Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γυρίσαμε απο θεσσαλονίκη. Κοριτσια μάλλον λαρυγγιτιδα εχει :(

Kitty περαστικά! Την ξερω αυτήν την γκρίνια. Τι να πεις! Σύντομα θα ειναι πάλι γελαστός και χαρούμενος!!!!

Della πολυ χαίρομαι που περνάτε ομορφα! Καλη συνέχεια!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Ορθιοι κι εμεις!

Κitty,κι ι δικις μου ετσι ειναι.Και οχι μονο οταν ειναι αρρωστος αλλα πολλες φορες γκρινιαζει για τα παντα και φυσικα μου σπαει τα νευρα.

Νινα-Νανα,περαστικα σας βρε παιδακι μου.Ταλαιπωρειται η Ελενη κριμα!

NXbrp3.png

Καλημέρα σας,

τον πήγα σχολείο και πρεπει να μαζέψω ,να σκουπίσω ....το τι ψίχουλο εχει κάτω δεν λέγεται.αλλα πριν παω το μεσημερι να τον παρω θα παω να πιω εναν καφέ στην πλατεία !!!

Κοριτσια , άσχετα απο την ιωση εχει γίνει άγριος !!! εχθες εκει μου καθομασταν αγκαλιά μου ρίχνει μια σφαλιάρα,απο τα νευρα μου με πιανουν τα κλαματα ,τον αφηνω στην καρεκλα και φευγω......ο αντρας μου , μου ειπε ''τι ηταν αυτο που εκανες?'' και μου ηρθε να αρχισω να ουρλιάζω !!!

κι αργοτερα μου ειμασταν με τον μικρο ξαπλωμενοι ,μου λεει ''να χτυπησω ?'' του λεω οχι ,μου δινει μια και λεει ''αστείο είναι''

φανταστείτε τι γίνεται στον παιδικό.ευτυχως δεν εκλαιγε τωρα που τον αφησα γιατι το πιο πιθανο ηταν να κατσω κι εγω να κλαιω

Κουρελια τα νεύρα μου !!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Nina-Nana,περαστικά στην Ελενίτσα !!

εγω παντως θα παρω τον παιδίατρο να τον ρωτησω για κατι αλλο για τον βηχα,γιατι αυτό το PROSPAN δεν κάνει τίποτα

Della, ερχεστε σήμερα αν δεν κάνω λάθος ? πέρασαν οι μέρες.....

φυσικα δεν πηγαμε χθες στα γενεθλια ,αλλα δεν ειχα κι εγω καθόλου διάθεση

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

'Ολα καλά τελικά. Η Έλενα τα πήγε αρκετά καλά χωρίς εμάς, κι εμείς αρκετά καλά χωρίς εκείνη. Μόνο χτες άρχισε να γκρινιάζει από το πρωί, που ήταν πλέον η τρίτη μέρα που ξύπνησε χωρίς εμάς. Αλλά φτάσαμε σπίτι στις 15.30 το μεσημέρι οπότε ήταν μισή μέρα.

Το ξενοδοχείο στην Κρήτη ήταν φανταστικό άλλα ο καιρός πολύ άσχημος. 7 μποφόρ αέρας και πολύ κρύο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Μείναμε αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο, κοιμηθήκαμε πολλές ώρες και διάβασα αρκετά, χωρίς διακοπές :D.

Νομίζω ότι τελικά καλά κάναμε και πήγαμε. Μείναμε λίγο τα δυό μας με το αγόρι και ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε. Αφού όταν φεύγαμε ήμασταν και οι δύο με μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

Από χτες το βράδυ όμως η Έλενα έχει αρκετό μπούκωμα. Έκανε κι ένα 37, ελπίζω να μείνει εκεί. Σήμερα είναι σχολείο, εγώ γραφείο. Ο άντρας μου φεύγει αύριο ξημερώματα για Αμερική :-(.

Περαστικά στα αρρωστούλια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin,περαστικα και σ'εσας.Περασατε πολυ ομορφα μπραβο.Ε και αφου περασε και η μπουμπου ωραια ακομα καλυτερα.

Κitty,δυστυχως θα δεις τον χαρακτηρα του να αλλαζει.Απο το πλεον προστατευμενο περιβαλλον του σπιτιου καλειται να σντιμετωπισει τα παντα μονος του στο σχολειο.Εκει καλε υπερισχυει ο νομος της ζουγκλας:ο δυνατοτερος κερδιζει.Και ο δικος μου εχει αλλαξει πολυ.Εμας ριχνει και κουτουλιες.Δεν τον αφηνω ομως να του περασει,του κανω παρατηρηση.Ειδικα αν του πω:τι ασχημη συμπεριφορα ειναι αυτη με στενοχωρεις παρα πολυ,θα πεσει να πεθανει.Αν δεν σταματησει τον βαζω και τιμωρια.Καταλαβαινω ομως οτι καταλαβαινει.Τι να κανουμε.Αν μεγαλωνε μονο μαζι μας θα ηταν αλλιως αλλα δεν γινεται διαφορετικα.Εξαλλου εκει εξω ολα σχεδον αγριμια ειναι.

NXbrp3.png

Tzamin, τελικά όλα πήγαν μια χαρά !!!! καλά κάνατε , το εχουμε όλοι ανάγκη να μείνουμε λιγό μόνοι μας!! περαστικά στην Ελενα !! ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό

Della, είμαι σίγουρη οτι είναι αγρίμια !!!σήμερα πάλι εχει μια γρατζουνιά στο μάγουλο,και την περασμένη εβδομάδα έσκισε 2 παντελόνια.

αλλα αυτό που χτυπάει με εκνευρίζει αφάνταστα.εντωμεταξύ τωρα που ήταν άρρωστος,μάλλον του παρακάναμε τα χατήρια και μας εχει στο ένα πόδι.κάτσε στον καναπέ....σήκω απο κει,θα κάτσω εγώ...και άλλα πολλά.Σημερα μετά τον παιδικό δεν ήθελε κούνιες,μου λεει παμε σπιτι μας,μολις ηρθαμε λεει θα κοιμηθώ,τελικά πριν 5 λεπτα ,έκανε τσίσα στο γιογιο,του βάζω πυζάμα και μέχρι να αδειάσω το γιογιο κοιμήθηκε.

Εντωμεταξύ για να λέμε και του στραβού το δίκιο,οταν πάμε να τα πάρουμε η δασκάλα είναι εξαντλημένη.

Πηρα τον παιδίατρο και του ειπα οτι δεν βλέπω καμιά βελτίωση με το PROSPAN και μου ειπε να του δωσω και σημερα κι αν συνεχιζει ο βηχας ,να τον παρω αυριο το πρωι,να μου πει αλλο.Οποτε θα σου πω αύριο

Θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.Σημερα φευγουμε.Θα ετοιμασω τα πραγματα και επιστροφη,μεσα τα κεφαλια.

Κitty,θα ειναι ωραια να συναντηθουμε.Για ποτε λετε;Κυριακη πρωι;κανενα μερος;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della καλη επιστροφη!

Kitty πως ειναι ο βήχας; Εχει και βραχνάδα; Το βραδυ αναπνέει κανονικα; Εμείς απο χτες παίρνουμε κορτιζονη σε σταγόνες κι εχει μεγάλη βελτίωση.

Tzamin τι ωραία που το ευχαριστηθήκατε!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα..Τι κάνετε??

Πήγαμε στο Παίδων Πεντέλης και κάναμε τις εξετάσεις...Τελικά το παιδί δεν έχει τίποτα. Η διάταση στο νεφρό έχει κλείσει και η παλινδρόμηση "είναι ήπιας μορφής, φυσιολογική". Ευτυχώς που δεν ξεκινήσαμε το σιρόπι. Τελικά είναι ηλίθιοι στην κλινική που κάναμε τον υπέρηχο την προηγούμενη φορά...

Από βήχα βλέπω όλοι καλά πάμε έτσι?? Τα μικρούλια μας με τον πυρετό είναι καλύτερα?

Σας αφήνω για να μιλήσω με την παιδίατρο. Αν προλάβω θα ξαναμπω. Φιλάκια

uwJMp2.png?KqESJfSU

Λουτσα!!!!!! :D:p Θα εχει 30 βαθμούς το ΣΚ!

Καλησπέρα!

Ωραία ιδέα η συνάντηση αλλά για εμάς η Λούτσα δε βολεύει...μεγάλη η απόσταση για νεογέννητο και αν τον αφήσω σπίτι δε θα προλάβω να σας δω μεταξύ 2 θηλασμών.

Η Μένια χθες έκανε το πρώτο μάθημα μουσικής και διασκέδασε πολύ παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα (κλακέτες, καστανιέτες κλπ) και χορεύοντας. Φεύγοντας μου είπε μαμά ήταν πολύ ωραία σήμερα, να ξαναέρθουμε!

Τζιτζίνα τέλεια!!!!!!!!!!! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!! Ευτυχώς που επέμενες και ξαναέκανες την εξέταση!!!

Περαστικά περαστικά περαστικά στα αρρωστούλικα!!!!!

Αχ Τζαμίν, τί ωραία!!!Το καταλαβαίνω που φύγατε με κατεβασμένα μούτρα.

Σήμερα είχα μία τόσο κουραστική μέρα!!!! Ας ξεκινήσουμε με τις 4 ομιλίες στη σχολή κι ότι ήμουν πρώτη μέρα αδιάθετη. Είχα 40 λεπτά περπάτημα για να πάω να πάρω την κόρη μου και μετά 15 λεπτά περπάτημα με την κόρη μου αγκαλιά. Και εδώ ξεκινάει η περιπέτεια και η στιγμή που "μετάνιωσα" που κόψαμε την πάνα: Φτάνουμε στην στάση του λεωφορείου - όπου το χάσαμε στο τσακ. Περιμένουμε κάνα 10λεπτο κι η κόρη μου θυμάται πως θέλει τσίσα (εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει το portable potty και με πιάνει πανικός στη σκέψη ότι θα μου κατουρηθεί στο λεωφορείο). Τί να κάνω, τριγυρνάω λίγο στα γύρω δρομάκια και προσπαθώ να την πείσω να τα κάνει κάτω κάπου απόμερα αλλά δεν θέλει να κάνει τσίσα στον δρόμο η πριγκίπισσα!! Ξάφνου βλέπω μπροστά μου μία pub, μπαίνω μέσα, μπουκάρω στο μπάνιο (σκεφτόμενη πως σωθήκαμε) αλλά η κόρη μου να μην θέλει να κάτσει στη λεκάνη με τίποτα!!!! Αρχίζει να με ξαναπιάνει πανικός και ξαφνικά γυρίζω πίσω μου και τί βλέπω???? Ένα καλαθάκι με ένα καθισματάκι λεκάνης για παιδιά μέσα!!!!!!!!!!! Ναι μέσα στην Pub!!!!!!!!!! Πόσο λατρεύω την Αγγλία σε κάτι τέτοια. Όλα καλά, έκανε τσίσα η κοράκλα μου, και μετά πάλι πίσω στη στάση (περιμέναμε βέβαια άλλο ένα 20λεπτο). Με τούτα και με κείνα φτάσαμε σπίτι μετά τις 7. Πτώμα η μαμά, πτώμα κι η κόρη. Την έκανα μπάνιο στα γρήγορα, έφαγε μια φέτα ψωμί και ξερή για ύπνο!!!! Ουφ!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...