Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Nina-Nana.χρόνια πολλα !!!! να χαιρεσαι την οικογενεια και να περνατε πάντα καλά !!!!!!!!!!!!!

το τραπεζι που εκανες ....τελειο!!! ετρεξαν τα σαλια μου !!!!!!

Δεν ξερω τι να κανω με το ωραριο ....τωρα ας πουμε κοιμαται (κοιμηθηκε κατά τις 4)..αν τον ξυπνησω κατά τις 6 -που δεν ξυπναει κιολας- στις 9 θα παει παλι για υπνο , με το ιδιο αποτέλεσμα.Μια μερα κοιμηθηκε στις 3 το μεσημερι κ ξυπνησε 1 50 !!!!!!!

θα προσπαθήσω σημερα ....κ βλεπουμε

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές!

Προσπάθησε να τον ξυπνήσεις κι ας κοιμηθεί οτι ωρα θελει για βραδυ.

Εχει διάθεση για παιχνίδι; Αιματολογικές εχει κανει;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα τελευταια τον θελει...αλλα ειλικρινα με ενοχλεί πολύ να μου κανουν παραπονα στον παιδικο .το θεμα είναι ότι ο Διονυσης παραλο που είναι 8 μηνες μεγαλύτερος,συνεχεια φωναζει ,φτυνει κ τα ιδια κανει κ ο δικος μου αφου μαθαινει να κανει διαολιες,πως να μην τον θελει?

Σε αυτήν την ηλικια ειναι σχετικα ευκολο να κουμανταρεις τις παρέες του αλλα σκέψου οτι δεν μπορείς να το κανεις για πάντα. Ενδεχομένως κι αργότερα στο σχολειο να κανει παρέα με ζωηρά παιδια και δεν θα μπορείς να επεμβεις. Σίγουρα μιμείται πολυ οτι συμπεριφορά βλέπει αλλα δίνοντας και περνώντας απο τη σχέση με τον Διονύση θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Ο ένας θα γίνει λιγο πιο ζωηρος κι ο άλλος θα ηρεμήσει λιγο. Εσυ πρέπει να του λες ποιο ειναι το σωστο να κανει στο σχολειο αλλα δεν μπορείς να ελέγξεις με ποιο παιδάκι θα κολλήσει και θα θελει για παρέα. Ο παιδικός σταθμός καλα θα κανει να κουμανταρει το Διονύση αντί να παραπονιέται σε εσένα. Αντε γιατι σε έχουν πρήξει και εσένα!

QVjlp3.png

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές!

Προσπάθησε να τον ξυπνήσεις κι ας κοιμηθεί οτι ωρα θελει για βραδυ.

Εχει διάθεση για παιχνίδι; Αιματολογικές εχει κανει;

ναι,και βεβαια εχει διαθεση για παιχνιδι.καθε μερα παμε κουνιες -εκτος βροχης- ,παει βολτες με το μετρό,όλα κανονικά.ισως κουράζεται κ στον παιδικο και παει το 12ωρο σερί

Αιματολογικές ? όχι:-( λες να πρεπει ?παντως και περσι που το εκανε ένα διαστημα, ειχα ρωτησει τον παιδιατρο και μου ειχε πει ,αφου η διαθεση είναι καλα κλπ,δεν χρειαζεται

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Σε αυτήν την ηλικια ειναι σχετικα ευκολο να κουμανταρεις τις παρέες του αλλα σκέψου οτι δεν μπορείς να το κανεις για πάντα. Ενδεχομένως κι αργότερα στο σχολειο να κανει παρέα με ζωηρά παιδια και δεν θα μπορείς να επεμβεις. Σίγουρα μιμείται πολυ οτι συμπεριφορά βλέπει αλλα δίνοντας και περνώντας απο τη σχέση με τον Διονύση θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Ο ένας θα γίνει λιγο πιο ζωηρος κι ο άλλος θα ηρεμήσει λιγο. Εσυ πρέπει να του λες ποιο ειναι το σωστο να κανει στο σχολειο αλλα δεν μπορείς να ελέγξεις με ποιο παιδάκι θα κολλήσει και θα θελει για παρέα. Ο παιδικός σταθμός καλα θα κανει να κουμανταρει το Διονύση αντί να παραπονιέται σε εσένα. Αντε γιατι σε έχουν πρήξει και εσένα!

Φυσικά το ξερω ότι πάντα θα υπάρχουν και πιο ζωηρά παιδιά ή και πιο ήσυχα και θα είναι το δικό μου το πιο ζωηρό ,και δεν μπορείς πάντα να επεμβαίνεις.Ισως δεν το ξεκαθάρισα,αλλα κυρίως με ενδιαφέρει πως να χειριστώ το θέμα με την μητερα του Διονύση, η οποία φαίνεται να μην καταλαβαίνει και να μην δίνει σημασία στις παρατηρήσεις της δασκάλας.

Εγώ,να της αναφέρω κάτι ?

οσο για τον παιδικό,το ιδιο μου ειπε κ ο αντρας μου....ότι επρεπε να της πω,οτι αφου τα παιδια συναντιούνται μόνο εκεί ,εκείνη πρέπει να βαλει τον Διονύση σε τάξη.Πιστευω ότι αν δεν ηξερε ότι γνωριζόντουσαν από πριν ,δεν θα το εκανε θέμα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα σας, μπήκα πριν φύγω για την δουλειά για να ευχηθώ στην Νινα-Νανα χρόνια πολλα για την γιορτη της!

Οτι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Θα τ πούμε το απόγευμα, καλη συνέχεια!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

εντάξει.....δεν ξέρω τι να πω......η κοπέλα (μαμά Διονύση).....δεν....

όπως είμασταν στις κουνιες .ο Διονύσης ενοχλούσε τον Ισαάκ και δεν άντεξα......της ειπα ότι η δασκάλα ειπε ότι συνέχεια τον ενοχλεί κλπ κλπ

εεε.....έπεσε από τα συννεφα....μα δεν μου είπε τίποτα μου λεει....δεν ξερω ..

ε,πως δεν ξερεις της λεω ? δεν σου ειχε πει οτο δερνει τα παιδια?

ναι,λεει πριν ένα μηνα

και θα στο λεει κάθε μερα ?της λεω κι εγω

τίποτα...απαθέστατη....''μα τον αγαπάει τόσο τον Ισαάκ''

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Ένα εφιαλτικό 3ήμερο πέρασε και επιτέλους μπορώ να είμαι χαρούμενη γιατί μπήκαν τα καινούρια αλουμίνια...μετά από πολλές αναποδιές καταφέραμε να τελειώσουμε σήμερα το μεσημέρι και φυσικά μετά ακολουθεί τρελλό καθάρισμα!!!

Είχα κανονίσει να έρθει η γυναίκα που με βοηθάει από το πρωί και ξεκινήσαμε. Άρχισε πάλι να θυμίζει σπίτι αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Αύριο περιμένω τον ηλεκτρολόγο για να συνδέσει το διακόπτη του ρολλού και μεθαύριο πάλι τη γυναίκα για τα υπόλοιπα (κουζίνα 3ο υπνοδωμάτιο μπαλκόνια και να στρώσουμε επιτέλους τα χαλιά μας) και την Κυριακή αν δεν έχω καταρρεύσει λέω να στολίσω το σπίτι για τις γιορτές. Μάλλον θα κάνω και αυτό και λέω να καταρρεύσω μετά με την ησυχία μου!!!

Καλημερα κοριτσια.Ειμαι ξυπνια εδω και καμια ωρα.Γενικα τους τελευταιους μηνες με τοσες αλλαγες στα εργασιακα δεν κανω και τον καλυτερο υπνο.

Στην καινουρια δουλεια εννοειται οτι δεν εχω συνηθισει αλλα προσπαθω.Για τον Δεκεμβριο μου εχουν βαλει μονο πρωινα και καθε μηνα θα προσπαθω γι αυτο οσο μπορω.Ορισμενοι ειναι πολυ ενταξει και ορισμενοι ειναι για κλωτσιες.

NXbrp3.png

Ο Κωνσταντινος καθε μερα και μου φαινεται μεγαλυτερος.Μιλαει συνεχεια(απο μενα το πηρε αυτο),ειναι πολυ ζωηρος αλλα και πολυ τρυφερος.Στο σχολειο περναει πολυ ωραια και θελει να πηγαινει αλλα το πρωι που ξυπναμε δεν λεει να ξεκολλησει απο το κρεβατι.

Κιττυ,ο Κωνσταντινος το μεσημερι δεν κοιμαται(τις καθημερινες γιατι το ΣΚ τον βαζω οπωσδηποτε).Οποτε μετα τις 19.30 μπορει ανετα να κοιμηθει ως το αλλο πρωι στις 06.45.Αν προσπαθουσες να μην κοιμηθει με παιχνιδια;η να τον βγαλεις εξω εκεινη την ωρα;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Ο Κωνσταντινος καθε μερα και μου φαινεται μεγαλυτερος.Μιλαει συνεχεια(απο μενα το πηρε αυτο),ειναι πολυ ζωηρος αλλα και πολυ τρυφερος.Στο σχολειο περναει πολυ ωραια και θελει να πηγαινει αλλα το πρωι που ξυπναμε δεν λεει να ξεκολλησει απο το κρεβατι.

Κιττυ,ο Κωνσταντινος το μεσημερι δεν κοιμαται(τις καθημερινες γιατι το ΣΚ τον βαζω οπωσδηποτε).Οποτε μετα τις 19.30 μπορει ανετα να κοιμηθει ως το αλλο πρωι στις 06.45.Αν προσπαθουσες να μην κοιμηθει με παιχνιδια;η να τον βγαλεις εξω εκεινη την ωρα;

Καλησπέρα,

Della, εχω παρατηρήσει ότι κυρίως τις μέρες του παιδικού , το παει ανα 12ωρο.Αν ξυπνήσει στις 5 το πρωι κοιμάται στις 5 το απόγευμα ,αν ξυπνήσει στις 6,το ίδιο.Για βόλτα δεν νομίζω γιατι μετά τον παιδικό ,παμε κουνιες και κάθεται minimum μια ωρα ,μπορεί και παραπανω.οποτε το απόγευμα δεν θελει να ξαναβγεί,κανει κ κρυο,σκοτεινιάζει κ νωρίς..τελοσπάντων ,θα δούμε.

τωρα κοιμάται ...τον εκανα μπανιο κ κοιμήθηκε αμεσως,γιατι αλλωστε περιμένει να παει στο πάρτυ

Στη δουλεια ...τι να κάνεις ,παντού υπάρχουν κ συννενοήσιμοι άνθρωποι κ στραβόξυλα.απλά θα τους μάθεις κ θα είναι όλα πιο εύκολα

εχεις δικιο ,κάθε μερα φαινονται και μεγαλύτερα ....και το τι λένε....

:P:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσιααααα!! Τι κάνετε??? Με θυμάστε?:tongue: Έχω πολύ καιρό να γράψω, αλλά τα δικά σας τα διάβαζα. Έμπαινα από το κινητό γιατί δεν είχα υπολογιστή, αλλά από εκεί δεν μπορώ να γράψω και πολλά.

Αν δεν κάνω λάθος είναι όλα τα παιδάκια καλά έτσι? Δεν έχουμε αρρωστούλια στην παρέα μας. Καλό αυτό.

Dimista, εσείς? Για να σε παρηγορήσω ενώ πέρυσι τραβάγαμε τα ίδια με την Ειρήνη (ήταν άρρωστη κάθε εβδομάδα), φέτος που είναι ο δεύτερος χρόνος, αν εξαιρέσεις λίγο βήχα, γενικά είναι καλύτερα. Οπότε κάνε υπομονή.

Della κάθε αρχή και δύσκολη. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και μη δίνεις σημασία σε αυτούς που δε χρειάζεται...Δεν υπάρχει λόγος να χαλάς το χρόνο σου.

Βιβή κάνε κουράγιο. Σε λίγο θα απολαμβάνεται το σπιτάκι σας όλοι μαζί, όπως το θέλετε...

Κιττυ δυστυχώς, δεν μπορούμε να διαλέξουμε με ποιο παιδάκι θα κάνει παρέα το δικό μας. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο όταν βλέπεις ότι στο ¨χαλάνε¨, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Προσπαθούμε να τους διδάξουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα όλα παίρνουν το δρόμο τους.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzamin γύρισε ο καλός σου ή ακόμη είναι ταξίδι?

Nina-Νana, ο χειμώνας δυστυχώς είναι λίγο ξενέρωτος και μας κλείνει μέσα. Σκοτεινιάζει και νωρίς..Αρχίζει και το κρύο...Και εγώ δεν είμαι πολύ του σπιτιού και αν περάσουν μέρες χωρίς να κάνω κάτι νευριάζω. Απλά και η μικρή κοιμάται νωρίς με τον παιδικό, οπότε δεσμευόμαστε λίγο..

Lila's mom, πως τα πας με τα χέρια σου?

Julie τι κάνετε συνονόματές μας?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Στολίσατε κορίτσια?? Εμείς σήμερα. Εγώ δηλαδή γιατί ο καλός μου έχει σπάσει το χέρι του και δεν μπορεί να κάνει και πολλά. ('Οχι ότι και πριν του άρεσε να στολίζει το δέντρο, αλλά τώρα έχει και δικαιολογία :?). Το καλό είναι ότι επειδή δεν μπορεί να δουλέψει είναι περισσότερο στο σπίτι. Το κακό είναι αυτό ακριβώς..ότι δεν μπορεί να δουλέψει..

Για το δέντρο θέλω να πάρω και νέα στολίδια γιατί τώρα έχω αρχίζει και βάζω και παιδικά. Επίσης θέλω να παρω διάφορα για το σπίτι...Βέβαια δε θα πάρω και πολλά (ρημάδα κρίση), κάτι λίγα έτσι για ανανέωση!!

Κατά τ'αλλα, τρέχουμα από γενέθλια σε γιορτή και τούμπαλιν!! Έχουμε ένα δίμηνο σχεδόν, που κάθε Σ/Κ έχουμε και καπου να πάμε. Χθες είμασταν σε παιδότοπο (πάρτυ) και το άλλο Σάββατο έχουμε πάρτι σε σπίτι..Δεν τα προλαβαίνω...Και πολλά λεφτά σε δώρα...Είναι και αυτός ο παλιομήνας που έρχονται όλα...Τέλη, ασφάλειες, σήματα...Πάλι καλά που λόγω γιορτών το mood (τρομάρα μου, χιχιχι) είναι ανεβασμένο!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...