Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

καλησπερα σας,

στο ιντερνετ καφε ειμαι. αλλα νομιζω θα παρω ενα φθηνο ταμπλετ.κοριτσια ,μου απαντησαν την δευτερα απο 2 δουλειες που το ειδα τωρα !!!!!

η μια αυτη που ειχα παει και μου λεει να προχωρησουμε στην προσλγψη κ η αλλη για μια συνεντευξη.μα χαθηκε ο κοσμος να παρουν ενα τηλ ?

και με αυτη που ειχα παει δεν ξερω τι να κανω.....εχω αλλους 2 μηνες ταμειο και τι να του πω τωρα ? αφηστε που 9 ωρες ,2 ρεπο τον μηνα κ 55ο ευρω .....δεν την παλευω

Δεν προλαβαινω να σχολιασω..ο μικρος ειχε 38 πυρετο νωριτερα.απλα πηγα την μανα μου σπιτι και ηρθα για λιγο.

θα μπω δευτερα παλι

φιλια !!

Τι έγινε και σε σκεφτόμουν, σκέψου και πράξε για την δουλειά, το πολύ πολύ ξαναψάχνεις απο τον καινούργιο χρόνο αφού έχεις άλλους δύο μήνες επίδομα.

Περαστικά στον Ισαάκ.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

Περαστικά σε Ισαακ, Κωνσταντίνο, Λίλα! Κυκλοφορεί δεύτερος γύρος ιώσεων αυτήν την εποχή!

Lila's mom με γεια το μαλλι!

Περάσαμε ωραία αυτές τις ημέρες, ηταν φουλ. Την Παρασκευή τελικα δεν βγήκαμε με τους απο κατω μας, μείναμε όλοι μαζι σπιτι μας. Ήρθαν τα κοριτσια (δλδ μαμα και κορη) απο το απόγευμα για καφε και μετα κι οι άντρες μας και παραγγειλαμε σουβλάκια. Τα κοριτσια έπαιξαν υπέροχα, εγω ήμουν τελείως ήσυχη αφου το κορίτσι τους ειναι 9 χρονών, αλλα το ξεφτυλισα! Εκτός απο μια μπύρα που ήπια, πλακώσαμε τα τσιπουρα και το βραδυ ήμουν χαλια. Κοιμήθηκα σχεδον ταυτόχρονα με την μικρη (12:30) και ξύπνησα στις 4:30 τα ξημερώματα με αναγουλα και κρύο ιδρώτα. Κοιμήθηκα αγκαλια με ενα τάπερ (ευτυχώς αχρείαστο ηταν) αλλα και το πρωι που ξύπνησα ανακατευομουν! Μετα απο ενα καφεδάκι συνήλθα. Το συμπέρασμα της βραδιάς ειναι οτι δεν ανακατεύω ποτε ξανά κατι με τσίπουρο!!!!!

Το Σάββατο το πρωι άφησα την μικρη στην απο κατω μου και τακτοποιησαμε με τον άντρα μου την αποθήκη. Πετάχτηκε πραγμα, συμμαζεύτηκε, υπεροχη έγινε! Οταν κοιμήθηκε η μικρη το μεσημέρι έκανα τα έπιπλα του μπαλκονιού. Το λάδι τα κανει σαν καινουρια, τα προστατεύει απο τον ήλιο και τους δίνει το χρώμα τους πάλι αν έχουν ξεθωριάσει απο ήλιο και βροχή. Το απόγευμα πήγαμε golden hall με ενα φιλικο ζευγάρι και τα παιδάκια τους. Χαμός γινόταν.

Την κυριακη το πρωι πήγαμε για σερφ και το απόγευμα έκανα την πρώτη μου βολτα με το καινούριο μου ποδηλατο! :D Η Ελενη όμως ηταν με του μπαμπα της το ποδηλατο γιατι ακόμα δεν έχω συνηθίσει το δικο μου.

Αυτα, πάω να δω το αρνί που έχω στο φούρνο. Φιλια πολλα!

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Το Σαββατο ηρθαν οι γονεις μου και ο μικρος τρελαθηκε.Το πρωι πηγε με κλαματα σχολειο γιατι ηθελε να καθισει σπιτι.με τον παππου και τη γιαγια.Πηγα εκανα τον ετησιι ελεγχο για το στηθος σημερα δηλ.υπερηχο και κλινικη εξεταση απο χειρ.μαστολογο.Ολα καλα,του χρονου τωρα.Εκανε και η μαμα μου,αυτη επανεξεταση σε 6νηνες.Το απογευμα πηρα τα αποτελεσματα απι τις αιματολογικες που εκανα το Σαββατο.Την Πεμπτη το απογευμα εκλεισα ενδοκρινολογο,εχω αμελησει φοβερατον θυρεοειδη μου,εχω να τον ελεγξω απ'οταν γεννησα.

NXbrp3.png

Νινα-Νανα,του δωσατε και καταλαβε ε;χρειαζεται κι αυτο.το τσιπουρο παντως δεν το αντεχω καθολου.Αν και η μυρωδια του μ'αρεσει αν το πιω με χαλαει πολυ.

Dimista,περαστικουλια σας μωρε.Φετος ετσι θα ειστε,κανε υπομονη,η φετινη χρονια θα ειναι η πιο δυσκολη.Εμεις συγκεντρωση εχουμε την Τεταρτη.Στην αιθουσα του μικρου θα ειναι η δασκαλα οπου θα δεχεται τους γονεις,ξεχωριστα οχι ολους μαζι,και στην αιθουσα τη μεγαλη θα εχει συναντηση με ψυχολιγο;λογοπεδικο,παιδιατρο και διατροφολογο.

NXbrp3.png

Βιβη,συμφωνω με tzamin για το ντεπον,ρωτα τον παιδιατρο για το υποθετο.

Τzamin,υποθετω ο αντρας σου εχει μονιμως μια βαλιτσα ετοιμη ε;

Julie,αν.και εμεις δεν κοψαμε την πανα,δεν ξερω αν αυτες οι τρεις φορες ειναι "επιληψιμες" η οχι.Θα ελεγα απλα να το παρατηρησεις χωρις να αγχωθεις.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε και σε σκεφτόμουν' date=' σκέψου και πράξε για την δουλειά, το πολύ πολύ ξαναψάχνεις απο τον καινούργιο χρόνο αφού έχεις άλλους δύο μήνες επίδομα.

Περαστικά στον Ισαάκ.[/quote']

Καλημερα σας,

αυτο θα κανω !! εντωμεταξυ κι αυτος δεν μου απαντησε τιποτα .θα κοιταζω μηπως βγει κ κατι καλο:P

Ο αντρας μου ειπε αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις αυτο το ωραριο κ να στερηθεις κ το παιδι ..εσυ αποφασιζεις.Ε λοιπον , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.οχι με αυτες τις συνθηκες

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζιτζινα,γοβες,γαμος;θα το πειτε το "ποιημα"?

Lila's mom,με γεια τα μαλλακια!

Κιττυ,περαστικουλια στον Ισαακ.Αν δεν βιαζεσαι με τη δουλεια,ασ'το με τη νεα χρονια.

αυτο θα καβω!! προσωπικα δεν βιαζομαι..απλα δεν ξερω αν θα εχει κ ο αντρας μου δουλεια για καιρο.τελοσπαντων θα δουμε...

εσυ ,εχεις κανενα νεο απο την δουλεια ? ειλικρινα σε νιωθω:P:p:p

ελπιζω να βρεθει μια λυση βολικη για ολους

7-4-2011

5s7mp3.png

ok....πολυ ωρα κ τα εχασα...γκκκρρρρ......

Τζουλη, μαλλον ατυχηματακια ηταν.κι εμας μας συμβαινουν που κ που γιατι τα λεει τελευαια στιγμη

Lila s mom, τι ειπε ο γιατρος ? δερματολογος ,ετσι ?

Νινα-Νανα,με γεια το ποδηλατο!! καλες βολτες

Dimista,καλα κανατε κ τον αφησατε στον παιδικο.μαλλον φετος ολοι ετσι θα περασουμε.υπομονη!! για τον Διονυση που με ρωτησες .τον γνωριζε κι απο πριν κ παντα ηταν πιο επιθετικος αλλα μαλλον στον σταθμο παραγινε.το χειροτερο ειναι οτι δεν το ''βλεπει'' η μαμα του

κοριτσια, συγνωμη δεν προλαβαινω να τα δω ολα....

αυτο το ΣΚ καμια συναντηση ,θα κανουμε ? ή θα φυγετε ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μόλις τώρα καθησα απο το πρωί, δούλευα και δεν ηρέμησα λεπτό, προέκυψαν ¨πάλι" διάφορα θέματα στην δουλεια και ως συνήθως με έπιασε άγχος.

Με τα χέρια μου κάνω την θεραπεία και βλεπω μικρή βελτίωση, με ανυσηχει γιατι ξανά ανοίγουν σε ορισμένα σημεία!

Κιττυ, υπομονή, ευχομαι να πάρεις την πιο σωστή απόφαση για το καλο του Ισαακ, καλυτερα να είσαι ακόμη και και 2-3 μήνες μαζί του συνέχεια!

Νινα-Νανα, καλές βόλτες με το καινούργιο σου ποδήλατο, ευτυχώς που κανει ακόμη καλο καιρό και έχετε ευκαιρία να κάνετε surf, κανει και ο άντρας σου?

Della, καλώς τους δέχθηκες, θα καθησουνε καιρό? τι έγινε τελικά με την δουλεια?

Εαν θελετε να κανονισουμε συνάντηση το τριήμερο εμείς θα είμαστε εδώ, μπορούμε να παμε στο village park στου ρεντη που έχει ανοικτούς παιδοτοπους με φουσκωτά, φτάνει να έχει καλο καιρό για να χαρούν τα παιδιά μας, αλλιώς πείτε εσεις καμμιά ιδέα.

Καλο βραδυ να έχουμε!!!

nJ2dp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές για το βούρτσισμα των δοντιών, πλέον τα πλένουμε και πρωί και βράδυ :)

Ζηλεύω που έχετε τόσο καλό καιρό ακόμα, εδώ άρχισαν οι βροχές και νυχτώνει νωρίς (τώρα που θα αλλάξει κι η ώρα θα είναι ακόμα χειρότερα).

Κίττυ πραγματικά δεν ξέρω τί να σε συμβουλέψω για τη δουλειά...Πες μας τί αποφάσισες?

Lila's mom, κι η κόρη μου έχει έκζεμα και μας ταλαιπωρεί αρκετά. Έχεις βρει σε τί οφείλεται το δικό σου? Σχετίζεται με κάποια αλλεργία?

Νίνα-Νανά ωραία η ποδηλατάδα, με γεια και το καινούριο σου ποδήλατο!

Ντέλλα ξεκίνησες στην καινούρια δουλειά (δεν θυμάμαι πότε ξεκινάς). Πώς είναι τα πράγματα?

Ντιμίστα ο μικρός είναι καλά τώρα?

Εμείς όλα καλά! Σήμερα στον παιδικό σταθμό ντύθηκαν για το Halloween κι έκαναν trick or treat. Η Ειρήνη ντύθηκε μαγισσάκι και γύρισε με μια σακουλίτσα καραμελίτσες και σοκολάτες :D Ευτυχώς περνάει πολύ καλά στον σταθμό μέχρι στιγμής, κι ευτυχώς δεν είχε άλλα ατυχήματα με τα τσίσα. Εν τω μεταξύ κάθε Τρίτη πάει ένας κύριος και τους παίζει μουσική με μια κιθάρα και τραγουδάει και η κόρη μου τον έχει λατρέψει!!! Κάθε μέρα με ρωτάει αν θα πάει ο κύριος, μιλάμε για έρωτα!

Εγώ είμαι πτώμα γενικά, κάθε μέρα έχω πολύ τρέξιμο. Το διδακτορικό με έχει κουράσει πάρα πολύ...

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσι...

Ωχ μαζεύτηκαν πολλά και δεν θυμάμαι....

Εμείς όπως τα ξέρετε.... ο άντρας μου στο Βελιγράδι από την Δευτέρα και επιστρέφει Σάββατο. Η Έλενα σχολείο, εγώ δουλειά και μετά αυτοκόλλητες. Πάει και το τρέξιμο - γυμναστήριο πίσω με τόσα ταξίδια :roll:.

Νέα δεν έχουμε, εκτός απ' το γεγονός ότι με έχει πιάσει άγχος μη μου πάρουν το παιδί :?. Πάντα το είχα, αλλά μετά την ιστορία της μικρής Μαρίας δεν μπορώ να ησυχάσω, με έχει επηρεάσει πολύ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες.Ελπιζω ολες και προπαντως τα παιδακια μας,να ειστε καλα.

Οσον αφορα τη δουλεια,σε λιγες μερες θα πιασω παλι υπηρεσια.Στον Ευαγγελισμο ηδη εχουν καλεσει τα παιδια που περασαν.Οποτε ερχεται η σειρα μας,δε νομιζω να παρει πανω απο 4-5μερες παντως.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...