Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Απο χθες επεστρεψε σχολειι ο μικρος και μαλιστα ηταν παρα πολυ χαρουμενος που πηγε.Βεβαια,το βηχαλακι μας το εχουμε ακομα.

Μεθαυριο Πεμπτη θα ερθουν οι γονεις μου εκτακτως γιατι την Τριτη κανονισαμε χειρουργειο στον μπαμπα μου.

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;Βασουλα;και η Νινα-Νανα χαθηκε τελειως.

NXbrp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια. Λυπάμαι που ο καινούριος χρόνος βρήκε το καφέ μας με τέτοια μηνύματα. Εγώ είμαι ακόμη σε φάση που προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και περνάω φάσεις πότε καλύτερες και πότε χειρότερες.

Η Έλενα έχει επιστρέψει στο σχολείο αλλά κάθε μέρα κλαίει και δεν θέλει να πάει. Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα. Ήρθε και το καινούριο της κρεββάτι και κοιμάται εκεί τώρα. Έφυγε η κούνια.

Κατά τα άλλα όλα καλά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια, χαθήκαμε τελείως...

Πως είστε?

Tzamin, μεγάλη απώλεια, να παίρνεις κουράγιο από το κοριτσάκι σου τώρα.

Γιατί δε θέλει να πάει σχολείο?

Della καλή επιτυχία στον μπαμπά σου, ελπίζω να είναι κάτι περαστικό..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Και η Ειρήνη έχει πολύ βήχα...Έχουμε ξεκινήσει σιρόπι και βλέπουμε.

Τα Χριστούγεννα πέρασε πάλι κοξάκι, ευτυχώς όμως ελαφρά. Απλά ένα σπυράκι που είχε βγάλει στο πηγούνι, το ξύνει συνέχεια και δε λέει να επουλωθεί.

Έν τω μεταξύ εδώ έγινε νωρίτερα κατακλυσμός..Πολλή βροχή και χαλάζι. Θα πάει έτσι μέχρι την Τρίτη είπαν. Μου τη δίνει η βροχή:mad::-x

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Η Έλενα έχει επιστρέψει στο σχολείο αλλά κάθε μέρα κλαίει και δεν θέλει να πάει. Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα. Ήρθε και το καινούριο της κρεββάτι και κοιμάται εκεί τώρα. Έφυγε η κούνια.

Κατά τα άλλα όλα καλά

Καλορίζικο!! Της αρέσει? Είναι τώρα μεγάλη κοπέλα, έτσι? Χιχι!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κορίτσια, εμένα η Λιλα εχει βήχα και συνάχι, το παλεύουμε με ντεπόν και αλλο ενα βλενολυτικο σιρόπι, ευτυχώς βγήκε ο ήλιος οποτε μπορει να την βγάλω βολτούλα.

Τζαμιν, με γεια το κρεβάτι της Ελενας, δεν θέλει να παει σχολείο λόγω του γεγονότος?

Della, καλη επιτυχία με την επέμβαση, όλα καλα θα πανε.

ο Κωνσταντίνος πως ειναι?

Τζιτζινα, περαστικά και στην Ειρηνη, ειδικά με τα σπυράκια θέλει προσοχή, βάλτης όσο είστε σπίτι κανένα μικρό χατζαπλαστ.

Κιττυ, τελείωσες με την δουλεια? πως παει ο μικρός.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που ειναι?

Καλο Σ/Κ!!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε όλες?

Όπως είχα γράψει ο Κωνστ. ήταν άρρωστος και αρρωστήσαμε όλοι με την σειρά.Μόνο βήχας του έχει μείνει.Το σπίτι μου έχει γίνει νοσοκομείο.Έχουμε να βγούμε από τις 12/1.Μας έχει "φάει" η κλεισούρα.

Νίνα Νάνα δώσε σημεία ζωής!

Τζαμίν είναι ακόμα αρχή. Γι αυτό δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη.Όταν "έφυγε" η θεία μου νόμιζα πως αν πάω σπίτι της θα την έβλεπα εκεί.

Καλορίζικο το κρεβάτι της Έλενας!Της αρέσει να κοιμάται ή της λείπει η κούνια της?

Ντέλλα πώς πήγε η εγχείρηση του πατέρα σου?

Κίττυ έμεινες ευχαριστημένη από την δουλειά?Μπράβο για τον Ισαάκ που πηγαίνει κανονικά σταθμό.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα σας!!!

τι κάνετε ? εμείς εχουμε γαστρεντερίτιδα .......εγώ κ ο άντρας μου δηλαδή,ευτυχώς την περνάμε ελαφριά.Ελπίζω να την αποφυγει ο Ισαάκ.

Εγω τελείωσα με την δουλεια....ξανα στο ψαξιμο.

Ο μικρος μια χαρα ,ζωηρεύει ,ανελλιπώς πάει παιδικό,όλα καλά.

αααχχχχχχχ..δεν μπορώ αυτόν τον στομαχόπονο....

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.

Μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα επιτελους σπιτι.Χειρουργηθηκε ο μπαμπας μου το πρωι και αυριο το μεσημερι θα βγει.

Ο μικρος εχει τρελαθει που εχει τη γιαγια και τον παππου εδω.

NXbrp3.png

Τζαμιν,δυσαρεστα γεγονοτα δυστυχως αλλα αναποφευκτα και βγαλμενα απο τη ζωη.

Με τον παιδικο πως πατε;

Τζιτζινα,περαστικα στην Ειρηνουλα μωρε.Διαλυθηκαμε απο τις παλιοιωσεις.

Dimista,αυτος ο βηχας θα φυγει το καλοκαιρι!!

Lila's mom,περαστικουλια και σ'εσας.Με τα χερια σου τι γινεται;

Κιττυ,εγω γελαω ακομα με τον Ισαακ που παρομοιασε τον μπαμπα του με σκουπα.Θεος!!

NXbrp3.png

Τζαμιν,δυσαρεστα γεγονοτα δυστυχως αλλα αναποφευκτα και βγαλμενα απο τη ζωη.

Με τον παιδικο πως πατε;

Τζιτζινα,περαστικα στην Ειρηνουλα μωρε.Διαλυθηκαμε απο τις παλιοιωσεις.

Dimista,αυτος ο βηχας θα φυγει το καλοκαιρι!!

Lila's mom,περαστικουλια και σ'εσας.Με τα χερια σου τι γινεται;

Κιττυ,εγω γελαω ακομα με τον Ισαακ που παρομοιασε τον μπαμπα του με σκουπα.Θεος!!

Καλησπέρα,

Καλή επιστροφή στο σπίτι για τον μπαμπα σου και καλή ανάρρωση.:P

Ε,βεβαια θα έχει τρελλαθει ο Κωνσταντινος με γιαγια κ παππου.

Η μάνα μου είναι μια εβδομάδα με την μεση της στο κρεβατι κ του εχει λείψει πολύ του Ισαακ.αφου παιρνει κάθε μερα το τηλ και θελει μονος του να την παρει να μιλησουνε.Οταν την δει δεν θα ξεκολλάει.

και εγω γελασα πολύ με τον μπαμπα-σκουπα:P

Την Κυριακη το πρωι που ως συνηθως ειχε ξυπνησει στις 6 30 ,και βλέπανε μαζι Πεππα ,τον ακουσα καποια στιγμη να του λεει ΄΄Μπαμπα , γιατι κοιμάσαι στην καρεκλα?'':P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...