Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Ντέλλα να χαίρεσαι τον μικρό σου !Δεν θυμόμουνα ότι έχει 2 ονόματα.

Αυτό με το skip θυμάμαι που το είχες γράψει.Όταν ο μικρός μου δοκίμασε "harpic" θυμήθηκα τον δικό σου.

Βιβή πράγμαατι έχει γίνει μόδα.Και η μαμά μου ήταν άρρωστη.

Lila's mom είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος.

Σήμερα είμαι και γω πολύ καλύτερα από χτες,αλλά,αρρώστησε ο άντρας μου μέχρι και πυρετό έκανε.:(

Δυστυχώς κλειστήκαμε μέσα.Το χειρότερο 3ήμερο!

Κορίτσια μην ξεχάσετε να αλλάξετε τα ρολόγια σας!

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν. Δήμητρα περαστικά στον Κωνσταντίνο. Είναι εντελώς καλά τώρα?

Νινα νανα ζηλεύω παααααααρα πολύ.....

Εμείς καλούτσικα. Η Έλενα ήταν άρρωστη το τριήμερο και δεν κάναμε και πολλά. Τώρα είναι καλύτερα αλλά δεν είμαι εγώ. Πονοκέφαλος, μπούκωμα και λαιμός :mad:. Ο άντρας μου σήμερα είναι Μήλο και επιστρέφει αύριο. Ελπίζω τουλάχιστον να βρει εκείνος ευκαιρία να κάνει ένα τελευταίο μπανάκι.

Φιλάκια !!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα σας,

Χρόνια πολλά σε όσους γιορταζαν !!!!

Dimista,περαστικα στον Κωνσταντίνο !!

εμεις καλα ,ησυχία.το τρι'ημερο καναμε βολτες ,κουνιες κλπ.Στην γιορτη ο Ισαάκ ειπε το ποιημα !!!! Δεν το περιμενα,γιατι στο σπιτι ελεγε την μια σειρα μονο.αλλα φαινεται εκαναν προβες κ στον παιδικο.ηταν με αλλα 2 κοριτσακια,αυτος ξεκινουσε πρωτος.πλακα ειχε !!!

Νινα-Νανα .Ιταλια διαβαζω...καλα να περασετε !!!

Περαστικα και στα μεγαλα παιδια..δεν την γλυτωνουμε τελικα κ εμεις

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσια.Εχω ξυπνησει απι τις 06.00.Σημερα και αυριο δεν θα παει σχολειο ο μικρος για να τον χαρουμε ολοι δηλ.οι γονεις μου μεθαυριο φευγουν κι εγω Δευτερα πιανω δουλεια.Χθες παρουσιαστηκα στο καινουριο νοσοκιμειο και δευτερα στις 07.00 να ειμαι εκει.Μπηκα και στο καινουριο μου τμημα,ενιωθα πολυ πολυ και οταν ηρθα πατησα τα κλαματα στο σπιτι στην αγκαλια της μαμας μου.Ενιωθα να πηγαινα πρωτη μερα στο σχολειι.Τωρα φανταστειτε αν ειχα τετοια αντιδραση εγω στην ηλικια μου,τι να κανουν τα μικρα που ξεκινανε παιδικο!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Kitty,πολυ ωραιος ο Ισαακ μπραβο του!!

Εμεις το απογευμα κλεισαμε ραντεβου σε παιδοδερματολογο στις 18.00.Την προηγουμενη εβδομαδα κατι φαινεται να ειχε τσιμπησει τον μικρο κατω απο το ματι και ειχε πρηστει και ειχε μελανιασει.Του εχει αφησει λοιπον ενα σκληρο σβολο μεσα και παρολο που το εβαζα bactroban(αλοιφη με αντιβιωση)δεν βλεπω σημαντικη διαφορα και φοβαμαι μηπως θελει και αντιβιωση απο το στομα.

NXbrp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου!!

Με την καθυστερησή μου και εγώ, τα χρόνια μου πολλά σε όσους γιόρταζαν!!

Dimista εντάξει είναι τώρα ο μικρός?

Della κάθε αρχή και δύσκολη... Να δεις που σιγά σιγά θα είσαι οκ. Σε ποιο νοσοκομείο είσαι τελικά?

Kitty μπράβο του Ισαάκ!

Tzamin περαστικά και στις δυο σας.

Julie, Lila's mom, Βιβή εσείς καλά?

Eμείς είχαμε τον τριήμερο ένα φίλο μας από την Πύλο, είμασταν αρκετά μαζί για να τον χορτάσουμε. Πήγαμε για ποτάκι, και την Κυριακή πήγαμε βόλτα στο Θησείο και κάτσαμε για φαγητό. Τη Δευτέρα δούλευα, οπότε δεν κάναμε κάτι.

Η μικρή γενικά είναι καλά, αλλά αυτός ο βήχας δε λέει να φύγει..Έχει πάνω από μήνα που βήχει και είναι γεμάτος φλέμα ο βήχας της. Έχετε καμιά ιδέα τί να της κάνω? Σιρόπι έχει πιει αρκετό αλλά τίποτα!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας φιλενάδες!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη! Χθες παρέλαβα το δώρο του άντρα μου και έτυχε να είναι στο σπίτι οπότε δεν περίμενα καθόλου για να του το δώσω...την αντίδρασή του επίσης δεν την περίμενα. Η αλήθεια ήταν ότι καθυστέρησα να βρω τι να του πάρω αυτή τη φορά, γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά...και το βρήκα!!!

Είμαστε και οι δυο φανατικοί φίλαθλοι της φόρμουλα ένα και συγκεκριμένα της Mc Laren. Η ομάδα φέτος κλείνει 50 χρόνια και έχει βγάλει διάφορα συλλεκτικά προιόντα. Διάλεξα λοιπόν ένα βιβλίο με την ιστορία της ομάδας, ανέκδοτες φωτο από όλους τους οδηγούς κλπ. Ενθουσιάστηκε!!!!!Θέλει να πάρουμε ειδική βάση και να το στολίσουμε στο σαλόνι μας!!!

Κατά τα άλλα, είμαστε καλά. Η Μένια έχει συνέλθει και εγώ το ίδιο και ευτυχώς δεν κόλλησε το μωρό!

Πήγαμε παρέλαση και η Μένια ήθελε να μπει και εκείνη ανάμεσα στα παιδιά!!!

Καλημερα σας !!!

καλά ειστε !!! ευχαριστω για τα καλα σας λόγια για τον Ισαάκ !!!!

Della,αααχχ...αυτη η αγκαλια της μαμάς !!! εχεις δικιο για τα μικρα μας.ευχομαι να πάνε όλα καλά στο νέο τμήμα.Ελπιζω να μην χρειαστει αντιβιωση ο Κωνσταντινος!

Βιβη, πολυ ωραιο το δωρο σου !!!

Τζιτζινα, εγω του το σταματησα το σιροπι αφου δεν ειδα βελτιωση και τελικα εφυγε κ ο βηχας.Εντωμεταξυ εχουμε να κανουμε ενα εμβολιο που το αφησαμε το καλοκαιρι και τωρα τοσο καιρο με τον βηχα,πυρετο κλπ...να δω ποτε θα το κανουμε και πως να το προγραμματισεις που δεν ξερεις πως θα ειναι

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Την Κυριακη κανουν μια εκδηλωση απο τον σταθμο με θεμα την υγεινη διατροφη ,θα συμμετεχουν τα προνηπια και θα βοηθησουν στην ετοιμασια φαγητων.θα παμε με τον Ισαακ ,θα ειναι κι αλλα παιδακια απο τον σταθμο..ωραια θα ειναι

Καλο Σαββατοκύριακο !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Εμείς όλα καλά. Η μικρή έχει μόνο λίγο μύξα (λευκή) και υπολείμματα βήχα αλλά εγώ έχω ταλαιπωρηθεί με το μπούκωμα :mad:. Τουλάχιστον θα είμαστε όλοι μαζί το ΣΚ!!!

Γέννησε η κουμπάρα μου την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμη το μωράκι είναι στο μαιευτήριο. Κοντεύουν να τρελαθούν τα παιδιά. Μακάρι να βγει σύντομα ο μπέμπης τους και να πάνε σπιτάκι τους :(.

ΚΙΤΤΥ συγκινήθηκες με το ποίημα του Ισαάκ? Καλά να περάσετε την Κυριακή. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εκδήλωση.

Della μου είσαι τυχερή που είχες την αγκαλίτσα της μανούλας διαθέσιμη σε κοντινή απόσταση. Όλα καλά θα πάνε. Θέλουμε δεν θέλουμε, όπως είναι τα πράγματα, πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα μας. Τί σας είπε ο δερματολόγος?

Tzitzina hot toddy είναι η καλύτερη λύση για να μαλακώσει ο λαιμός. Θα ζεστάνεις λίγη λεμονάδα με ανθρακικό, θα βάλεις μέσα λίγο μέλι και στο τέλος θα προσθέσεις λίγο ουίσκυ. Ιδανικά σερβίρεται πριν τον ύπνο :tongue:. Ελπίζω να πιάνετε το χιούμορ ε? Εννοείται ότι δεν το σερβίρω στην Έλενα.

Βιβή πολύ ωραίο το δώρο σου. Σαν μικρό παιδί έκανε ε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzitzina hot toddy είναι η καλύτερη λύση για να μαλακώσει ο λαιμός. Θα ζεστάνεις λίγη λεμονάδα με ανθρακικό, θα βάλεις μέσα λίγο μέλι και στο τέλος θα προσθέσεις λίγο ουίσκυ. Ιδανικά σερβίρεται πριν τον ύπνο :tongue:. Ελπίζω να πιάνετε το χιούμορ ε? Εννοείται ότι δεν το σερβίρω στην Έλενα.

Χαχαχαχα Τzamin, γέλασα πολύ. Μέχρι να το διαβάσω κανονικά τρελάθηκα. Μετά λέω, μήπως νόμιζε ότι ρώτησα για εμένα? Είσαι φοβερή:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Χαχαχαχα Τzamin, γέλασα πολύ. Μέχρι να το διαβάσω κανονικά τρελάθηκα. Μετά λέω, μήπως νόμιζε ότι ρώτησα για εμένα? Είσαι φοβερή:tongue:

Ο παραγωγικός βήχας (με φλεματα δλδ) ειναι καλός. Προστατεύει τα πνευμονια απο το να καθίσουν τα φλεματα εκει. Ειναι πολυ ενοχλητικός αλλα ειναι για καλο!

Μόλις γυρισαμε απο ιταλια-Αυστρία. Περάσαμε υπέροχα, είδαμε και τους φίλους μας. Η μικρη ακόμα τους ψάχνει! Τα υπόλοιπα απο αύριο!

Dimista χρόνια πολλα με λίγες μερες καθυστέρηση!!!! Della και Βιβή να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσια μου !!

τι κάνετε ?

Tzamin,ναι κ βεβαια συγκινήθηκα με το ποίημα !!! και δεν περίμενα καν να ανεβει στο βαθρο γιατι τον ειχα αγκαλια.και μολις ειπε η δασκαλα ''που ειναι ο Ισαακ ? κ του ειπα να παει ετρεξε.Παρεπιπτόντως ,όλα καλα κ με την δασκαλα.το υφος το εχει βεβαια οπου χρειαζεται.Ευτυχως ο Ισαακ εχει προσαρμοστει ,συνεργαζεται,τρωει και το πρωι και το μεσημερι. Δυστυχως ο Διονυσης εξακολουθει να μην προσαρμοζεται....την Πεμπτη ειχε βγαλει παπουτσια-καλτσες ,κ ουρλιζε !! αυτο την ωρα που πηγαιναμε να τα παρουμε..ολα ηρεμα κ αυτος να ωρυεται..και βεβαια επηρεαζει την ομαδα..τι να πω..

Η εκδήλωση ωραια ηταν ,ειχε ενα θεατρικο με θεμα την διατροφη και μετα φαγητο για τα παιδια,αραβικες πιτες με κοτοπουλο,τοματα.μαρουλι,φετα.ψωμακι με τοπατα ,ελιες ,φετα.ενα τυπου σουβλακι με κεφτεδακι,τυρι,τοματα κ ενα τριγωνακι σαντουιτς.

Βεβαια,οι περισσοτεροι γονεις εδειξαν την ''ευγενεια τους'' ...ολοκληρα πιατα ,για μεσημεριανό Κυριακάτικο γεύμα γέμιζαν!! ισα ισα ,προλαβαμε 2 κομματακα αραβικη πιτα ,ψωμι ,κ ''σουβλάκι''

το θεατρικο ο Ισαακ δεν το παρακολουθησε ....φοβοταν την κοπελα που ηταν ντυμενη σαν ξωτικο κ μου ελεγε οτι φωναζουν πολυ.οντως ηταν δυνατα κ καποια παιδια εκλειναν τα αυτια τους (και ημασταν στο προαυλιο)

παντως ωραια ηταν.

το απογευμα πηγαμε σε κατι φιλους ,εχουν ενα κοριτσακι 6 μηνες μεγαλυτερο...του αρπαζει οτι πιασει ....τα παντα...μεχρι που ο δικος μου τα πηρε στο κρανιο και αρχισε να της φωναζει ''πηγαινε κατσε στην καρεκλα σου'' !!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...