Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kalimera koritsia!

Anna min anisuxeis katholou!O mpempis mou stis 32 vdomades itane 1530gr kai ton vrike adunato.Mou eixe pei oti eprepe na itane 1800gr.Opote 1a xara to varos tis mikris sou.Makari kai o dikos mou na itane 1850gr.Tha glutwna tin eksetasi thromvofilias kai tis eneseis.

Mammy sou euxomai tin Pempti pou tha pas na einai polu kala ta nea tis mpempas sou.Perimenoume nea!

Della den milagame mazi.Me 1a alli kopela milages kai gw me 1a alli.Apla epeidi egrapses oti eisouna stis 22.30 kai akousa pou eipes oti o mpempis sou einai tuligmenos me to lwro.Meta to diavasa pou to egrapses kai fantastika oti eisai esu.An stis 27/3 exoume pali rantevou peripou tin idia wra tote tha sou milisw.Me 1a matia pou eriksa eisai kai omorfi kopela.

Koritsia,otan klwtsaei to mwraki sas fainontai oi kiniseis tous stin koilia sas kai se poio simeio klwtsaei?Se mena ,nai!Xairomai pou tis vlepw!Kali upoloipi mera!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανια μου περαστικα στον μικρο....Οσο για το μπεμπε μια χαρα!!!!Πολυ χαιρομαι!!!!

dimista ναι φαινοντε οι κλωτσιες της και κλωτσαει ψηλα αφου εχει παρει θεση....

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχει και η δικια μου δεθει με τον λωρο στην Εβελινα δεν ειχαμε τετοιο θεμα...αυτο μπορει να της δημιουργησει κανενα προβλημα? Ο γιατρος ηταν χαλαρος και μου ειπε πως το μωρο δεν εχει κανενα προβλημα αφου θα γεννησω με καισαρικη εσας τι σας λεει για την περιδεση?

Όλοι έχουν λοιπόν ευχάριστα νέα και πάντα έτσι να είναι....

Ania μου περαστικά στον μικρό σου Άγγελο.

Κι εγώ έχω ευχάριστα αφού ο άντρας μου ήταν να φύγει σήμερα για Τόκυο και μόλις αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα... ουφ. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα τότε.

Anna εμένα η μπέμπα στις 30 εβδομάδες ήταν 1530 γρ. οπότε φαντάζομαι στις 32 περίπου σαν και την δικιά σου πρέπει να ήταν.

Αναφορικά με τον λώρο δεν ξέρω καθόλου. Φαντάζομαι ότι εφ' όσον θα αρχίσει να αναπνέει αφού βγει από την κοιλίτσα, δεν υπάρχει κίνδυνος. Βέβαια αυτό που λέω είναι εντελώς δικό μου και δεν έχω καμία απολύτως ιδέα τί μπορεί να σημαίνει περίδεση και πώς επιρεάζει το μωρό. Εφ' όσον όμως ο γιατρός δεν ανυσηχεί.... φαντάζομαι δεν χρειάζεται να ανυσηχείς κι εσύ...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βασω μου μου εδειξε ο γιατρος οτι το μωρο βρησκεται μεσα στις καμπυλες αναπτυξης και αποτι βλεπω πανω κατω ολα τα μωρακια εκει κοντα ηταν σε βαρος....

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Βασω μου καλα εισαι? Πολυ καλα νεα αφου ο αντρουλης σου δεν φευγει! :D Αννα μας ειχες λειψει! Μια χαρα η μπεμπα σου!! Dimista κι εμενα η μπεμπα οταν κλωτσαει κουνιεται η κοιλιτσα μου, ειναι πια μεγαλα παιδακια τωρα!! Ανια πολυ καλος ο μπεμπης!! Κοντευεις!! Περαστικα στον μικρο σου! Μαμμυ με το καλο την Πεμπτη!!

Κιττυ καλημερα!! Αrma πως εισαι σημερα? Della αφου το μωρακι σου ειναι με το κεφαλακι κατω, απ οσο γνωριζω δεν συντρεχει λογος καισαρικης. Δεν ξερω αν υπαρχει βεβαια κατι αλλο. Pola γεια σου κι εσενα!

Πηγαμε κι εμεις χθες στον γιατρο μας! Η μπεμπα μας ειναι μια χαρα, πανω κατω 1750 γρ. βεβαια ακομη με το κεφαλακι πανω. Τα ποδαρακια της κλωτσουν την κυστη μου. Χιχιχιχι :D Κι εγω Arma μου ξεκινησα yutopar καθως σφιγγεται η μητρα μου και αισθανομαι βαρος στην κοιλια μου εντονα καθως περπαταω. Ταχυκαρδια αντιμετωπιζω απο τον 3-4 μηνα και ελπιζω να μην αυξηθει τωρα με το φαρμακο. Doppler προς το παρον δεν θα κανω.

Φιλια πολλα σε ολες!! Μια ομορφη μερα να εχετε. ;)

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

Αννα μια χαρα η μπεμπουλα και εμενα γυρω στα 1950 ηταν στην 32η.Ηλιοδωρα γεια σου, μια χαρα και εσενα η μπεμπουλα σου!!!Ania περαστικα στο μικρουλι σου και ενα θα σου πω ...πολυ ζορικα τα αντρακια!!!Dimista σε ευχαριστω και μην στεναχωριεσαι για την θρομβοφιλια και τις ενεσεις, σε καταλαβαινω γιατι και εγω στην αρχη ειχα φρικαρει με το ζαχαρο.Και καλυτερα που εκανες τις εξετασεις και ξερεις γιατι ειναι για το καλο του μπεμπουλη σου!!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

GEIA SAS KORITSIA ..YPEROXA TA NEA SAS ..SAS EYXOME OLA NA PANE KALA MEXRI TELOYS KAI ME ENA PONO...

EGW PIGA KAI EKANA TO G EPIPEDOY PRIN 2EBDOMADES IMOYN STIN 33 EBDOMADA KAI I MIKRI MOY ITAN 2070 O GIATROS MOY EIPE OTI ITAN STA FYSIOLOGIKA PLAISIA NA DOYME TWRA, THA KSANAPAW STIS 24 TOY MINA TO MONO PROBLIMA EINAI ME TON AIMATOKRITI POY PEFTEI SINEXEIA...KORITSIA PSONISATE GIA TO MWRO SAS??

EGW MONO TIN KOYNIA TOY KAI TO MPAOULO-ALAKSIERA EXO PARAGGEILI KAI TA PERIMENO TELOS TOY MINA....GIA ROYXALAKIA DEN EXO PAEI AKOMA....EXEI I ADERFI TOY ANTRA MOY PRAGMATA APO TIN KORI TIS POY EINAI 3.6 XRONON ALLA DEN KSERO TI NA KANW????SAS ZALISA SIGNVMH ALLA EIMAI POLI MPERDEMENI:x

Καλησπερα κοπελαρες.Πως ειστε σημερα;Εμενα ποναει αφορητα η πλατη μου.Με ετριψε ο αντρας μου 4φορες αλλα τιποτα.Λογικα η μεση δεν επρεπε να ποναει;Αφηστε που η συχνοουρια δεν εχει ορια!Καταλαβαινω πολυ καλα τους αντρες που εχουν προβλημα με τον προστατη.

Dimista,αν δεν ησουν η κοπελα που μιλουσα μηπως εισαι η κοπελα που η μαμα της καθοταν διπλα στον αντρα μου;Ημαστε στον ιδιο καναπε;Ησουν ακομα εκει οταν ηρθε η κυρια με το ''ζωηρο'' παιδακι;

Αnia,αγοραρος θα βγει ο γιοκας σου!

Pola και mammy,καλα κανετε και γραφετε για τα πιτσιρικια να μας προ'ι'δεαζετε.

Αrma,το yutopar το παιρνω κι εγω ακομα.Δεν ειναι πολυ η δοση βεβαια,σχεδον καθολου,1 την ημερα παιρνω χωρισμενο στα 4,αλλα μου ειπε θα το παιρνω μεχρι την 38η εβδ.Οι ταχυκαρδιες βεβαια με ρημαζουν.

NXbrp3.png

Della σε καταλαβαινω και εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη ειχα τρομερους πονους στην πλατη, νομιζω οτι οι πονοι στην πλατη ειναι χειροτεροι απο της μεσης!

Αντζελικα, δεν μας ζαλιζεις καθολου, με το καλο να σου ερθει η κουνια και η αλλαξιερα του μωρου σου!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

GEIA SAS KORITSIA ..YPEROXA TA NEA SAS ..SAS EYXOME OLA NA PANE KALA MEXRI TELOYS KAI ME ENA PONO...

EGW PIGA KAI EKANA TO G EPIPEDOY PRIN 2EBDOMADES IMOYN STIN 33 EBDOMADA KAI I MIKRI MOY ITAN 2070 O GIATROS MOY EIPE OTI ITAN STA FYSIOLOGIKA PLAISIA NA DOYME TWRA, THA KSANAPAW STIS 24 TOY MINA TO MONO PROBLIMA EINAI ME TON AIMATOKRITI POY PEFTEI SINEXEIA...KORITSIA PSONISATE GIA TO MWRO SAS??

EGW MONO TIN KOYNIA TOY KAI TO MPAOULO-ALAKSIERA EXO PARAGGEILI KAI TA PERIMENO TELOS TOY MINA....GIA ROYXALAKIA DEN EXO PAEI AKOMA....EXEI I ADERFI TOY ANTRA MOY PRAGMATA APO TIN KORI TIS POY EINAI 3.6 XRONON ALLA DEN KSERO TI NA KANW????SAS ZALISA SIGNVMH ALLA EIMAI POLI MPERDEMENI:x

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Αντζέλικα εγώ δεν αγόρασα τίποτα. Τα πήρα όλα από την αδελφή μου και τον αδελφό μου που έκαναν μωρά πρόσφατα. Όταν λέω τίποτα ... απολύτως τίποτα. Ρουχαλάκια έχω πάρα πολλά ... πήρα βέβαια 4 φορμάκια & 4 κορμάκια, έτσι για να μου φύγει η λαχτάρα. Την προίκα (σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες) τα ανέλαβαν η μαμά και πεθερά που κεντάνε κι όλας και θέλανε πολύ να το κάνουν. Από εξοπλισμό επίσης κούνια, portbebe, ριλάξ, παρκοκρέβατα, καρότσια, μπανάκια, αποστηρωτήρες, θήλαστρο, τα κληρονόμισα από τα αδέλφια μου. Αγόρασα μια ντουλάπα για να βάλω τα πράγματά της ξεχωρηστά, και μου λείπουν ενδοεπικοινωνία και καθισματάκι αυτοκινήτου (τα οποία θα μου τα πάρουν δύο φίλες μου).

Νομίζω ότι ήμουν πολύ τυχερή γιατί είναι περίοδος που έχουμε πάααααρα πολλά έξοδα και γλιτώσαμε αρκετά χρήματα. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις της αδελφής του άντρα σου, πάρτα και σιγά σιγά όταν θα έρθει το μωράκι σου θα δεις τί σε βολεύει και τί όχι και μπορείς να τα αντικαταστήσεις.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλημερα κοριτσια.Αλλοενα βραδυ που τριγυρνουσα σαν το φαντασμα.Εχω δει στην τηλεοραση ολες τις διαφημισεις των telemarketing και τις εχω μαθει απ'εξω.Δεν εχει τιποτα αλλο στις 3+ που ξυπναω.Αφηστε που οι μαυροι κυκλοι θα φτασουν στο πατωμα.

Ευχομαι να περασετα ολες μια ομορφη μερα.Εγω περιμενω μια φιλη μου να παμε για καφε.Ας το ευχαριστηθουμε τωρα γιατι μετα με τι μωρο θα πρεπει να προγραμματιζουμε τον καφε ως και την τελευταια λεπτομερεια.Φιλια!!!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια! Από την Δευτέρα στο βράδυ ήμουν στο Ρέα με έντονες συσπάσεις..Για ακόμα μία φορά ευτυχώς με τον ορο μου πέρασαν και έτσι γλιτώσαμε τον πρώορο τοκετό. Ουφ!

Πριν από λίγο γύρισα σπιτάκι μου.

Θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα. Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσια! Από την Δευτέρα στο βράδυ ήμουν στο Ρέα με έντονες συσπάσεις..Για ακόμα μία φορά ευτυχώς με τον ορο μου πέρασαν και έτσι γλιτώσαμε τον πρώορο τοκετό. Ουφ!

Πριν από λίγο γύρισα σπιτάκι μου.

Θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα. Φιλιά σε όλες!

Ανυπόμονος είναι ο μπέμπης σου και με επιμονή. Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά και αυτή τη φορά. Καλή ξεκούραση και υπομονή. Εύχομαι να μην χρειαστεί να νοσηλευτείς ξανά μέχρι το τέλος.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Αrma μου, δυσάρεστα τα νέα σου αλλά ευτυχώς απ'ότι βλέπω τέλος καλό, όλα καλά. Σου εύχομαι και εγώ να περάσει ήσυχα ο υπόλοιπος καιρός, να πάνε όλα καλά και να βγει το παιδάκι σου γερό, όποτε είναι ο καιρός. Προς το παρόν κάνε υπομονή, καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί με την κατάσταση, αλλά θα περάσει ο καιρός, λίγο έμεινε.

Della, νομίζω ότι όλες βρικολακιάζουμε παρέα. Εγώ όλη νύχτα, είχα τρελαθεί από τους πόνους χαμηλά. Το δικό μου εγερτήριο είναι συνήθως γύρω στις 4-4.30.

Αντζέλικα και εγώ σιφονιέρα, που θα χρησιμοποιώ και για αλλαξιέρα και κούνια αγόρασα. Α, και το καρότσι. Τα υπόλοιπα τα δανείστηκα δεξιά και αριστερά. Ότι μπορείς να γλιτώσεις καλό είναι, εξάλλου κάποια πράγματα μπορεί να μην τα βολευτείς.

Ania περαστικά, Tzamin ευτυχώς που δε φεύγει ο άντρας σου να είσαι και εσύ ήσυχη στην κατάστασή σου.

Αnna25, πολλά παιδάκια τυλίγονται με το λώρο, μην ανησυχείς, Μυmmy3 με το καλό αύριο.

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, ευχές να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθουν γερά όλα τα παιδάκια.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...