Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβη,μεγαωσε και ο μπεμπακος!Βαφτιση για ποτε λετε;ανοιξη η καλοκαιρακι;ονομα βρηκατε;οι δραστηριοτητες σας ακουγονται φανταστικες.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν 2 μήνες σαν νερό...

Βάφτιση λέμε μάλλον για Μάιο. Και το όνομα αυτού Γιώργος...του πεθερού

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Ωραία ιδέα η συνάντηση αλλά για εμάς η Λούτσα δε βολεύει...μεγάλη η απόσταση για νεογέννητο και αν τον αφήσω σπίτι δε θα προλάβω να σας δω μεταξύ 2 θηλασμών.

Η Μένια χθες έκανε το πρώτο μάθημα μουσικής και διασκέδασε πολύ παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα (κλακέτες, καστανιέτες κλπ) και χορεύοντας. Φεύγοντας μου είπε μαμά ήταν πολύ ωραία σήμερα, να ξαναέρθουμε!

Καλέ πλάκα έκανα! Εννοούσα οτι θα ειμαι για σερφ κυριακη πρωι! :D

QVjlp3.png

Καλησπέρα..Τι κάνετε??

Πήγαμε στο Παίδων Πεντέλης και κάναμε τις εξετάσεις...Τελικά το παιδί δεν έχει τίποτα. Η διάταση στο νεφρό έχει κλείσει και η παλινδρόμηση "είναι ήπιας μορφής, φυσιολογική". Ευτυχώς που δεν ξεκινήσαμε το σιρόπι. Τελικά είναι ηλίθιοι στην κλινική που κάναμε τον υπέρηχο την προηγούμενη φορά...

Από βήχα βλέπω όλοι καλά πάμε έτσι?? Τα μικρούλια μας με τον πυρετό είναι καλύτερα?

Σας αφήνω για να μιλήσω με την παιδίατρο. Αν προλάβω θα ξαναμπω. Φιλάκια

Τελεια νέα!!!!!!

QVjlp3.png

Τζιτζίνα τέλεια!!!!!!!!!!! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!! Ευτυχώς που επέμενες και ξαναέκανες την εξέταση!!!

Περαστικά περαστικά περαστικά στα αρρωστούλικα!!!!!

Αχ Τζαμίν, τί ωραία!!!Το καταλαβαίνω που φύγατε με κατεβασμένα μούτρα.

Σήμερα είχα μία τόσο κουραστική μέρα!!!! Ας ξεκινήσουμε με τις 4 ομιλίες στη σχολή κι ότι ήμουν πρώτη μέρα αδιάθετη. Είχα 40 λεπτά περπάτημα για να πάω να πάρω την κόρη μου και μετά 15 λεπτά περπάτημα με την κόρη μου αγκαλιά. Και εδώ ξεκινάει η περιπέτεια και η στιγμή που "μετάνιωσα" που κόψαμε την πάνα: Φτάνουμε στην στάση του λεωφορείου - όπου το χάσαμε στο τσακ. Περιμένουμε κάνα 10λεπτο κι η κόρη μου θυμάται πως θέλει τσίσα (εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει το portable potty και με πιάνει πανικός στη σκέψη ότι θα μου κατουρηθεί στο λεωφορείο). Τί να κάνω, τριγυρνάω λίγο στα γύρω δρομάκια και προσπαθώ να την πείσω να τα κάνει κάτω κάπου απόμερα αλλά δεν θέλει να κάνει τσίσα στον δρόμο η πριγκίπισσα!! Ξάφνου βλέπω μπροστά μου μία pub, μπαίνω μέσα, μπουκάρω στο μπάνιο (σκεφτόμενη πως σωθήκαμε) αλλά η κόρη μου να μην θέλει να κάτσει στη λεκάνη με τίποτα!!!! Αρχίζει να με ξαναπιάνει πανικός και ξαφνικά γυρίζω πίσω μου και τί βλέπω???? Ένα καλαθάκι με ένα καθισματάκι λεκάνης για παιδιά μέσα!!!!!!!!!!! Ναι μέσα στην Pub!!!!!!!!!! Πόσο λατρεύω την Αγγλία σε κάτι τέτοια. Όλα καλά, έκανε τσίσα η κοράκλα μου, και μετά πάλι πίσω στη στάση (περιμέναμε βέβαια άλλο ένα 20λεπτο). Με τούτα και με κείνα φτάσαμε σπίτι μετά τις 7. Πτώμα η μαμά, πτώμα κι η κόρη. Την έκανα μπάνιο στα γρήγορα, έφαγε μια φέτα ψωμί και ξερή για ύπνο!!!! Ουφ!

Julie μου χαμός ε; Καλη ξεκούραση!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Όλα καλά από εμάς. Σήμερα η Έλενα έχει πάλι κολυμβητήριο. Δεν θυμάμαι αν σας είπα ότι ξεκίνησε. Έκανε πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα είναι η δεύτερη φορά. Με το σχολείο πηγαίνουν στο Δαΐς. Είπα να την ξεκινήσω δοκιμαστικά, και χωρίς να την πιέσω καθόλου να δούμε πώς θα αντιδράσει κι αν θα της αρέσει. Είναι το μόνο παιδάκι στην τάξη της που έχει κόψει την πάνα και πρέπει να πηγαίνει με τα μεγαλύτερα παιδιά. Ανησυχούσα για το πώς θα αφήσει τους συμμαθητές της για να πάει με τα μεγάλα και με άλλη δασκάλα. Ε λοιπόν κανένα πρόβλημα. Μια χαρά τα πήγε... προς το παρόν. Να δούμε πώς θα συνεχίσει.

Κατά τα άλλα μοναξιές. Την Παρασκευή πάω Πόρτο Χέλι για συνέδριο και θα πάρω μαζί μου την Έλενα με την μαμά μου. Μάλλον θα επιστρέψουμε Κυριακή οπότε πρωινή ώρα εμείς δεν μπορούμε.

ΚΙΤΤΥ μια χαρά τα πάει ο Ισαάκ ε? Αυτή η προσαρμογή ρε γ......το είναι δύσκολη περίοδος. Σου γίνεται το στομάχι κόμπος. Πώς τα πάει με τον βήχα?

Della καλωσορίσατε.

Νινα νανα τί κάνει η Ελενίτσα? Είναι καλύτερα? Σήμερα έλεγα στην Έλενα ότι έχουν ίδια παπούτσια με την δικιά σου και μου έλεγε: Ναι μαμά? ίδια έχουμε? ταιριάζουμε?

Τζιτζίνα ευτυχώς που επαναλάβατε τις εξετάσεις. Σε ποια κλινική κάνατε την πρώτη εξέταση για να ξέρουμε? Συνθηματικά πες το.

Βιβή ωραίο όνομα.... έτσι λένε τον άντρα μου :D

Julieeeee πανικός ε? Εξάσκηση στην φύση για να είσαι σίγουρη. Δυστυχώς το θέμα δημόσια τουαλέτα στην Ελλάδα είναι πάαααααρα πολύ πονεμένο. Πότε τελειώνεις το διδακτορικό σου?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Απο χθες επανηλθαμε στην καθημερινοτητα μας,σχολειο κτλ.Το απογευμα πηγαμε στιν παιδο ωρλ και καναμε καθαρισμο αυτιων.Το αγορακι μου μαζευει κερακι μεσα κι επειδη μπορει να κρυβουν ωτιτιδα απο πισω τα καθαρισαμε να ειμαστε ετοιμοι.Εγινε χαμος βεβαια στον γιατρο.Δεν καθοταν με τιποτα.Σημερα πονανε τα χερια μου που τον κρατουσα ακινητο.Ο αντρας μου ελειπε ως συνηθως και ο μικρος ολη μερα μετα μου κρατουσε μουτρα.Τη Δευτερα εχουμε παιδιατρο,αλλος χαμος εκει!

NXbrp3.png

Julie,τι ταλαιπωρια κι αυτη με τα τσισα.Κι εγω θα ειχα πεθανει απο αγχος.

Βιβη,ωραιο το Γιωργος.Να υποθεσω οτι εχεις αρχισει να σκεφτεσαι τα της βαφτισης;

Τzamin,εκδρομουλα το ΣΚ ε;τουλαχιστον να εχει καλο καιρο να παιξει εξω η μικρουλα.

NXbrp3.png

Tzitzina,πολυ ωραια τα νεα της Ειρηνης.Αν δεν μπορεις να γραψεις τι ονομα του κεντρου εδω στειλ'το μας σε πμ.

Νινα-Νανα,με τη βροχη θα κανεις κανονικα surf?

Θα παω σουπερ μαρκετ κοριτσια.Καλα να περασετε!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσαρες,

ο υπολογιστης μας αφησε , αφου τον ποτισε το αγορι μου ...ηταν που ηταν ....

τωρα ειμαι σε ενα ιντερνετ καφε γιατι ηθελα να στειλω ενα βιογραφικο.οποτε διαβαζω και τα νεα σας.Αν κανονισετε συναντηση στειλτε μου στο κινητο μην (το εχει η Lila s mom).Della νομιζω το ειχα στειλει και σε σενα.

Ο Ισαακ καλυτερα ειναι με τον βηχα. Η φαρμακοποιος μου εδωσε ενα αλλο σιροπι,mucothiol ,νομιζω τον βοηθαει περισσοτερο.Στον παιδικο μια χαρα , κανουν κ χειροτεχνιες.προχθες ενα δεντρο κ ενα σκατζόχοιρο κ χθες μια οπρελα (χαρτονια,καλαμακια κλπ).θελει να τα κραταει για να κοιμηθει.

αλλα μου κανει και καινουρια νουμερα

- απο την μερα που εκανε πυρετο ,ξυπναει με κλαματα.χθες κοιμηθηκε μολις γυρισαμε απο τον παιδικο κ ξυπνησε ουρλιαζοντας να φυγει ο μπαμπας να παει στην δουλεια κ να του φερει σοκολατα.αφου του πηρε σοκολατα ηρεμησε ,αλλα μετα του φυγανε λιγα τσισα,τον επλυνα αλλα δεν ηθελε να βαλει βρακακι.παλι ουρλιαχτα.....μου εχει κανει τα νευρα χαλια....τον εβαλα οπως ηταν στο κρεβατι του κ φυσικα μετα απευθυνθηκε στον μπαμπα του και δεν ηθελε εμενα.και γενικως μας τρεχει !!!!!!!!!!!!!!

- εδω και 2 μερες ,μολις τον παιρνω απο τον παιδικο.φωναζει ο Διονυσης να παει σπιτι του, και χθες δεν πηγαινε στις κουνιες γιατι ηταν ο Διονυσης.Μου λεει οτι τον χτυπαει , του φωναζει φυγε κ μου το επιβεβαιωσε κ η δασκαλα ..οτι ο Διονυσης δερνει ολα τα παιδια ,τον Ισαακ παει κ τον αρπαζει,Το ειπα στην μαμα του (οχι οτι δερνει ολα τα παιδια , δεν ειναι δικη μου δουλεια),αλλα οτι τσακωνονται. Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι τα θεωρει εξωπραγματικα αυτα για τον Διονυση ,ενω πολλες φορες σπρωχνει τον Ισαακ , τον φτυνει.....και μετα μου λεει να τα πουμε το απογευμα ,να παιξουν τα παιδια !!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζιτζινα, πολυ ωραια τα νεα της Ειρηνης !!!!!!!!!!! μπραβο !!!!!

Τζαμιν, πολυ καλα κανεις και την εβαλες κολυμβητηριο !!!!

Τζουλη, πω...πω....τρέξιμο !!! εντυπωσιακό που ειχαν καθισματακι για την τουλετα !!

κοριτσια, τα παιδακια σας πλενουν τα δοντια τους ? εγω του ειχα παρει απο πολυ νωρις οδοντοκρεμα κ βουρτσα , αλλα πιο πολυ επαιζε.τωρα προσπαθω να βουρτσιζει

Della, τον φανταζοαμαι στον γιατρο.κι ο ισαακ που απλως ειδε τα αυτια του,ουρλιαζε

Νινα-Νανα,κοιμαται μια χαρα το βραδυ ? κορτιζόνη ? τελικα λαρυγγίτιδα εχει ?

Περαστικα κ πάλι !!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια, ήρθαμε παιδοτόπο μιας και ο καιρός δεν ενδείκνυται για βόλτα με το καρότσι! Δεν έχω ιδιαίτερα νέα, στην δουλεια μια απο τα ίδια, φωνές και νεύρα!!!! Το αλλο νέο ειναι οτι απο το άγχος μου επιδεινώθηκε η νευροδερματιτιδα που έχω στα χέρια σε σημείο να μου έχει ανοίξει το δέρμα κάτω απο τα νύχια, πόνος αφορητος, φανταστείτε οτι φοραω βαμβακερα γάντια για να απορροφηθούν οι αλοιφές!!!!!

Τζιτζινα, πολυ χαίρομαι που όλα ειναι εντάξει, σαφώς πάντα υπάρχει η ανησυχία αλλα το σημαντικό ειναι οτι ξεπερνιουνται!

Τζαμίν, καλα να περάσετε στο Πορτο Χελι, καταλαβαίνω βέβαια οτι εσυ θα είσαι στο τρέξιμο μιας και έχει την διοργάνωση αλλα σίγουρα θα βρεις λιγο χρόνο να ξεσκασεις!

Νινα-Νανα, θα σας κανει καλο καιρο οπότε καλο σερφινγκ!

Κιττυ, μεσα σε όλα να έχεις και το οτι σου χάλασε το λάπτοπ, δεν πειράζει εσείς να είστε καλα, ελπίζω ο Ισαακ να έχει ηρεμήσει λιγάκι με όλα αυτα!!!

Βιβη, με το καλο η βάφτιση, έχεις σκεφτεί θεμα;

Della, τι να κανεις αφου έπρεπε να του καθαρίσει τα αυτιά για να αποφύγετε την ωτιτιδα ας σου κράταγε μούτρα, το ξέχασε ήδη! Εχετε να κάνετε και εμβόλιο;

Κορίτσια εγω λέω να πάω στο μετρό mall το Σάββατο το πρωι, εάν θέλετε κανονιζουμε κατι!

Καλη συνέχεια!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Χθες βγηκαν απο τον ΑΣΕΠ τα αποτελεσματα μας.Περασα στην πρωτη μου επιλογη και μαλλον θα πιασουμε δουλεια μεσα στην εβδομαδα.Απο τη μια χαρηκα απο την αλλη δεν θα ειμαι με κανεναν παλιο συναδελφο,σκορπισαν ολοι στα υπολοιπα νοσοκομεια.

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Χθες βγηκαν απο τον ΑΣΕΠ τα αποτελεσματα μας.Περασα στην πρωτη μου επιλογη και μαλλον θα πιασουμε δουλεια μεσα στην εβδομαδα.Απο τη μια χαρηκα απο την αλλη δεν θα ειμαι με κανεναν παλιο συναδελφο,σκορπισαν ολοι στα υπολοιπα νοσοκομεια.

Della μου τι ωραία νέα!!! Μπράβο, συγχαρητήρια, να μην έχεις πια άγχος!! Όσο για τους συναδέλφους, σε καταλαβαίνω, αλλά το σημαντικό πια, είναι να υπάρχει δουλειά!!

Θα σας στείλω πμ για το όνομα του διαγνωστικού. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις με ανακρίβειες στα αποτελέσματα από διαφορετικά άτομα. Όποια άλλη θέλει ας μου πει να της στείλω.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε αργούτσικα το πρωι. 11.30!!! Μας εκανε δωράκι η μικρή.. Βέβαια το μπαμπά μας τον αφήσαμε λίγο ακόμη γιατί χθες πήγε στο μπάτσελορ του κολλητού του και ήταν κομμάτια. Το μεσημέρι όμως πήγαμε στο πάρκο Τρίτση και περάσαμε πολύ καλά. Ταίσαμε τις πάπιες και μετά καθίσαμε για καφέ. Ευτυχως στο δίπλα τραπέζι ήταν και ένα αγοράκι 3 χρονων που έπαιζε με τη μικρή και χαλαρώσαμε με τον καλό μου. Στο γυρισμό κοιμήθηκε στο αμάξι και ακόμη δεν έχει ξυπνήσει. Το κακό είναι ότι είχε γίνει χάλια γιατί έπαιζαν και με τα χώματα και δεν μπόρεσα να την κάνω μπανιο. Αν ξυπνήσει στο ενδιάμεσο καλώς. Αλλιώς βλέπω αύριο πρωί πρωί...

Julie πολύ ταλαιπωρία, αλλά είστε τυχερές, εδώ μόνο οι παιδότοποι έχουν μικρές τουαλέτες. Ευτυχώς και εμείς έχουμε συνηθίσει στη "φύση", γιατί δε γίνεται διαφορετικά.

Tzamin πως περάσατε Πόρτο Χέλι? Η μικρή ήταν ήσυχη. Ωραία που ξεκινήσατε κολυμβητήριο. Στο Ο.Α.Κ.Α. τους πηγαίνουν? Είναι πολύ ωραίες οι εγκαταστάσεις.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Lila's mom, περαστικά με τα χέρια σου. Και εμένα ανοίγουν το χειμώνα και γίνονται χάλια, αλλά ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν κάνει τίποτα. Βάζεις κάποια συγκεκριμένη αλοιφή?

Kitty αφού δεν τα πάνε καλά με το παιδάκι, λέγε της συνέχεια δικαιολογίες μέχρι να καταλάβει η μαμά του και να μη σου ξαναπεί.

Nina-Nana, καλύτερα η μικρούλα? Σήμερα πρέπει να ήταν τέλεια στο σερφ έτσι?? Είχε απίστευτη μέρα! Καλοκαίρι!!! Η μικρή σου είναι κούκλα!!

Bιβή όταν πας τη Μένια στις δραστηριότητες παίρνεις και το μωρό μαζί? Ή είναι κοντά σας?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...