Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Α, δε σας είπα...Έχουμε πλέον και καναρίνι!! Το πήρε ο σύζυγος στη μικρή. Εννοείται βέβαια ότι τα περί της καθαριότητας τα έχω αναλάβει εγώ...Που θα πάει όμως, δε θα βγάλει το γύψο? Θα έρθει και η σειρά του.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα!Καλά είστε?Εμείς ναι.

Από νέα τπτ το ιδιαίτερο.

Νίνα Νάνα με 6 μέρες καθυστέρηση σου εύχομαι χρόνια πολλά για την γιορτή σου,να έχεις πάντα υγεία και να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου.

Κίττυ ο Ισαάκ συνεχίζει το ίδιο πρόγραμμα με τον ύπνο?

Ο Κωνσταντίνος όταν πηγαίνει παιδικό κοιμάται 9 με 9.30 το αργότερο και ξυπνάει 7.10 το πρωί. Ο Ισαάκ σας φέρνει ιώσεις?

Βιβή με γεια τα καινούρια αλουμίνια.Στολίσατε τελικά?Και του χρόνου!

Νίνα Νάνα μπράβο που ξέρεις και κάνεις μεξικάνικο φαγητό.Πού βρίσκεις τις συνταγές?Τι είναι το γουακαμόλε τούρμπο?Πώς περνάτε Θεσσαλονίκη?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ντέλλα όταν δουλεύεις μόνο πρωί τι ώρες δουλεύεις?Αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές.Δυστυχώς δεν μπορείς να συνεννοηθείς με όλους.

Και ο δικός μου Κωνσταντίνος μιλάει πολύ!Αλλά και τραγουδάει όλη την ημέρα.Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο μικρός συνέχεια άρρωστος είναι.Ταλαιπωρείται αρκετά με τις ιώσεις αλλά κουράζει και μας.

Τζιτζίνα ο Κωνσταντίνος βδομάδα παρά βδομάδα είναι άρρωστος.Τι ωραία που στολίσατε!Και του χρόνου!Ο άντρας σου,πώς έσπασε το χέρι του?Αρέσει το καναρίνι στην Ειρήνη?

Τζαμίν καλώς δέχτηκες τον άντρα σου.Πράγματι περάσατε ωραίο ΣΚ!

Κορίτσια οι υπόλοιπες πότε θα στολίσετε?Εμείς την άλλη Κυριακή.

Οι παιδικοί κλείνουν για Χριστούγεννα?

Καλή υπόλοιπη Κυριακή!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα μανούλες Απριλίου 2011!! Είμαι μια μανούλα Φεβρουαρίου 2011, 1000 συγνώμη για την ενόχληση αλλά όσο κι αν προσπαθώ μου είναι πολύ δύσκολο να βρω μανούλες του 2011 και πόσο μάλλον του Φεβρουαρίου!! Έχω αγχωθεί πολύ με το βάρος της μικρής μου............. είναι μόνο 13 κιλά!! Εσάς πόσα κιλά είναι τα παιδάκια σας???

Και πάλι συγνώμη για την ενόχληση αλλά με έχει φάει το άγχος!!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Καλησπέρα σας,

Tzitzina, έτσι είναι , δεν μπορούμε να επιλέξουμε..αλλά όταν λεει κ η δασκαλα ,τον επηρεαζουν κλπ ...φουντώνω! Η Ειρηνούλα καλά είναι ?

Dimista , ευτυχώς ο Ισαάκ μόνο μια φορά εκανε πυρετό και δεν εχει λείψει από τον παιδικό.το πρόγραμμα του υπνου είναι πάνω-κάτω το ίδιο.Χθες επειδή ήξερε ότι το απόγευμα θα πηγαίναμε σε γενεθλια,κοιμηθηκε 1-3 το μεσημερι και μετα στις 22 30.Βεβαια στις 4 το πρωι που ξυπνησε για τσίσα,ηθελε να σηκωθεί αλλα τελικα κοιμηθηκε εως τις 7 30.απο εκεινη την ωρα κοιμηθηκε πριν 5 λεπτα.

Εντωμεταξύ ,λυσσαξαν χθες στα γενεθλια...όταν γυρισαμε μου λεει ΄΄θα παμε παλι αυριο στα γενέθλια ?''

Την Τετάρτη εχουμε συνάντηση γονέων στον παιδικό και θα υπάρχει και ψυχολόγος.

Την Παρασκευή το πρωι που τον πηγα ,η δασκάλα που εχει τα μεγαλύτερα παιδάκια,μου ειπε ότι είναι πολύ καλός κ συμμετέχει πολύ καλά στην ομάδα.εε...χάρηκα..βέβαια!

αα...Τζιτζίνα,περαστικά στον σύζυγο..

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Ανδρομαχη καλησπέρα,

Γιατι αγχώνεσαι για το βαρος της ? κ τι ύψος έχει ?

Ο γιος μου πριν κανα μηνα που πηγαμε παιδιατρο,τοσο ηταν 13 κιλα κ 98 εκ

τωρα βεβαια εχουν φουσκώσει τα μαγουλάκια του ,γιατι τρωει στον παιδικό όοοολο το φαγητο και μετα κοιμαται πολύ !!!

κορίτσια ,μερικές φορες τρωει και δεύτερο μπολάκι στον παιδικο,πινει γάλα (το απόγευμα ηπιε ένα ποτηρι).την παρασκευή το πρωι εφαγε 4 φετες ψωμί με μέλι....θα νομιζουν ότι δεν τον ταιζουμε κιολας

7-4-2011

5s7mp3.png

Ανδρομαχη καλησπέρα,

Γιατι αγχώνεσαι για το βαρος της ? κ τι ύψος έχει ?

Ο γιος μου πριν κανα μηνα που πηγαμε παιδιατρο,τοσο ηταν 13 κιλα κ 98 εκ

τωρα βεβαια εχουν φουσκώσει τα μαγουλάκια του ,γιατι τρωει στον παιδικό όοοολο το φαγητο και μετα κοιμαται πολύ !!!

κορίτσια ,μερικές φορες τρωει και δεύτερο μπολάκι στον παιδικο,πινει γάλα (το απόγευμα ηπιε ένα ποτηρι).την παρασκευή το πρωι εφαγε 4 φετες ψωμί με μέλι....θα νομιζουν ότι δεν τον ταιζουμε κιολας

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!! Αγχώνομαι γιατί κάποιοι φίλοι και κάποιοι συγγενείς όλο αδύνατο μου το λένε!! ε δεν άντεξα και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα με το μυαλό μου!! Ουφ τώρα ησύχασα λίγο............ να σαι καλά!! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!! Εγώ την μικρή μου δεν την πήγα ακόμη παιδικό γιατί έχουμε έναν μπεμπάκο 6 μηνών και φοβόμαστε για τις ιώσεις!!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!! Αγχώνομαι γιατί κάποιοι φίλοι και κάποιοι συγγενείς όλο αδύνατο μου το λένε!! ε δεν άντεξα και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα με το μυαλό μου!! Ουφ τώρα ησύχασα λίγο............ να σαι καλά!! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!! Εγώ την μικρή μου δεν την πήγα ακόμη παιδικό γιατί έχουμε έναν μπεμπάκο 6 μηνών και φοβόμαστε για τις ιώσεις!!

Καλημέρα !!

Να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου:P

μια χαρά είναι ,κι ας τα λένε αδύνατα :P;) ο δικός μου λέει ''εχω κορμάρα'':D

7-4-2011

5s7mp3.png

Σημερα ευτυχώς ξύπνησε στις 7....κοιμήθηκε το 12ωρο του

καλά ,τι μου είπε πριν λίγο ?μπήκε σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και μου λεει ''δεν βλέπω την μύτη μου''........

7-4-2011

5s7mp3.png

Χαχαχα πολύ καλά τα λέει το παιδί!!! ΚΙΤΤΥ είναι απίστευτος ο μικρός σου!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

Καλή συνέχεια να έχετε μανούλες Απριλίου 2011, είναι πολύ ωραία η παρεούλα σας!!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Περάσαμε ένα τέλειο ΣΚ κλεισμένοι στο σπίτι οι τρεις μας. Το ευχαριστηθήκαμε!!! Το είχαμε ανάγκη να χουχουλιάσουμε και να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο. Το Σάββατο θα ξαναφύγει ο σύζυγος για μια βδομαδούλα.

Ανδρομάχη νομίζω είναι πολύ καλό το βάρος. Μην αγχώνεσαι καθόλου, είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να ζορίζουμε τα παιδιά να φάνε.Ο κάθε οργανισμός ξέρει τί χρειάζεται για να επιβιώσει και δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο. Άλλο είναι φαγανό κι άλλο λιγόφαγο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Επιτέλους ξαναγίναμε σπίτι! Στολίσαμε και το δέντρο μας χθες βράδυ και έτσι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα έλαβε τέλος. Βέβαια ακόμη έχω να κάνω διάφορα, αλλά τα δύσκολα πέρασαν. Η Μένια από χθες που στολίσαμε το δέντρο, εννοείται ότι και εκείνη μαζί στόλιζε, κάθε λίγο και λιγάκι μας λέει Καλά Χριστούγεννα!!!

Ανδρομάχη η δικιά μου την προηγούμενη εβδομάδα είχε εμβόλιο και ήταν 98 εκ και 13.800γρ. Μια χαρά σας βρίσκω και εσάς. Συμφωνώ με τη Tzamin το κάθε παιδάκι έχει τη δική του ρουτίνα στο φαγητό. Μην αφήνεις τους γύρω να σε αγχώνουν με το θέμα. Τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία σπάνια δε θα φάνε όταν πεινάσουν. Και αν φάνε λιγότερο μια φορά θα το ισοσταθμίσουν αργότερα.

Μετά από πολύυυυυυ καιρό (ίσως και μήνες) βγήκαμε το Σάββατο το βράδυ μόνοι μας!!!! Θήλασα το μικρό και τον έβαλα για ύπνο και τη Μένια την ανέλαβε η μητέρα μου. Είχα πολύ άγχος για το αν θα την ταλαιπωρούσε και τελικά θα έπρεπε να γυρίσω πίσω για να κοιμηθεί, άλλα όλα πήγαν μια χαρά. Με ζήτησε βέβαια, αλλά χωρίς να έχουμε δράματα. Έτσι, και εγώ πέρασα ένα όμορφο βράδυ και είδα φίλους που είχα να δω πολύ καιρό. Τώρα που ξέρω ότι μπορεί να κοιμηθεί και χωρίς εμένα, σίγουρα θα ξανακανονίσουμε σύντομα. Δεν κάνει καλό να κλείνομαι έτσι μέσα...σε κανένα μας!!! Σε ένα μήνα επιστρέφω και δουλειά και το πρόγραμμα θα γίνει ακόμη χειρότερο. Μου χρωστάω λίγες στιγμές διασκέδασης νομίζω!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη δει διαφορά στην απόδοση της θέρμανσης...κρατάει η ζέστη πολύ περισσότερο και το σίγουρο είναι ότι δε βλέπουμε πια τις κουρτίνες να κουνιούνται από τον αέρα (με κλειστά τα παράθυρα!).

Tzitzina μη χάνεσαι...

Della υπομονή και στην τελική πήγαινε κάνε τη δουλειά σου και φύγε. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις φίλους και εκεί, αρκεί να συνυπάρχεις μαζί τους για να μην έχεις άλλα προβλήματα.

Tzamin δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το χουχούλιασμα...

Dimista το σκέφτομαι με τρόμο τι μας περιμένει του χρόνου που θα ξεκινήσουμε και εμείς...φέτος τη γλυτώσαμε λόγω μωρού!

Kitty εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις στο παιδί σου το σωστό και το λάθος...και να είσαι δίπλα του όταν θα κάνει λάθος επιλογές (μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό!). Ο μιμιτισμός σε αυτές τις ηλικίες δυστυχώς παίζει πολύ. Φάση είναι όμως...

Γεια σας κοριτσια! Γυρισαμε χτες αργα το βραδυ. Εννοείται φαγαμε όλη τη βροχή στη διαδρομή και έσκαγαν οι κεραυνοί απο δίπλα μας αλλα επιβιώσαμε. Χαμός!

Τα υπόλοιπα απο αύριο γιατι κυριαρχεί τρεξιματακι σημερα. Φιλια πολλα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...