Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Αχ, della, να το'ξερα!!! Τελείωσα νωρίς απ'τη δουλειά και έψαχνα παρέα για καφέ..:-(

Δε βρήκα κανέναν (λογικό, οι περισσότεροι δουλεύουν) και πήγα να αλλάξω κάτι γόβες που είχα πάρει για το γάμο. Πήγα και στα Hondos μετά για βόλτα και ξεφραγκιάστηκα!! Με έπιασε και η βροχή, έγινα μούσκεμα...

Σε λίγο θα πάω να πάρω τη μικρούλα μου και θα φτιάξουμε κέικ.

Κορίτσια χθες το πρωί στο αυτοκίνητο έλεγε μόνη της :" Οι μαμάδες πάνε δουλειά, οι μπαμπάδες πάνε δουλειά, εμείς πάμε σχολείο, εγώ θα παίξω με τη φίλη μου τη Μαρίνα". Πολύ γέλιο!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzitzina τι ωραία που ξύπνησε τόσο αργα! Εμένα σημερα ξύπνησε στις 5:30 το πρωι!!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ειναι τιμη μου απο την μαμα ενός μοντέλου να διαβάζω οτι έχω ομορφη κορη :lol:

;););););););););)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τzamin η μικρή πλένει τα δόντια της από πέρυσι. Στην αρχή μόνο με νερό και στη συνέχεια με οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο. Τα πλένει κάθε πρωί μετά το γάλα, αλλά κανονικά πρέπει να ξεκινήσουμε και το βράδυ.

Bιβή καλή αρχή στις οικογενειακές σας βόλτες. Άψογα τα παιδάκια σου, μπράβο τους!!

Dimista το παρκο μας αρέσει και είναι και σχετικά κοντά. Ανακαλύψαμε και μια ταβερνίτσα μέσα και μάλλον θα γίνει στέκι μας. Καλά κάνατε και τον συνεχίζετε το μικρό. Εξάλλου αυτό που είπαν και τα κορίτσια, όποτε και να ξεκινήσετε το ίδιο θα είναι.

Della κάνε υπομονή με τη δουλειά. Ξεκίνα με το καλό και κάπως θα τα βολέψεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και γι'αυτό είμαι εκεί που είμαι και δεν έρχομαι σε πιο κοντινή υπηρεσία. Μου είπαν όμως ότι σα μητέρα δικαιούμαι να κάνω επιλογή βάρδιας πρωινή ή απογευματινή. Δεν ξέρω αν ισχύει και για ποιους αλλά έχε το υπόψη σου. Μήπως αν τους κάνεις και μια αναφορά ότι έχεις πρόβλημα σε εξυπηρετήσουν??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Βρε παιδιά τί έγινε και ερημώσαμε έτσι? Έπεσε δουλειά? Σε εμένα τουλάχιστον ναι. Σήμερα είναι ελαχίστως καλύτερα αλλά επίσης δύσκολη μέρα.

Tzitzina σήμερα βούρτσισε και η Έλενα το πρωί. Είπαμε να αρχίσουμε να το κάνουμε συστηματικά. Για να δούμε πώς θα πάει.

Della κανένα νέο?

Εμείς όλα καλά. Δεν έχουμε νέα. Ο μπαμπάς μας είναι εδώ αυτές τις μέρες. Θα ξαναφύγει την Δευτέρα και θα επιστρέψει Σάββατο. Νομίζω πάει Σερβία, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Έχω πάψει να ρωτάω προορισμούς. Σε λίγο αντί να ρωτάω "πότε θα ξαναφύγεις", θα αρχίσω να ρωτάω "πότε θα ξαναέρθεις"? :tongue:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin όπως τα λες, πολλή δουλειά!

Ούτε που καταλαβαίνω πώς περνάνε οι μέρες!

Della τα νέα σου είναι πολύ καλά! Ελπίζω κι εγώ όπως τα κορίτσια τελικά τα πράγματα να μην είναι τόσο τρομακτικά όσο τα σκέφτεσαι τώρα. Θα κάνεις ό,τι μπορείς και αν χρειαστείς θα πάρεις κάποια κοπέλα, το σημαντικό είναι πως έχεις δουλειά!

Τα δόντια τα πλένουμε κι εμείς κάθε πρωί μετά το πρωινό!Το βράδυ δεν τις τα πλένω επειδή έτσι κι αλλιώς πίνει γάλα οπότε δεν έχει και πολύ νόημα.

Προχθές εν τω μεταξύ αγχώθηκα λίγο γιατί είχε 3 ατυχήματα με τσίσα που κανονικά δεν έχει ποτέ. (Δηλαδή στον σταθμό παθαίνει πού και πού όταν το key person της δεν είναι εκεί κοντά) ή όταν ντρέπεται κάποια δασκάλα (είναι και 4-5 οι δασκάλες οπότε δεν τις έχει συνηθίσει όλες). Αλλά προχθές έγινε μπροστά στην δικιά της και μετά έκανε και στο σπίτι :confused:

Χθες πάλι ήταν όλα φυσιολογικά, τί να πω? Να θεωρήσω πως ήταν τυχαίο?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμάς!

Απο χθες το απόγευμα η Μένια έχει βήχα και άρχισε μπούκωμα και λίγα δέκατα. Το κακό είναι ότι δεν παίρνει το depon με τίποτα. Πιο πιθανό είναι να κάνει εμετό παρά να το πάρει! Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?

Εχω αγχωθεί μην κολλήσει και ο μικρός!

Και όλα αυτά ενώ κανονίζαμε να βγούμε την Κυριακή όλοι μαζί με γονείς και αδέρφια για να τους κεράσουμε για τη γιορτή του συζύγου...όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει!

Julie και η Έλενα είχε 2 ατυχήματα τελευταία ενώ δεν έχει ποτέ. Τί να πώ μπορεί να είναι τυχαίο. Περιμένουμε και βλέπουμε.

Βιβή περαστικά σας. Υποθετάκι και τελείωσες...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από εμάς!

Απο χθες το απόγευμα η Μένια έχει βήχα και άρχισε μπούκωμα και λίγα δέκατα. Το κακό είναι ότι δεν παίρνει το depon με τίποτα. Πιο πιθανό είναι να κάνει εμετό παρά να το πάρει! Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?

Εχω αγχωθεί μην κολλήσει και ο μικρός!

Και όλα αυτά ενώ κανονίζαμε να βγούμε την Κυριακή όλοι μαζί με γονείς και αδέρφια για να τους κεράσουμε για τη γιορτή του συζύγου...όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει!

Περαστικά στην Μενια! Εμένα δεν έπινε σιρόπι μέχρι που της εβαζα την Μαίρη Ποπινς. Εχει μια σκηνή που δίνει σιρόπι στα παιδια. Απο τοτε τα πίνει με μεγάλη ευκολία.

QVjlp3.png

Εμείς τα βουρτσιζουμε 2 φορες την ημερα, η μια φορα ειναι οπωσδήποτε το βραδυ. Με την αιμ 2-5ετων. Χωριζεις το στόμα σε έξι τμήματα (πάνω μέση, αριστερά, δεξιά και κατω το ιδιο, σύνολο έξι) και το κάθε τμήμα το βουρτσιζεις δέκα φορες ξεκινώντας απο τα πιο ευάλωτα δόντια (στη δικια μου ειναι τα μπροστα πάνω δόντια).

QVjlp3.png

Δεν έγραφα γιατι μαζεύτηκε δουλεια λογω εποχής. Ειμαι στη φάση μάζεμα επίπλων μπαλκονιού. Τα καθάρισα πολυ καλα, έπλυνα τα μαξιλάρια, αύριο περνάω λάδι και μετα απο 2 μερες τα καλύπτω. Επίσης έχω ξεκινήσει συμμάζεμα αποθήκης. Έπλυνα κουρτίνες κτλ. Ξέρετε. Κατα τ αλλα όλη μέρα έξω είμαστε. Σημερα θα βγούμε με τους απο κατω μας.

Φιλάκια!!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, σημερα τελικά δεν δουλεύω, οπότε βρήκα ευκαιρία και αφου τελείωσα τα καθάρισμα του σπιτιού πήγα κομμωτήριο, έκανα ανταυγειες και τα έκοψα λιγάκι πιο φιλαριστά.

Και εμένα η Λιλα απο την Τρίτη άρχισε έχει μπουκωμα, ευτυχώς δεν έκανε πυρετι, ψιλό κολλήσαμε όλοι μας αλλά είμαστε σε καλο δρόμο, αρχίζει και μας περνάει.

Έχω ξεκινήσει την θεραπεία στα χέρια, όπου αρχίζω και βλεπω βελτίωση.

Βιβη και εγω τι ίδιο θέμα έχω με το σιρόπι, ένας τρόπος ειναι να της το δώσεις σε λίγο νερό ή πορτοκαλάδα, με καλαμακι καλυτερα, εγω πάντως μέχρι πρότινος της το έδινα με τη σύριγγα, σημερα πάντως που της έδωσα της το έδωσα με το κουτάλι, αφου τη ακινητοποίησα, το μισό ήπιε το υπόλοιπο χύθηκε.......

Τζαμιν, έχεις δίκιο με τα ταξίδια του άντρα σου, δεν θα μπορούσατε να πηγαίνατε σε κανένα ταξιδάκι οι τρεις σας εαν μπορούσατε να συνδιασετε μέρες σε κανέναν ενδιαφέρον προορισμό?

Νινα-Νανα, ξύλινα ειναι τα έπιπλα σου? το λάδι ειναι για προστασία?

Τζιτζινα, με γεια τα πράγματα που πήρες?

Della, ποτέ ξεκινάς με το καλο την δουλεια?

Τελικά θα κανονισουμε καμία συνάντηση?

Καλο Σ/Κ!!!

nJ2dp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες...

Εμείς βουρτσίζουμε τα δόντια κάθε βράδυ. Η φίλη μου που είναι ορθοδοντικός μου είπε όταν την είχα ρωτήσει ότι το βράδυ πρέπει απαραιτήτως να τα βουρτσίζουμε. Το ιδανικό είναι 1 ώρα μετά από κάθε γεύμα. Επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, τουλάχιστον το βράδυ (για να μη μένουν τόσο πολλές ώρες στο στόμα τα υπολλείματα των τροφών). Η 1 ώρα είναι απαραίτητη γιατί τα δόντια από μόνα τους έχουν "ένα τρόπο καθαρισμού" αν το λέω καλά που ξεκινά αμέσως μετά από την πρόσληψη της τροφής.

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Ο Κωνσταντίνος πάλι άρρωστος ήτανε.Και αυτήν την φορά όλη την βδομάδα.Έχει να πάει παιδικό από την προηγούμενη Παρασκευή.Είχε πύον στις αμυγδαλές και 38 πυρετό.:-(Από τότε που πήγε παιδικό έχει αρρωστήσει 3 φορές.

Σήμερα στον παιδικό είχαμε ατομική συνάντηση γονέων.

Μας μίλησε η δασκάλα του Κωνσταντίνου και είπε πολύ καλά λόγια για τον Κωνστ.Εδώ στο σπίτι όμως είναι ζωηρός.Την συνάντηση γονέων αλλιώς την φανταζόμουνα.Νόμιζα ότι θα γίνει 1α γενική ομιλία για τα παιδιά και θα μιλήσει και παιδίατρος,ψυχολόγος κτλ.

Πώς είναι η συνάντηση στους παιδικούς που πηγαίνουν τα δικά σας?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν και Julie τι εννοείτε ατυχήματα?Ότι τα κάνουν πάνω τους?:oops:

Τζαμίν αύριο γυρνάει ο άντρας σου?Με το καλό να τον δεχτείς!

Julie δεν ήξερα ότι η μικρή πηγαίνει παιδικό.Το key person είναι γιογιό?

Βιβή πώς είναι η Μένια?Της πέρασε ο βήχας?Περαστικά!Πώς λέγεται ο άντρας σου?Να τον χαίρεσαι!

Νίνα Νάνα πώς και δεν ήρθε η γυναίκα που έχεις να κάνει το καθάρισμα ή να σε βοηθήσει?Πού περνάς λάδι?Τι εννοείς?

Lila's mom με γεια οι ανταύγειες και το κούρεμα.Χαίρομαι που βλέπεις βελτίωση.Φυσικοθεραπείες κάνεις?

Εμείς βουρτσίζουμε τα δόντια κάθε βράδυ με την aim.

Σχολίασα μόνο τα σημερινά επειδή μαζεύτηκαν πολλά.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπερα σας,

στο ιντερνετ καφε ειμαι. αλλα νομιζω θα παρω ενα φθηνο ταμπλετ.κοριτσια ,μου απαντησαν την δευτερα απο 2 δουλειες που το ειδα τωρα !!!!!

η μια αυτη που ειχα παει και μου λεει να προχωρησουμε στην προσλγψη κ η αλλη για μια συνεντευξη.μα χαθηκε ο κοσμος να παρουν ενα τηλ ?

και με αυτη που ειχα παει δεν ξερω τι να κανω.....εχω αλλους 2 μηνες ταμειο και τι να του πω τωρα ? αφηστε που 9 ωρες ,2 ρεπο τον μηνα κ 55ο ευρω .....δεν την παλευω

Δεν προλαβαινω να σχολιασω..ο μικρος ειχε 38 πυρετο νωριτερα.απλα πηγα την μανα μου σπιτι και ηρθα για λιγο.

θα μπω δευτερα παλι

φιλια !!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...