Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della anti na exeis upnilies,exeis aupnies?Kala ekanes kai piges gia kafe.Perases wraia?

Della ston idio kanape kathomastan kai tin prolava tin kuria me to zwiro paidaki.Mou aresoun ta zwira paidakia ,dinoun zwntania sto spiti kai exoun plaka.H mitera mou irthe mazi mou.Hrthe gia prwti fora.Pws katalaves oti einai i mitera mou?Stis 27 an se dw tha sou milisw.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Antzelika,euxomai kala apotelesmata me tin eksetasi G epipedou.Alla,mipws ennoeis B epipedou?Apo pswnia pou rwtises,exw parei to karotsi kai exw paraggeilei tin allaksiera kai tin kounia.Alla,mou exoun kanei kai polla dwra kai exw glutwsei xrimata.O,ti dwra sou kanoun kai o,ti sou dwsei i adelfi tou antra sou na ta dexteis gia na glutwseis xrimata.Kai apo rouxalakia mou exoun dwsei polla.Alla,pira kai egw elaxista tis areskeias mou gia na niwsw oti pira kai gw kati gia ton mpempi mou.

Mammy stin arxi apogoiteutika otan ematha oti tha kanw eneseis alla twra exw sunithisei kai vazw kathe prwi ksupnitiri gia na min tis ksexnaw.H alitheia einai oti prepei na ta dexomaste ola gia to kalo twn mwrwn mas.To zaxaro pws to antimetwpizeis?Sou exei kopsei ta gluka?Aurio perimenoume nea sou, pou tha pas na deis to mwro sou.

Διαφημίσεις

Tzamin pragmatika,glutwses para polla xrimata me tosa dwra pou sou kanane kai pires mono 1a ntoulapa,liga formakia kai liga kormakia.Paraeisai tuxeri!Alla,twra me tin krisi ta magazia vazoun prosfores gia na exoun pelateia.Kanei kai kalo i krisi.Giati,an den vazoun prosfores den tha mporousame tipota na pswnisoume.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Arma μου περαστικες και αγυρηστες να ειναι οι συσπασεις σου κοριτσακι μου και να καταφερεις να φτασεις τουλαχιστον μεχρι την 36η εβδομαδα.

Mammy αντε με το καλο αυριο θα περιμενουμε τα νεα σου!!!!

Οσο για τα πραγματα που λετε εγω εχω απο το Εβελινακι μου τοτε τα ειχα παρει ολα αφου ημουν η πρωτη στο σοι που γενναγα (και να φανταστητε οτι ειμαι και η μικροτερη απο ολους.....) βεβαια μετα εννοειτε οτι τα εδωσα και στην νυφη μου αλλα και σε ξαδερφες μου αφου τα μωρακια δεν τα χαλανε και ηταν χαρα μου να τους βοηθησω να γλυτωσουν απο καποια εξοδα.Αλλα και τωρα καποια πραγματα που μου λειπουν θα τα παρω απο την νυφη μου.Δεν ειναι ντροπη κοριτσια ειδηκα στην εποχη που ζουμε....

Dimista οι κλωτσιες ειναι τελειες και θα ειναι και το πρωτο πραγμα που θα σου λειψει μολις γεννησεις....Μπορει τωρα να λες αντε να ερθει η ωρα να τελειωνω να το παρω αγκαλια αλλα μετα θα λες δεν γινοταν να κρατησει λιγο ακομα???? Εμενα αυτη θα ειναι λογικα η τελευταια μου εγκυμοσυνη και δεν θελω να τελειωσει με τιποτααααα.....

Αντζελικα γ επιπεδου μηπως εννοεις το ντοπλερ γιατι δεν εχω ακουσει ξανα αυτην την εξεταση...Παντως οπως και να λεγεται εμεις θελουμε να βλεπουμε τα μωρακια μας να μεγαλωνουν σωστα!!!!

Διαφημίσεις

Koritsia auta ta min.ta egrapsa proigoumenws se 1 kai den to dextike gi auto twra ta egrapsa xwrista.Sas exei tuxei?Kourastika pou ta egrapsa gia 2h fora.

Kai kati teleutaio:To Rea einai oikonomiko i pate sto Rea giati einai konta sto spiti sas?O giatros mou ksegennaei kai sto Rea alla dialeksa to Litw giati einai konta sto spiti mou kai eutuxws erikse tis times.Kalo vradu se oles!Na kserete oti tha grafw xwrista se kathe 1a giati den dexetai 1 min.Den kserw giati.

Dimista εγω θα γεννησω στο Γαια αφου εκει ειναι ο γιατρος μου και μονο αυτο με νοιαζει και για οικονομικους λογους θα παω σε τετρακλινο... Στο κατω κατω το δωματιο για 4 μερες το θελουμε δεν θα το αγορασουμε κιολας προτιμω τα λεφτα να τα βαλω σε εναν λογαριασμο για τα κοριτσια μου....

Τωρα αν ο γιατρος μου ηταν σε δυο μαιευτηρια πρωτα θα τον ρωταγα πια χειρουργεια θεωρει καλυτερα (γενναω με καισαρικη) και μετα το οικονομικο οποτε θα τα εβαζα κατω και θα εβλεπα που θα πηγαινα

Καλησπέρα κορίτσια....!!!! προσπαθώ να θυμηθώ όλα που θέλω να απαντησω αλλά μπααα....

Ελπίζω , να είστε όλες καλά κ τα μωράκια σας.

Πάνω -κατω , βλέπω όλες τα ίδια , πονους στην πλάτη κ μέση , αυπνίες , συσπασούλες

Arma , ηρεμία κ ξεκούραση τωρα....κι όλα καλά θα πανε.

Κι εμενα πετρωνει που κ που η κοιλιά μου , οταν δυσκολευομαι αρκετά , παιρνω μαγνήσιο

Απο πράγματα , κι εγω δεν πήρα πολλά ...κρεββατάκι κ σιφινιέρα-αλλαξιέρα, το σετ της παντας και διαφορα άλλα μικρα. Αλλά μου έδωσαν κ πολλά.

Κατα τα άλλα , πηγαμε σήμερα γιατρό κ εκτός απροόπτου , στις 11 Απριλίου , θα ξεμυτίσει ο μπέμπης μας !!!!!! ( με προγραμματισμένη καισαρική βέβαια )

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα ,

arma μου ευτυχώς που όλα πήγαν καλά, κάνε λίγο υπομονή .... ακόμα λίγο έμεινε, τι βιαστικό μωρό κ αντε να του εξηγήσεις ότι τόσο καλά όσο περνάει τώρα δεν θα ξαναπεράσει ποτε στην ζωή του...

mammy με το καλό ελπίζω να μας έχεις καλα νέα !

tzamin τώρα βρήκε ό άντρας σου να έχει αυτό το ταξίδι ... δεν γίνεται να το ακυρώσει; θα πάει οπωσδήποτε;

Dimista και della ωραια θα είναι να συναντηθείτε την επόμενη φορά !

Αντζέλικα, από πραγματάκια κ εγω δέχομαι ότι μου δίνουν , ότι γλιτώσουμε όπως λένε τα περισσότερα κορίτσια, αν κ τα περισσότερα τα έχω απο τον Άγγελο.

Kitty , πλησιάζει η ημερομηνία σου, ευχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τότε !

tzitzina, ηλιοδώρα, αννα φιλάκια πολλά χαίρομαι που είσαστε καλά!

Τι λετε μανουλοβρυκολακίνες πάμε για κανένα καφεδάκι γύρω στις 4.00 που ξυπναμε όλες :tongue:. Οι υπόλοιποι θα κοιμούνται , δεν θα ενοχλήσουμε κανεναν ούτε θα καταλάβει κανείς ότι λείπουμε...

Ο μικρός μου ευτυχώς είναι καλά, έκανε μόνο εκείνον τον πυρετό το απόγευμα κ τίποτα άλλο, δεν ξέρω που οφειλόταν αλλα αφού πέρασε ok

Εγω έχω τρελό συνάχι κ αγχώνομαι μην γεννήσω κ κολλήσω το μωρό :(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Να είστε κι εσείς όλες καλά! Είμαι σαφώς καλύτερα και ελπίζω να συνεχισω έτσι..Λοιπόν το Ρέα δεν παίζεται! Τις προηγούμενες 2 φορές όπως σας είχα πει είχα νοσηλευθεί στο Μητέρα και ήταν χάλια(το ήξερα βέβαια και από την γέννα..). Τώρα ήταν όλα άψογα. Η αίουσα τοκετών φανταστική(εκεί με έιχαν μέχρι να ηρεμήσουν οι συσπάσεις) ολο το προσωπικό φοβερό, ευγενέστατο, το δωμάτιο ωραίο μόνο που είναι λίγο μικρό το τρίκλινο αλλά εγώ ήμουν μόνη, αυστηρό επισκεπτήριο οπότε και πολύ ησυχία,το φαγητό..κολασηηηηηηη! Απιστευτες ποσότητες αλλά και τέλειες γεύσεις. Το κυριότερο όμως..πληρώσαμε 350 ευρώ και για τις ίδιες μέρες στο Μητέρα με ίδιες εξετάσεις είχαμε πληρώσει 580:shock::shock::shock: Λογικό αφού η βραδιά στο Ρέα έχει 113 ευρώ και στο Μητέρα 200!

Άννα μου μια χαρά αναπτύσεται η μικρή σου! Εμένα ο μπεμπάκος 32 εβδομάδες ήταν 1830. Μπορείς να το βλέπεις κι εδώ που έχει τους μέσους όρους http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart. Όσο για τον λώρο έχω ακούσει ότι όσο είναι μέσα στην κοιλιά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι κατά την ώρα του φυσ/κου τοκετού όπυ μπορεί να ζοριστεί το μωρό οπότε η λύση εκεί είναι καισαρική. Αφού εσύ θα κάνεις έτσι κι αλλιώς καισαρεική δεν υπάρχει θέμα!

Ηλιοδώρα τελικά σου αυξήθηκαν οι ταχυπαλμίες με το χαπι? Ελπίζω να είσαι καλύτερα. Να κοιτάς να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς.Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις συσπάσεις.

Ατζέλικα ό,τι μπορείς να γλιτώσεις από αγορές καλά είναι. Εγώ ειδικά τώρα δεν έχω αγοράσει τίποτα. Ρουχαλάκια μου έφεραν άπειρα καθώς και σεντονάκια κλπ. Έπιπλα τα έχω ήδη από το κοριτσάκι μου.

della εντάξει, η ποσότητα που πέρνεις είναι πολύ μικρή. Εγώ πέρνω 1/4 ανα 1 1/2 ώρα ή ανα 2. Εγώ θα το παίρνω μέχρι την 36 μάλλιν επειδή το πέρνω πολύ καιρό.

Ania μου φαίνεται ότι θα βγάλεις παίδαρο ε??? Μπράβο! Χάρηκα πολύ που είναι καλύτερα ο μικρός σου. Ελπίζω να σου φύγει κι εσένα το συνάχι γρήγορα.

Τα φιλιά μου σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που δεν σχολίασα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...