Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Lila's mom ειναι κρίμα να αγχωνεσαι τόσο πολυ. Προσπάθησε να κανεις υπομονη αν και ειναι δύσκολο να μην σε παίρνει απο κατω ειδικα οταν στη δουλεια σου επικρατεί άσχημη κατάσταση.

Η Λίλα μια χαρα πράγματι, μπράβο στο κοριτσι!!!!!

Della δεν ειμαι τόσο σιγουρη για τον κινηματογράφο, οχι λογω διάρκειας απλα λογω ήχους, έντασης και μεγάλης οθόνης.

Πήγαμε χτες στο Christmas factory. Καλουλι ειναι, απλα οι προδιαγραφές του δεν σηκώνουν πολυ κόσμο. Εχει πολλές ουρές σχεδον σε ολα. Κυρίως γιατι ειναι μικροί οι χώροι. Εχει εργαστήρια για παιδια αλλα λογω του χαμού ειναι για μεγαλύτερες ηλικίες. Δλδ η δικια μας ηλικια δεν εχει υπομονη να περιμένει 20' στην ουρά για να κάτσει να μάθει να φτιάχνει επιτραπέζιο ή να ράβει χωρις τον γονέα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα,

Nina_Nana,χθες ήμουν μέχρι τις 5 το απόγευμα ,στο christmas factory...όντως πανικός..ουρές παντού....σήμερα ήταν πολύ χαλαρά και άνετα....Κυριακή δεν παλεύεται.τα εργαστήρια που είναι δωρεαν είναι στο sweet factory που φτιαχνουν προσωπάκια με σοκολάτες πάνω σε γκοφρέτες,εχει μια αιθουσα με ξύλινα παιχνίδια.και ένα άλλο με barbie kai macqueen (δεν εχω μπει σε αυτό).Η είσοδος είναι 4 ευρώ για όλους και δυστυχώς πληρώνεις έξτρα καρουζέλ,τρενάκι κλπ,Κανουν και θεατρικά που συνεμμετέχουν και τα παιδιά χορεύοντας.Γενικά είναι ωραία όταν δεν εχει απειρο κόσμο.χθες ειχε ουρές ΠΑΝΤΟΥ...από τα ταμεία εως τις τουαλέτες

Είναι κάθε μερα ανοιχτά 10 00 - 22 00

Lila s mom,μια χαρά η Λίλα!! όντως είναι συγκινητικό !!

Della, με γεια τα μαλλιά!

Κορίτσια,καθε βραδυ δεν αντεχω περα από τις 22 00.Σημερα είμαι λίγο πιο ξεκούραστη,αλλα με ειχε πιάσει πονοκέφαλος από το κρύο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Τι χαλια καιρος και τι κρυο!Αυριο θα ειναι νομιζω ακομα χειροτερα.Εν τω μεταξυ ο μθκρος συνεχεια γλυφει τα χειλια του και εχουν σκασει και εχει κανει ενα κατακοκκινο περιγραμνα γυρω γυρω.Ειναι χαλια.Του βαζω αλοιφη και γκρινιαζει και την σκουπιζει.Αν συνεχισει ετσι,θα του κανει πληγη σιγουρα.

NXbrp3.png

Nina-Nana,στον κινηματογραφο για παιδικο εργο λες να ειναι τοσο δυνατα;αν ειναι ετσι σιγουρα ο μικρος δεν θα αντεξει.

Κitty,το ειδα στην τηλεοραση σημερα το χριστουγεννιατικο εργοστασιο και φαινεται πολυ ωραιι.Μακαρι να μπορεσω καποια καθημερινη να τον παω μιας και οι συμβουλες σας ειναι να αποφυγουμε το σκ.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Περνάμε ένα δράμα τις τελευταίες ημέρες..."ήρθε ένα πουλάκι και πήρε την πιπίλα της Μένιας και πέταξε μακριά..." χωρίς να το έχω προγραμματίσει είπα να προσπαθήσω να της κόψω την πιπίλα. Και όπως καταλαβαίνετε περνάμε τη φάση της απεξάρτησης με έντονο στερητικό...ευτυχώς μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί. Πάντως δεν κλαίει, εκτός από ένα δυο ξόφαλτσα δάκρυα που έφυγαν σε άσχετη στιγμή, νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε! Ας κόψουμε κάτι αφού δεν μπορέσαμε να μάθουμε την τουαλέτα!

Όμως ρε κορίτσια έχω τύψεις που το παιδάκι μου υποφέρει για κάτι που εγώ του έμαθα να κάνει και τώρα πάλι εγώ του το κόβω....όταν βλέπω τα ματάκια της να γυαλίζουν (μπορεί να μην τρέχουν δάκρυα αλλά είναι έτοιμη...) αισθάνομαι τόσο άσχημα!

Α! και μου δείχνει τα δέντρα και μου λέει μαμά εκεί πρέπει να πας για να πάρεις πίσω την πιπίλα μου...εκεί θα βρεις τα πουλάκια!

Καλημέρα κορίτσια!

Περνάμε ένα δράμα τις τελευταίες ημέρες..."ήρθε ένα πουλάκι και πήρε την πιπίλα της Μένιας και πέταξε μακριά..." χωρίς να το έχω προγραμματίσει είπα να προσπαθήσω να της κόψω την πιπίλα. Και όπως καταλαβαίνετε περνάμε τη φάση της απεξάρτησης με έντονο στερητικό...ευτυχώς μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί. Πάντως δεν κλαίει, εκτός από ένα δυο ξόφαλτσα δάκρυα που έφυγαν σε άσχετη στιγμή, νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε! Ας κόψουμε κάτι αφού δεν μπορέσαμε να μάθουμε την τουαλέτα!

Όμως ρε κορίτσια έχω τύψεις που το παιδάκι μου υποφέρει για κάτι που εγώ του έμαθα να κάνει και τώρα πάλι εγώ του το κόβω....όταν βλέπω τα ματάκια της να γυαλίζουν (μπορεί να μην τρέχουν δάκρυα αλλά είναι έτοιμη...) αισθάνομαι τόσο άσχημα!

Α! και μου δείχνει τα δέντρα και μου λέει μαμά εκεί πρέπει να πας για να πάρεις πίσω την πιπίλα μου...εκεί θα βρεις τα πουλάκια!

Αφου τη θελει ακόμα τόσο πολύ γιατι της την κόβεις; Ειχε μεγάλες αλλαγές στη ζωη της το τελευταίο διάστημα πιστεύω για να ειναι καλοδεχούμενη κι άλλη. Αγχωνεσαι για κατι ή σε έχουν πρήξει οι συγγενείς οτι δεν θα την κόψει ποτε;

QVjlp3.png

Καλησπέρα,

Nina_Nana,χθες ήμουν μέχρι τις 5 το απόγευμα ,στο christmas factory...όντως πανικός..ουρές παντού....σήμερα ήταν πολύ χαλαρά και άνετα....Κυριακή δεν παλεύεται.τα εργαστήρια που είναι δωρεαν είναι στο sweet factory που φτιαχνουν προσωπάκια με σοκολάτες πάνω σε γκοφρέτες,εχει μια αιθουσα με ξύλινα παιχνίδια.και ένα άλλο με barbie kai macqueen (δεν εχω μπει σε αυτό).Η είσοδος είναι 4 ευρώ για όλους και δυστυχώς πληρώνεις έξτρα καρουζέλ,τρενάκι κλπ,Κανουν και θεατρικά που συνεμμετέχουν και τα παιδιά χορεύοντας.Γενικά είναι ωραία όταν δεν εχει απειρο κόσμο.χθες ειχε ουρές ΠΑΝΤΟΥ...από τα ταμεία εως τις τουαλέτες

Είναι κάθε μερα ανοιχτά 10 00 - 22 00

Lila s mom,μια χαρά η Λίλα!! όντως είναι συγκινητικό !!

Della, με γεια τα μαλλιά!

Κορίτσια,καθε βραδυ δεν αντεχω περα από τις 22 00.Σημερα είμαι λίγο πιο ξεκούραστη,αλλα με ειχε πιάσει πονοκέφαλος από το κρύο

Βασικά πέρα οτι ειναι ακριβό (πληρώσαμε 12 για να μπούμε στο σύνολο) τα πληρώνεις ολα τα υπόλοιπα. Την περίοδο των γιορτών θα έχουν προβλημα με τις ουρές. Τα εργαστήρια ειναι τόσο μικρα. Πχ το ραφειο ειναι ενα τραπεζάκι που χωράει 12-15 παιδάκια.

QVjlp3.png

Nina-Nana,στον κινηματογραφο για παιδικο εργο λες να ειναι τοσο δυνατα;αν ειναι ετσι σιγουρα ο μικρος δεν θα αντεξει.

Κitty,το ειδα στην τηλεοραση σημερα το χριστουγεννιατικο εργοστασιο και φαινεται πολυ ωραιι.Μακαρι να μπορεσω καποια καθημερινη να τον παω μιας και οι συμβουλες σας ειναι να αποφυγουμε το σκ.

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι τόσο δυνατά οσο στις ταινίες, αλλα οπως και να εχει ειναι περισσότερο δυνατά απο οσο έχουν συνηθίσει.

QVjlp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια !Τι κάνετε?

Σας διάβασα αλλά επειδή μαζεύτηκαν ένα σωρό δεν έχω χρόνο να σχολιάσω.

Kίττυ χρόνια πολλά για την γιορτή σου.Σου εύχομαι υγεία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.Καθυστέρησα έξι μέρες αλλά σε θυμήθηκα!

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου.Δεν θα κάνουμε γιορτή όμως γιατί είναι καθημερινή.Του πήρα 1α μπλούζα.

Την Κυριακή στολίσαμε.Ο Κωνσταντίνος στόλισε.Του έδινα τις μπάλες και τις έβαζε στο δέντρο.Έχει ενθουσιαστεί πολύ με το δέντρο.Ήρθαν οι γονείς μου σπίτι μας και χαίρεται όταν λέει ότι στόλισε αυτός το δέντρο.Όταν ξυπνάει το πρώτο που κάνει είναι να πάει στο δέντρο και να το κοιτάζει.Πέρυσι δεν έδινε σημασία.Το είχα φανταστεί ότι θα του αρέσει γιατί πήγαμε Μαλλ και όπου έβλεπε δέντρο στολισμένο δεν "ξεκόλλαγε".Σήμερα σκεφτόμουνα ότι σε λίγες μέρες τελειώνει η σύμβασή μου στο Μουσείο.Άλλα 12 χτυπήματα έμειναν και τέρμα!Στενοχωριέμαι γιατί περνάμε ωραία.Μετά θα με φάει η κλεισούρα.Πέρασε πολύ γρήγορα το 5μηνο.Από Γενάρη άνεργη!

Αυτά τα νέα!

Καλό απόγευμα σε όλες!

Αυτά τα νέα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Αφου τη θελει ακόμα τόσο πολύ γιατι της την κόβεις; Ειχε μεγάλες αλλαγές στη ζωη της το τελευταίο διάστημα πιστεύω για να ειναι καλοδεχούμενη κι άλλη. Αγχωνεσαι για κατι ή σε έχουν πρήξει οι συγγενείς οτι δεν θα την κόψει ποτε;

Όχι δεν έχω θέμα με συγγενείς. Δεν δίνω τόση προσοχή στο τι μου λένε τριγύρω αν έχω δική μου άποψη για κάτι. Αυτό που με έχει θορυβήσει είναι η συμβουλή της φίλης μου που είναι ορθοδοντικός, που μου είπε να την κόψουμε άμεσα όπως και της παιδοδοντιάτρου που πηγαίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν πεταχτεί τα δύο μπροστινά της δοντάκια προς τα έξω και γι' αυτό έπρεπε να το κάνουμε και σύντομα.

Βασικά πέρα οτι ειναι ακριβό (πληρώσαμε 12 για να μπούμε στο σύνολο) τα πληρώνεις ολα τα υπόλοιπα. Την περίοδο των γιορτών θα έχουν προβλημα με τις ουρές. Τα εργαστήρια ειναι τόσο μικρα. Πχ το ραφειο ειναι ενα τραπεζάκι που χωράει 12-15 παιδάκια.

Και βεβαια είναι ακριβο !!! Δεν υπαρχει κατι να μην πληρωνεις

Σημερα μας κανανε και meeting.οταν οι ταμιες ειπαν ότι κανουν παραπονα οι γονεις για τις τιμες κ για την εισοδο που πληρωνουν οι ιδιοι,η απαντηση ηταν ότι δεν βγαινει αλλιως ...στοιχισε 800.000 ευρω και πρεπει να βαλουν σε ολους εισοδο.Εννοειται ότι τα μπισκότα ,σοκολατες κλπ είναι όλα από χορηγιες.Ειναι λεει βολτα για την οικογενεια κ συμμετεχουν κ οι γονεις

ετσι μου ερχοταν να του πω..ας παει στο Ζαππειο λοιπον ο κοσμος ,που δεν εχει εισοδο

** Ευχαριστω ολες για τα Χρόνια Πολλα

Dimista,Χρόνια πολλα για τον συζυγο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Όχι δεν έχω θέμα με συγγενείς. Δεν δίνω τόση προσοχή στο τι μου λένε τριγύρω αν έχω δική μου άποψη για κάτι. Αυτό που με έχει θορυβήσει είναι η συμβουλή της φίλης μου που είναι ορθοδοντικός, που μου είπε να την κόψουμε άμεσα όπως και της παιδοδοντιάτρου που πηγαίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν πεταχτεί τα δύο μπροστινά της δοντάκια προς τα έξω και γι' αυτό έπρεπε να το κάνουμε και σύντομα.

Τελικα οι γνώμες τις επιστημονικής κοινότητας διίστανται στο θεμα πιπιλα. Παντως αν κανεις μια έρευνα θα δεις οτι οι περισσότεροι ορθοδοντικοι λένε οτι το δάχτυλο κι η πιπιλα επηρεάζει τα δόντια μετα τα 5 έτη ζωής του παιδιου. Τα δοντακια που βλέπεις τώρα ειναι απλα τα νεογιλα και δε σημαίνει το οτι ειναι πεταχτά θα ειναι και τα μόνιμα πεταχτά. Οπως και να εχει δόξα τω Θεω ολα διορθώνονται, τα εςωτερικά τραύματα καλύτερα να προσέχουμε. Αυτή τη στιγμη υποφέρεις εσυ και το παιδι σου επειδη η φίλη σου η ορθοδοντικός σου είπε οτι ισως εχει προβλημα στο μελλον. Δυστυχως το μέλλον μας δεν ειναι δεδομένο, το παρόν όμως ειναι. Σε άγχωσε, η Μενια πιθανόν ζοριστηκε, έχασε την παρηγοριά της και την ηρεμία της γιατι ξαφνικα η πιπιλα έγινε κατι που δεν ειναι σωστο και δεν ειναι έτοιμη να την αποχωριστεί.

Συγνωμη που επεμβαίνω, τη γνώμη μου ειπα, απο εκει και πέρα εσυ ξερεις καλύτερα τι γίνεται στο σπιτι σου και πως θα διαχειριστείς την κατάσταση.

QVjlp3.png

Τελικα οι γνώμες τις επιστημονικής κοινότητας διίστανται στο θεμα πιπιλα. Παντως αν κανεις μια έρευνα θα δεις οτι οι περισσότεροι ορθοδοντικοι λένε οτι το δάχτυλο κι η πιπιλα επηρεάζει τα δόντια μετα τα 5 έτη ζωής του παιδιου. Τα δοντακια που βλέπεις τώρα ειναι απλα τα νεογιλα και δε σημαίνει το οτι ειναι πεταχτά θα ειναι και τα μόνιμα πεταχτά. Οπως και να εχει δόξα τω Θεω ολα διορθώνονται, τα εςωτερικά τραύματα καλύτερα να προσέχουμε. Αυτή τη στιγμη υποφέρεις εσυ και το παιδι σου επειδη η φίλη σου η ορθοδοντικός σου είπε οτι ισως εχει προβλημα στο μελλον. Δυστυχως το μέλλον μας δεν ειναι δεδομένο, το παρόν όμως ειναι. Σε άγχωσε, η Μενια πιθανόν ζοριστηκε, έχασε την παρηγοριά της και την ηρεμία της γιατι ξαφνικα η πιπιλα έγινε κατι που δεν ειναι σωστο και δεν ειναι έτοιμη να την αποχωριστεί.

Συγνωμη που επεμβαίνω, τη γνώμη μου ειπα, απο εκει και πέρα εσυ ξερεις καλύτερα τι γίνεται στο σπιτι σου και πως θα διαχειριστείς την κατάσταση.

Καλημέρα!

Κατ'αρχήν δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη που λες τη γνώμη σου...γι'αυτό κουβεντιάζουμε!!! Αλλιώς ας το κλείσουμε το καφέ!

Τώρα στο θέμα το συγκεκριμένο, τα ξέρω πολύ καλά όλα αυτά που μου γράφεις, απλά θα πρέπει να σου πω ότι οτιδήποτε συμβαίνει στα νεογιλα δόντια μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει τα δόντια που θα ανατείλουν αργότερα. Αυτό το έχω επιβεβαιώσει από τότε που η Μένια έσπασε το δοντάκι της και το έψαξα πάρα πολύ! Το θέμα είναι ότι κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος και επειδή βλέπω τα ανήψια μου πόσο ταλαιπωρούνται με σιδεράκια κλπ αν μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να το αποφύγει θα το προσπαθήσω. Εξάλλου, δεν της είπα ποτέ ότι η πιπίλα είναι κάτι κακό που πρέπει να το σταματήσει, της το παρουσίασα διαφορετικά.

Anyway, νομίζω ότι τα δύσκολα περνάνε σιγά σιγά...ήδη χθες βράδυ δεν τη ζήτησε για να κοιμηθεί και κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Κάπως έτσι είχε γίνει και το καλοκαίρι που είχε χτυπήσει το δαχτυλάκι της και χρειάστηκε να την πάμε νοσοκομείο για ακτινογραφίες κλπ. για κάποιες ημέρες κοιτούσε το ποδαράκι της και μας έλεγε "δεν έπαθα τίποτα, πάει πέρασε!" αλλά πέρασε λίγος καιρός για να το πατήσει κανονικά, παρόλο που εμείς την ενθαρύναμε να το κάνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...