Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σα και απο εμένα, περιμένω να περάσει η ώρα για να πιει η δις Λιλα την τριτη δόση γαλατος για να κοιμηθεί, τώρα βλέπει ποδόσφαιρο με τον μπαμπάς της και εγω περιμένω......

Della, καλη αρχή ευχομαι, με τα ωράρια τι έκανες ή πρεπει πρώτα να παρουσιαστείς? ασε με τα χέρια έχω θέμα, με πονάνε φρικτά και ανοιγουνε, έχω κουραστεί, ξόδεψα 80? επίσκεψη και φάρμακα και γιατρειά δεν είδα, βάζω αλοιφές και γάντια βαμβακερά, κάποιες στιγμές τσιροτα (οταν ειμαι σπίτι βέβαια) γιατι δεν αντέχεται, τώρα γράφω στο ταμπλετ και υποφέρω! Εαν συνεχιστεί μέχρι που θα τελειώσει η θεραπεία θα την πάρω τηλέφωνο!

Τζαμιν, ασε και μένα υπάρχει στο βάθος του μυαλού μου αυτός ο φόβος!

Julie, σε 3 δερματολόγους που πήγα μου είπαν οτι ειναι θέμα άγχους, υπάρχει σαφώς και η πιθανότητα αλλεργίας αλλά ο πιο βασικός παράγοντας ειναι η δερματική ευαισθησία και οτιδήποτε έχω ξεσπάει εκεί, εσάς που οφείλεται? την έχει δει δερματολόγος, τι της βάζεις?

Τι θα κάνετε το τριήμερο, έχετε κανονίσει τίποτα? εμείς εδω όπως έγραψα, γύρω γύρω θα είμαστε!!!

Καλο σας βραδυ!

nJ2dp3.png

Ωχ Lila's mom, τι να πω. Εύχομαι να βελτιωθεί σύντομα!

Εμάς της ξεκίνησε με δυσανεξία στη λακτόζη. Αφού κόψαμε τα γαλακτοκομικά της πέρασε για μερικούς μήνες αλλά μετά τελικά επέστρεψε. Πήγαμε σε έναν αλλεργιολόγο αλλά δεν βγάλαμε άκρη με την elimination diet - για να δούμε αν έχει και κάποια άλλη δυσανεξία πχ. Σκεφτόμαστε αν θα ξαναπάμε για να κάνουμε και τεστ για αλλεργίες/δυσανεξίες (γιατί είναι και πανάκριβος!).

Το άγχος σίγουρα χειροτερεύει τα πράγματα, το βλέπω και στην μικρή. Σκέφτομαι να δοκιμάσω ομοιοπαθητικά για το άγχος την επόμενη φορά που θα έχει στρεσαριστεί και κάνει flare...

Γενικά κάνουμε τα κλασσικά soap free washing cream αντί για σαπούνι, πολλή ενυδάτωση. Τώρα έχω βρει και μία κρέμα που είναι κηραλοιφή με γάλα αμυγδάλου και την έχει βοηθήσει πολύ. Κορτιζόνη ευτυχώς δεν έχουμε βάλει μέχρι στιγμής, αλλά από ότι έχω ακούσει βοηθάει άμεσα. Εσύ πώς το αντιμετωπίζεις, τί κρέμες βάζεις?

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια!

Η Μένια είναι καλύτερα αλλά κόλλησα εγώ. Ευτυχώς με διάφορα γιατροσόφια έχω σταθεί όρθια και το λίγο συνάχι έχει αρχίσει να υποχωρεί. Ο λαιμός μου ήταν αυτό που φοβόμουν περισσότερο αλλά ευτυχώς ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι - ρόδι έφερε αποτέλεσμα (ειδικά αν έχεις ζεστάνει το χυμό ροδιού πρώτα).

Εμείς θα είμαστε εδώ το τριήμερο, οπότε αν θέλετε κανονίζουμε κάτι.

Σήμερα πήγα στο Ρέα να συναντήσω το γιατρό μου...βγήκα και λίγο έξω γιατί μια ο ένας κρυωμένος μια ο άλλος, λείπει και ο άντρας μου εκτός, κλείστηκα μέσα.

Ετοιμάζω το δώρο της μητέρας μου για το Σάββατο...ένα σεμινάριο ζαχαρόπαστας!!! Είναι λίγο ακριβό, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει και θα μοιράσουμε με την αδερφή μου τα έξοδα!

Αυτά από εμάς, φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Julie, απο οτι μίλησα με τον μικροβιολόγο μου μου είπε οτι μπορει να φταίνε τα γαλακτοκομικά, επειδή δεν μπορω χωρίς γάλα δεν το έκοψα, αλλά επειδή συνεχίζουν να ανοίγουν σε σημεία παρόλη την θεραπεία θα το δοκιμάσω, μόλις μίλησα ξανά με την δερματολογο και μου είπε οτι θα έπρεπε να είχαν κλείσει τα σημεία, μου είπε να βάλω άλλη μια αλοιφη σε συνδυασμό με την συνταγή μου που είχα δώσει και να ξαναμιλήσουμε την Τρίτη, ελπίζω να δω γιατρειά!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια θα τα πούμε αργότερα!!!

Θα κανονισουμε τελικά συνάντηση???

nJ2dp3.png

Τελείως ξαφνικα φευγουμε για ιταλια σημερα στις 6 απο Πάτρα με πλοιο κι αυτοκίνητο. Φιλάκια κοριτσια! Ειμαι χαρούμενη αλλα κοντεύω να πάθω ανακοπή απο το άγχος των ετοιμασιων!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια !Όλα καλά?Εμείς είχαμε 1α μικρή περιπέτεια με τον Κωνσταντίνο.Την Τρίτη το βράδυ δοκίμασε "harpic".:|Του δώσαμε γάλα αλλά δεν έκανε εμετό όλο το βράδυ και νομίζαμε όλα καλά.Την Τετάρτη που πήγε παιδικό μας πήραν τηλ. και μας ενημέρωσαν ότι ο μικρός κάνει εμετό.Πήγαν οι γονείς μου και τον πήραν και τον πήγαν Παίδων.Γλυτώσαμε την πλύση στομάχου επειδή δεν έκανε την Τρίτη εμετό.Του βάλανε ορό.Με ενημέρωσαν οι γονείς μου ότι ο μικρός είναι Παίδων και έφυγα αμέσως από την δουλειά και πήγα.Έκατσα μέχρι τις 11 το βράδυ και ο άντρας μου έκατσε όλο το βράδυ.

Ευτυχώς νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ.Ζήσαμε και αυτήν την εμπειρία.

Τι θα κάνετε το 3ήμερο?Εμείς δεν θα πάμε πουθενά.Και ίσως μείνουμε μέσα.

Από το πρωί πηγαίνω τουαλέττα και κάνω νερό.Και έκανα και εμετό.Ατυχία 1α ημέρα πριν το τριήμερο να αρρωστήσω!:|

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια σας διάβασα αλλά επειδή μαζεύτηκαν πολλά δεν προλαβαίνω να σας σχολιάσω λόγω ώρας!

Αν δεν μπω αύριο εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες και στον εαυτό μου!:P

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Δήμητρα, ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε!!!!

Περαστικά και στους δυο σας. Πάντως από ότι ακούω η διάρροια είναι πολύ της μόδας τις τελευταίες ημέρες! Κρίμα που έτυχε στη γιορτή σου. Υπομονή!!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλα σε όλους όσους γιορτάζουν!!!!!!!!

Νινα-Νανα, καλα να περάσετε στην Ιταλία!!!

Dimista, περαστικά για τον Κωνσταντίνο, τι να πω πάλι καλα που δεν ήταν κάτι σοβαρό!

nJ2dp3.png

Καλησπερα και Χρονια Πολλα!

Χρονια Πολλα στη Dimista!Να εισαι γερη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Χρονια Πολλα στη Μενια!Βιβη,να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Χρονια Πολλα στη Δημητρουλα της Elzu,γερο κι ευτυχισμενο κι αυτο το μπουμπουκακι!

Ο μικρος μου εχει δηο ονοματα Κωνσταντινος(Νινο)-Δημητριος οποτε γιορταζει το δευτερο του ονομα.

NXbrp3.png

Dimista,τα παιδια μας πια ειναι αδελφες ψυχες.Περσι ο δικος μου ειχε πιει skip πανισχυρο μικρο και νοσηλευτηκε δυο μερες στο Αττικον.Δυστυχως εμεις δεν γλιτωσαμε την πλυση:(

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...