Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Nina-Nana,καλώς ήρθατε !ωραία περάσατε ?

Βιβή, για μένα είναι αυτονόητο ότι πρεπει να του λεω το σωστό ,αλλα προφανώς δεν είναι για ολους ....και θεωρούν φυσιολογικό να δερνονται ,να φτυνουν κλπ κλπ

αυτό με χαλάει ....και φυσικά στον παιδικό δεν είμαι εκεί

και μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράλογο αλλά όπως το δικό μου παιδί δεν δερνει και δεν ενοχλεί ,εχω την απαίτηση να τον παίρνω από τον παιδικό χωρίς να μου λένε ότι ο τάδε δέρνει και τον δικό μου και τα υπόλοιπα παιδιά.

Κι επειδή μεγαλώνοντας όλα ζωηρεύουν δεν θέλω να γινει από τα παιδιά που αποφεύγουν όλοι.

τελοσπάντων...από την στιγμή που ξεκινάνε παιδικούς κλπ,παντα θα υπάρχουν θέματα

χαίρομαι που επιτελους τελείωσες με το σπιτι και βγήκατε και μονοι με τον συζυγο.εμεις δεν τον εχουμε αφησει ουτε ένα βραδυ,η μαμα μου αγχωνεται πολύ.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα φιλεναδες.Τι κρυο και τι αερας ειναι αυτος σημερα;μπρρρρ.....

Νινα-Νανα,καλως ηρθατε.Περασατε ωραια;

Βιβη,καλοριζικες οι αλλαγες σας!

Κιττυ,με τον παιδικο αλκαζουν πολυ τα παιδακια μας.Ο δικος μου εχει γινει παρτα ολας!Ακομα κα και το πιο απιθανο πραγμα στο σπιτι ειναι δικο του!

Τζαμιν,κι εμενα μ'αρεσει να καθομαστε οι 3 μας σπιτι.

Τζιτζινα,ωραιο το τικερακι σου!

Καλο μεσημερξ κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλησπερα φιλεναδες.Τι κρυο και τι αερας ειναι αυτος σημερα;μπρρρρ.....

Νινα-Νανα,καλως ηρθατε.Περασατε ωραια;

Βιβη,καλοριζικες οι αλλαγες σας!

Κιττυ,με τον παιδικο αλκαζουν πολυ τα παιδακια μας.Ο δικος μου εχει γινει παρτα ολας!Ακομα κα και το πιο απιθανο πραγμα στο σπιτι ειναι δικο του!

Τζαμιν,κι εμενα μ'αρεσει να καθομαστε οι 3 μας σπιτι.

Τζιτζινα,ωραιο το τικερακι σου!

Καλο μεσημερξ κοριτσια!

Καλημέρααα.....μπρρρ.....ψοφόκρυο !!!!!!!!!!!!!!!!

Della....αυτό με το δικό μου..εχει πλακα...ο Ισαακ ρωτάει για όλα ...αυτό είναι δικό μου ?:P την άλλη Παρασκευή θα κάνουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή όλοι οι παιδικοί μαζί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.Τα παιδάκια του δικού μας σταθμού θα ντυθούν καλλικαντζαράκια:-D

Σε όλους νομίζω αρέσει να είναι όλοι μαζί στο σπίτι!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Η δικιά μας γιορτή είναι Σάββατο 14.12. Δεν ξέρω τί κάνουν. Η ιδιοκτήτρια του σταθμού κρατάει πάντα έκπληξη την γιορτή για να μας εντυπωσιάσει, και κάνει πάντα υπερπαραγωγές. Πέρυσι τα Χριστούγεννα είχαν κάνει ένα μαγικό εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής. Η τάξη της Έλενας ήταν αστεράκια κι έκαναν ένα χορευτικό με κλασική μουσική,"ο χορός των αστεριών". Το καλοκαίρι που έκαναν μια περιπέτεια με πειρατές, ήταν κοχυλάκια κι χόρεψαν (με τιρκουάζ στολή μπαλαρίνας) για να ηρεμήσουν την θάλασσα και να μπορέσουν οι πειρατές να συνεχίσουν. Γενικά οι γιορτές που κάνουν είναι σαν μιούζικαλ. Είναι πολύ ωραίες αλλά νομίζω λίγο υπερβολικές γι΄αυτές τις ηλικίες. Τέλος πάντων θα δούμε τί θα γίνει και φέτος. Α και εννοείται ? 25 στάνταρ η στολή σε κάθε γιορτή :mad:.

Κίττυ αναφορικά με τις συμπεριφορές που βλέπουν στο σταθμό, η δικιά μου την πρώτη χρονιά έκανε πολλά τρελά. Οποιαδήποτε κακιά συνήθεια έβλεπε την υιοθετούσε. Αφού για ένα διάστημα είχε γίνει ο τραμπούκος του σχολείου, μαζί με ένα ακόμη κοριτσάκι έσπρωχναν τα άλλα παιδιά. Αφού όμως δοκίμασε διάφορα και είδε αντιδράσεις, τελικά επέστρεψε στην συμπεριφορά που εκφράζει τον δικό της χαρακτήρα. Νομίζω ότι επιρροές δέχονται αλλά, όταν επιμένουμε να τους εξηγούμε συνέχεια τί είναι σωστό και τί λάθος και για ποιο λόγο κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται, τελικά καταλαβαίνουν τί πρέπει να κάνουν.

Από την άλλη, εγώ μιλάω για την εμπειρία που βιώνω με την Έλενα. Ένας συνάδελφός μου που έχει ένα αγοράκι 2 ετών, μου λέει ότι αυτό που ζουν δεν υπάρχει. Ενώ το πρώτο τους παιδί ήταν άγγελος, το μικρό τους βγήκε διαβολάκι. Δεν καταλαβαίνει από λόγια μου λέει. Δεν χαμπαριάζει τίποτα... Οπότε μπορεί κι ο Διονύσης να είναι διαβολάκι.

Βιβή κι εμείς αλλάξαμε πέρυσι τα κουφώματα γιατί βλέπαμε την κουρτίνα να ανεμίζει και δεν ζεσταινόταν το σπίτι με τίποτα, και η διαφορά είναι τεράστια. Εύχομαι να απολαύσετε έναν ζεστό χειμώνα φέτος.

Τζιτζίνα περαστικά για το χέρι του συζύγου.

Δήμητρα και η Έλενα την πρώτη χρονιά μια βδομάδα ήταν καλά μια βδομάδα άρρωστη. Κουράγιο... του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Εμείς στολίσαμε την Κυριακή, χωρίς πολύ Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Απλά για να ευχαριστιέται το παιδί το δέντρο. Αν και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Αυτά τα λίγα από εμάς.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Η δικιά μας γιορτή είναι Σάββατο 14.12. Δεν ξέρω τί κάνουν. Η ιδιοκτήτρια του σταθμού κρατάει πάντα έκπληξη την γιορτή για να μας εντυπωσιάσει, και κάνει πάντα υπερπαραγωγές. Πέρυσι τα Χριστούγεννα είχαν κάνει ένα μαγικό εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής. Η τάξη της Έλενας ήταν αστεράκια κι έκαναν ένα χορευτικό με κλασική μουσική,"ο χορός των αστεριών". Το καλοκαίρι που έκαναν μια περιπέτεια με πειρατές, ήταν κοχυλάκια κι χόρεψαν (με τιρκουάζ στολή μπαλαρίνας) για να ηρεμήσουν την θάλασσα και να μπορέσουν οι πειρατές να συνεχίσουν. Γενικά οι γιορτές που κάνουν είναι σαν μιούζικαλ. Είναι πολύ ωραίες αλλά νομίζω λίγο υπερβολικές γι΄αυτές τις ηλικίες. Τέλος πάντων θα δούμε τί θα γίνει και φέτος. Α και εννοείται ? 25 στάνταρ η στολή σε κάθε γιορτή :mad:.

Κίττυ αναφορικά με τις συμπεριφορές που βλέπουν στο σταθμό, η δικιά μου την πρώτη χρονιά έκανε πολλά τρελά. Οποιαδήποτε κακιά συνήθεια έβλεπε την υιοθετούσε. Αφού για ένα διάστημα είχε γίνει ο τραμπούκος του σχολείου, μαζί με ένα ακόμη κοριτσάκι έσπρωχναν τα άλλα παιδιά. Αφού όμως δοκίμασε διάφορα και είδε αντιδράσεις, τελικά επέστρεψε στην συμπεριφορά που εκφράζει τον δικό της χαρακτήρα. Νομίζω ότι επιρροές δέχονται αλλά, όταν επιμένουμε να τους εξηγούμε συνέχεια τί είναι σωστό και τί λάθος και για ποιο λόγο κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται, τελικά καταλαβαίνουν τί πρέπει να κάνουν.

Από την άλλη, εγώ μιλάω για την εμπειρία που βιώνω με την Έλενα. Ένας συνάδελφός μου που έχει ένα αγοράκι 2 ετών, μου λέει ότι αυτό που ζουν δεν υπάρχει. Ενώ το πρώτο τους παιδί ήταν άγγελος, το μικρό τους βγήκε διαβολάκι. Δεν καταλαβαίνει από λόγια μου λέει. Δεν χαμπαριάζει τίποτα... Οπότε μπορεί κι ο Διονύσης να είναι διαβολάκι.

Βιβή κι εμείς αλλάξαμε πέρυσι τα κουφώματα γιατί βλέπαμε την κουρτίνα να ανεμίζει και δεν ζεσταινόταν το σπίτι με τίποτα, και η διαφορά είναι τεράστια. Εύχομαι να απολαύσετε έναν ζεστό χειμώνα φέτος.

Τζιτζίνα περαστικά για το χέρι του συζύγου.

Δήμητρα και η Έλενα την πρώτη χρονιά μια βδομάδα ήταν καλά μια βδομάδα άρρωστη. Κουράγιο... του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Εμείς στολίσαμε την Κυριακή, χωρίς πολύ Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Απλά για να ευχαριστιέται το παιδί το δέντρο. Αν και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Αυτά τα λίγα από εμάς.

Φιλιά

Tzamin, σε ευχαριστώ:P ειλικρινά ,σε καθυσηχάζεις!!!

Οντως σαν μιούζικαλ ακούγονται οι γιορτές:-Dμπορεί να είναι υπερβολικές ,αλλά σίγουρα θα είναι και συγκινητικές!!!

εγω περίμενα μια γιορτή στο σταθμό ....

Θα εχει θεατρικό που θα συμμετέχουν τα παιδιά, μπουφέ και δώρα για όλα τα παιδιά στο τέλος.και θα κανουν κ προβες γιατι είδα το πρωί εχουν φτιάξει ένα χωρο σαν σκηνή και από πισω φατνη κλπ...δεν τα είδα κ με προσοχή

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Ανδρομάχη 1α χαρά είναι η μικρή σου. Ο δικός μου είναι 11 κιλά.

Κίττυ πώς πήγε η συνάντηση γονέων?Μοντελάκι ο Ισαάκ. Μου αρέσουν πολύ οι φράσεις που χρησιμοποιεί.

Τζαμίν πολύ εντυπωσιακές ακούγονται οι γιορτές που κάνουν στον παιδικό.Φέτος τι θα ντυθούν?Ωραία που στολίσατε!Και του χρόνου!

Νίνα Νάνα καλώςήρθατε!

Βιβή και του χρόνου και σε σας που στολίσατε δέντρο!Μοντελάκι και η Μένια!

Μπράβο που βγήκατε οι 2 σας.

Ντέλλα πράγματι πολύ κρύο αυτές τις μέρες.

Σε μας δεν μας έχουν πει τπτ για γιορτή.

Κάνουν όλα τα τμήματα?

Καλό απόγευμα κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα,

Η συνάντηση άλλαξε ημερομηνία .είναι την άλλη Πέμπτη στις 12 του μήνα.Σημερα στον παιδικό είχαν ενημέρωση από την ΦΑΓΕ και εδωσαν σε όλα τα παιδιά από ένα γιαουρτάκι φεύγοντας.

Ο μικρός κλασσικά κοιμάται αλλά αύριο δεν είναι η βάρδια μου......χαχαχαχχααχα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Ανδρομάχη 1α χαρά είναι η μικρή σου. Ο δικός μου είναι 11 κιλά.

Κίττυ πώς πήγε η συνάντηση γονέων?Μοντελάκι ο Ισαάκ. Μου αρέσουν πολύ οι φράσεις που χρησιμοποιεί.

Σ ευχαριστώ πολύ ! φυσικά λέει κι αλλα όχι τόσο ευγενικά όπως ''μη μιλάς,θα φας φαλιάρα'':shock:

7-4-2011

5s7mp3.png

Δεν το είδα σήμερα το αγοράκι μου......πάει πολύυυυυς καιρός που να λείπω και να μην τον δω...με περίμενε ο καυμένος και 5 λεπτά πριν έρθω κοιμήθηκε...του ελεγε ο μπαμπας του να με περιμένει λίγο αλλά είπε δεν μπορώ άλλο

** Για 1 μήνα , θα δουλέψω στο Γκάζι στην Τεχνόπολη

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15066/0/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=06%2F12%2F2013&_bs_events_browser_eventEndDate=06%2F01%2F2014&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents

ανοιγει αύριο κ ήμουν από το πρωί εκεί

7-4-2011

5s7mp3.png

Δεν το είδα σήμερα το αγοράκι μου......πάει πολύυυυυς καιρός που να λείπω και να μην τον δω...με περίμενε ο καυμένος και 5 λεπτά πριν έρθω κοιμήθηκε...του ελεγε ο μπαμπας του να με περιμένει λίγο αλλά είπε δεν μπορώ άλλο

** Για 1 μήνα , θα δουλέψω στο Γκάζι στην Τεχνόπολη

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15066/0/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=06%2F12%2F2013&_bs_events_browser_eventEndDate=06%2F01%2F2014&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents

ανοιγει αύριο κ ήμουν από το πρωί εκεί

. Κιττυ νυσταζε μωρέ το παιδάκι!! Θα δουλέψεις στο "χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο" ? Πες μας αν αξίζει. Το έβλεπα σήμερα και έλεγα να πάω με τη μικρή.Αν θες να μου πεις σε ποιο πόστο θα είσαι να σε βρούμε.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

. Κιττυ νυσταζε μωρέ το παιδάκι!! Θα δουλέψεις στο "χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο" ? Πες μας αν αξίζει. Το έβλεπα σήμερα και έλεγα να πάω με τη μικρή.Αν θες να μου πεις σε ποιο πόστο θα είσαι να σε βρούμε.

ναι ,εκει.Στην καθαριοτητα είμαι ,οποτε πειριφερομαι.στα αλλα ποστα πηραν μικρες ηλικιες. Θα γραψω αργοτερα λεπτομέρειες , γιατι γυρισα στις 7 ,ο μικρος με περιμενε, μολις κοιμηθηκε κ εγω πεινάωωωωωω

7-4-2011

5s7mp3.png

ναι ,εκει.Στην καθαριοτητα είμαι ,οποτε πειριφερομαι.στα αλλα ποστα πηραν μικρες ηλικιες. Θα γραψω αργοτερα λεπτομέρειες , γιατι γυρισα στις 7 ,ο μικρος με περιμενε, μολις κοιμηθηκε κ εγω πεινάωωωωωω

Kitty χρόνια πολλα για χτες! Να εισαι ευτυχισμένη!!!

QVjlp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, ευτυχώς πλησιάζουν οι γιορτές για να αλλάξει λίγο η διάθεση μας.

Εμείς καλά, ολοκληρώσαμε τις εξετάσεις τις Λίλας και είμαστε πολύ καλά, έφτασε 13,5 κιλά και 92 πόντους, είναι στις καμπύλες πάνω απο την μέση, της έβαλε 10 με τόνο γιατί της είπε τραγουδάκια, δεν έκλαψε καθόλου στο εμβόλιο, η γιατρός συγκινήθηκε κι όλας σχολιάζοντας την αφετηρία της.

Εγώ με τα χέρια ακόμη ταλαιπωρούμε, με έχει εξουθενώσει και ψυχολογικά και σωματικά αλλά και οικονομικά μίας και θέλω 20? την εβδομάδα για αλοιφές, δεν μπορώ άλλο, απο το άγχος δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά καλά, με την δουλειά όλο φωνές.

ΚΙΤΤΥ, σου εύχομαι χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς, χάρηκα για την δουλειά, έστω για ένα μήνα καλά είναι, θα σε πάρω μήπως βρεθούμε!

τζαμίν, πολύ ωραίες οι περιγραφές των γιορτών του παιδικού, καλά να περάσετε και φέτος!!

τζιτζίνα, εαν πάτε στο γκάζι, κανόνισε μήπως βρεθούμε.

Νίνα-Νανά, θα ξαναπάτε Θεσσαλονίκη για τις γιορτές?

della, ελπίζω μέρα με την μέρα να πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα στην δουλειά!

καλή συνέχεια σε όλες σας!!!

nJ2dp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσακια μου.Εχω ρεπο σημερα καθ εχω αφησει πολλες εξωτερικες δουλειες σε τραπεζα,λογαριασμους οποτε θα ξεκθνησω νωρις.Στις 12 εκλεισα κομμωτηριο να κανω κανα δυο φλασακια και λιγακι να τα κοψω.

Χθες στολισαμε το δεντρακι μας.Ειμαι μικρουλι αλλα ο μικρος το καταχαρηκε.

Κitty,τι ωρες ειναι ανοιχτα εκει που θα εισαι;εχει πραγματακια να ασχοληθουν τα δικα μας;

Lila's mom,μπραβο στο Λιλακι!Τα χερια σου προφανως επιδεινωνονται απο το αγχος.

Τζαμιν,πολυ ωραια γιορτουλα θα κανετε!

NXbrp3.png

Σκεφτομαι να παμε με τον μικρο κινηματογραφο να δει τον gummy bear.Καθε φορα που βλεπει να το διαφημιζουν τρελαινεται.Τι λετε να το τολμησω;θα βλεπει η δεν θα μπορει;πρεπει να τον εχω αγκαλια λετε;στο θεατρο που ηταν 50' καθισε.Ποια η γνωμη σας;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...