Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου.Εφημερευουμε σημερα και γινεται χαμος στο νοσοκομειο.Ευτυχως σχολασα και ετοιμαζω το φαγητο,φασολαδα σημερα.Ο μικρος τρελαινεται,του αρεσει πολυ.

Βιβη,πολυ ωραια που τα καταφεραστε,μπραβο σας!

Νινα-Νανα,σου εχω ξαναπει οτι σας ζηλευω για τα ταξιδια σας?

Lila's mom,καθε μερα νιωθω καλυτερα στη νεα δουλεια,μονο τις βαρδιες να μην ειχε!Βεβαια προς το παρον βρηκα καταννοηση και μου βαζουν οσο μπορουν πρωινα.Αδεια θα εχω 2-7/1.

Κitty,δεν πειραζει για τη γιορτη,εχουμε πολλες ακομα μπροστα μας!

Τzamin,η σφαγη των νηπιων;ποσο το σκεφτηκαν αραγε;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις γιορτη στο σχολειο εχουμε το Σαββατο.

Το επομενο απο το τμημα του Κωνσταντινου και πανω εχουν να κανουν θεατρικα κτλ.Τετοια μερα οι αιθουσες ολες αδειαζουν και μετατρεπονται η καθεμια σε κατι διαφορετικο π.χ. μια αιθουσα γινεται εργαστηρι ζαχαροπλαστικης,μια αλλα εργαστηρι κατασκευων για στολιδιακτλ,μια αλλη αιθουσα γινεται σαν λουνα παρκ,εχει παιχνιδια με κρικους κτλ.Κατω στην αυλη εχει φαγητο και ποτο(περσι ειχε ρακομελα και κονιακ).Φετος θα εχουν και εκθεση βιβλιου.Ελπιζω μονο να μην βρεχει!

NXbrp3.png

Εμεις γιορτη στο σχολειο εχουμε το Σαββατο.

Το επομενο απο το τμημα του Κωνσταντινου και πανω εχουν να κανουν θεατρικα κτλ.Τετοια μερα οι αιθουσες ολες αδειαζουν και μετατρεπονται η καθεμια σε κατι διαφορετικο π.χ. μια αιθουσα γινεται εργαστηρι ζαχαροπλαστικης,μια αλλα εργαστηρι κατασκευων για στολιδιακτλ,μια αλλη αιθουσα γινεται σαν λουνα παρκ,εχει παιχνιδια με κρικους κτλ.Κατω στην αυλη εχει φαγητο και ποτο(περσι ειχε ρακομελα και κονιακ).Φετος θα εχουν και εκθεση βιβλιου.Ελπιζω μονο να μην βρεχει!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Εφημερευουμε σημερα και γινεται χαμος στο νοσοκομειο.Ευτυχως σχολασα και ετοιμαζω το φαγητο,φασολαδα σημερα.Ο μικρος τρελαινεται,του αρεσει πολυ.

Βιβη,πολυ ωραια που τα καταφεραστε,μπραβο σας!

Νινα-Νανα,σου εχω ξαναπει οτι σας ζηλευω για τα ταξιδια σας?

Lila's mom,καθε μερα νιωθω καλυτερα στη νεα δουλεια,μονο τις βαρδιες να μην ειχε!Βεβαια προς το παρον βρηκα καταννοηση και μου βαζουν οσο μπορουν πρωινα.Αδεια θα εχω 2-7/1.

Κitty,δεν πειραζει για τη γιορτη,εχουμε πολλες ακομα μπροστα μας!

Τzamin,η σφαγη των νηπιων;ποσο το σκεφτηκαν αραγε;

Καλησπέρα,

Della μου , σίγουρα έχουμε πολλές γιορτές,αλλα πραγματικά ήταν εξοργιστικό...δεν μπορούσαν να δοκιμασουν τον ήχο ?

Σήμερα μας εδωσαν γραπτως τις ευχές από δήμαρχο κλπ , αφού λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπόρεσαν να μας τις πουν στην γιορτή:-D:grin::-D

σήμερα είχα ρεπό,αλλά ήταν και η μαμα μου εδώ και όταν είναι η γιαγιά που κάνει όλα τα χατήρια...σε εμάς καμία σημασία.κοιμήθηκε πριν λίγο

Καλό βράδυ !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Δεν έχω νέα .Μπήκα για να σας διαβάσω και να σχολιάσω!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Τζιτζίνα πού βρίσκεται αυτή η παιδική χαρά?Τι ωραία που γνωρίσατε την Arma.Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην γιορτή του παιδικού.

Κίττυ συγχαρητήρια που βρήκες δουλειά.Μην στενοχωριέσαι για την γιορτή του παιδικού.Θα υπάρξουν και άλλες που θα είναι πετυχημένες.Να κάνουμε τον σταυρό μας που έχουμε γερά παιδάκια.Μπράβο όμως και σε αυτά που έχουν το δικαίωμα να χαίρονται!

Βιβή συγχαρητήρια που κόψατε την πιπίλα!

Νίνα Νάνα καλό ταξίδι για Θεσσαλονίκη και να περάσετε τέλεια!

Lila's mom κάνε υπομονή μέχρι την Πρωτοχρονιά όπου θα ξεκουραστείς.

Τζαμίν,αν είναι δυνατόν!Τι θέμα ήταν αυτό στην γιορτή του παιδικού:?::?::?:.

Απίστευτο!

Ντέλλα έχεις καλό θυμητικό!Με την δουλειά έχεις αρχίσει και προσαρμόζεσαι?

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην γιορτή του παιδικού!

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Φίλες μου, καλή χρονιά να έχουμε, πάντα με υγεία!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, τους καλούς σας και όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Καλά να περάσετε!! Φιλιά!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες , Χρόνια Πολλά ,Καλή χρονιά ,με υγεία κ χαρα!!!!!!!!!!!

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Εχω αδεια 5 μερες,το ιδιο και ο αντρας μου,και κρατησαμε χθες και τον μικρο σπιτι και περασαμε πολυ ωραια.

Περασαμε πολυ ησυχα και ηρεμα.Για να πω την αληθεια η αλλαγη του χρονου με βρηκε να κοιμαμαι.Το πρωι της Πρωτοχρονιας δουλευα και το απογευμα πηγαμε σε γιορτη.

Σημερα δεν εχουμε αποφασισει ακονα τι θα κανουμε.Καλα να περασετε κοριτσια.Φιλακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...