Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kitty χρόνια πολλά!!!

Dimista να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Συγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές!

Della δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό το δέντρο, πολλά ή λίγα τα στολίδια...νομίζω ότι το σημαντικό είναι να χαίρονται τα παιδάκια μας τη διαδικασία και τις ημέρες αυτές!!! Και του χρόνου με υγεία!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kitty χρόνια πολλά!!!

Dimista να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Συγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές!

Della δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό το δέντρο, πολλά ή λίγα τα στολίδια...νομίζω ότι το σημαντικό είναι να χαίρονται τα παιδάκια μας τη διαδικασία και τις ημέρες αυτές!!! Και του χρόνου με υγεία!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Βιβή αν θέλεις πραγματικά να κόψεις την πιπίλα στην Μένια αν θέλεις κάνε το εξής:Πες της να βάλει την πιπίλα όπου θέλει πάνω στο δέντρο και θα την πάρει ο Άη-Βασίλης και στην θέση της θα σου αφήσει δωράκι.Αυτό έκανε η αδελφή μου στον μικρό της και έπιασε.Δεν ξέρω αν θα πιάσει στην Μένια.Αν θέλεις προσπάθησέ το.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nα'μαι και εγώ. Είχα γράψει και χθες ένα ολόκληρο κατεβατό και ήρθε το μικρό μου τερατάκι, πάτησε όλα τα κουμπιά και το έσβησε!!

Τι κάνετε?

Βιβή μην αγχώνεσαι με την πιπίλα. Δώσ' της το χρόνο της και θα το πάρει απόφαση σιγά σιγα. Η μικρή δεν έβγαζε με τίποτα το δάχτυλο και τώρα μόνη της μου λέει "Κοίτα μαμά, δεν το βάζω, θα μείνει μικρό και θα κλαίει". Βέβαια στον ύπνο της μπορεί να το βάλει ασυναίσθητα, το έχει ελλατώσει όμως σε μεγάλο βαθμό.

Della είχαμε ακριβώς το ίδιο. Πως είναι ο Κωνσταντίνος? Του έφυγε η ξηρότητα? Της Ειρήνης είναι λίγο καλύτερα. Της έβαλα ένα lip balm της Sebamed και έκανε δουλίτσα.

Το Σαββάτο έχουμε τη γιορτούλα μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουν, μάλλον κάτι με Άγιο-Βασίλη, γιατί μας ζήτησαν κόκκινη μπλούζα και σκούφο.

Nina-Nana φανταστικές φωτογραφίες!! Περάσατε πολύ όμορφα έτσι? Μπράβο!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Dimista να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Kitty πως τα πας με τη δουλειά? Αντέχεις?

Δε σας είπα! Χθες είχαμε πάει βόλτα σε μια παιδική χαρά που είχε καρουζέλ, τρενάκι, μπαλαρίνα και γνώρισα την Arma με την οικογένειά της! Είναι όλοι τους γλυκύτατοι!

Κοριτσάκια, κλείνω απότομα, αλλά νυστάζω! Με το ζόρι κρατιέμαι!! Φιλιά..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα ....

αντέχω ακόμα......αλλά την Κυριακή γινόταν το αδιαχώρητο

τις καθημερινές τα πρωινά έρχονται σχολεία.......

αχ κορίτσια......παιδάκια με ειδικές ανάγκες,με σύνδρομα ,κωφάλαλα....μια πίκρα

και χθες κατι πιτσιρικάκια στην ηλικία των δικών μας , σε αναπηρικά καροτσάκια..ειλικρινά δεν αντεχα να τα βλέπω.....

Συγνώμη...αν σας μαύρισα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Εχω ρεπο σημερα.Χθες ειχα τον μικρο με πυρετο.Τωρα ευτυχως ειναι καλα.Βεβαια με τετοιο παλιοκαιρο που να μην αρρωστησει.Την Κυριακη ειχε 23 βαθμους και σημερα 11.

Κitty,κατι τετοια βλεπουμε και καταλαβαινουμε οτι ειμαστε ανικανοποιητοι οι ανθρωποι,ολο και κατι ζηταμε ενω εχουμε το μεγαλυτερο αγαθο,την υγεια,και τη δικη μας και των παιδιων μας.

Dimist,χρονια πολλα για τον αντρα σου.Περασε ο καιρος στη δουλεια ε;σαν κι εχθες θυμαμαι που δεν ησουν σιγουρη αν θελεις να πας.

Βιβη,αφου τα καταφερνετε με την πιπιλα μπραβο σας.Εμεις δεν ειμαστε καθολου ετοιμοι γι'αυτο το βημα.Ουτε και την πανα βγαλαμε.Δεν με αγχωνει το γεγονος,ακομα τουλαχιστον.

Νινα-Νανα,συμφωνω σε ολα οσα ειπες,ειπαμε εισαι η εγκυκλοπαιδεια μας!

Τzitzina,μπραβο και στην Ειρηνη για το δαχτυλακι.Και μαλιστα το ηθελε σαν τρελη θυμαμαι και απο το πολυ πιπιλισμα το ειχε πληγωσει.Ευγε!

NXbrp3.png

Καλησπέρα σας!!!!

Ναι λοιπόν, μπορώ να πω και επίσημα ότι την κόψαμε την πιπίλα και όλα καλά!

Della, ούτε εμείς βγάλαμε την πάνα, για τον ίδιο λόγο...καθόλου έτοιμη δεν ήταν και φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Την έχω αφήσει στην ησυχία της για το θέμα και θα ξαναπροσπαθήσω από την άνοιξη. Η πιπίλα όμως όπως φάνηκε δεν της ήταν τόσο απαραίτητη, αλλιώς δε θα το δεχόταν με τίποτα. Το κάθε παιδάκι έχει τους χρόνους του και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε. Όμως, τη γνώμη των ειδικών πρέπει θεωρώ να την ακούμε. Εγώ αυτό έκανα στην προκειμένη περίπτωση. 3 άνθρωποι στους οποίους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη μου είπαν να το κάνω γιατί όσο το καθυστερώ θα γίνεται χειρότερο...παιδίατρος, παιδοδοντίατρος και ορθοδοντικός όλοι με μεγάλη πείρα και σπουδές που δε μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.

Το δύσκολο ήταν το πρώτο 3ήμερο, μετά το ξέχασε και επανήλθε στα φυσιολογικά της.

Tzitzina αστέρι η Ειρήνη!!! Τι ωραία που βρεθήκατε με την Arma! Καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά...από τον παιδότοπο στη Ν. Σμυρνη???

Kitty μπορώ να φανταστώ πως ένιωσες...το δύσκολο δεν είναι να κάνεις ένα παιδί να χαμογελάσει...έχουν τόσο αγνές ψυχούλες και δε θέλουν πολλά για να είναι χαρούμενα!!!Όταν όμως υπάρχουν προβλήματα υγείας είμαστε τόσο λίγοι...γι'αυτό πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε ημέρα μαζί τους.

Dimista, πράγματι πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός. Και εγώ σε λίγο γυρίζω στη δουλειά και μου φαίνεται σα χθες που ήμουν με την κοιλιά μέχρι πέρα και μου έλεγαν εδώ θα το κάνεις? πήγαινε σπίτι σου κοπελιά!!!!

Ρε κορίτσια η Tzamin που χάθηκε???????

Και η mommy έχει πολύ καιρό να μας γράψει τα νέα της!

Τι θα κάνετε για γιορτές? Θα πάτε κάπου? Εμεις φυσικά εδω. Ίσως έρθει η πεθερά μου για λίγες ημέρες...ακόμη δεν ξέρω!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!

Εμείς ολα καλα. Το ΣΚ πήγαμε για σερφ, αλλα δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου. Πλύσιμο όλος ο εξοπλισμός, το σπιτι χαλια, καθαρισματα. Χτες έκανα μελομακάρονα (υπέροχα) και σημερα ηρθε μια φίλη της μικρής με την νταντά της να παίξουν.

Έχουν μείνει ενα σωρό εκκρεμότητες (εξωτερικές) και πρέπει να κλείσουν πριν φύγουμε για Θεσσαλονίκη. Θέλω να κατέβω κι αποθήκη να βρω τα ρουχα του snowboard.

Βιβή εμείς θα πάμε για λίγες μερες θεσσαλονίκη αλλα θα είμαστε πίσω σύντομα γιατι μάλλον θα φιλοξενώ μια φίλη μου.

Della περαστικά να ηταν, να μην ανεβεί ξανά ο πυρετός!

Tzitzina ηταν υπέροχα στο ταξιδι!

Kitty τι να πω, ειναι στεναχωρο, και στο παρκο έρχεται ενα παιδάκι που δεν εχει ούτε χερια ούτε πόδια κι ειναι μικρότερο απο τα δικά μας. Μου σφίγγεται η ψυχή, και συνεχώς θυμάμαι ποσο αχαριστη ειμαι με τα παράπονα μου ενώ στην πραγματικότητα ειναι ολα καλα κι έχουμε την υγεία μας.

Φιλάκια κοριτσια.

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? έχω μέρες να γράψω αλλά με την δουλειά λόγω Χριστουγέννων τρέχω και σχολάω αργά, παρ'όλα αυτά θα καθήσω κάποιες μέρες την Πρωτοχρονιά.

Νίνα-Νανά, καλά να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, πολύ ωραίες οι φώτο που έβαλες.

Dimista, να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Della, πως πάει η δουλειά, εγκλιματίστηκες σιγά σιγά? θα έχεις καθόλου άδεια?

Τζιτζίνα, καλά να περάσετε στην γιορτή σας στον παιδικό.

Βιβή, μπράβο στην Μένια για την πιπίλα, και εμείς παλεύουμε να κόψουμε την πάνα αλλά έχουμε δρόμο, ευτύχως πιπίλα η Λίλα δεν έβαλε καθόλου όποτε το γλύτωσα αυτό.

ΚΙΤΤΥ, υπομονή, λυπηρό αυτό με τα παιδάκια αλλά και αυτά έχουν δικαίωμα να χαρούν και πιστεύω οτι αυτές οι μικρές χαρές τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο.

Τι κάνει ο Ισαάκ? πως τα πάει στον παιδικό? εύχομαι να είναι όλα καλά.

Καλή συνέχεια να έχουμε!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Εξαφανίστηκα αλλά είχα πολύ τρέξιμο. Πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο με την οργάνωση της νέας σεζόν και απολογισμούς της παλιάς. Συναντήσεις και ραντεβού όλη μέρα. Στο ενδιάμεσο είχαμε και μια μικρή ασθένεια της Έλενας αλλά όλα καλά τώρα.

Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά ένα θα σας πω. Το θέμα του θεατρικού στο σχολείο της Έλενας ήταν η σφαγή των νηπίων :? Πώς σας φαίνεται αυτό? Τραγικό ε? Ένα παιδάκι ήταν ο Ηρώδης και έδωσε διαταγή να σφάξουν όλα τα αγόρια κάτω των 2 ετών. Δεν υπάρχει!!! Η Έλενα ήταν χιονονιφάδα. Όλη η τάξη της ήταν χιονονιφάδες (το χιόνι που έπεφτε το βράδυ της γέννησης του Χριστου) και έκαναν ένα χορευτικό και μετά έκατσαν σε έναν κύκλο και η Έλενα πήγαινε γύρω γύρω και τους έριχνε χιόνι.

Με το που τελείωσε πήρα τον άντρα μου και φύγαμε γιατί ήταν έτοιμος να τους βρίσει....

Θα ξαναμπώ αργότερα αν προλάβω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα !!

μάλλον κάτι έχουν πάθει όσοι οργάνωσαν τις γιορτές των παιδικών.....τι να πω ....οι ψεκασμοί τους πείραξαν...κάτι άλλο......

και η δική μας γιορτή ήταν άθλια....επιεικώς !!!Ηταν ένα θεατρικό με κλόουν !!! που κανείς δεν κατάλαβε τι ελεγαν γιατι ο ήχος ήταν ανύπαρκτος, τα ηχεία μια δούλευαν ,μια όχι με απίστευτα παράσιτα,τα παιδιά έκλαιγαν,φυσικά ηταν αδύνατο να παρακολουθήσουν κάτι που δεν άκουγαν και δεν καταλάβαιναν.Ο Ισαακ ρωτούσε ''που είναι η γιορτή?''

Φυσικά όλοι άρχισαν να φεύγουν χωρίς να πάρουν τα παιδιά τα δώρα τους .Εννοείται ότι κι εμείς φύγαμε.Ο κόσμος έβριζε ....εκνευρίστηκα απίστευτα ,ηρθαν η μαμά μου κ η αδερφή μου ,γύρισα τρέχοντας για κάτι που δεν υπήρχε λόγος καν

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια' date=' τι κάνετε? έχω μέρες να γράψω αλλά με την δουλειά λόγω Χριστουγέννων τρέχω και σχολάω αργά, παρ'όλα αυτά θα καθήσω κάποιες μέρες την Πρωτοχρονιά.

Νίνα-Νανά, καλά να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, πολύ ωραίες οι φώτο που έβαλες.

Dimista, να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Della, πως πάει η δουλειά, εγκλιματίστηκες σιγά σιγά? θα έχεις καθόλου άδεια?

Τζιτζίνα, καλά να περάσετε στην γιορτή σας στον παιδικό.

Βιβή, μπράβο στην Μένια για την πιπίλα, και εμείς παλεύουμε να κόψουμε την πάνα αλλά έχουμε δρόμο, ευτύχως πιπίλα η Λίλα δεν έβαλε καθόλου όποτε το γλύτωσα αυτό.

ΚΙΤΤΥ, υπομονή, λυπηρό αυτό με τα παιδάκια αλλά και αυτά έχουν δικαίωμα να χαρούν και πιστεύω οτι αυτές οι μικρές χαρές τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο.

Τι κάνει ο Ισαάκ? πως τα πάει στον παιδικό? εύχομαι να είναι όλα καλά.

Καλή συνέχεια να έχουμε!!![/quote']

Εννοείται,οτι εχουν δικαίωμα όλα τα παιδάκια να χαρούν.Μακάρι να παιρνουν δύναμη να συνεχίσουν κι αυτά κ οι γονείς τους!!!!!

Ο Ισαάκ μια χαρα στον παιδικό.εχουν κανει πολλες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές , τραγουδάει όλη μερα ''τρίγωνα ,κάλαντα .....'' κ το λεει ολόκληρο....τρελάθηκα που τον ακουσα.Χιλιες φορες να ειχαν κάνει την γιορτη στον σταθμο τωρα που εχουν προσαρμοστεί πλήρως όλα τα παιδια, παρα αυτό που εκαναν

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...