Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzaminnnnnnn, χαίρομαι που επιτέλους κάποια το σκέφτεται...

Εγώ είμαι στο club μόνη μου τόσο καιρό.

Πέρα από την πλάκα, και δεδομένου ότι εγώ έχω την εμπειρία της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με την αδερφή μου (6 χρόνια!), μπορώ να καταλάβω απόλυτα αυτό που λες. Και έχω να προσθέσω και άλλη μια παράμετρο στο όλο θέμα. Όσο θα μεγαλώνει η διαφορά ηλικίας θα μεγαλώνουμε και εμείς. Εγώ τώρα βλέπω μεγάλη διαφορά στις αντοχές μου σε σχέση με την πρώτη φορά.

Για μένα αυτά ήταν που μέτρησαν στην απόφαση να κάνω το δεύτερο τόσο σύντομα και δεν το έχω μετανιώσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα, χα Τζαμίν λες και γράφεις τις σκέψεις μου! Εγώ είμαι μέσα για το κόμμα.

Εν τω μεταξύ κι η δικιά μου έχει κόλλημα με την Peppa! Αν με το καλό έρθει δεύτερο θα χρησιμοποιήσω κι εγώ τον George για να την πείσω :D

Βασικά τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορέσω να τελειώσω με δυο παιδιά το διδακτορικό, κι ακόμα το πιστεύω, αλλά το να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα παιδιά μου είναι για μένα πιο σημαντικό. Επίσης όπως λες Τζαμίν όσο απομακρύνομαι από την μωρουδιακή φάση τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται να το πάρω απόφαση να τα ξανακάνω όλα από την αρχή. Άσε που όταν κάνουμε σχέδια πάντα ανατρέπονται, μπορεί να αρχίσουμε τώρα τις προσπάθειες και το μωρό να μην έρχεται κτλ κτλ. Βέβαια ο άντρας μου επειδή δεν θέλει να παρατήσω το phd δεν πείθεται να προσπαθήσουμε, μου λέει να περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη τουλάχιστον, αλλά θα βρω εγώ τρόπο να τον πείσω ;)

6237481d19.png

Ουφ κούραση σημερα. Είχα τραπεζι τα πεθερικά μου και τον θείο του άντρα μου και μόλις κάθισα απο το πρωι. Η μικρη μόλις κοιμήθηκε ξερή, επειδη δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι νυσταζε παρα πολυ.

Κοριτσια εμείς είπαμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για δεύτερο μετα τα γενέθλια της μικρής. Οχι οτι ειναι κατι ιδιαίτερο τοτε απλα έχουμε αλλα θέματα μέχρι τοτε. Κατι τα οικονομικά, κατι οτι δε θέλω πολυ μικρη διαφορα ηλικίας (το αντίθετο απο εσάς), κατι άλλες προτεραιότητες, το αφήνουμε προς το παρόν.

Ετσι κι αλλιώς εμείς 6 αδέρφια, ειμαι πιο δεμένη απο ολους με την αδερφη μου που έχουμε 16 χρόνια διαφορά! Ο άντρας μου εχει με τη αδερφη του 2,5 χρόνια διαφορα και δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις. Ειναι στους ανθρώπους η χημεία, οχι στα χρόνια διαφοράς που έχουν.

Δεν υπαρχει κανόνας μεταξυ των σχέσεων, μακάρι να υπήρχε! Ολα εξαρτώνται απο τον οικογενειακό προγραμματισμό που θελει ο καθένας να εχει (οικονομικοί παράγοντες, βοήθεια απο το περιβάλλον, επαγγελματική κατάσταση, σχέση με υπάρχον παιδι, σχέση με σύζυγο, τι θελει κι αυτός κτλ). Σίγουρα δεν υπαρχει σωστο ή λαθος! Παντως δεν ξερω για εσάς εγω απολαμβάνω τόσο πολυ την μικρη μου, κάθε μέρα, και θεωρω ευλογία οτι μέχρι τώρα έχω ζησει μαζι της χωρις άλλη εγκυμοσυνη κι αλλο μωρο στο σπιτι. Δε λέω οτι δε θέλω γενικώς αλλα αισθάνομαι οτι τη χαίρομαι πολυ ετσι.

Dimista Άγγελο τον λένε.

Della κανε λιγο υπομονη! Σύντομα θα ειναι ολα καλύτερα, ειμαι σιγουρη θα μάθεις πολυ γρήγορα τον τροπο που δουλεύουν και θα τους γνωρίσεις καλύτερα. Ισως αργότερα αρχίσεις να περνάς πιο καλα κι απο την προηγούμενη δουλεια σου ;)

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσια.Εχω δυο μερες αδεια σημερα και αυριο και ειμαι σπιτι.

Στη δουλεια δεν εχω ακομα καμια αλλαγη.Νιωθω οπως ενιωθα απλα προσπαθω να κανω κουραγιο οσο μου εχει απομεινει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρος ολοενα και μεγαλωνει και αλλαζει πολυ.Την Τεταρτη ημουν απογευμα.Γυρναω απο τη δουλεια και μου λεει:μαμα εφαγες;-οχι του απανταω.Θα φας μαμα;-ναι του λεω.Και μου λεει με μια φυσικοτητα:να σου βαλω να φας;Με ελιωσε το παιδακι μου.Ηθελε να μου βαλει φαγητο οπως του βαζω εγω οταν ερχεται απο τι σχολειο.

NXbrp3.png

Η ιδεα ενος δευτερου παιδιου εμενα με ξετρελαινει.Θα το ηθελα πολυ κι εγω και ο αντρας μου.Ωστοσο,στη φαση που ειμαστε τωρα με ολο αυτι που εχει συμβει στη δουλεια και μεχρι να βρω τροπο να τακτοποιησω τα πραγματα,το εχω αναβαλλει.Βεβαια,φοβαμαι και το γεγονος οτι μετα μπορει να μην ερχεται αλλα τωρα δεν θα αντεχα και τις ορμονες της εγκυμοσυνης.Ηδη νιωθω χαλια με ολα αυτα που μου εχουν συμβει,θα ηθελα να ειμαι πιο ηρεμη αν ερθει ενα μωρο.

NXbrp3.png

καλησπερα σας,

κι ο Ισαακ τρελαινεται για την πεππα κ τον τζωρτζ..κι εμενα μ αρεσει γιατι δειχνει πραγματικες οικογενειακες δραστηριοτητες...βεβαια με την βροχη ηθελε να πηδαει στους νερολακους οπως η πεππα κ ο τζωρτζ.

εμεις δεν σκεφτομαστε για 2ο...και γενικα δεν το βλεπω δυνατο..δεν εχουμε δουλεια..οποτε μεχρι να τακτοποιηθουμε σχετικα κλπ κλπ.....

το εχω βγαλει απο το μυαλο μου κ δεν σταναχωριεμαι πια...απλα απολαμβανω τον γιο μου!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Kitty κι εμένα πηδαει στους νερόλακους με τις γαλότσες της. Η βροχή ειναι απο τα αγαπημένα της. Που τη δείχνει την πεππα;

Della καλη ξεκούραση, να χαρείς το μικρο σου διάλειμμα. Φοβερή ατάκα ο γιος σου!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Απίστευτη καταιγίδα πρωί πρωί ε? Ακριβώς την ώρα που πρέπει να κινηθούμε για τις δουλειές-σχολείο. Και το αυτοκίνητό μου με λαμπάκι βενζίνης αναμμένο κι εγώ με ? 5. Ευτυχώς δεν μείναμε.

Nina nana εμείς το βλέπουμε στο youtube. Κι εμένα μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει πάντα πράγματα που κάνει η οικογένεια μαζί και με τον μπαμπά σε πολύ ενεργό ρόλο στις δραστηριότητες. Στα περισσότερα παιδικά δεν είναι καν ο μπαμπάς μέσα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα...

Απίστευτη καταιγίδα πρωί πρωί ε? Ακριβώς την ώρα που πρέπει να κινηθούμε για τις δουλειές-σχολείο. Και το αυτοκίνητό μου με λαμπάκι βενζίνης αναμμένο κι εγώ με ? 5. Ευτυχώς δεν μείναμε.

Nina nana εμείς το βλέπουμε στο youtube. Κι εμένα μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει πάντα πράγματα που κάνει η οικογένεια μαζί και με τον μπαμπά σε πολύ ενεργό ρόλο στις δραστηριότητες. Στα περισσότερα παιδικά δεν είναι καν ο μπαμπάς μέσα.

ακριβώς :P:p το δειχνει και στο σταρ καθε Κυριακη (αν δεν κανω λαθος) ,στις 9 το πρωι

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ευτυχως το ΣΚ δεν δουλευω οποτε θα ειμαι εδω με τον μικρουλη μου.

Κι εμεις πεπα φανατικα!Εχουμε παρει ενα dvd,εχουμε κατεβασει 10επεισοδια απο το youtube και φυσικα στο star!Η πλακα ειναι οτι οταν τη βλεπει γρυλιζει κι αυτος!

Τρελαινεται και για mickey mouse,ακατα μακατα και ζουζουνια!Τα μαθαμε κι εμεις πια!

Καλο βραδυ ομορφοκοριτσα!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, ευτυχώς έφτασε Παρασκευή, άλλη μια βασανιστική λόγω δουλειάς έφτασε στο τέλος της.

Δεν έχω διάθεση καθόλου με έχει πάρε πολυ απο κάτω με την δουλεια, περιμενω τις γιορτές μπάς και πάρω άδεια και ξεκουραστώ λίγο.

Kitty, πως τα πάτε με τον παιδικο? εσύ τι έκανες με την δουλεια? να κανονισουμε μήπως παμε κανέναν παιδοτοπο.

Della, θα χαρείς τον γιοκα σου το Σ/Κ, τι ωράρια δουλεύεις τελικά?

Τζαμιν, χαμός με την βροχή, ευτυχώς ήμουνα σπίτι εκείνη την ημέρα!

Μόλις κοιμήθηκε η Λιλα μου στην αγκαλιά μου και πάω και εγω σιγα σιγα, καλο βραδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!Καλά είστε?Ο Κωνσταντίνος όλη την βδομάδα ήταν άρρωστος.Είχε στοματίτιδα για δεύτερη φορά και 39 πυρετό.Με έχουν κουράσει οι ιώσεις. Ήξερα ότι την πρώτη φορά στον σταθμό θα μας φέρνει ιώσεις αλλά δεν περίμενα τόσο συχνά.

Και ο δικός μου βλέπει Πέππα από το Ίντερνετ και του αρέσει πολύ!Και πριν αρχίσει λέει και αυτός είμαι η Πέππα το γουρουνάκι και αυτός είναι ο μικρός μου αδελφός κτλ.Στο star πότε το δείχνει?Και τι ώρα?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...