Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζιτζινα,για το συγκεκριμενο διαγνωστικο κι εγω δεν εχω να πω τα καλυτερα.Εκει παω μινο για αιματολογικες που ετσι κι αλκιως τις βγαζει το μηχανημα.Ξερω περιπτωσεις ομως που εκαναν εκει μαστογραφια,την εδωσαν ως αρνητικη ενω η γυναικα ειχε καρκινο.Ειναι συναδελφος και το ξερω απο πρωτο χερι.

Εγω για υπερηχο τον ειχα παει σε μια παιδοακτινολογο η οποια ειναι δ/ντρια στην ευρωκλινικη και εχει δικι της ακτινολογικο στην αθηνα.Ειναι εξαιρετικη.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Είχα να γράψω καιρό και ως συνήθως μαζεύτηκαν πολλά.Ό,τι θυμάμαι θα σχολιάσω.

Τελικά αποφασίσαμε να μην ξεγράψουμε τον Κωνσταντίνο από τον παιδικό.Και του χρόνου να τον γράψουμε ως πρώτη φορά πάλι θα φέρνει ιώσεις.

Σήμερα πήγαμε στο" alou fun park" και περάσαμε πολύ ωραία!

Ο Κωνσταντίνος έκοψε την πιπίλα!Καιρός ήταν!Επιτέλους!Τον Κωνστ. τον κουρέψαμε.Η κομμώτρια του έκανε και καρφάκια αλλά με το λούσιμο χαλάσανε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ντέλλα χάρηκα πολύ που θα ξεκινήσεις πάλι δουλειά.Με το καλό!

Κίττυ τι ωραία που κάνουν χειροτεχνίες.Του αρέσουν του Ισαάκ?Τα καταφέρνει?Αυτός ο Διονύσης που λες τον γνώριζε πριν πάει παιδικό ή τον γνώρισε στον παιδικό?Η δασκάλα κανονικά πρέπει να τον μαζέψει να μην αφήνει να χτυπάει τα άλλα παιδιά.Δεν κάνει τπτ?Η μητέρα του κακώς δεν παραδέχεται ότι ο Διονύσης χτυπάει τον Ισαάκ.

Lila's mom είναι καλύτερα τα χέρια σου?

Τζιτζίνα τι ωραία που ξυπνήσατε 11.30!Το πάρκο Τρίτση σας αρέσει πολύ,έτσι?

Τζαμίν κολυμβητήριο την πηγαίνεις με τον παιδικό?Πληρώνεις κάτι έξτρα?Πώς πήγε το Συνέδριο στο Πόρτο Χέλι?Η μαμά σου πέρασε καλά με την Έλενα?

Julie πιο πολύ ταλαιπωρήθηκες με την μικρή παρά με τις 4 ομιλίες,φαντάζομαι!

Εμένα ο μικρός θα με είχε τρελάνει!

Νίνα Νάνα πώς είναι η Ελένη?

Βιβή πράγματι περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα!Έχετε σκεφτεί πότε θα κάνετε την βάφτιση?

Καλό βράδυ!

Καλημέρα κορίτσια....

Della συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά!!!! Σπουδαία νέα!!!

Κιττυ κι εμείς έχουμε οδοντόβουρτσα- οδοντόκρεμα από νωρίς αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επιμείνει και πολύ και δεν έχει γίνει μέρος της ρουτίνας μας. Μάλλον θα πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα ε :rolleyes:?

Lila's mom περαστικά. Ακούγεται πολύ επώδυνο..

Tzitzina τώρα που το λες, έχω ακούσει κι εγώ περιστατικά για το συγκεκριμένο. Μάλιστα μου είχε πει μια φίλη που δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό ερευνητικό ινστιτούτο και στέλνουν καθημερινά δείγματα για εξετάσεις σε διάφορα διαγνωστικά κέντρα, να μην εμπιστεύομαι δικά τους αποτελέσματα. Βέβαια επειδή με βολεύει την έχω πάει αρκετές φορές την Έλενα. Θα το ξανασκεφτώ την επόμενη φορά.

Δήμητρα κι εγώ συμφωνώ με την απόφασή σας να τον αφήσετε. Όποτε και να τον πάτε, αυτή την περίοδο των ασθενειών δεν θα την αποφύγει.

Κολυμβητήριο πάει με τον σταθμό στο Δαΐς και πληρώνουμε ? 30 το μήνα έξτρα, το οποίο είναι για μια φορά την εβδομάδα με το σχολείο και μια φορά την εβδομάδα με τους γονείς.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

Η μικρη ειναι καλα, πήρε τρία ομοιοπαθητικα κι είδα αμέσως βελτίωση. Έχουν μείνει κατι φλεματα τα οποία προκαλούν βηχα αλλα καμια σχέση με εκείνο το πραγμα που είχε!

Το σ/Κ πήγαμε θάλασσα και τις δυο μερες. Μας κακόμαθε ο καιρος, καλοκαίρι ηταν!!!!!

Tzamin καλη αρχη στο κολυμβητήριο! Της αρέσει;

Dimista με γεια το μαλλι του Κωνσταντίνου!

Della υπέροχα νέα, συγχαρητήρια!!!!

Kitty δυστυχώς τα επιθετικά παιδια ειναι δύσκολο να τα χειριστεί κάποιος.

Εμείς βουρτσιζουμε τα δόντια απο 6 μηνών, απο τοτε που βγήκαν δηλαδή!!

Tzitzina τι ωραία που ξύπνησε τόσο αργα! Εμένα σημερα ξύπνησε στις 5:30 το πρωι!!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ειναι τιμη μου απο την μαμα ενός μοντέλου να διαβάζω οτι έχω ομορφη κορη :lol:

Lila's mom περαστικά για τα χερια!

Αλλα νέα δεν έχω πολλα. Πήγαμε στα πεθερικά μου χτες βραδυ κι η πεθερά μου μου έδωσε μισό ταψί παπουτσάκια, παστίτσιο, λίγη φασολάδα, σπανακόπιτα και χόρτα! :D ρεπό απο κουζίνα δηλαδή έχω!

Η κορη μου εχει γίνει πολυ φίλη με ενα κοριτσάκι μισο χρόνο μεγαλύτερο. Δεν μπορούμε να τις ξεκολησουμε, τρελή αγαπη! Έχω χαρεί πολυ γιατι βλέπω απίστευτη χημεία κι αμοιβαία συμπάθεια!

Α παρέλαβα και το καινούριο μου ποδηλατο (πούλησα αυτο που είχα)! Ειμαι τρισευτιχισμενη!

Φιλάκια!

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα σήμερα σε δερματολόγο γιατι δεν πήγαινε άλλο, έχω έκζεμα σε αρκετά μεγάλο βαθμό, μου έγραψε έναν συνδιασμό αλοιφών, για να δούμε εαν θα κάνουν δουλειά, αυτήν την εβδομάδα δουλεύω όλες τις ημέρες, να δω τι θα βρούνε πάλι να φωνάζουν!!!

della, συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά, σίγουρα στεναχωριέσαι για τους συναδέλφους αλλά σιγά σιγά θα κάνεις νέες γνωριμίες, εύχομαι τα καλύτερα!!

Νινα-Νανα, με γεια το νέο σου ποδήλατο, όντως έκανε πολύ ζεστές μέρες, τουλάχιστόν χάρηκες το surf.

τζιτζινα, απο αλοιφές έχω δοκιμάσει τα πάντα, η γιατρός μου έγραψε μία σήμερα η οποία όπως λέει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κρέμα χεριών και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα χέρια και τα προστατεύει απο τα νερά, μόλις την δοκιμάσω και δω αποτελέσματα θα στην πω!

Τζαμίν, πώς πήγε τελικά το Σ/Κ? πώς πέρασε η Έλενα?

Dimista, μπράβο για την πιπίλα, καλή προσαρμογή στον παιδικό.

Κιττυ, και εμείς έχουμε οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, αλλα τα βουρτσίζουμε προς το παρόν μόνο με νερό, δεν της αρέσει η γεύση!!

Εμείς το Σάββατο το πρωί πήγαμε στον παιδότοπο του metro mall, πολύς κόσμος και δεν κάνει για την δική μας ηλικία, οπότε εαν θέλουμε να βρεθούμε θα πρέπει να βρούμε άλλο μέρος.

Καλό σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Πηγαμε παιδιατρο σημερα για εμβολιο.Ειμαστε 13.400 και 92εκ.Ηταν τρομοκρατημενος ο μικρος και δεν κατεβηκε στιγμη απο την αγκαλια μου.Θυμοταν την Τεταρτη που οηγαμε για τα αυτακια του,και η καρδουλα του χτυπουσε σαν τρελη.Αφιυ οταν φυγανε ετρεχε πολυ για να απομακρυνθουμε γρηγορα.

NXbrp3.png

Για δουλεια θα με καλεσουν εντος των ημερων.Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι το νοσοκομειο που περασα ειναι συγχωνευμενο με αυτο που δουλευα κι ενω εχω πολλες πιθανοτητες να ξαναπαω στο παλιο μου που δεν ειχα βαρδιες,μαλλον δεν θα γινει και θα μεινω στο μεγαλι με κυλιιμενο ωραριο.Η ζωη μου ερχεται τουμπα κοριτσια.Εχω εναν αντρα που δεν μπιρω να στηριχτω καθολου πανω του γιατι δεν εχει ωραριι καθολου,κι εγω που παντα ημουν απικο στο μωρο μου θα πρεπει να δω τι θα τον κανω τα απογευματα και τις νυχτες που θα δουλευω.Μου ερχεται να πεθανω.Ειχα φτιαξει τη ζωη μου με εκεινα τα δεδομενα και τωρα μου ρχεται να παω να πνιγω!

Στο παρελθον στις προκηρυξεις ειχα περασει και σε ενσ αλλο μεγαλο νοσοκομειο οπου δηλωσα παραιτηση γιατι ηθελα να οαω εκει που ημουν.Το βρισκω μπροστα μου τωρα.Δεν θελω να ακουγομαι αχαριστη.Το οτι δεν θα χασω τη δουλεια μου ειναι το πρωτιστο.Εχω ομως σοβαρο προβλημα για το παιδι.Ακομα και κοπελα να θελω να παρω δεν θα μπορω να την πληρωνω.Σχολειο το πρωι,κοπελα το απογευμα;δεν μου φτανουν ουτε για ζητω μετα.Παρεπιπτοντως ξερετε πως πληρωνονται οι κοπελες;Ειμαι σε αδιεξοδο.Απο το σχολειο δεν μπορω να τον σταματησω γιατι θα δουλευω εκει και πρωινα και απιγευματα και νυχτες.Δεν ξερω τι θα κανω.Εχω δυο μερες να κοιμηθω.

NXbrp3.png

ουφφφ τα ειπα και λιγο ξαλαφρωσα!

Dimista,πηρατε την πιο σωστη αποφαση θεωρω για το σχολειο.Μπραβο σας για την πιπιλα!

Nina-Nana,καλοριζικο το νεο ποδηλατο.Εκανε τελειο καιρο και σε σκεφτηκα!

Lila's mom,καλα εκανες και πηγες. στο γιατρο.ευχομαι γρηγορα να οερασει το εκζεμα.

Καλι βραδυ κοριτσια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Χθες πήγαμε την πρώτη μας οικογενειακή βόλτα! Και οι 4 μαζί στη Γλυφάδα και περάσαμε υπέροχα. Ο μπεμπούλης ήταν πολύ ύσηχος και η Μένια υπόδειγμα...καθίσαμε για frozen yogurt και σηκώθηκε μόνο για να πάμε μια βόλτα με τα πόδια να δούμε βιτρίνες . Όταν γυρίσαμε σπίτι μας είπε ότι πέρασε πολύ ωραία στη βόλτα που είμασταν όλοι μαζί!!!!

Della κατ'αρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά, γιατί όπως είπες και μόνη σου είναι σημαντικό να την έχεις στις μέρες μας. Καταλαβαίνω την αγωνία σου για το θέμα του προγραμματισμού γιατί σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι τα παιδάκια μας! Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και πήγαινε στη δουλειά...βρες μια προσωρινη λύση και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα και μετά τα πράγματα θα μπουν πιο εύκολα σε σειρά. Πολλές φορές αγχωνόμαστε εκ των προτέρων για κάτι, το οποίο τελικά αποδεικνύεται πιο εύκολο από όσο φοβόμασταν. Που ξέρεις μπορεί να λυθεί το πράγμα από μόνο του (το εύχομαι), χωρίς να κάνεις τρομερές αλλαγές. Το πολύ πολύ να αποφασίσεις να κάνεις τώρα και ένα δεύτερο παιδάκι, οπότε σύντομα θα είσαι σπίτι για περισσότερο καιρό!!!!!(προσπαθώ να ελαφρύνω το πράγμα λίγο).

Tzamin, ευτυχώς που πήγατε το προηγούμενο σκ Κρήτη και όχι τώρα που έγινε ο σεισμός!!!!Θα σας είχε βγει ξινό!

Tzitzina το μωρό δεν το παίρνω μαζί όταν πάμε "στο σχολείο" που λέει η Μένια. Τον αφήνω στον άντρα μου. Έχουμε διαλέξει ημέρες που δεν έχει μάθημα στο μεταπτυχιακό οπότε κάποιος θα είναι σπίτι. Όταν πέφτει η ώρα του θηλασμού την ώρα του μαθήματος την πηγαίνει εκείνος, αλλιώς εγώ. - δεν έχει σταθεροποιήσει ακόμη τις ώρες του το μπεμπόνι!!!

Για τη βάφτιση έχω αρχίσει να ψάχνω λίγο κάποια πράγματα αλλά στο χαλαρό. Έχω άπλετο χρόνο. Με τον καινούριο χρόνο θα επιταχύνω. Θέλω να φτιάξω μόνη μου όσα περισσότερα μπορώ...μπομπονιέρες, προσκλητήρια, βιβλίο ευχών, στολισμό...θα δούμε!

Lila's mom περαστικά και υπομονή!!!!!Θα περάσει κι αυτό!

Καλημέρα κοριτσάκια....

Το ΣΚ περάσαμε καλά. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και οι περισσότεροι σύνεδροι ήταν στην θάλασσα και όχι στο συνέδριο. Η Έλενα με την μαμά μου επίσης τα πήγανε καλά. Έκανε και μπάνιο στην θάλασσα η μικρή.

Βιβή αυτό δεν το σκέφτηκα με τον σεισμό. Σκεφτόμουν μόνο πόσο άτυχοι ήμασταν που δεν πήγαμε αυτό το ΣΚ που είχε τέλειο καιρό και πήγαμε το καταχείμωνο. Τώρα που το λες.... θα το σκεφτώ αλλιώς!!!

Della εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση σύντομα για να μην αγχώνεσαι. Η κοπέλα που έπαιρνα εγώ για να κρατάει μερικές φορές την Έλενα να βγαίνουμε, έπαιρνε ? 6. Βέβαια έχω ακούσει και για ? 4-5. Μάλλον πολλά έπαιρνε από εμάς. Φαντάζομαι όμως αν ξέρεις περίπου πόσο θα την χρειάζεσαι και βγαίνει πχ. 3 φορές την εβδομάδα, μπορείς να κανονίσεις να την πληρώνεις με τον μήνα και να έρχεται πιο οικονομικά. Κουράγιο...

Νινα νανα της αρέσει πολύ το κολυμβητήριο και με ρωτάει συνέχεια πότε θα ξαναπάει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μάθει να κολυμπάει νωρίς, γιατί η θάλασσα με τρομάζει πολύ. Τα δόντια τα πλένετε κάθε βράδυ ή πρωί? Βουρτσίζει μόνη της ή την βοηθάς?

Lila's mom ελπίζω να πιάσει η θεραπεία...

Α δεν σας είπα, γύρισε ο άντρας μου χτες (δύο μέρες νωρίτερα) και χαρήκαμε πολύ και οι δύο. Θα φύγει την επόμενη Τρίτη (σε μια εβδομάδα) για 5-6 μέρες στην Σερβία.

Σας αφήνω προς το παρόν

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσια.Οι αντρες μου εχουν φυγει οποτε απολαμβανω καφε μονη!!

Χθες ο μικρος δεν οηγε σχολειο.Ξυπνησε με 38,2 και τον κρατησα εδω.Μετα απο μια δοση depon βεβαια,ο πυρετος επεσε και δεν ξαναανεβηκε.Τι κουλο κι αυτο!ενας πυρετος το πρωι και τιποτα μετα.Ευτυχως βεβαια!!

NXbrp3.png

Tzamin,αυτη τη λυση σκεφτομαι κι εγω.Οταν βρω καποια να της προτεινω χρηματα με το μηνα.Θα δω ποσα μπορω να δινω και θα πραξω αναλογα.

Εκανε μπανιο η μικρη στη θαλασσα ε;Ειχε φοβερο καιρο.

Βιβη,αυτο που ειπες:η πρωτη οικογενειακη βολτα!Πολυ ομορφη εικονα.Μπραβο!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια.Εχω ερθει river west να παρω σκουφακι στον Κωνσταντινο και καθισα για καφε.Βρηκα ενα ομορφο στα mayoral που ειναι σαν καπελακι περισσοτερο παρα σαν σκουφος.

Καλα να περασετε!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...