Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Καλή χρονιά εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας με υγεία!!!

Να είμαστε όλοι καλά να μεγαλώνουμε χαρούμενα παιδάκια!

Ο νέος χρόνος για εμένα σήμανε και το τέλος του μήνα του μέλιτος...επέστρεψα στη δουλειά στις 2 του μήνα...Βαρύ μου έπεσε να ξεκινάει ο χρόνος και να γυρίζω αλλά δεν είχα άλλη επιλογή!

Ο μπέμπης τελικά τρώει κρεμούλα στο γεύμα που χάνει και όχι ξένο γάλα...γιατί απλά δε γουστάρει το μπιμπερό καθόλου. Και εννοώ κανένα μπιμπερό και καμμία θηλή από 5 διαφορετικές που είχα σπίτι για να δοκιμάσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε με πειράζει, έτσι θα μπορέσω να κρατήσω το θηλασμό περισσότερο!!! Απλά θα ήθελα να ξέρω ότι έχω την επιλογή αν κάποια στιγμή αποφασίσω ότι θέλω να αποθηλάσω.

Γεια σας κορίτσια!Καλή χρονιά σε σας και στα παιδάκια σας!Να έχετε όλες υγεία και εννοείται και τα παιδάκια σας!

Είμασταν Σπάρτη από τις 31 Δεκ. μέχρι σήμερα.Ωραία περάσαμε!

31 Δεκ.ήταν και η τελευταία μέρα στην δουλειά.Και παρόλο που δεν έχουν περάσει πολλές μέρες μου λείπει.Παράξενο δεν είναι ?Έχετε νιώσει ποτέ έτσι?

Ο Αη-Βασίλης έφερε πολλά παιχνίδια στον Κωνσταντίνο.

Γεμίσαμε.

Καλό Βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια μου.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εγω εθμαι λιγακι μπουκωμενη αλλα ευτυχως οχι ο μικρος.Χθες επεστρεψε στο σχολειο γιατι τον ειχαμε κρατησει λιγες μερες που ειχαμε αδεια για να τον χαρουμε.Δεν εβλεπε την ωρα να παει στην Τονια του.Τονια ειναι η δασκαλα του.Τοσο πολυ ηθελε που με εκανε και λιγακι ζηλεψα.Ξερω οτι ακουγεται εγωιστικι,χαζο και ανοητο αλλα για μενα δεν εχει κανει ποτε ετσι.Βεβαια,χαιρομαι που μαζι της περναει καλα.

Στο σπιτι εχουμε και τις κοντρες μας.Συνεχεια μου λεει:φυγε μαμα να πας νοκομειο(νοσοκομειο) κι εμεις εδω(αυτος κι ο μπαμπας του δηλαδη).Με τον αντρα μου η αληθεια ειναι οτι παιζουν καλυτερα οποτε εν μερει τον δικαιολογω.

NXbrp3.png

Βιβη,νομιζω οτι αν μας διαβασει η Νινα-Νανα,για τον θηλασμο θα σε κατευθυνει καταλληλα.

Τον.μικρο τον κοιταει κι αυτον η μαμα σου;

Dimista,χαιρομαι που περασατε ωραια.Και σ'εμας στις 31 το βραδυ ηρθε ο Αι Βασιλης γιατι το πρωι της Πρωτοχρονιας δουλευα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Δυστυχώς εγώ έχασα τον μπαμπά μου ξαφνικά την 1η του μηνός αργά το βράδυ. Είμαι ακόμη στο χωριό, προσπαθόντας να στηρίξω την μητέρα μου και να διευθετήσω κάποια γραφιοκρατικά θέματα. Στην Αθήνα θα επιστρέψω μαλλον το Σάββατο. Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ελπίζω ο χρόνος να διευκολύνει τα πράγματα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Δυστυχώς εγώ έχασα τον μπαμπά μου ξαφνικά την 1η του μηνός αργά το βράδυ. Είμαι ακόμη στο χωριό, προσπαθόντας να στηρίξω την μητέρα μου και να διευθετήσω κάποια γραφιοκρατικά θέματα. Στην Αθήνα θα επιστρέψω μαλλον το Σάββατο. Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ελπίζω ο χρόνος να διευκολύνει τα πράγματα.

Τzamin μου, δεν έχω λόγια, τα συλλυπητήρια μου, πρέπει να είσαι δυνατή για να στηρίξεις τους δικούς σου, τα έχω περάσει και έγω με τον μπαμπά μου που έφυγε εντελώς ξαφνικά, απο πρώτο χέρι θα σου πω οτι ο χρόνος είναι γιατρός και γινόμαστε πιο δυνατοί.

Για οτι χρειαστείς είμαστε εδώ.

nJ2dp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Tzamin να είστε καλά να τον θυμάστε το μπαμπά σου. Λυπάμαι πολύ και σου εύχομαι να μπορέσεις σύντομα να "εξοικειωθείς" με την ιδέα...

Σίγουρα όταν είναι κάτι τόσο ξαφνικό δε σου δίνει το χρόνο να το διαχειριστείς και να προετοιμαστεις. Από την άλλη, σκέψου ότι ακριβώς επειδή ήταν ξαφνικό ο μπαμπάς σου δεν ταλαιπωρήθηκε...

Να είσαι σίγουρη ότι ο χρόνος γιατρεύει κάθε πόνο!!!

Να θυμάσαι όλες τις υπέροχες στιγμές που μοιράστηκατε, γιατί αυτές τελικά είναι που μας μένουν και αξίζουν όσο τίποτε άλλο και πάρε δύναμη από το παιδάκι σου (φυσικά και από την υπόλοιπη οικογένεια, απλά τα παιδιά μας κάνουν να ξεχνάμε τα προβλήματά μας πιο εύκολα...).

Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

Πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά εκτός από τον Κωνσταντίνο.Έχει πολύ υψηλό πυρετό και βήχα.Ο πυρετός έφτασε 40.3:cry::cry::cry:.Τον πήγαμε παιδίατρο και μας είπε ότι είναι ίωση.Επίσης μας είπε ότι αυτός ο μήνας είναι ο χειρότερος γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.Επειδή τελείωσα με την δουλειά σκεφτόμαστε να τον κρατήσουμε σπίτι μέχρι να περάσει αυτή η έξαρση των ιώσεων.

Ντέλλα δλδ δείχνει αδυναμία στον πατέρα του?Εμείς τα κάνουμε όλα τους πατεράδες προτιμούν .Αυτό έχω καταλάβει και με τον δικό μου.Ίσως επειδή του λείπει.

Τζαμίν συλληπητήρια για τον πατέρα σου.Όταν το διάβασα στενοχωρήθηκα.:-(.

Ήταν ξαφνικό ή το περιμένατε?Συμφωνώ με αυτό που σου έγραψε η Βιβή για τα παιδιά.Όταν "έφυγε" η θεία μου έπαιρνα δύναμη από τον Κωνσταντίνο.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κορίτσια....

Δήμητρα ευχαριστώ. Ήταν πολύ ξαφνικό, δεν είχε τίποτα, ήταν μια χαρά.

Περαστικά στον Κωνσταντίνο, ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Και ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι πολύ δύσκολοι μήνες ιώσεων. Εγώ την Έλενα την είχα ξεκινήσει στον σταθμό Φεβρουάριο, επειδή επέστρεφα στην δουλειά. Τότε η παιδίατρος μου είχε πει ότι ο Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι οι χειρότεροι μήνες και κακώς την πάω, δεν είχα όμως επιλογή.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Δυστυχως ειδα οτι τα νεα στο καφε μας ειναι ασχημα.

Τζαμιν μου,θερμα συλληπητηρια κοριτσακι μου.Στενοχωρηθηκα πολυ με αυτο που διαβασα.Καλο παραδεισο να εχει ο πατερουλης σου.

NXbrp3.png

Και ο δικις μου Κωνσταντινος αρρωστος ειναι απο την Κυριακη τα ξημερωματα με πολυ υψηλι πυρετο.πηγαμε δυο φορες παιδιατρο και μας ειπε ειναι ιωση,καναμε και εξετασεις και επιβεβαιωθηκε.Υπομονη και αντιπυρετικα.Αυτην την εβδομαδα δεν οηγε σχολειι καθολου.Τη Δευτερα κανονισα και δεν πηγα,την Τριτη ειχα ρεπο,χυες και σημεεα τον πηρα μαζι μου στο νοσοκομειο.Ευτυχως αυριι εχω ρεπο.Σχω κουραστει παρα πολυ.Απο την Κυριακη ειμαι με ενα αρρωστο παιδι επανω μου και μεσα στο νοσοκομειο η το σπιτι.Μπαφιασα!

NXbrp3.png

Tzamin, συλληπητήρια ,να είσαι καλά να τον θυμάσαι τον μπαμπά σου.Πολύ λυπάμαι που άρχισε ετσι η χρονιά σας,Κουράγιο ,ο χρόνος βοηθάει.Δυστυχώς το εχω ζήσει κι εγω το ξαφνικό με τον μπαμπα μου ,με τραγικό ατύχημα

Della,αναγκάστηκες να τον παρεις κ στο νοσοκομείο ...πω πω..ταλαιπωρία

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια !!!!!!

Ο Ισαάκ ,καλά είναι , πάει κανονικά παιδικό.Εγω τελείωσα με την δουλεια το Σάββατο που πέρασε ,γιατι με κράτησαν και στο μάζεμα.Τωρα αρχιζω να ξεκουράζομαι

Ο Διονυσης συνεχιζει να τον ενοχλεί.....χθες μου λεει ο μικρος ,επεσα κ χτυπησα το κεφαλι μου,με εσπρωξε ο Διονυσης.Το πρωι ρωτησα την δασκαλα ,μου ειοε στην μοκετα επεσε και οντως τον εσπρωξε.......

Κοριτσια,μια μερα που ειχε ερθει η μαμα μου,της λεει ''γιαγια ,να σου πω κατι ? η μαμα κ ο μπαμπας το πρωι μαλωνανε'' .ουτε καν ειχε συμβει το παραμικρο ...εγω με τον μικρο παιζαμε με τουβλάκια κ ο αντρας μου μαγειρευε

Προχθες που κοιμοταν ο αντρας μου , παει κ του λεει ''μπαμπα γιατι κανεις όπως η σκουπα ?''

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...