Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Σημερα ηταν ωραία αλλα κουραστική μέρα. Το πρωι ηρθε η φίλη της κόρης μου με την κοπέλα που την προσέχει (έχουμε γίνει φίλες πλέον) και περάσαμε πολυ ωραία. Έμειναν και το μεσημέρι και φαγαμε μαζι. Το απόγευμα πήγαμε παρκο και μετα ηρθε η απο κατω μας με την κορη της. Αύριο έχω γυναικα για καθάρισμα και σίδερο.

Ποτε θα στολισετε;

Ελπίζω να στολίσω προς το τέλος του μήνα. Και λέω ελπίζω γιατί περιμένω να μας φέρουν τα αλουμίνια και το σπίτι θα γίνει...(τα αλλάζουμε όλα), οπότε τότε που θα μπουν θα μπορώ και να στολίσω γιατί πριν δεν έχει νόημα...για τον ίδιο λόγο δεν έχω στρώσει ακόμη. Ευτυχώς δεν έχει κρυώσει ακόμη ο καιρός!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας,

ελπιζω να ειναι καλα όλα τα παιδακι...εμεις πάλι βήχα...κι ο καιρός μια ετσι,μια αλλιώς

Tzamin,φανταστικό το κρεβάτι της Ελενας!!! με γεια !!!!!!!!!!

κατα τα αλλα τα ιδια.....χθες ο Ισαακ κοιμηθηκε στις 5 το απογευμα κ ξυπνησε στις 6 20 το πρωι !!!! καθε πρωι ξυπναει 6 20-6 30 και λεει ''ανοιξε το χολείο ? πάμε ?

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα .....

Βιβή ρίξε μια ματιά στο Ibis London Blackfriars εδώ το οποίο είναι κοντά στο κέντρο, σχετικά καλό και αρκετά οικονομικό (100-130 / διανυκτέρευση). Η Ibis έχει αρκετά ξενοδοχεία στο Λονδίνο και πολύ οικονομικά οπότε ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα. Απλά το Blackfriars είναι το πιο κεντρικό (αν και 2-3 ακόμη είναι πολύ κεντρικά). Πριν προχωρήσεις όμως με την κράτηση (σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο να τσεκάρεις πάντα και την booking.com και tripadvisor.com. Την booking γιατί μερικές φορές έχει καλύτερες τιμές και την tripadvisor για τα σχόλια των επισκεπτών.

'Αλλα ξενοδοχεία που μπορείς να δεις είναι το Holiday Inn, The Hotel Russell, The Sanctuary House Hotel, Premier Inn Waterloo & Premier Inn County Hall, Park Plaza Riverbank London. Είναι όλα κεντρικά και σχετικά οικονομικά (150-200 / διανυκτέρευση). Οι τιμές που αναφέρω είναι Φεβρουαρίου 2014.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Tzamin πως τις πέτυχες τόσο χαμηλές τιμες; Με early booking μονο ή ισχύουν συνεχώς; Βέβαια έχουμε φτάσει να θεωρούμε οικονομικό το 150-200 χαχα! Για Λονδίνο πράγματι ειναι. Ωραίες επιλογές όμως, μπράβο! Νομίζω μονο το holiday inn και το the hotel Russell στο tripadvisor δεν έχουν καλές κριτικές.

Κι εμάς μας λείψατε παντως, ξέχασα να το γράψω χτες. Μπράβο στην Ελενα για την μνήμη της! Αυτα έγιναν το καλοκαίρι, απίστευτο που τα θυμήθηκε!!!!

QVjlp3.png

Καλημερα σας,

ελπιζω να ειναι καλα όλα τα παιδακι...εμεις πάλι βήχα...κι ο καιρός μια ετσι,μια αλλιώς

Tzamin,φανταστικό το κρεβάτι της Ελενας!!! με γεια !!!!!!!!!!

κατα τα αλλα τα ιδια.....χθες ο Ισαακ κοιμηθηκε στις 5 το απογευμα κ ξυπνησε στις 6 20 το πρωι !!!! καθε πρωι ξυπναει 6 20-6 30 και λεει ''ανοιξε το χολείο ? πάμε ?

Δεν εχει περάσει καθόλου ο βηχας;

Πολυ χαίρομαι που του αρέσει πλέον το σχολείο. Φαντάζομαι σου εχει φύγει το άγχος ε;

Βρε κοριτσια με τούτα και με εκείνα συνειδητοποίησα οτι έχω να γράψω στο parents για το θηλασμο ακριβώς 1 μήνα!!!!!!!!

Γιορτάζει κανεις σημερα; Εγω έχω μονο τον αδερφό μου.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κιριτσια.Εχω μερες να μπω και να γραψω αλλα ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος.Πηγα στην καινουρια δουλεια τη Δευτερα και ειμαι χαλια.Δεν ξερω κανεναν,δεν ξερω τον τροπο που δουλευουν,δεν ξερω τους χωρους και επιπλεον αν και εχω 13 χρονια προυπηρεσια με αντιμετωπισαν ως καινουρια.Ολη μερα εκει κρατιεμαι και το παιζω ανετη και μολις φτασω σπιτι κλαιω.Εχω πιασει πατο.Δεν.ξερω απο που να πιαστω να δω κατι θετικο εκει.μεσα.

NXbrp3.png

Κατα τ'αλλα,εχει και ο δικος μου βηχα.Στον παιδοδερματολογο που πηγαμε για το σπυρι στο ματι,ηταν λεει απο κουνουπι.Βαλαμε fucicort h και εφυγε.Ειχε βγαλει κθ αλλα τετοια στα ποδια τεραστια σαν κερμα των 2ευρω.Μας εδωσε κι ενα σαπουνι για πλυσιμο και xozal πρωι βραδυ για τη φαγουρα γιατι απο το ξυσιμο τα ματωσε.Καθαρισαμε πλεον.

NXbrp3.png

Δεν εχει περάσει καθόλου ο βηχας;

Πολυ χαίρομαι που του αρέσει πλέον το σχολείο. Φαντάζομαι σου εχει φύγει το άγχος ε;

Βρε κοριτσια με τούτα και με εκείνα συνειδητοποίησα οτι έχω να γράψω στο parents για το θηλασμο ακριβώς 1 μήνα!!!!!!!!

Γιορτάζει κανεις σημερα; Εγω έχω μονο τον αδερφό μου.

Καλημερα σας,

ο βηχας ειχε περασει και ξαναρχισε οχι πολυ..αλλα βηχει

ναι,βεβαια δεν εχω πια αγχος ..θελει πολύ να πηγαίνει

Χρόνια πολλά για τον αδερφό σου!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κιριτσια.Εχω μερες να μπω και να γραψω αλλα ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος.Πηγα στην καινουρια δουλεια τη Δευτερα και ειμαι χαλια.Δεν ξερω κανεναν,δεν ξερω τον τροπο που δουλευουν,δεν ξερω τους χωρους και επιπλεον αν και εχω 13 χρονια προυπηρεσια με αντιμετωπισαν ως καινουρια.Ολη μερα εκει κρατιεμαι και το παιζω ανετη και μολις φτασω σπιτι κλαιω.Εχω πιασει πατο.Δεν.ξερω απο που να πιαστω να δω κατι θετικο εκει.μεσα.

αααχχ...σε καταλαβαινω !!! αλλα πιστευω θα βρεις γρηγορα τους ρυθμους σου:P:p αυτο το να νιωθεις εξω απο τα νερα σου κ εγω δεν το μπορω:-(

και καθε φορα λεω δεν θα κανω παρεες ,δεν θα δεθω ....αλλα δεν γινεται.

ειναι θεμα χρονου Della μου !!!! μια χαρα θα εισαι.θα δεις:P:p:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα!Πως περάσατε το ΣΚ?Εμείς ωραία!Το Σάββατο πήγαμε στην κουμπάρα μας .Γιόρτασε τον άντρα της που γιόρταζε την Παρασκευή.Την Κυριακή ήρθαν τα πεθερικά μου για να μας δουν και μας έφεραν ένα σωρό πράγματα.

Τζαμίν καταπληκτικό το κρεβάτι.Θα είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για την Έλενα.Μακάρι να τα καταφέρετε να πάτε Εδιμβούργο.Ξεκινήστε οικονομίες από τώρα.

Lila's mom χαίρομαι που τα χέρια σου είναι καλύτερα.

Βιβή καλορίζικο το κρεβάτι της Μένιας!

Κίττυ και ο βήχας του δικού μου δεν λέει να σταματήσει.Έχει πιει ένα σωρό σιρόπι ο κακομοίρης.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ντέλλα μην απογοητεύεσαι.Θα προσαρμοστείς κάποια στιγμή.Να είσαι αισιόδοξη!

Νίνα Νάνα να χαίρεσαι τον αδελφό σου!Σταμάτη ή Μιχάλη τον λένε?

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κορίτσια....

Όλα καλά ελπίζω. Εμείς είμαστε υγιείς και πάμε ΣΚ στο χωριό. Είχαμε λίγο δύσκολες μέρες από άποψης εργασίας (πολύ πίεση ο καλός μου στην δουλειά του κι εγώ το ίδιο αφού είμαστε σε φάση ανασκόπησης του έτους και προετοιμασίας της νέας σεζόν). Είχαμε και τα ψυχολογικά μας αφού όπως είναι τα πράγματα η δουλειά με την ψυχολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Είμαστε καλύτερα και ελπίζω για ένα ωραίο ΣΚ στην εξοχή.

Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα παιδάκια ακόμη καλύτερα.

Della μου πώς πάνε τα πράγματα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χτες έκανα μια συζήτηση με την Έλενα για το πώς θα της φαινόταν ένα μωράκι στο σπίτι μας που αν θέλει μπορεί να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Γενικά της περιέγραψα πράγματα που μπορεί να κάνει μα το μωράκι και φέραμε παραδείγματα γιατί έχει δύο φίλες που απέκτησαν πρόσφατα αδελφάκι. Επίσης το αγαπημένο της παιδικό είναι η Πέππα το γουρουνάκι που έχει αδελφό και κάνουν τα πάντα μαζί. Ήταν πολύ θετική και μου είπε ότι θέλει.

Όπως καταλαβαίνεται έχει επανέλθει το θέμα προς συζήτηση :rolleyes:. Όχι τόσο γιατί θέλω τώρα μωρό, αλλά γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρύνεται η ιδέα του δεύτερου. Αν είναι να κάνω κι άλλο, δεν θέλω να έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας.

Σκέφτεται καμία αντίστοιχα, να κάνουμε ένα κόμμα? :tongue:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...