Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Ο Κωνσταντίνος πάλι άρρωστος είναι.Με πολύ βήχα και πυρετό.Βήχα έχει από τον Αύγουστο.Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Το Σάββατο αρρώστησε.Τον πήγαμε παιδίατρο και επειδή δεν θέλει να του δώσει αντιβίωση μας είπε να τον πάμε σε έναν μικροβιολόγο να του κάνει κάποιες εξετάσεις για να δούμε αν έχει κάποιο μικρόβιο στο λαιμό ή αν είναι ίωση.Ό,τι και αν είναι θέλω αυτός ο βήχας να του περάσει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν σου πέρασε το μπούκωμα?Η Έλενα έγινε καλά?Η Μήλος είναι ένα από τα αγαπημένα μου νησιά.Έκανε τελικά μπανάκι?Να ζήσει ο μπέμπης της κουμπάρας σου!

Κίττυ μπράβο στον Ισαάκ που είπε το ποιήμα.Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι η εκδήλωση ήταν πολύ εντυπωσιακή!Τον έβγαλες φωτ.?

Είπε έτσι ο Ισαάκ?Σαν μεγάλος ακούστηκε.Τα λέει όλα?

Ντέλλα φυσιολογική η αντίδρασή σου στο καινούριο νοσοκομείο.Θα προσαρμοστείς όμως μην ανησυχείς!Ζεστή η αγκαλιά της μαμάς σου!Πώς είναι το μάτι του Κωνσταντίνου?

Τζιτζίνα ωραία περάσατε το 3ήμερο μπράβο!Μήπως να την πηγαίνατε και σεις σε μικροβιολόγο όπως θα κάνουμε και μεις με τον Κωνσταντίνο?Ρωτήστε και τον παιδίατρό σας.

Βιβή μπράβο για το δώρο που έκανες στον άντρα σου και τον έκανες και ενθουσιάστηκε!Η Μένια μέσα σε όλα θέλει να είναι!Μπράβο της!

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε από Ιταλία και Αυστρία.Περιμένουμε περισσότερα!

Καλό βράδυ!

Γεια σας κορίτσια....

Εμείς είμαστε καλούτσικα. Εγώ ταλαιπωρούμαι ακόμα με το μπούκωμά μου και η Έλενα από το Σάββατο ήταν με 39.5. Ψήθηκε 3 μέρες και από χτες το απόγευμα που της έδωσα τελευταία φορά αντιπυρετικό, δεν ξαναανέβασε πυρετό. Σήμερα σχολείο.

Δήμητρα περαστικά σας.

Παραγγείλαμε χτες το κρεβατάκι της μικρής, αλλά θα το έχουμε σε 6 εβδομάδες... για Χριστούγεννα δηλαδή Είναι αυτό. Ωραίο δεν είναι? Πήρα και την σκηνή και το δεύτερο κρεβάτι από κάτω και σε πολύ καλές τιμές.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι μου κάνετε? εμείς καλά, λίγο καλύτερα με τα χέρια αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, κάνω υπομονή.....

Τζαμίν, πολύ ιδιαίτερο το κρεβάτι της Ελενας, με γεία σας!!! χαίρομαι που είναι καλύτερα!!!

dimista, περαστικά στον Κωνσταντίνο, μήπως ο βήχας είναι αλλεργικός, εμάς σε έντονο βήχα και μπούκωμα μας είχε δώσει ζιρτεκ σταγόνες και soldesanil σταγόνες πάλι.

Νινα-Νανα, περιμένουμε περιγραφές απο το ταξίδι σας, ο καιρός πως ήταν ειδικά στην Αυστρία?

Della, τι έγινε με την δουλειά, πως είναι η προσαρμογή?

ΚΙΤΤΥ, μπράβο στον Ισαακ, πολύ ιδιαίτερες στιγμές!!!

Καλό βράδυ σας εύχομαι!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι βροχή είναι αυτή καλέ σήμερα...ανοίξαν οι ουρανοί!!!

Tzamin πολύ ωραίο το καινούριο σας κρεββάτι! Εμείς πήραμε το καλοκαίρι στη Μένια, γιατί έπρεπε να προλάβει να το συνηθίσει πριν γεννήσω, αφού θα βάζαμε το μωρό στην κούνια της. Εμείς το είχαμε παραγγείλει σε ξυλουργό και πήραμε το στρώμα από τη media. Διάλεξα το λούστρο να είναι ανοιχτό καφέ (δρυς) και πορτοκαλί για να ταιριάζει με το δωμάτιό της.

Τώρα το πρωί έπαιζε με τα παιχνίδια της και μου λέε: κοίτα μαμά έφτιαξα μια τούρτα γενεθλίων! Της λέω μπράβο Μένια φαίνεται πολύ νόστιμη και μου απαντάει...όμως μαμά αν είναι τούρτα γενεθλίων που να είναι τα δώρα???????

Nina-nana το ταξίδι σας μου ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν...είχαμε κάνει ένα ταξίδι παρόμοιο πριν από περίπου 5 χρόνια. Είχαμε πάει Ιταλία και νότια Γαλλία ένα καλοκαίρι (Φλορεντία, Σιέννα, Νίκαια, Μοντε Κάρλο, Μονακό, λίμνη Κόμο και Βενετία). Τέλεια...Στην Αυστρία έχω ιδιαίτερη αδυναμία έτσι και αλλιώς, οπότε σας ζήλεψα λίγο. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ταξιδάκι προς τα έξω το 14. Λέμε για Λονδίνο στην επέτειό μας (16/02).

Βιβή έχουμε κανει το ιδιο σχεδον ταξιδι με εσάς το 2009. Φλωρεντια και τον γύρο της Τοσκάνης, Βενετία, Μονακό, νικαια και Παρίσι. Κινηθήκαμε με τρένο εκτός απο την Τοσκάνη που νοικιάσαμε αυτοκίνητο και πήγαμε κολοντι, μοντεπουλτσιανο, σιενα, λουκα, πιζα κτλ. Απο Παρίσι γυρισαμε με αεροπλανο.

Tzamin σούπερ το κρεβάτι, υπέροχο!!!!

Περαστικά βρε κορίτσι! Άντε να δούμε ποτε θα σας δούμε!!!

Εμείς είμαστε μόνες μας απο τη Δευτέρα, ο αντρας μου σημερα γυρίζει απο Βαρκελώνη. Αύριο όμως φεύγει για Κρήτη. :( Ευτυχώς κάνουμε παρεουλα με την απο κατω μας και την κορη της που λείπει κι ο δικός τους μπαμπάς στην Κίνα.

Dimista περαστικά στον Κωνσταντίνο.

Kitty συγχαρητήρια για το ποίημα του Ισαακ!!! Περήφανη μαμα ε;

Κοριτσια το ταξιδι ηταν υπέροχο, ευχαριστηθήκαμε και τους φίλους μας. Ευτυχώς ηρθε το αυτοκίνητο τελευταία στιγμη γιατι το παλιό δεν ειχε πράσινη κάρτα να βγει απο τη χωρα. Ειναι ντίζελ οποτε κάψαμε ελάχιστα χρήματα σε πετρέλαιο. Ούτε 200 ευρώ τόσες μερες κι απο ανκονα φτάσαμε μέχρι Σάλτσπουργκ και πάλι πίσω. Πήγαμε και σαν μαρινο οποτε η Ελένη πήγε σε άλλες 3 χώρες εκτός της Ισπανίας. :tongue:

Σε γενικές γραμμες πήγαμε Μπολόνια, Βενετία, λίμνη γκαρντα και σιρμιονε, όλη την περιοχή του τρέντο και του τιρολο, Ίννσμπρουκ και σαλτσμπουργκ, σαν μαρινο. Ολα απίθανα. Αυτα!

QVjlp3.png

Μετά απο 2,5 ωρες σίδερο επανέρχομαι για το εξής: ο αρχικός λόγος που απορρίψαμε το ταξιδι (που τελικα πήγαμε) ηταν ο οικονομικός. Ψάχνοντας όμως ανακαλύψαμε οτι δεν ειναι τόσο ακριβό οσο πιστεύαμε. Τα ακτοπλοϊκά βγήκαν οσο περίπου για να πας Πειραιά-Ηράκλειο. Οποία λοιπον σκεφτεται ενα ταξιδι στην ιταλια, το να το κανει δεν ειναι τόσο ανέφικτο οσο ακούγεται. Αν θέλετε μπορω να μπω σε πιο λεπτομερή περιγραφή για μειωση κόστους αν κάποια σκέφτεται ταξιδι. Το μονο μείον ειναι οτι χάνεις 24 ωρες στο πλοιο.

Άλλη λύση ειναι το groupon.gr που εχει πακέτα ταξιδιών για διαφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Νινα νανα πολύ ζήλεψα γιατί έχω να κάνω ένα ωραίο ταξιδάκι από όταν ήμουν έγκυος που πήγαμε Παρίσι. Σκεφτόμασταν να πάμε Εδιμβούργο για Χριστούγεννα αλλά βγαίνουν πολλά τα χρήματα και δεν μας βλέπω :(.

Μόλις συνέλθουμε από την ασθένειά μας θα κανονίσουμε επίσκεψη. Ή θα έρθετε ή θα έρθουμε. Σας μνημονεύουμε πάντως με την Έλενα. Περάσαμε από την πλατεία προχτές και μου έδειξε το μαγαζί με το frozen yogurt και μου είπε "αυτό το τρώει η φίλη μου η Ελενίτσα και η μαμά της η Κατερίνα". "Θυμάσαι μαμά που είχε μπει η Ελενίτσα στο καρότσι κι εγώ την έκανα βόλτα"? Απίστευτη η μνήμη τους ε?

Lila's mom κουράγιο. Μακάρι να περάσει γρήγορα :-(.

Βιβή η μετάβαση στο κρεββάτι ήταν εύκολη? Της έβαλες καγκελάκι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα σας!

Tzamin η μετάβαση στο κρεββάτι ήταν πολύ εύκολη, αλλά έγινε μελετημένα. Δηλαδή, της αγόρασα καινούρια σεντόνια με έντονα χρώματα και cartoon που της αρέσουν, οπότε όταν το είδε στημένο στο δωμάτιό της και στρωμένο άρχισε να χοροπηδάει πάνω από τη χαρά της!!! Της είχαμε πει ότι τώρα που μεγαλώνει δε χωράει στην κούνια και πρέπει να πάρουμε μεγάλο κρεββάτι για μεγάλα κορίτσια κλπ. Το βασικό ήταν να μην υπάρχει πουθενά στημένη η κούνια της, για να μη νομίζει ότι υπάρχει διαθέσιμη αυτή η επιλογή!

Καγκελάκι της έχω γιατί έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο...και μάλιστα παρόλο που είχα το καγκελάκι έχει πέσει 2 φορές, αν το πιστεύεις, από την κάτω πλευρά! Τώρα τελευταία είναι λίγο καλύτερα, αλλά ακόμη δεν έχει μέθει να μένει σκεπασμένη με την κουβέρτα! Μέχρι πέρισυ της φορούσα υπνόσακο, αλλά έτσι δεν πρόκειται να το μάθει ποτέ οπότε ακόμη δεν της έχω βάλει και σηκώνομαι συνέχεια και τη σκεπάζω.

Το μόνο πρόβλημα που ενδεχομένως θα έχετε είναι το ανεβοκατέβασμα από το κρεββάτι. Εμείς ακόμη αυτό δεν το έχουμε ξεπεράσει....αν δεν είναι αρκετά κουρασμένη για να κοιμηθεί είμαστε συνέχεια πάνω κάτω!

Διαφημίσεις

Tzamin έχεις να μου προτείνεις κάτι για Λονδίνο? (λόγω δουλειάς?) ή μόνο για Ελλάδα?

Αν έχει κάποια άλλη κάτι καλό για Λονδίνο...παρακαλώ για τα φώτα σας! Έχω βρει ένα site που δεν ήξερα με φοβερές προτάσεις, αλλά αρκετά ακριβές για διαμονή...

Tzamin έχεις να μου προτείνεις κάτι για Λονδίνο? (λόγω δουλειάς?) ή μόνο για Ελλάδα?

Αν έχει κάποια άλλη κάτι καλό για Λονδίνο...παρακαλώ για τα φώτα σας! Έχω βρει ένα site που δεν ήξερα με φοβερές προτάσεις, αλλά αρκετά ακριβές για διαμονή...

Τα καλα σημεία για διαμονή στο Λονδίνο ειναι εξαιρετικά ακριβά. Γενικώς το Λονδίνο ειναι απο τους πιο ακριβούς προορισμούς του κόσμου.

Έχω ακούσει το intercontinental κανει κάποιες προσφορές κάπου κάπου αλλα σε γενικές γραμμες ειναι δύσκολο να βρεις κατι καλο, σε καλη τοποθεσια και φτηνό. Αν εισαι διατεθειμένη να δώσεις πάνω απο 250 ευρώ το βραδυ έχω 2-3 υπόψιν μου.

Υπαρχει συγκεκριμένος λόγος για Λονδίνο ή εισαι ευέλικτη στους προορισμούς;

QVjlp3.png

Σημερα ηταν ωραία αλλα κουραστική μέρα. Το πρωι ηρθε η φίλη της κόρης μου με την κοπέλα που την προσέχει (έχουμε γίνει φίλες πλέον) και περάσαμε πολυ ωραία. Έμειναν και το μεσημέρι και φαγαμε μαζι. Το απόγευμα πήγαμε παρκο και μετα ηρθε η απο κατω μας με την κορη της. Αύριο έχω γυναικα για καθάρισμα και σίδερο.

Ποτε θα στολισετε;

QVjlp3.png

Τα καλα σημεία για διαμονή στο Λονδίνο ειναι εξαιρετικά ακριβά. Γενικώς το Λονδίνο ειναι απο τους πιο ακριβούς προορισμούς του κόσμου.

Έχω ακούσει το intercontinental κανει κάποιες προσφορές κάπου κάπου αλλα σε γενικές γραμμες ειναι δύσκολο να βρεις κατι καλο, σε καλη τοποθεσια και φτηνό. Αν εισαι διατεθειμένη να δώσεις πάνω απο 250 ευρώ το βραδυ έχω 2-3 υπόψιν μου.

Υπαρχει συγκεκριμένος λόγος για Λονδίνο ή εισαι ευέλικτη στους προορισμούς;

Καλημέρα,

δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά δεν έχουμε πάει ποτέ και το σκεφτόμαστε χρόνια τώρα, αλλά για διάφορους λόγους δεν το έχουμε κάνει! Το ξέρω ότι είναι ακριβός προορισμός, αλλά ελπίζω να βρώ μια φοβερή ευκαιρία! Η άλλη επιλογή είναι Παρίσι, που επίσης είναι ακριβός προορισμός!

Καλημέρα .....

Βιβή ρίξε μια ματιά στο Ibis London Blackfriars εδώ το οποίο είναι κοντά στο κέντρο, σχετικά καλό και αρκετά οικονομικό (100-130 / διανυκτέρευση). Η Ibis έχει αρκετά ξενοδοχεία στο Λονδίνο και πολύ οικονομικά οπότε ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα. Απλά το Blackfriars είναι το πιο κεντρικό (αν και 2-3 ακόμη είναι πολύ κεντρικά). Πριν προχωρήσεις όμως με την κράτηση (σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο να τσεκάρεις πάντα και την booking.com και tripadvisor.com. Την booking γιατί μερικές φορές έχει καλύτερες τιμές και την tripadvisor για τα σχόλια των επισκεπτών.

'Αλλα ξενοδοχεία που μπορείς να δεις είναι το Holiday Inn, The Hotel Russell, The Sanctuary House Hotel, Premier Inn Waterloo & Premier Inn County Hall, Park Plaza Riverbank London. Είναι όλα κεντρικά και σχετικά οικονομικά (150-200 / διανυκτέρευση). Οι τιμές που αναφέρω είναι Φεβρουαρίου 2014.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...