε και ο μικρός αλλά το πέρασε πολύ ελαφριά, λίγο μπουκωματάκι και έξω από την πόρτα.

Εγώ είμαι λίγο πεσμένη...στη δουλειά ένας χαμός. Μου έδωσαν να αναλάβω ένα καινούριο project πολύ σημαντικό για την εταιρεία και έχω αγχωθεί πολύ γιατί τρέχουν οι προθεσμίες και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.

Στο μεταξύ ο μικρός ξεκινάει και μεσημεριανό φαγητό τώρα, που σημαίνει εξτρά μαγείρεμα μέσα στην εβδομάδα για εμένα και δεν ξέρω πως θα το κάνω και να συνδυάσω και τις δραστηριότητες της Μένιας 2 φορές την εβδομάδα.

Ο άντρας μου έχει αρχίσει πάλι τα ταξίδια αλλά και όταν είναι σπίτι 2 φορές την εβδομάδα έρχεται κατά τις 10 λόγω μεταπτυχιακού...

Επίσης, θέλω να επανέλθω στα κιλά μου πριν την εγκυμοσύνη και για κάποιο λόγο δε μπορώ να μπω ξανά στο ωραίο μου πρόγραμμα διατροφής! όλο και το χαλάω και κάτι "κακό θα σαβουριάσω" και μετά έχω και τύψεις!

Συγνωμη αν σας φορτώνω, αλλά περνάω φάση που αισθάνομαι πολύ πιεσμένη και φορτωμένη...ήθελα να τα πω!

Βιβή, η ψυχολογία σου οφείλεται στην εποχή. Αυτοί οι μηνες ειναι οι χειρότεροι όσον αφορα στον ψυχολογικό τομέα (δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσότερες αυτοκτονίες στατιστικά γίνονται άνοιξη).

Για τις λιγουρες σου ευθύνεται ο θηλασμος. Κι εγω παρόλο που τυπικά οδεύουμε προς αποθηλασμό κι εχει μειωθει η συχνότητα που θηλαζει η επιθυμία για γλυκά ή αλμυρά ειναι έντονη. Το θετικό ειναι οτι ο θηλασμος ρίχνει σε σημαντικό ποσοστό το λίπος του σώματος. Οι έρευνες δείχνουν οτι το δεύτερο χρόνο θηλασμου οι γυναίκες έχουν 30% λιγότερο λίπος απ οτι είχαν πριν την εγκυμοσυνη. Εμένα πλέον εχει πέσει σε 18% που ειναι συγκλονιστικό ποσοστό για γυναικα!

Εγω κοριτσια έχω αλλο προβλημα: σας είχα μιλήσει για τη φίλη της κόρης μου; Εχει μια κολλητή στο παρκο που αγαπιούνται παρα πολυ. Όλοι μιλούσαν για την αγαπη και τη φιλια τους. Περνούσαν τελεια και μοιράζονταν τα πάντα. Τις βροχερές μερες ερχόντουσαν σπιτι μας ή πληγαιναμε εμείς. Το κοριτσάκι ειναι 3,5 ετών κι ερχόταν με την κοπέλα που το πρόσεχε καθώς οι γονεις δούλευαν. Στην πορεία δέθηκα πολυ με αυτήν την κοπέλα. Την μαμα την έχω συναντήσει 3 φορες. Η κοπέλα έφυγε πριν 10 μερες απο τη δουλεια λογω προβλημάτων ωραρίου (η μαμα γυρνούσε πολυ πιο αργα απο την ωρα που είχαν συμφωνήσει κι η κοπέλα έμενε νέα Σμύρνη κι έχανε 4 ωρες συνολικά στην μετακίνησή της). Η μαμα έστειλε το κοριτσάκι παιδικο σταθμό αυτήν την εβδομάδα. Ετσι δεν έρχεται παρκο! Η κορη μου την ψάχνει συνέχεια, κάθε μερα μου μιλάει γι αυτήν. Ειμαι σιγουρη οτι και το αλλο το κοριτσάκι την ψάχνει γιατι ακομα και στις διακοπες των Χριστουγέννων η μαμα της μου είπε οτι έψαχνε τη δικια μου.

Τι να κανω; Ξέχασα να αναφέρω οτι η μαμα μάλωσε με την νταντά (η οποία ειναι φίλη μου), ειναι περίεργη, υστερική και με έθαβε στην νταντά τόσο καιρο. Αναγνωρίζει τη φιλια των κοριτσιών και την υποστήριζε για να βρισκόμαστε η τετράδα αλλα πλέον δεν ξερω.

Ειμαι σε δίλημμα! Να έρθω σε επαφη μαζι της για να βρίσκονται τα κοριτσια κανένα ΣΚ ή να το αποφύγω (λογω μαμας, δεν ταιριάζουν όλοι οι ανθρωποι πως να το κανουμε!). Δεν ξερω τι να κανω! Ειναι κι η νταντά φίλη μου κι αισθάνομαι στην μέση.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Όλες καλά?Εμείς ναι.Εχτές βγήκα με τον μικρό βόλτα,γιατί, ο άντρας μου είχε σεμινάριο.Σήμερα πήγαμε στο Άλσος Βείκου και μετά στους γονείς μου για φαγητό.

Κίττυ χαίρομαι που είστε πλέον όλοι καλά.

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Ούτε ο μικρός κοιμάται τα μεσημέρια!Το θετικό είναι που κοιμάται νωρίς το βράδυ.Η νταντά σου είπε γιατί η μαμά της μικρής σε έθαβε?Αν θες οι μικρές να συνεχίσουν να κάνουν παρέα μπορείς να πεις στην μαμά της μικρής να φέρνει την κόρη της σπίτι σας να την αφήνει,να παίζει με την δικιά σου και μετά να έρχεται να την παίρνει.Ή να συναντιόσαστε στο πάρκο και την μικρή να την φέρνει η νταντά της αν θες να αποφεύγεις την μαμά της.

Βιβή ευτυχώς που ο μικρός το πέρασε ελαφριά.Καλή αρχή στο μεσημεριανό του φαγητό.Θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.Άλεσμα κτλ.Δεν έχεις γυναίκα που έρχεται σπίτι σας και σε βοηθάει ,να μαγειρεύει αυτή ή θυμάμαι λάθος?Ευτυχώς που έχεις και την μητέρα σου.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Nina-nana, φυσικά και δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους, έχεις απόλυτο δίκιο. Επειδή όμως τα κορίτσια είναι τόσο αγαπημένα όπως μας γράφεις, ίσως θα μπορούσες να το κανονισεις για 1 φορά το μήνα να βλέπονται. Νομίζω ότι αυτή η συχνότητα δε θα είναι και για εσένα πολύ "κουραστική" στο να συναναστραφείς με έναν άνθρωπο που δεν είναι και η πρώτη σου επιλογή, αλλά το κάνεις για τη μικρή σου. Αν χαθεί κάθε επαφή ενδεχομένως η κόρη σου να έχει θεματάκι γιατί θα της λείπει η φίλη της και δε θα μπορεί να καταλάβει γιατί δεν τη βλέπει. Μπορεί και να φτάσει να σου πει ότι εσύ φταις που δεν τη βλέπει γιατί δεν το κανονίζεις (ίσως και να είναι λίγο τραβηγμένο αυτό, αλλά τα παιδιά μας δε σταματάνε να μας εκπλήσουν!). Από την άλλη ενθάρρυνέ τη, που νομίζω ότι έτσι και αλλιώς το κάνεις, να παίζει περισσότερο και με άλλα παιδάκια και σιγά σιγά θα καταλαγιάσει όλο αυτό.

Νομίζω ότι στο τέλος θα καταλάβει ότι δε βλέπει τη φίλη της τόσο συχνά γιατί εκείνη πηγαίνει σχολείο και τα σκ δεν είναι πάντα εύκολο να κανονιστεί κάτι είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη.

Dimista η γυναίκα που έρχεται κάθε 15 είναι για να μου κάνει τις βαριες δουλειές του σπιτιού και λίγο σίδερο. Δε μου μαγείρευε ποτέ και ειδικά για το παιδί. Για τα παιδια πάντα μαγειρεύω εγώ ούτε καν η μαμά μου - φοβόταν μήπως δεν το αλέσει καλά και πνιγεί το παιδι εξ αιτίας της...τι να πεις!

Anyway, όπως το είπες πάλι από την αρχή!!! Απλά είναι πολλά που πέφτουν επάνω μου και πρέπει να βρω ένα τρόπο να τα συνδυάσω. πχ την Τετάρτη έχω παιδίατρο για εμβόλιο στο μωρό στο Ν. Κόσμο στις 5 και 30 και στις 6 και 30 με τη Μένια χορό στο Ελληνικό και ο άντρας μου φεύγει αύριο, οπότε θα είμαι μόνη μου. Θα πρέπει να απογειωθώ για να προλάβω.

Στο μεταξύ η μέρα μου ξεκινάει στις 5 και 15, θηλάζω και ετοιμάζομαι να φύγω για να είμαι στις 7 στη δουλειά. Αν κάτι πάει στραβά και δεν κοιμηθώ έστω 45 λεπτά το μεσημέρι, που είναι πολύ συχνό αυτό το σενάριο, φτάνει το βράδυ και σέρνομαι. Και αν η Μένια αργήσει να κοιμηθεί, ακόμη πιο συχνο σενάριο εγώ τις υπόλοιπες ημέρες σέρνομαι!!!

Μήπως να πάρω καμιά βιταμίνη για τονωση?

Καλησπέρα σας,

πώς είστε ? εμεις καλά , κλασσικα.....παιδικό,κούνιες, σπίτι,μπάνιο,υπνο.....εχει τωρα λιγες μερες που κοιμαται από τις 5 το απόγευμα ,εως την άλλη μερα το πρωι.οταν δεν κοιμαται εχει βαλθει να μαγειρευει σε όλα τα αρκουδάκια του κλπ ψαροσουπα κ να τους φτιαχνει τουρτα.εχει παρει μπολακια κ κουταλια κ μας σερβιρει...εχει πολύ πλάκα.

Nina-Nana, μάλλον αυτό που σκέφτεσαι μπορείς να κάνει...μια επαφή κάποιο ΣΚ για τα κορίτσια κι εσύ υπομονή για την μαμα.Προφανώς και όλοι δεν κολλάμε μεταξύ μας

Και γενικά κι εγώ το σκέπτομαι πολύ αυτό....πως θα καταφέρουμε να κάνουμε να κάνουμε παρέες και να συμπαθούμε εξίσου γονείς και παιδια ?

Εγώ εξακολουθώ να εχω πρόβλημα με τον Διονύση και την μαμα του...η δασκάλα μου εχει πει αρκετες φορες ότι ο Διονυσης επηρεαζει αρνητικά τον Ισαακ , τοσο που τους βαζει μακριά να φάνε κλπ. Η μαμα του Διονυση εχει αρχισει να τον μαλώνει αλλα γενικά ζει στον κόσμο της και στην απάθεια της.Και εγώ εξοργίζομαι....ο Διονυσης , ουρλιάζει συνεχεια με το παραμικρό πεφτει κάτω ,χτυπιέται και σερνεται,χτυπαει τα αυτοκίνητα του στις κολωνες και κάποια πχ αυτό με τα αυτοκίνητα το κανει κ ο ισαακ.Η δασκαλα είναι επισης εξαλλη ,γιατι δεν βλεπει διαθεση από την μανα του να βοηθησει. Αν ηταν δυνατον δεν θα ηθελα καμια επαφη.Το παιδι είναι 3,5 χρονων και είναι θηριο....ουρλιαζει , αρπαζει από τα αλλα παιδακια και αλλα πολλα.Εντωμεταξυ εχω βαρεθεί να ακουω ότι κανει ετσι γιατι νυσταζει ή ότι είναι μικρος για να μοιράζεται και άλλες δικαιολογιες.Αντιθετως συναντάμε άλλα παιδακια ή από τον παιδικο ή αγνωστα που παιζουν ωραιότατα με τον δικο μου.Φυσικά όλα αυτά συμβαινουν στις κουνιες μετα τον παιδικο που είναι ακριβως διπλα.Σημερα ο Διονυσης ειχε παρει ένα καρότσι ( το μωρό είναι αδερφακι συμμαθητριας τους) και ετρεχε γύρω-γύρω.Απο διπλα κ ο ισαακ.εγω τον πηρα από κει κ αρχισε να κλαιει κ ηρθε η μαμα του Διονυση να ρωτησει αν κλαιει γιατι δεν του δινει το καροται.και της ειπα ότι εγω δεν τον αφηνω.Οκ δεν είναι τραγικο ,αλλα δεν υπαρχει λογος να τρεχει με το ξενο καρότσι........εκει παμε να παιξει......

Πηγα και στην ψυχολογο του Δημου που βλεπει τα παιδια στον παιδικο κ μου ειπε ότι ο Ισαακ είναι πολύ ωριμος και ανεξάρτητος για την ηλικια του και να μην τον πηγαινω σ αυτές τις κουνιες...αλλα αυτό τωρα δεν γινεται γιατι το παιδι το εχει συνδυασει και περιμενει να παει να βρει τους φιλους του.Επισης ,να τον βαλω σε καποια δραστηριοτητα ώστε να είναι και σε άλλη ομαδα. Και βεβαια το μονο που μπορω να κανω όπως και κανω είναι να δουλευω εγω με το παιδι μου και μονος του θα δεχτει ή αποβάλει συμπεριφορές και ατομα

τελοσπαντων είναι ατελείωτα όλα αυτά.......

Συγνώμη για το σεντονάκι:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Χρονια Πολλα για χθες...χι χι!ΟΚ εμπορικη γιορτη αλλα δεν πειραζει να λεμε και μια ευχη τετοια μερα.

Ο Κωνσταντινος με τρελαινει καθε μερα και περισσοτερο.Αν και πολυ ζωηρος και ισχυρογνωμων ,οταν ξαπλωνουμε το βραδυ,αρχθζει να με χαιδευει και αρχιζει:αβαπη μου(αγαπη μου),τσιχη μου(ψυχη μου),μωλο μου!Με λιωνει το κwλοπαιδο!

NXbrp3.png

Την Τεταρτη θα φυγουμε για Θεσσαλονικη,θα καθισουμε ενα 10ημερο.Ελπιζω να ξεκουραστουμε.

Dimist,ο βηχας και η μυξα θα υποχωρησουν το καλοκαιρι που θα ειναι ζεστος ο καιρος.

Nina-Nana,πολυ δυσκολη περιπτωση αυτη με την "ξινη" μαμα.Πως να την βλεπεις και να το παιζεις ανετη ενω ξερεις οτι σε θαβει.Εγω δεν ξερω ποση υπομονη θα εκανα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...